Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jan-Erik Lööf

Jan-Erik Lööf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Eldarevägen 1A, Skelleftehamn, Skellefteå kommun

Eldarevägen 1A

Villa
Skelleftehamn, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
1 695 000 kr
123 + 55 m²
4 rum
773 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad med tre till fyra sovrum och gott om plats för hela familjen. Med ett läge på en återvändsgata får du här lugn och ro samtidigt som du har enkelt att ta dig till och från området med bra kommunikationer. Byggår 1983, men bostaden känns fortfarande fräsch och inbjudande. Med en boyta på 123 kvadratmeter finns gott om utrymme för både umgänge och avskildhet. De generösa 773 kvadratmetrarna tomt ger möjligheter för lek och avkoppling utomhus. Skelleftehamn är känt för sin vackra natur med närhet till både hav och skog. I området finns också service såsom skolor, affärer och restauranger. Ett perfekt val för den som vill kombinera det lantliga lugnet med stadens bekvämligheter. Missa inte chansen att tillsammans utforska detta charmiga hus i ett idylliskt läge i Skelleftehamn!

Stapelvägen 32B, Ursviken, Skellefteå kommun

Stapelvägen 32B

Radhus
Ursviken, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
2 295 000 kr
183 + 38 m²
7 rum
851 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad med många sovrum i det populära området Ursviken i Skellefteå. Med en boyta på 183 kvadratmeter och hela 6-7 sovrum finns det gott om plats för hela familjen och till och med möjlighet till en arbetsplats eller hobbyrum. Området erbjuder närhet till skola, affärer och Northvolt, vilket gör vardagen smidig för alla åldrar. För den som gillar natur och friluftsliv finns skidspår och fina promenadstråk. Med ett lugnt läge och möjlighet till stora utrymmen, är detta hemmet där familjen kan växa och trivas tillsammans. Välkommen att upptäcka allt detta hem har att erbjuda!

Getbergsvägen 15, null, Skellefteå kommun

Getbergsvägen 15

Lägenhet
Skellefteå kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 190 000 kr
89 m²
4 rum
6 071 kr/mån
35 843 kr/m²

Välplanerad fyra med en tilltagen inglasad balkong. Här kan du avnjuta årstidernas skiftningar i söderläge och eftermiddagssol. Härligt ljusinsläpp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och vinkelköket från Marbodal erbjuder gott om arbetsytor med tillhörande köksö, perfekt för trevliga middagar! Räcker det med två sovrum? Här finns det även möjlighet att välja bort en vägg för mer utrymme. Förvaring bakom skjutdörrsparti och helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare, gäst WC. Mitt i bostadsområdet ligger både förskola och nybyggda Floraskolan med årskurs 1–9. Här kan du leva ett aktivt liv både sommar och vinter. Eddahallen badhus och Norrvalla idrottsplats ligger bara några minuters promenad från bostadshuset. Till centrum är det endast en tio minuters cykeltur och på samma cykelavstånd ligger Skellefteå Kraft Arena. I arenan är det både ishockeymatcher och andra evenemang. Bredvid arenan finns det en tennis- och padelhall och precis intill ligger Vitbergsområdet med många fritidsaktiviteter. På vinterhalvåret kan du åka utförsåkning eller pulka i Vitbergsbacken och på sommaren kan du springa längs löprundor eller träna i utegymmet. Här finns ett cirka 20 kilometer sammanhängande elljusspår, hinderbana och utegym. Ta chansen att hitta ditt drömboende i Brf Utsikten. Nyproducerade bostadsrätter högt uppe på Getberget i Skellefteå. Här bor du med magisk utsikt över staden. Ljusa och moderna lägenheter nära rekreationsområden och centrum Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Getbergsvägen 13, null, Skellefteå kommun

Getbergsvägen 13

Lägenhet
Skellefteå kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 590 000 kr
75 m²
3 rum
5 337 kr/mån
47 867 kr/m²

