Mäklare Anna Andersson

Anna Andersson

Om mig

Professionell, engagerad och ett varmt bemötande är ledord när kunder beskriver mig. Med lång erfarenhet i branschen är rekommendationer och återkommande kunder det som driver mig och gör jobbet långsiktigt. Nöjda säljare och köpare är lika viktigt för mig. Vi på Fastighetsbyrån vill alltid kundanpassa försäljningen efter just dina behov, vi jobbar dagligen med att utveckla och leverera den absolut bästa mäklartjänsten!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Häggvägen 5, Älvsbacka, Skellefteå kommun

Häggvägen 5

Villa
Älvsbacka, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

3 595 000 kr

156 m²

6 rum

965 m² tomt

Varmt välkommen till populära och stadsnära området Älvsbacka! Här finns nu tillfälle att köpa ett hus med flera möjligheter. Huset passar antingen för dig som vill ha en rymlig enfamiljsvilla eller till dig som istället ser fördelen med de två lägenheterna som finns idag. Entréplan och övre plan har idag samma planlösning och består av var sin lägenhet om 3 rok. Huset har även källare i gott skick med bland annat ett inrett rum, wc och egen ingång. På gården finns ett garage med förråd. Varmt välkommen att anmäla dig till visning! Både entréplan och övre plan består vardera av en hall, ett kök med matplats, vardagsrum mot söder med utgång till balkong/altan. Det finns ett badrum med dusch samt två rymliga sovrum. I källaren finns tvättstuga, pannrum, flera matkällare samt ett inrett rum och wc under trappen. Det inredda rummet med wc i närheten kanske passar perfekt som tonårsrum eller varför inte en liten lägenhet att hyra ut? Detta rum har egen ingång utifrån. Fjärrvärme ger stabil driftkostnad och fiber är indraget. Tomten ligger på hörnet och är rymlig med gräsmatta mot sydvästläge. Älvsbacka är en stadsdel på Skellefteås östra sida och ligger längs med älven. Det är ett lugnt bostadsområde som har både flerbostadshus och villor. På några minuters gångavstånd ligger Skellefteå centrum och alla dess möjligheter. Här finns allt som behövs för shopping, restaurangbesök, kultur, mataffärer, idrottsevenemang, apotek osv. På Älvsbacka är älven en central del, båtplatser finns på Manhemskajen för den båtintresserade. Längs älven finns också den populära strandpromenaden Hälsans stig som sträcker sig i nästan en mil runt de centrala delarna av Skellefteå. Älvsbackabron binder samman Älvsbacka med Anderstorp och strandpromenaden. Älvsbacka har ett fik, pizzeria, blomsteraffär, kiosk, lunchrestauranger samt förskola.

Tumstigen 34, Morö Backe, Skellefteå kommun
Tumstigen 34, Morö Backe, Skellefteå kommun, bild 2
Tumstigen 34, Morö Backe, Skellefteå kommun, bild 3

