Mäklare Björn Byrén

Björn Byrén

Om mig

Jag är en mäklare med lång tidigare erfarenhet från försäljning och som är noga att leverera tjänster med hög kvalitet. Min målsättning som mäklare är att genom kunskap, service och högt engagemang bygga långsiktiga relationer och göra dig trygg i din förmodligen största affär i livet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Falkmangatan 5D , Boliden, Skellefteå kommun

Falkmangatan 5D

Lägenhet
Boliden, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

195 000 kr

53,5 m²

2 rum

3 673 kr/mån
3 645 kr/m²

Varmt välkomna till Falkmangatan 5D! Här bor ni familjevänligt och centralt i Boliden med närhet till förskola, mataffär och restauranger. Unik möjlighet att förvärva denna fina bostadsrätt på 53,5kvm. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall, ett fint kök med matplats. Ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong. Balkongen vetter mot sydost och erbjuder plats för matbord och stolar. I övrigt erbjuder lägenheten ett badrum samt ett trevligt sovrum. Till lägenheten hör två källarförråd och parkering kostar endast 125kr/månad! Fiber är inkopplat till lägenheten. Tvättstuga i samma hus, cykelförråd med mera.. Gångavstånd till affär och Boliden Mineral, endast 25 minuter till Skellefteå. Tillträde kan ske till sommaren. Varmt välkomna att boka er på visning av denna fantastiska lägenhet, det erbjuds både digitalt och analogt. Vid ytterligare frågor kontakta ansvarig mäklare.

Badstugatan 8, Jörn, Skellefteå kommun

Badstugatan 8

Villa
Jörn, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

195 000 kr

125 m²

4 rum

1 169 m² tomt

Välkommen till denna 1,5-plans villa på Badstugatan 8! på fastigheten finner vi ett trevligt 1,5 plans hus om 125 + 20kvm, en trädgårdstomt på 1169 kvm, en uthuslänga på 98 kvm samt fint uterum. Fastigheten kommer att säljas obesiktad och med friskrivning samt utan energideklaration. Huset har elpanna och vattenburen uppvärmning, samt en vedspis. Jörn är ett samhälle 6 mil från Skellefteå. Här finns en skola F-6. Dagliga bussturer går både till Skellefteå, Kåge och Boliden men också andra hållet mot Arvidsjaur och Arjeplog. Här har vi närhet till naturen, skidspår, ishockeyplan, sporthall med gym. 13 km nordost om Jörn ligger den populära skidanläggningen Storklinta. I Jörn finns också ett badhus och bibliotek. I centrum finns några butiker, apotek, Coop nära, nybyggt hotell och restaurang samt lokala pizzerian Jörn Pizzan. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Myntgatan 97, Moröhöjden, Skellefteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Myntgatan 97, Moröhöjden, Skellefteå kommun, bild 2
Myntgatan 97, Moröhöjden, Skellefteå kommun, bild 3

Myntgatan 97

Lägenhet
Moröhöjden, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

995 000 kr

62 m²

2 rum

3 657 kr/mån
16 048 kr/m²

Varmt välkomna till Myntgatan 97! Här bor ni familjevänligt med närhet till förskola, skola mataffär, restauranger, Solbacken samt nära stan. Unik möjlighet att förvärva denna fina bostadsrätt på 62kvm. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall, ett fint kök med matplats. Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong. Dessa kommer att byggas ut och glasas in inom kort. I övrigt erbjuder lägenheten ett badrum samt ett sovrum. Till lägenheten hör även till rymligt källarförråd. Tillträde är flexibelt och kan ske till eller efter sommaren. Varmt välkomna att boka er på visning av denna fantastiska lägenhet, det erbjuds både digitalt och analogt. Vid ytterligare frågor kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Östra Nygatan 150, Älvsbacka, Skellefteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Östra Nygatan 150

Villa
Älvsbacka, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

4 495 000 kr

130 m²

4 rum

1 090 m² tomt

Välkommen till detta trevliga 30-tals hus med stor potential beläget på Älvsbacka! Huset har tidstypiska detaljer såsom kakelugnar, fiskbens parkett samt vältilltagen takhöjd. Huset är en 1,5-plans villa med källare om 130 kvm + 68kvm med en trädgårdstomt om 1090 kvm. Fastigheten erbjuder även ett kallgarage samt en uthuslänga. Här bor ni i centralt belägna kvarter med närhet till både stan och grönområde. Närhet till strandpromenaden längs Skellefteälven samt gångavstånd in till centrum. Tillträde är flexibelt och kan ske till eller efter sommaren, ställ gärna frågor eller boka er på visning. Besiktning har utförts och kommer skickas ut till alla spekulanter! Vid ytterligare frågor av detta trevliga hus, kontakta ansvarig mäklare.

