Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Irenheim

Emma Irenheim

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Majorsgatan 4 A, Norrmalm, Skövde kommun

Majorsgatan 4 A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 225 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 735 kr/mån
22 273 kr/m²

Välkomna till denna hemtrevliga och ljusa tvårummare på Majorsgatan 4A! Lägenheten är välplanerad, har högre takhöjd än standard vilket skapar rymd och härligt ljusinsläpp från fönstren i två väderstreck. Ni möts av ett renoverat badrum med golvvärme från år 2019, ljust kök med separat matplats, sovrum och rymligt vardagsrum med inglasad balkong i underbart söderläge. Gångavstånd till centrum med butiker och restauranger. I den låga avgiften ingår dessutom bredband. Välkomna på visning!

Timmersdala Hornsberg , Timmersdala, Skövde kommun

Timmersdala Hornsberg

Fritidshus
Timmersdala, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
495 000 kr
110 m²
3 rum
6 450 m² tomt

Nu ges tillfälle att förverkliga era drömmar om ett hus på landet. Beläget på en stor tomt, omgivet av naturens skönhet, väntar detta hus på att nästa ägare tar vid och slutför renoveringen. En rymlig tomt om 6450 kvm omger huset, vilket ger er möjligheter att skapa trädgårdsoaser och utomhusliv. En ytterligare förrådsbyggnad står till ert förfogande för extra förvaringsutrymme. Här kan ni njuta av lugn och ro i det lantliga livet samtidigt som ni har knappt 25 minuter till Skövde. Låt Timmersdala Hornsberg bli ert nästa projekt att ta er an. Varmt välkomna på visning!

Kärleksstigen 15, Centrum, Karlsborgs kommun

Kärleksstigen 15

Lägenhet
Centrum, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
425 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 668 kr/mån
6 115 kr/m²

Välkomna till Kärleksstigen 15 och denna ljusa trea med balkong! Här erbjuds ni en välplanerad lägenhet med två sovrum, tilltaget vardagsrum, helkaklat badrum samt ett ljust och trevligt kök. Från vardagsrummet har ni utgång till balkongen som ligger i ett solvänligt läge. Ett stenkast bort har ni Vättern med fina badmöjligheter. I närområdet finns även matbutik och bra busskommunikationer. Välkomna på visning!

Gröna Vägen 54 A, Hentorp, Skövde kommun

Gröna Vägen 54 A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
795 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 173 kr/mån
13 947 kr/m²

Nu finns en ljus och trevlig tvåa att ta vid i populära Brf Vallsängen! Här erbjuds ni en välplanerad lägenhet belägen bekvämt på första våning. Bostaden fördelas över 57 kvm och inrymmer bland annat ett ljust kök, tilltaget vardagsrum, rymlig klädkammare, fräscht badrum med tvättmaskin samt ett sovrum. Utöver detta har ni balkong som är belägen i soligt västerläge. I föreningen finns bland annat relaxutrymmen, gym och tvätthall. Här bor ni även med bra bussförbindelser och med närhet till matbutik. Varmt välkomna på visning!

Lundenvägen 17A, Lunden, Skövde kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00

Lundenvägen 17A

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
680 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
2 613 kr/mån
17 436 kr/m²

Välkomna till Lundenvägen 17A och denna väldisponerade 1:a om 39 kvm! Här erbjuds ni en ljus och trevlig bostad som ligger lättillgängligt i markplan. Lägenheten är i genomgående gott skick och här är det bara ställa in möblerna och börja trivas. Vardagsrummet är rymligt och här ges plats för både soffa och dubbelsäng. Utöver detta har ni ett fint kök och badrum samt bra förvaring i klädkammare. I Brf Lunden bor ni i en lugn och trygg förening med stabil ekonomi. Till medlemmarnas förfogande finns bland annat en tvättstuga som är öppen dygnet runt samt gym och bastu. Välkomna på visning!

  • Plus
Nygatan 8, Timmersdala, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nygatan 8

Villa
Timmersdala, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 400 000 kr
116 m²
4 rum
821 m² tomt

På Nygatan 8 försäljs nu denna enplansvilla om 116 kvm. Huset är bra beläget på en hörntomt i ett lugnt och barnvänligt område. Interiört erbjuds ni en bra planlösning med 3-4 sovrum, två badrum och ett rymligt, renoverat kök. Utöver detta har ni även en stor altan som blir som ett extra rum. På tomten finns även garage och friggebod. Fiber finns indraget. I närområdet finns lekplats, matbutik och förskola. Välkomna till ett hem att trivas i!

Stenelidsvägen 121, Ryd, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stenelidsvägen 121

Radhus
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 095 000 kr
104 m²
4 rum
8 428 kr/mån
10 529 kr/m²

Välkomna till Stenelidsvägen 121 och detta välplanerade radhus i bostadsrättsform. Här erbjuds ni ett lättskött boende om 104 kvm med trevlig uteplats i sydvästligt läge och egen grästäppa. På entréplan har ni ett fint kök, renoverat badrum, tvättstuga och ett väl tilltaget vardagsrum. På övre plan har ni 3-4 sovrum och här får hela familjen plats. Även här finns ett badrum. Intill huset har ni förråd och i månadsavgiften ingår garageplats i länga. Här bor ni i ett lugnt och familjärt område med närhet till såväl lekplatser, skolor och förskolor. I närhet finns busshållsplats med täta avgångar. Välkomna att anmäla ert intresse!

Axtorpsvägen 36, Mölltorp, Karlsborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Axtorpsvägen 36

Tomt
Mölltorp, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
200 000 kr
1 208 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva en rymlig tomt i centrala Mölltorp på Axtorpsvägen 36! Tomten om 1208 kvm är obebyggd och nu kan ni förverkliga era drömmar om att bygga hus. Vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen.

Carlsrovägen 3B, Södermalm, Skövde kommun

Carlsrovägen 3B

Lägenhet
Södermalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 250 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
4 060 kr/mån
22 321 kr/m²

Välkomna till en ljus och fin tvåa med en stor balkong i söderläge! Här erbjuds ni en fräsch lägenhet med genomgående ljusa ytskikt. Bostaden erbjuder ett helkaklat och renoverat badrum med tvättmaskin, fint kök, väl tilltaget vardagsrum samt sovrum med bra förvaring. Dessutom finns en härlig balkong som utlovar många soltimmar. Här bor ni i en förening med låga avgifter som ger en bra boendeekonomi. På Södermalm bor ni lugna kvarter med närhet till såväl motionsspår, som centrum med butiker och restauranger. Bussen passerar precis utanför husen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Källebacksvägen 2, Undenäs, Karlsborgs kommun

Källebacksvägen 2

Fritidshus
Undenäs, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
1 500 000 kr
160 m²
4 258 m² tomt

Med utsikt över sjön Viken, beläget på höjden, ligger denna toppstuga med serveringsdel och ägarlägenhet ovan. Områdets stugor som är totalt 25 stycken är sålda till enskilda privatpersoner nyligen vilket ger liv och rörelse i området. Ni får nu bra intäktsmöjligheter för uthyrning av lägenheten och kanske en kommande restaurang/café som hade varit uppskattat i Undenäs. Inom kort avstånd finns Tivedens omtyckta nationalpark med dess skog och sjöar.

Visar alla 10