Tumstigen 34

Villa
Morö Backe, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

3 150 000 kr

183 m²

5 rum

1 144 m² tomt

Varmt välkommen till Morö Backe och denna trevliga villa med rymlig tomt. Huset har en trevlig planlösning med stora sällskapsytor på entréplan och fyra rymliga sovrum på övre plan. Jordvärme med vattenburna element och täljstenskamin ger mycket låga driftkostnader på dessa 183+43 kvm. Varmt välkommen att anmäla dig till visning! En rymlig hall välkomnar dig in i huset. Intill hallen finns ett badrum med badkar, kakel, klinker och golvvärme. Köket ligger i husets östra gavel och är mycket rymligt, här ryms både matgrupp och ytterligare möblering i form av soffa eller annan möblering framför den mysiga kaminen i täljsten. Köksinredning i bok med fin planering och ljusa fönster i två väderstreck. Vardagsrummet ligger med fönster mot norr, även detta är ett rymligt rum med plats för både soffgrupp och matgrupp vid behov. Vidare på entréplan finns en tvättstuga/groventré som renoverats med plastmatta, elfasystem, garderober och ny tvättmaskin. Innanför tvättstugan finns garaget med plats för en bil samt snickarbänk. Här finns även ett förråd/pannrum och lucka med matkällare. Genom trappen i hallen tar du dig till övre plan. Här finns en övre hall samt fyra sovrum i bra storlek, två i vardera gavel. Det största sovrummet har även utgång till balkongen i öst. På övervåningen finns även ett badrum med dusch, kakel, klinker och golvvärme. På gården finns en lekstuga och ett växthus. Vid entrén finns en altan och öst om huset finns en rymlig gräsmatta, perfekt för barnens lekar. Tomten omringas av en häck mot norr där cykelvägen går förbi och sedan finns buskar och mindre träd trevligt placerade. Man har två möjligheter till uppfart/parkering av bil, inte bara framför garaget utan även på husets baksida, där både eluttag och ingång till förrådet finns. Huset har fiber. Jordvärmepumpen Termin Optimun installerad-06, sedan renoverades den 2017 med byte av innandömet varmvattenberedaren, kompressor och display. Garanti finns på hela innandömet. Morö Backe är Skellefteås största villaområde, en utbyggd stadsdel på den nordöstra sidan av Skellefteå, med många barnfamiljer och ett stort utbud av service. Här finns grundskola, förskolor, fritidsgård, restauranger, frisör etc. Det största och närmaste handelsområdet är Solbacken som ligger med gångavstånd. Under hela året gör närheten till skog, kullar och natur att det är lätt att aktivera sig. Moröbacke är ett område med det mesta nära centrum. Läs mer om området under "Närområde".

 • Premium
Fagerviken 74, Örviken, Skellefteå kommun

Fagerviken 74

Fritidshus
Örviken, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

2 450 000 kr

84 m²

2 rum

1 743 m² tomt

Varmt välkommen till detta fritidshus beläget i första led med vackert läge intill vattnet i Fagerviken och Örviken. Här har du en storstuga med ursprung från 1963 men som byggt ut i omgångar, 1987 samt 2009. Det finns bekvämligheter i form av badrum med dusch och vatten via vattenförening, fiber mm. På gården finns också en sovstuga, två förrådsbyggnader och utedass. Samtliga byggnader har indragen el. Varmt välkommen att anmäla dig till visning! Storstugan bjuder på ett rymligt allrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Här finns en mysig kamin samt fönster med vy mot vattnet. Vit köksinredning med diskho, varmvattenberedare, spishäll, spisfläkt samt kyl och liten frys. Från köket finns dörröppning till altanen på baksidan. Innanför köket ligger ett badrum med renoverade ytskikt, här finns förbränningstoalett och dusch. I en utbyggd del åt öster ligger ett riktigt stort sovrum. Det finns vintervatten i den gemensamma vattenföreningen men det kan vara bra att veta att just denna fastighet har sommarledningar över tomten. Avloppet består av en egen 2-kammarbrunn. Man har även andel i gemensam vägförening. I området finns både åretrunt-villor men också fritidshus längre ut på udden. I Örviken finns förskola och i Skelleftehamn finns grundskola upp t om årskurs 9. Örviken är en mysig plats vare sig du är stor eller liten. På sommaren kretsat mycket kring havet och det aktiva båtlivet, medan man på vintern kan åka långfärdsskridskor eller skidor på isen. Det finns både solstrand och pulkbacke. I byn finns också Folkets hus där det hålls aktiviteter så som innebandy, badminton och gym.

