Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sofie Marklund

Sofie Marklund

Om mig

En erfaren och otroligt engagerad mäklare som sedan 2011 förmedlar alla typer av fastigheter, bostadsrätter, fritidshus samt nyproduktion. !Jag är ytterst mån om att leverera höga resultat och en bra upplevelse vid varje affär, där min stora drivkraft är återkommande, nöjda kunder!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skiftesgatan 23E, Anderstorp, Skellefteå kommun

Skiftesgatan 23E

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
1 395 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 0/2
5 035 kr/mån
19 787 kr/m²

Varmt välkommen till denna superfina trerummare, belägen i absoluta markplan med egen uteplats med det bästa västerläget. Lägenheten har genomgått flertalet renoveringar där man bland annat ändrat planlösningen och fått en öppen lösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten erbjuder ett fint renoverat badrum, samt två rymliga sovrum. Varmt välkommen på visning

  • Uteplats
Myntgatan 1K, Moröhöjden, Skellefteå kommun

Myntgatan 1K

Lägenhet
Moröhöjden, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
1 695 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 116 kr/mån
21 871 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 3-rummare, belägen på andra våningen med ett högt läge i området. Här får ni en trevligt planerad lägenhet med en fantastiskt fin inglasad balkong, rejält med ljusinsläpp och ett badrum med golvvärme och egen tvättmaskin. Här bor ni med närhet till både elljusspår och en mycket fin Ica Supermarket. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Vänskapsgatan 74, Ursviken, Skellefteå kommun

Vänskapsgatan 74

Lägenhet
Ursviken, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
1 499 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 453 kr/mån
19 342 kr/m²

Välkommen till denna riktigt fina 3-rummare, belägen en trapp upp i gaveln med en stor inglasad balkong med det bästa syd/väst-läget, som dessutom är helt öppningsbar för varma dagar. Lägenheten har en praktisk och väl planerad planlösning med två stora sovrum samt bra förvaring i form av en klädkammare.

  • Balkong
Skidstigen 1, Morö Backe, Skellefteå kommun

Skidstigen 1

Villa
Morö Backe, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
2 000 000 kr
131 + 39 m²
5 rum
977 m² tomt

Praktisk 1-planare med varmgarage, 3-4 sovrum, stor tomt mot söder och närhet till både förskola, grundskola och Solbackens Handelsområde. Perfekt för barnfamiljen! Huset erbjuder ett stort kök, vardagsrum/matsal som med enkelhet kan återställas till ursprunget då en del av detta rum var ett sovrum, värmande braskamin samt en solig södertomt. Med närhet till naturen och bekvämligheter i området är detta ett attraktivt val för den som söker en trivsam bostad med utrymme att växa. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Nyponvägen 25, Morön, Skellefteå kommun

Nyponvägen 25

Radhus
Morön, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
2 995 000 kr
108 + 60 m²
4 rum
294 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus beläget på ett av de mest eftertraktade lägena i kvarteret på Morön. Det ligger perfekt placerat på gaveln av längan med ett fantastiskt syd/västligt läge. Detta hem utmärker sig inte bara med dess välplanerade och rymliga ytor som gör vardagen både bekväm och praktisk, utan också med närheten till Skogsvallen idrottsanläggning, komplett med fotbollsplaner och ishockeyrink. Här njuter ni av sol från morgon till kväll; börja dagen med en kopp kaffe på framsidan och avsluta den med en middag på baksidans altan. Tomten är också praktiskt utformad med en allmänning vid sidan, vilket underlättar passage runt huset och ger möjlighet att ha en släp- eller husvagn intill huset. För barnfamiljer är detta en idealisk plats, tack vare närheten till förskola, skola, idrottsmöjligheter och affärer. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Södergatan 14, Sörböle, Skellefteå kommun

Södergatan 14

Villa
Sörböle, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
2 995 000 kr
138 + 79 m²
6 rum
1 202 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma villa på Sörböle, Skellefteå. Med sex rum, fyra till fem sovrum och generösa ytor är detta ett praktiskt hem för en stor familj. Varmgarage med framförliggande carport, samt en rymlig infart för ytterligare två bilar på uppfarten. Huset är beläget i ett lugnt område med närhet till naturen och skolor vilket är toppen för den aktiva familjen. Stor tomt med söderläge! Bostaden har i övrigt också goda möjligheter för uthyrning, då övervåningen har en egen ingång ifrån hallen. Övervåningen är idag utformad som en fullt fungerande tvåa med både balkong, kök, badrum, sovrum, klädkammare och vardagsrum. Nuvarande ägare har periodvis hyrt ut övervåningen. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Lasarettsvägen 20, Centralt, Skellefteå kommun