Väldisponerad trea med en tilltagen inglasad balkong. Här kan du avnjuta årstidernas skiftningar i söderläge/eftermiddagssol. Härligt ljusinsläpp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vinkelköket från Marbodal erbjuder gott om arbetsytor med tillhörande köksö, perfekt för trevliga middagar och samvaro! I både hall och det större sovrummet finns det gott om förvaringsutrymmen bakom skjutdörrsparti. Badrummet är helkaklat med egen tork/tvättmaskin. Mitt i bostadsområdet ligger både förskola och nybyggda Floraskolan med årskurs 1–9. Här kan du leva ett aktivt liv både sommar och vinter. Eddahallen badhus och Norrvalla idrottsplats ligger bara några minuters promenad från bostadshuset. Till centrum är det endast en tio minuters cykeltur och på samma cykelavstånd ligger Skellefteå Kraft Arena. I arenan är det både ishockeymatcher och andra evenemang. Bredvid arenan finns det en tennis- och padelhall och precis intill ligger Vitbergsområdet med många fritidsaktiviteter. På vinterhalvåret kan du åka utförsåkning eller pulka i Vitbergsbacken och på sommaren kan du springa längs löprundor eller träna i utegymmet. Här finns ett cirka 20 kilometer sammanhängande elljusspår, hinderbana och utegym Ta chansen att hitta ditt drömboende i Brf Utsikten. Nyproducerade bostadsrätter högt uppe på Getberget i Skellefteå. Här bor du med magisk utsikt över staden. Ljusa och moderna lägenheter nära rekreationsområden och centrum. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Getbergsvägen 13, null, Skellefteå kommun

Getbergsvägen 13

Lägenhet
Skellefteå kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 890 000 kr
60 m²
2 rum
4 523 kr/mån
31 500 kr/m²

Tvåa med en öppen planlösningen mellan vardagsrum och kök från Marbodal. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp och utgång till den tilltagna inglasade balkongen, där du kan njuta av årstidernas skiftningar i förmiddag- och dagssolen. Från vardagsrummet kommer du till det rymliga sovrummet med möjligheter för en liten kontorsdel, här finns det även gott om förvaring bakom skjutdörrsparti. Badrummet är helkaklat med egen tork och tvättmaskin. Mitt i bostadsområdet ligger både förskola och nybyggda Floraskolan med årskurs 1 9. Här kan du leva ett aktivt liv både sommar och vinter. Eddahallen badhus och Norrvalla idrottsplats ligger bara några minuters promenad från bostadshuset. Till centrum är det endast en tio minuters cykeltur och på samma cykelavstånd ligger Skellefteå Kraft Arena. I arenan är det både ishockeymatcher och andra evenemang. Bredvid arenan finns det en tennis- och padelhall och precis intill ligger Vitbergsområdet med många fritidsaktiviteter. På vinterhalvåret kan du åka utförsåkning eller pulka i Vitbergsbacken och på sommaren kan du springa längs löprundor eller träna i utegymmet. Här finns ett cirka 20 kilometer sammanhängande elljusspår, hinderbana och utegymTa chansen att hitta ditt drömboende i Brf Utsikten. Nyproducerade bostadsrätter högt uppe på Getberget i Skellefteå. Här bor du med magisk utsikt över staden. Ljusa och moderna lägenheter nära rekreationsområden och centrum. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Brf Utsikten, null, Skellefteå kommun
  • 3 lediga bostäder

Brf Utsikten

Lägenhet
Skellefteå kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 890 000 kr
60-89 m²
2-4 rum
4 523 kr/mån

Två punkthus om vardera tio våningar med totalt 75 bostadsrätter. Det handlar om 2-4:or som möjliggör ett bekvämare liv för dig som inte vill bo mitt i smeten men ändå ha nära till det mesta. Varje lägenhet utrustas med en stor inglasad balkong där du kan njuta av fika i vårsolen eller förlänga sommarkänslan långt in på höstkanten. För att göra livet lite enklare bygger vi ett garage under huset.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 6