Knektvägen 74, Byske, Skellefteå kommun

Knektvägen 74

Fritidshus
Byske, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

2 795 000 kr

74 m²

2 rum

1 414 m² tomt

Här säljs inte bara ett fint fritidshus med året runt-standard utan en idyll intill havet, ett eget sommarparadis ett stenkast från områdets sandstrand och Byske Havsbad med dess vackra strandlinje och roliga aktiviteter. Det är inte bara på sommaren som området är idylliskt, huset har kvalitéer för hela året, den vattenburna golvvärmen tillsammans med en brasa i kaminen gör att även de kallaste vinterdagarna känns varma in i själen. Tillträde kan ske innan midsommar för den som vill tillbringa sin första sommar i detta paradis. Varmt välkommen in i en rymlig hall. Mot söder finns allrum och kök i en öppen planlösning där man slås av den höga takhöjden, de stora fönsterpartierna och den mysiga kaminen. Dubbeldörrar tar dig ut på altanen som följer husets hela gavel. En vacker trapp välkomnar dig upp till loftet, perfekt för extra sovplatser eller allrum efter behov. På entréplan finns ett sovrum samt ett badrum med dusch och kombimaskin med tvätt/tork. Gården består av skogstomt där du kan ställa gräsklipparen på vila. Här finns även en grillkåta och två förråd, varav ena i mycket fint skick. I området finns även småbåtshamn. Det finns grönområden och allmänningar som enkelt tar dig ner till strandkanten. Stranden är oändligt vacker och badvänlig. Huset, som är byggt 2011, har vattenburen golvvärme, Skekraft fiber, egen 3-kammarbrunn samt vatten via vattenförening. Vägarna skottas även vintertid via förening så ett tiotal av grannarna bor här året runt. Det är bara du som bestämmer hur just du vill nyttja detta underbara boende. Huset är besiktigat. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Häbbersliden 5, null, Skellefteå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Häbbersliden 5

Villa
Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

495 000 kr

155 m²

6 rum

5 834 m² tomt

Varmt välkommen till idylliska Häbbersliden, en by i övre Kågedalen belägen ca 4 mil från Skellefteå. Här finner du en rymlig tvåplansvilla med källare med stor tomt och ladugårdslänga i vinkel med möjlighet till djurhållning eller maskiner. Stor oisolerad maskinhall/carport. Utsikt mot vackra ängar mot söder. Huset rymmer idag hall, kök, vardagsrum, badrum och två sovrum på entréplan. På övre plan finns tre sovrum samt en wc. I källaren finns ett garage, matkällare, tvättstuga och pannrum. Vid entrén av huset finns en altan med tak samt en inglasad del. På gården står en stor ladugårdslänga i vinkel med en stor del oisolerad maskinhall eller carport som kan användas för många maskiner. Det finns traktorgarage, förråd och en del i ladugården är också gjort till sommarstuga. Ladugårdslängan är i äldre skick men möjligheter finns för den som önskar. I intilliggande byn Sandfors finns förskola och restaurang. Grundskola finns i Kusmark. I Storkågeträsk finns Lanthandel. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Plus
Tubölegatan 1, Anderstorp, Skellefteå kommun

Tubölegatan 1

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Peab Bostad AB

2 999 000 kr

78 m²

3 rum

4 623 kr/mån

38 449 kr/m²

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönster i samvarodelen ger fint ljusinsläpp. Balkong med kvällssol i anslutning till vardagsrummet. Master bedroom har skjutdörrsgarderober och i hallen hittar man god förvaring i kombinerat förråd/klädkammare. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Strömsörgatan 10 A, Älvsbacka, Skellefteå kommun
 • Tor 1 jun kl 16:30

Strömsörgatan 10 A

Lägenhet
Älvsbacka, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

2 495 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 279 kr/mån

33 046 kr/m²

Varmt välkommen till ett förstklassigt boende nära älven och mindre än 3 minuter från gågatan i centrum. Här presenteras 3 rum och kök fördelat på 75,5 kvm. Två fantastiska inglasade balkonger gör att du kan välja sol-läge från öst till väst. Västerbalkongen bjuder på en kombination av älvsutsikt och härlig stadskänsla. Balkongen mot öst ligger mot innergårdens lugn där du gärna tar morgonkaffet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning och uppleva bostaden på plats! Huset byggdes 2019-2020 och här har många familjer fått njuta av kvalitativt boende i några år. Nu finns en chans för en ny ägare att ta del av detta moderna boende. Parkeringsplats finns i parkeringshus intill byggnaden i form av både stolpe eller laddstolpe för elbil. Tillträde möjligt enligt överenskommelse, från slutet av juni och framåt. Hallen välkomnar in till en öppen planlösning mot kök och matplats. Klinker i hallen och plats för avhängning. Matplatsen är rymlig med fönster och helglasad balkongdörr ut till inglasningen mot väster. Kök med vit köksinredning och fina inbyggnadsvitvaror. Mot öster ligger vardagsrummet, även det med fönster och utgång till balkongen mot innergården. Det stora sovrummet ligger med fönster mot lugna innergården och det mindre sovrummet ligger med fönster mot väst. Badrummet ligger vid hallen med kakel, klinker, golvvärme och duschhörna. Här finns även tvättmaskin, torktumlare samt skåp för förvaring. Lägenheten håller en hög standard med fina materialval, bland annat spegeldörrar i hela lägenheten.

