Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Passchier

Emma Passchier

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Havstenavägen 30C, Havstena, Skövde kommun
  • Ons 14 aug kl 17:30
Havstenavägen 30C, Havstena, Skövde kommun, bild 2
Havstenavägen 30C, Havstena, Skövde kommun, bild 3

Havstenavägen 30C

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 275 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 894 kr/mån
16 452 kr/m²

Välkommen till denna välskötta trea belägen i populära Havstena! Här erbjuds en välplanerad bostad med två sovrum, stort vardagsrum, badrum samt kök. Balkongen är ett uppskattat extrarum, som tack vare inglasning kan nyttjas under stor del av året. Här bor du i en stabil förening där bredband ingår i avgiften. På gården finns även en gemensam uteplats med både utemöbler och grillplats. Tvättstugan är dessutom lättillgängligt placerad i samma hus. Läget i Havstena är lugnt med närheten till trevlig natur och små sjöar. I närheten ligger Elins Esplanad med intilliggande handelsområde med butiker, livsmedelsaffärer, gym och restauranger. Dessutom kort cykelavstånd till Skövdes centrum. Ett toppenläge i Skövde helt enkelt! Välkomna på visning! För frågor om objektet och för att boka visning, ring 0500-481085!

  • Premium
  • Balkong
Kansligatan 9A, Norrmalm, Skövde kommun

Kansligatan 9A

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 025 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/3
4 482 kr/mån
22 283 kr/m²

På attraktiva Norrmalm finns nu möjlighet att bosätta sig i en trivsam tvårummare med balkong i söderläge! Lägenheten erbjuder ett nyrenoverat Epoq kök, helkaklat badrum, sovrum och ett fint vardagsrum med utgång till balkongen. Bra läge med gångavstånd till såväl högskolan som centrums utbud av butiker och restauranger. I föreningen finns cykelförråd, samlingslokal samt en tvättstuga med torkrum. Varmt välkommen! För frågor om objektet och för att boka visning, ring 0500-481085!

  • Plus
  • Balkong
Stenkilsgatan 4 B, Vasastaden, Skövde kommun

Stenkilsgatan 4 B

Lägenhet
Vasastaden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
720 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/3
3 116 kr/mån
28 800 kr/m²

Denna charmiga och fint renoverade etta om 25 kvm erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och centralt läge. Med centrum och all dess utbud ett stenkast bort blir detta boende det ultimata valet för dig som studerar eller letar efter ditt första egna boende. Välkommen på visning. För frågor om objektet och för att boka visning, ring 0500-481085!

  • Plus
Rosenhagavägen 12A, Rosenhaga, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rosenhagavägen 12A

Lägenhet
Rosenhaga, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 050 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/3
6 778 kr/mån
10 714 kr/m²

Välplanerad och ljus lägenhet på 98 kvm med stor potential. Bostaden har genomgående fina ytskikt och erbjuder 3 sovrum, vardagsrum med utgång till balkong, kök med matplats, badrum samt gäst-wc. Föreningen är attraktivt belägen med närhet till Elins Esplanad med butiker, matbutik, restauranger och gym. Fina cykelvägar tar dig enkelt till centrums stora utbud samt resecentrum med buss- och tågavgångar. Som medlem i föreningen är det lätt att trivas. Föreningen erbjuder tillgång till relaxavdelning med bastu och jacuzzi samt fina utemiljöer med lekplats, grillplats och boulebana. Varmt välkommen!

  • Balkong
Varola Åängen , Varola, Skövde kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Varola Åängen , Varola, Skövde kommun, bild 2
Varola Åängen , Varola, Skövde kommun, bild 3

Varola Åängen

Gård/Skog
Varola, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 650 000 kr
106 m²
4 rum
2,9 ha tomt

Drömmer du om en framtida hästgård? Kanske vill du bo med lugnet och friden på landsbygden samtidigt som du har närhet till centrum och allt dess utbud. Låt oss presentera Varola Åängen och denna charmiga 1 1/2 plansvilla belägen mellan Skövde och Hjo som inte bara erbjuder ett kvalitativt boende utan också natursköna omgivningar med utsikt över vidsträckta fält och åkrar samt en helt egen damm. Till huset hör ca 3 HA mark och på tomten finns ett rymligt dubbelgarage, uthus med förrådsdel samt stall med 3 rymliga boxar och en sadelkammare för hästälskaren i familjen. Interiört finns b.la kök från -16, badrum från -12 med golvvärme, stort vardagsrum, gjutjärnskamin samt öppenspis med kassett för komplett mysfaktor riktigt kyliga dagar, samt 3 sovrum med möjlighet till fler. Denna fastighet med dess ståtliga bostadshus, tillhörande byggnader och närmare 3 ha mark borgar för en harmonisk och aktiv livsstil. Ett hem som absolut bör upplevas på plats. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Uteplats
Gästgivarevägen 7, Väring, Skövde kommun
  • Tis 13 aug kl 16:30