Prästudden 6, Norsjö, Norsjö kommun
Prästudden 6, Norsjö, Norsjö kommun, bild 2
Prästudden 6, Norsjö, Norsjö kommun, bild 3

Prästudden 6

Gård/Skog
Norsjö, Norsjö kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

3 495 000 kr

270 m²

1,5 ha tomt

Varmt välkomna till Prästudden 6 i Norsjö! Här finner vi denna fina prästgård anno 1813 med generös tomt om 14689 kvm. På fastigheten finner vi en fantastisk huvudbyggnad om 270 + 240 kvm. Ett tillhörande hus som idag hyrs ut, stort garage med kallstall om 3 boxar, samt en fin carport. Från huset erbjuds en magisk och milsvid sjöutsikt. Prästudden är en präktig och välskött gård som tagit god hand om vår familj under de 26 år som vi bott här. De första 5 åren bedrevs det verksamhet i form av vandrarhem och festlokal, men efter en omfattande renovering flyttade vi in själva. Annexet har hyst hyresgäster sedan dess, totalt 4 st. Gamla gården ritades och byggdes av prästen J A Linder, år 1813, och har en gedigen stomme av timmer. Annexets byggår är okänt, men uppskattas till -30-40-tal, och på gården står även ett härbre uppfört under 1800-talets början samt en garage- och stallänga som byggdes 2004. Gården är väl dokumenterad och hos tidigare ägare, Svenska Kyrkan, finns än mer information. Tomten, med utsikt ända ner till sjön, är öppen och luftig med oändliga möjligheter, och den hålls under uppsikt från den ca 70 kvm stora altanen. Här finns också en stor grill och ett väl använt vindskydd med eldstad i söderläge. Vårens utedagar bjuder ofta på +30 grader och mer i solen. Det lilla samhället Norsjö, med naturreservat, sportanläggningar, butiker, skola mm, ligger inom bekvämt avstånd på ca 2.5 km, och bara ett stenkast bort vindlar ridstigar, skidspår, skoterleder och blåbärsmarker. Prästudden är väl lämpat både som familjebostad och/eller för verksamhet.

  • Premium
Gumboda 14, null, Norsjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Gumboda 14, null, Norsjö kommun, bild 2
Gumboda 14, null, Norsjö kommun, bild 3

Gumboda 14

Villa
Norsjö kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

295 000 kr

95 m²

4 rum

2 175 m² tomt

Välkommen till denna 1,5-plans villa med källare i Gumboda! på fastigheten finner vi ett trevligt 1,5 plans hus om 95+48 kvm, en trädgårdstomt på 2175 kvm, ett kallgarage, ett uthus. Huset värms upp via vattenburet system med Pelletspanna med elpraton. Fastigheten kommer att säljas obesiktad och med friskrivning samt utan energideklaration. Gumboda är en småort belägen 5,5 mil från Skellefteå. Här finns en lokal ICA handlare, två förskolor (humlans förskola och Gumboda förskola), lokala Cafe ångloket, Bredsele park för diverse sommarnöjen. Dagliga bussturer går både till Skellefteå och Boliden. Här har vi närhet till naturen och skidspår. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Ringen 14, Boliden, Skellefteå kommun

Ringen 14

Villa
Boliden, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

795 000 kr

100 m²

4 rum

1 335 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 30-tals hus beläget i Boliden. Här bor ni familjevänligt och med närhet till allt som Boliden har att erbjuda. Huset är en 1,5-plans villa med källare om 100 kvm + 63 kvm med en trädgårdstomt om 1335 kvm. Fastigheten erbjuder även ett uterum, garagebyggnad med tillhörande sovdel och en inglasad uteplats. I Boliden finns förskola, skola, mack, vårdcentral och livsmedelsbutik. Även ett aktivt föreningsliv och man lever nära natur och friluftsliv. Till Skellefteå har man drygt tre mil landsväg, många arbetstillfällen finns i och runtikring Boliden. Tillträde kan ske till eller efter sommaren, ställ gärna frågor eller boka er på visning. Besiktningsprotokoll finns och skickas ut till alla spekulanter! Vid ytterligare frågor av detta trevliga hus, kontakta ansvarig mäklare.

Västra Vallen 328, null, Skellefteå kommun

Västra Vallen 328

Tomt
Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

175 000 kr

1 253 m² tomt

Nu har ni äntligen chansen att förvärva denna tomt belägen i ett mysigt stugområde i Västra Vallen! Här ges möjligheten att bygga något alldeles speciellt (se detaljplanen), tomten är på 1 253 kvm. Strandnära tomt vid sjön trehörningen. Närhet till både badplats och naturen.

Visar alla 8