 • Plus
 • Hiss
Smältaregatan 11B, Skelleftehamn Och Kallholmen, Skellefteå kommun
 • Imorgon kl 16:30
Smältaregatan 11B, Skelleftehamn Och Kallholmen, Skellefteå kommun, bild 2
Smältaregatan 11B, Skelleftehamn Och Kallholmen, Skellefteå kommun, bild 3

Smältaregatan 11B

Radhus
Skelleftehamn Och Kallholmen, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

850 000 kr

69 m²

3 rum

396 m² tomt

Varmt välkommen till detta mysiga lite mindre radhuset för den lilla familjen. Radhuset har ett sovrum på entréplan och alla sällskapsytor man behöver i form av trevligt vardagsrum, kök samt badrum. Varmt välkommen in genom hallen, här finns plats för avhängning och förvaring. Till höger finns ett badrum med badkar i äldre men propert skick. Vardagsrummet har fiskbensparkett, öppen spis (används ej), samt fönster mot söder. Ett sovrum ligger innanför sovrummet med trägolv och förvaring i garderober. Köket har en vit köksinredning och matplats vid härligt burspråk. I källaren finns en gillestuga/större sovrum med laminatgolv. Här finns även tvättstuga, matkällare och förråd. I källaren finns ytterligare ett stort rum, helt oinrett och utan golv, helt upp till dig som köpare vad du önskar använda det till. Huset har nya fjärrvärme, fiber och nya fönster 2022. I trädgården finns äppelträd, hallonbuskar, andra buskar samt pallkragar med jordgubbar. Vid entrén ryms två bilar, här finns även eluttag där det går slå på elen inifrån. Vid entrén finns även ett litet kallförråd för redskap. Altanen och baksidan ligger mot söder i soligt läge. Varmt välkommen att anmäla dig till visning! I Skelleftehamn finns förskola, grundskola och högstadieskola. För den idrottsintresserade finns det fotbolls- och innebandyklubben Rönnskär Railcare IF. Även en ishall finns i närliggande Klemensnäs (Ursviken). Om man har ett båtintresse kan man besöka småbåtshamnen Kurjoviken. Skelleftehamn har mycket att erbjuda sina innevånare. Här finns livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, badhus med bowling och sporthall, Folkets hus, kyrka, bibliotek och restauranger. Skellefteå centrum når man enkelt på ca 20 minuter vare sig man vill åka kommunalt eller köra bil. Kommunikationerna är goda med bra bussförbindelse

 • Premium
Tubölegatan 1, Anderstorp, Skellefteå kommun

Tubölegatan 1

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Peab Bostad AB

4 699 000 kr

99 m²

4 rum

5 537 kr/mån

47 465 kr/m²

Stor samvarodel och balkong med utsikt mot älven, kök och vardagsrum med fönster i två väderstreck. Dubbla badrum och en extra balkong vid master bedr

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Framtiden, Anderstorp, Skellefteå kommun
 • 42 lediga bostäder