Lasarettsvägen 20

Lägenhet
Centralt, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
1 595 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
2 921 kr/mån
35 444 kr/m²

Varmt välkommen till denna tvårummare på 45 kvm, perfekt alternativ till den som även kan tänka sig en 1:a, lika väl som den passar det yngre paret. Sovrum med skjutdörrsgarderober och plats för dubbelsäng, vardagsrum med stor inglasad balkong med förmiddagssol, varmgarage i källaren, samt dubbla förråd. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Salsagatan 51, Falkträsket, Skellefteå kommun

Salsagatan 51

Radhus
Falkträsket, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
3 100 000 kr
105 m²
4 rum
6 728 kr/mån
29 524 kr/m²

Välkommen till detta nyproducerade radhus på populära Falkträsket, Skellefteå. Med en boyta på 105 kvadratmeter erbjuder detta radhus generösa ytor för familjen att trivas på. Bostaden har idag två sovrum med möjlighet att göra två till, alternativt ett till samt ett extra vardagsrum på övervåningen. Detta boende ger dig fantastiska fördelar såsom solceller som minskar dina elkostnader och carport med laddbox för bekväm och miljövänlig laddning av din bil. Här bor du i ett lugnt område med närhet till natur och skog, perfekt för sköna promenader och frisk luft. I området finns både förskola, skola, badplats och idrottsanläggning. Perfekt för barnfamiljen! Den härliga uteplatsen och balkongen ger dig plats för att avnjuta soliga dagar och kvällar. BRF Jenkan o Lambadan är förening med byggår 2022, så bostaden är i toppskick med moderna bekvämligheter. Välkommen till ditt nya hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Östra Nygatan 108C, Älvsbacka, Skellefteå kommun

Östra Nygatan 108C

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
1 695 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/4
4 388 kr/mån
35 313 kr/m²

Nyproducerad lägenhet från 2022 på Älvsbacka! Ek-parkett i hela lägenheten, hel-kaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, högkvalitativt kök, samt en fantastisk inglasad balkong med syd/västläge! Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Skelleftehamnsvägen 167, Ursviken, Skellefteå kommun

Skelleftehamnsvägen 167

Villa
Ursviken, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
2 995 000 kr
170 + 20 m²
7 rum
1 399 m² tomt

Varmt välkommen till denna otroligt rymliga och välhållna villa! Här får ni hela 5 stycken sovrum, varmgarage, dubbla allrum, stor matplats och ett nyrenoverat duschrum i markplan med hotellkänsla. Bergvärme säkerställer låg drift. Både yttertak och fönster byttes 2012. Stor infart som rymmer många bilar och ev släp, och som också ger plats för ett eventuellt framtida garage/carportbygge. Stor tomt med centralt läge i Ursviken. Varmt välkommen på visning!

Smultrongatan 19, Ostvik, Skellefteå kommun

Smultrongatan 19

Villa
Ostvik, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
4 100 000 kr
144 m²
6 rum
1 278 m² tomt

Välkommen till vackra Smultrongatan 19! Detta är ett hus byggt 2018 på en fantastisk hörntomt med skogen som granne. Vattenburen golvvärme i hela huset, spabad, varmt dubbelgarage (dock bara med en port insatt idag), samt vidbyggd dubbelcarport. Ryggås-tak i vardagsrummet och fantastiskt utemiljö med stenläggningar, stenmur och altaner. Varmt välkommen på visning!

Broträsk 15, Lövånger, Skellefteå kommun

Broträsk 15

Fritidshus
Lövånger, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
250 000 kr
80 + 80 m²
2 780 m² tomt

Här kommer en mycket speciell byggnad ut till försäljning, som tidigare varit verksam både som skola och som byastuga. El finns indraget på fastigheten, men vatten och avlopp saknas i dagsläget. En äldre stor brunn finns dock på gården men den är ej använd eller kontrollerad på ett bra tag. Förutom bostadshuset så finns också en förrådsbyggnad med 4st utedass från forna skoltiden. Detta är en riktig byggnadsvårdsdröm för rätt köpare. Kakelugn och kamin finns men är ej kontrollerade i dagsläget. Huset har dessutom en oinredd vind som kan inredas för den som önskar ännu mer boyta. Välkommen på visning !

Visar alla 12