Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Björn Byrén

Björn Byrén

Om mig

Jag är en mäklare med lång tidigare erfarenhet från försäljning och som är noga att leverera tjänster med hög kvalitet. Min målsättning som mäklare är att genom kunskap, service och högt engagemang bygga långsiktiga relationer och göra dig trygg i din förmodligen största affär i livet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bladgatan 104, Anderstorp, Skellefteå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bladgatan 104

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
1 495 000 kr
81 m²
3 rum
4 135 kr/mån
18 457 kr/m²

Välkommen till detta charmiga bostadsrättsradhus belägen på Anderstorp i Skellefteå! Med en rymlig yta på 81 kvm passar detta hem perfekt för dig den lilla familjen eller paret som värdesätter lite extra utrymme. Här erbjuds ett gediget hem byggt år 1978-1980 med stor potential. På denna väldisponerade yta finns två större sovrum som båda har plats för en större säng i vardera rum. Vardagsrummet är stort och luftigt med utgång en öppen altan med altantak. Altanen erbjuder en underbar kvällssol och är insynsskyddad. Bostaden har ett trevligt kök i original ny kyl och frys från Elextrolux från 2017 och Diskmaskin från 2013. Ett fint badrum. Badrummet renoverades 2010 av Sandå samt ny toalettstol 2019. Klädkammare för förvaring finns. Här finns möjligheten för dig att sätta din personliga prägel på boendet. En fantastisk möjlighet för den som vill anpassa sitt hem efter sina egna behov och önskemål. Bostaden erbjuder även ett kallgarage i garagelänga samt externt förråd på framsidan. HSB Brf Bladet är en välskött förening med stabila ekonomiska förhållanden, vilket skapar en trygg och trivsam boendemiljö. På Anderstorp har du allt du behöver inom räckhåll - skolor, affärer och vacker natur för härliga promenader längs älven eller i skogen. Ett trivsamt boende väntar på dig! Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Älvsborgsgränd 2, Bureå, Skellefteå kommun

Älvsborgsgränd 2

Villa
Bureå, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
2 495 000 kr
127 + 16 m²
5 rum
981 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1,5-plans villa från 1930, vackert belägen i det idylliska samhället Bureå längs älvkanten. Med en unik älvstomt erbjuder detta hem en harmonisk blandning av tidstypisk karaktär och modern bekvämlighet. När du kliver in genom entrén möts du av en inbjudande atmosfär med en vältilltagen hall och generösa ljusinsläpp. På entréplan finner du det rymliga vardagsrummet som bjuder in till avkoppling och umgänge. Köket (2017) är välutrustat och funktionellt med gott om förvaringsutrymme och plats för matlagning och måltider. Köket är komplett med en mysig vedspis som skapar en varm och inbjudande känsla. Badrummet renoverades år 2023. Badrummet är rymligt och erbjuder stilrena materialval för maximal trivsel. Badrummet erbjuder dubbla duschar med takdusch. Innanför hallen finner vi en trevlig liten tvättstuga som renoverades 2023. Entréplanet erbjuder även ett ljust och rymligt sovrum med gott om plats för säng och förvaring. På övreplan finns sovrummen närmare bestämt 3st, vilka bjuder på bekväma utrymmen för avkoppling och återhämtning. Den generösa älvstomten ger möjlighet till olika utomhusaktiviteter såsom trädgårdsarbete, lek och avkoppling vid älven. Ett fint staket sträcker sig längs älvkanten. Det finns en fin trall med vindskydd alldeles vid älvkanten vilket skapar möjlighet att avnjuta morgonkaffe, goda middagar och underbara solnedgångar med den vackra älven som utsikt. Denna unika bostad erbjuder en idyllisk livsstil i en historisk miljö med närhet till natur och vatten. Med en välbevarad charm och moderna bekvämligheter är detta hem perfekt för den som söker det bästa av både dåtid och nutid. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som detta underbara hem har att erbjuda.