Brf Framtiden

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Peab Bostad AB

fr. 1 399 000 kr

35-99 m²

1-4 rum

2 514 kr/mån

Längs med Skellefteälven bygger vi nya bostäder om 1-5 RoK på staden sista älvsläge...? Få lägen är så fina som längs älvens strand. Här, i Brf Framtiden bor du i moderna hus med smarta planlösningar och har alltid nära till det mesta du behöver och vill ha. Närområdet består mest av villor och radhus i ett redan uppbyggt bostadsområde. I närområdet hittar du Campus Skellefteå och flertalet förskolor, grundskolor och gymnasium. En knapp kilometer bort ligger handelsområdet med flera större varuhus och butiker. Över älven ligger centrala Skellefteå med butiker, restauranger och nöjen. Med linje 1 tar du dig enkelt med bussen till centrala Skellefteå och resecentrum om du vill ta dig vidare via länstrafik eller tåg. Härifrån går också flygbussen till Skellefteå flygplats. Nytt landmärke i Skellefteå Brf Framtiden ligger med fantastiskt läge direkt vid älven och kommer med sina nio våningar att bli ett nytt landmärke i stan. Byggnadens u-formad huskropp öppnar upp sig mot älven och centrum i norr. Med varierad höjd sträcker sig husets flyglar och dess uttrycksfulla gavlar ut mot vattnet. Mot öster är byggnaden lägre och ansluter på ett vänligt sätt till befintligt parkområde. Mot väster har byggnaden fått en högre höjd och förstärker på så sätt byggnadens läge vid brofästet över älven. Mellan de båda flyglarna ligger den gemensamma entrégården med utsikt mot vattnet. Här finns lekytor för de minsta, uteplats, möjlighet till odling samt grillplats med långbord för gemensamma måltider. Från entrégården når man de två trapphusen som i flyglarna övergår till entré-loftgångar. Med generös bredd öppnar de gemensamma entrégångarna upp för socialt umgänge och kan samtidigt upplevas som en extra balkongyta mot gården. Från trapphus och gård når man även källaren med parkeringsgarage för bilar och cyklar.

 • Nybyggnadsprojekt
Hammargatan 18, Skelleftehamn Och Kallholmen, Skellefteå kommun

Hammargatan 18

Lägenhet
Skelleftehamn Och Kallholmen, Skellefteå kommun
Fastighetsbyrån Skellefteå

650 000 kr

70 m²

3 rum

4 596 kr/mån

9 286 kr/m²

Varmt välkommen till Skelleftehamn och till denna trea perfekt belägen endast en halvtrapp upp och med härligt solig västerbalkong som är inglasad. Varmt välkommen att anmäla dig till visning på plats eller digitalt. I lägenheten finner vi en hall med förvaring i både garderob och klädkammare. Köket har ljus köksinredning och matplats intill fönster mot öst. Vardagsrummet har fiskbensparkett och utgång till den trevliga inglasade balkongen i härligt västläge med eftermiddagssol. Här förlängs sommarsäsongen och du kan njuta av sol och värme lång tid på året. Lägenheten har två sovrum, ett mot väst och ett mot öst. Badrum med dusch. Tillhörande förråd och matkällarförråd finns i källaren i samma byggnad, här finns också en gemensam tvättstuga. I föreningen finns också samlingslokal, hobbyrum och cykel/spark-förråd. Parkering finns i form av motorvärmarstolpe, carport och varmgarage. Separat kö till alla. I Skelleftehamn finns förskola, grundskola och högstadieskola. För den idrottsintresserade finns det fotbolls- och innebandyklubben Rönnskär Railcare IF. Även en ishall finns i närliggande Klemensnäs (Ursviken). Om man har ett båtintresse kan man besöka småbåtshamnen Kurjoviken. Skelleftehamn har mycket att erbjuda sina innevånare. Här finns livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, badhus med bowling och sporthall, Folkets hus, kyrka, bibliotek och restauranger. Skellefteå centrum når man enkelt på ca 20 minuter vare sig man vill åka kommunalt eller köra bil. Kommunikationerna är goda med bra bussförbindelser.

 • Plus
Tubölegatan 1, Anderstorp, Skellefteå kommun

Tubölegatan 1

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Peab Bostad AB

2 995 000 kr

79 m²

3 rum

4 660 kr/mån

37 911 kr/m²

Ljus och trevlig trea med stora fönster mot söder i samvarodelen. Två sovrum mot norr och balkong mot innergård.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Tubölegatan 1, Anderstorp, Skellefteå kommun

Tubölegatan 1

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Peab Bostad AB

2 650 000 kr

63 m²

2 rum

3 896 kr/mån

42 063 kr/m²

Välplanerad tvåa med fönster i två väderstreck. Lägenheten erbjuder stora sociala ytor och gott om förvaring. Balkong i öster med lummig utsikt.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Tubölegatan 1, Anderstorp, Skellefteå kommun

Tubölegatan 1

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Peab Bostad AB

4 495 000 kr

99 m²

4 rum

5 537 kr/mån

45 404 kr/m²

Stor samvarodel och balkong med utsikt mot älven, kök och vardagsrum med fönster i två väderstreck. Dubbla badrum och en extra balkong från sovrum.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 14