Mäklare Emma Irenheim

Emma Irenheim

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Carlsrovägen 3B, Södermalm, Skövde kommun

Carlsrovägen 3B

Lägenhet
Södermalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 250 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 873 kr/mån
22 321 kr/m²

Välkomna till en ljus och fin tvåa med en stor balkong i söderläge! Här erbjuds ni en fräsch lägenhet med genomgående ljusa ytskikt. Bostaden erbjuder ett helkaklat och renoverat badrum med tvättmaskin, fint kök, väl tilltaget vardagsrum samt sovrum med bra förvaring. Dessutom finns en härlig balkong som utlovar många soltimmar. Här bor ni i en förening med låga avgifter som ger en bra boendeekonomi. På Södermalm bor ni lugna kvarter med närhet till såväl motionsspår, som centrum med butiker och restauranger. Bussen passerar precis utanför husen. Varmt välkomna på visning!

Vaberget Skackan 26, Vaberget, Karlsborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vaberget Skackan 26

Fritidshus
Vaberget, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
1 425 000 kr
63 m²
2 rum
3 300 m² tomt

Vaberget Skackan 26 bjuder på ett alldeles unikt läge med första parkett mot Bottensjön. Här på den arrenderade tomten står både bostadshus, två gästhus och en stor verkstad till ert förfogande. Idylliska och vidsträckta vyer över Bottensjön gör det omöjligt att inte falla pladask för detta magiska ställe. Här får hela familjen plats att samlas och blir en perfekt plats för avkoppling. Här kan ni njuta av både ett morgon- och kvällsbad eller varför inte ta en tur på sjön? Runt hörnet har ni även fina möjligheter för svamp- och bärplockning. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Lundenvägen 5B, Lunden, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lundenvägen 5B

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
995 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/3
4 381 kr/mån
14 214 kr/m²

Varmt välkomna till en fint renoverad tvåa om 70 kvm! På våning två erbjuds ni nu att förvärva denna pärla som renoverats löpande senaste åren. Köket är renoverat i ljusa toner och fick sin utformning 2018. Även badrummet är renoverat(2016) och har egen tvättutrustning. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och här är det bara flytta in. Får vardagsrummet har ni utgång till balkongen som ligger i ett soligt söderläge. Bra förvaring finns i lägenheten, med både klädkammare, förråd och skjutdörrsgarderober. I brf Lunden bor ni i en välskött och stabil förening, där både hushållsel och bredband inkluderas i avgiften. Välkomna på visning!

Nyckelpigevägen 74, Ryd, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nyckelpigevägen 74

Radhus
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 100 000 kr
109,5 m²
4 rum
7 335 kr/mån
10 046 kr/m²

På Nyckelpigevägen 74 hittar du detta trevliga bostadsrättsradhus med generösa ytor fördelat på två plan. Bostaden erbjuder tre sovrum, ett stort vardagsrum, två badrum och gott om förvaringsmöjligheter. Här har du tillgång till en lättskött trädgård och två trevliga och insynsskyddade uteplatser, en på framsidan och en på baksidan. Ryd är ett lugnt och familjevänligt område med närhet till naturen. Precis utanför dörren ligger skogen där man kan ta promenader i elljusspåret. I Ryd finns mataffär, vårdcentral, skolor och förskolor. Goda bussförbindelser tar dig enkelt och snabbt in till Skövde centrum med allt dess utbud. Varmt välkommen att anmäla intresse!

Lundenvägen 21B, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 21B

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
4 686 kr/mån
12 431 kr/m²

Mysig trea med trevlig planlösning i mycket välskött förening där såväl hushållsel och bredband ingår i månadsavgiften! Här får ni ett snyggt renoverat badrum, väl tilltaget vardagsrum, bra förvaring och en stor balkong med i soligt söderläge. Brf Lunden är en stor och populär förening med stabil ekonomi. Här bor ni med närhet till Elins Esplanad och Stallsiken med dess shopping och serviceutbud. Här finns bra busskommunikationer och på cykel når ni centrum på bara några minuter. Välkomna på visning!

Gustav Adolfs gata 27A, Norrmalm, Skövde kommun

Gustav Adolfs gata 27A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
5 274 kr/mån
19 691 kr/m²

Välkomna till denna charmiga och smakfullt renoverade trerumslägenhet om 81 kvm. Här erbjuds ni en ljus och rymlig bostad på andra våning. Lägenheten har en luftig och social planlösning där man öppnat upp mellan kök och vardagsrum. Det gröna köket är stilrent renoverat och kommer med högkvalitativa materialval från Vedum. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum, perfekt för umgänge och avkoppling. Ett vackert burspråk med stora fönster ger rummet extra karaktär och generöst ljusinsläpp, vilket skapar en trivsam atmosfär. Även badrummet är fint renoverat. Utöver detta har ni två sovrum i bra storlek, varav det ena har utgång till balkong där ni kan njuta av många soltimmar. Bostaden är belägen på lugna och trivsamma Norrmalm med nära till stadens alla bekvämligheter. Utanför huset finns busshållsplats och på cykel når ni centrum på bara några minuter. Ett stenkast bort finns matbutik.

Källebacksvägen 2, Undenäs, Karlsborgs kommun

Källebacksvägen 2

Fritidshus
Undenäs, Karlsborgs kommun
Fastighetsbyrån Karlsborg
1 500 000 kr
160 m²
4 258 m² tomt

Med utsikt över sjön Viken, beläget på höjden, ligger denna toppstuga med serveringsdel och ägarlägenhet ovan. Områdets stugor som är totalt 25 stycken är sålda till enskilda privatpersoner nyligen vilket ger liv och rörelse i området. Ni får nu bra intäktsmöjligheter för uthyrning av lägenheten och kanske en kommande restaurang/café som hade varit uppskattat i Undenäs. Inom kort avstånd finns Tivedens omtyckta nationalpark med dess skog och sjöar.

Visar alla 7