Fältjägarvägen 36B, Prästbordet - Brännan, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Fältjägarvägen 36B

Lägenhet
Prästbordet - Brännan, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 639 kr/mån
27 182 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade 2:a belägen på Fältjägarvägen 36B, på det eftertraktade området Prästbordet i Skellefteå. Denna lägenhet erbjuder en bekväm och modern livsstil på andra våningen, med en underbar balkong som ger möjlighet till avkoppling och frisk luft. Med en yta på 55 kvadratmeter imponerar lägenheten med en smart planlösning och genomtänkta detaljer. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum välkomnar dig med naturligt ljus som strömmar in genom fönstren vilket skapar en känsla av rymd och en inbjudande atmosfär. Här finner du gott om plats för såväl soffgrupp samt matbord. Köket är renoverat med stil och är utrustat med moderna apparater och smart förvaringsutrymme. Den eleganta designen och de högkvalitativa materialvalen skapar en funktionell och estetiskt tilltalande matlagningsmiljö. Det rymliga sovrummet är en fristad av lugn och komfort, med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Här kan du koppla av och återhämta dig efter en lång dag. Till sovrummet finns en fin och rymligt klädkammare. Balkongen, som nås från vardagsrummet, erbjuder en underbar plats att njuta av soliga kvällar och friska luften. Perfekt för att odla örter eller bara koppla av med en kopp kaffe. Badrummet är smakfullt med stilrena materialval och färger. Här finns en dusch, handfat och wc för din bekvämlighet. Läget på Fältjägarvägen 36B ger dig närhet till bekvämligheter som butiker, skolor och grönområden. Med närheten till Skellefteå centrum är du också bara en kort promenad bort från stadens pulserande liv. Denna renoverade 2:a på Prästbordet erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och praktisk funktionalitet. En fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i en eftertraktad del av Skellefteå. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt denna lägenhet har att erbjuda!

  • Plus
Furugatan 10, null, Vilhelmina kommun

Furugatan 10

Villa
Vilhelmina kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
795 000 kr
114 + 70 m²
5 rum
1 171 m² tomt

Detta trevliga hem från 1945 är en äkta pärla i Vilhelmina. Med sin klassiska arkitektur och tidstypiska detaljer kommer du att bli förtrollad av dess karaktär. Huset är beläget centralt och har allt du behöver för en bekväm och trivsam livsstil. Huset sträcker sig över 1,5 plan och har en rymlig källare som ger extra utrymme för förvaring. När du kliver in i huset möts du av en välkomnande hall som leder vidare in i de olika rummen. På entréplanet hittar du ett ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket är ljust, rymligt med gott om förvaringsutrymme. Här finns också plats för en matplats där du kan njuta av dina måltider med utsikt över trädgården. På övre våningen finns de bekväma sovrummen där du kan koppla av efter en lång dag. Här finns även ett badrum med dusch. Trädgården är en riktig oas med välskötta planteringar och grönskande växter som skapar en fridfull miljö. Här kan du njuta av sommardagar med familj och vänner. Det fina dubbel garaget ger gott om plats för dina fordon och har även extra utrymme för verktyg och förråd. Dessutom finns en praktisk carport/cykel förråd för ytterligare skydd mot väder och vind. Det här huset är perfekt för den som söker ett hem med karaktär och historia. Med sitt centrala läge har du närhet till affärer, skolor och allt Vilhelmina har att erbjuda. Missa inte chansen att bli ägare till detta unika hus! Huset kommer att säljas obesiktat, utan energideklaration och med friskrivning.

Västra Vallen 328, null, Skellefteå kommun

Västra Vallen 328

Tomt
Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå
175 000 kr
1 253 m² tomt

Nu har ni äntligen chansen att förvärva denna tomt belägen i ett mysigt stugområde i Västra Vallen! Här ges möjligheten att bygga något alldeles speciellt (se detaljplanen), tomten är på 1 253 kvm. Strandnära tomt vid sjön trehörningen. Närhet till både badplats och naturen.

Visar alla 5