Gästgivarevägen 7

Villa
Väring, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 875 000 kr
90 + 87 m²
5 rum
875 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska 1 1/2 planshus i hjärtat av Väring! Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett hem där moderna bekvämligheter möter omsorgsfulla renoveringar och där trivsel och livskvalitet är i fokus. Med närhet till allt du behöver och med utmärkta pendlingsmöjligheter till flera orter blir detta hus det perfekta valet för dig och din familj! Härlig trädgård, perfekt för lek och avkoppling och en perfekt plats för den som har gröna fingrar och drömmer om egna odlingar. Effektiv uppvärmning via bergvärme. Välkommen på visning & upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda! För frågor om objektet och för att boka visning, ring 0500-481085!

  • Plus
  • Uteplats
Gröna Vägen 46A, Hentorp, Skövde kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gröna Vägen 46A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
610 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
3 027 kr/mån
14 186 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade 1a om 43 kvadratmeter i trivsamma Hentorp. Här bor du ljust och rymligt på våning 1/3 med fräscht kök, badrum med tvättmaskin samt vardagsrum med plats för både säng och soffa! Ett komplett boende för studenten eller som ett första boende. Fria parkeringsplatser i området! Som boende i HSB Brf Vallsängen erbjuds du ett totalrenoverat gym- och relaxavdelning, tennisbana, mekgarage och biltvätthall. Här har du också närhet till såväl matbutik som skola och förskola. Ett stenkast bort finns trevliga promenad/jogging spår, fotbollsplan samt idrottsplats. Goda bussförbindelser tar dig snabbt och enkelt in till stadskärnan. Välkommen på visning!

Balteryd Grönelund 2, På Landet, Tibro kommun
  • Ons 21 aug kl 16:30

Balteryd Grönelund 2

Villa
På Landet, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
2 350 000 kr
150 + 40 m²
4 rum
3 037 m² tomt

PRISSÄNKT!! På lagom avstånd från Tibro centrum ligger Balteryd Grönelund 2. Ett charmigt putsat hus med fantastisk utsikt över åkrar och ängar. Om somrarna kan man njuta av den magiska solnedgången från husets stora inglasade altan och hästarna som betar runt om fastigheten inger en känsla av lugn och hemtrevnad. Huset har ett bra garage samt en carport med plats för tre bilar. Här finner du den perfekta blandningen av att bo på landet men med direkt närhet till bekvämligheter inne i Tibro.

  • Plus
  • Uteplats
Karl Dahlins väg 30A, Hentorp, Skövde kommun

Karl Dahlins väg 30A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
625 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
3 119 kr/mån
14 535 kr/m²

På Karl Dahlins Väg 30A hittar vi ett ljust och trivsamt hem. En kvadratsmart etta, perfekt för dig som är student eller vill ha ett första boende. Här bor du i en populär förening som erbjuder såväl relaxavdelning och gym som biltvätt och mekgarage. Fria parkeringsplatser i området! För frågor om objektet och för att boka visning, ring 0500-481085!

Häggetorps allé 18 , Häggetorp, Tibro kommun

Häggetorps allé 18

Radhus
Häggetorp, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
800 000 kr
124 m²
6 rum
6 234 kr/mån
6 452 kr/m²

Varmt välkomna till detta boende i barnvänligt område. Här bor ni bekvämt med allt samlat på ett plan. Här erbjuds en genomtänkt planlösning med sällskapsdel som kök och vardagsrum samt ett sovrum i ena änden och en sovrumsdel med tre sovrum i andra änden. Huset har en praktisk tvättstuga och två badrum, båda renoverade 2018. Färgerna interiört är ljusa och neutrala, här är det enkelt att skapa sin egna hemkänsla. Den insynsskyddade baksidan ger en extra känsla av lugn och integritet. Här kan du njuta av trädgården och koppla av på altanen, samtidigt som du har en naturskön omgivning som granne. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Storgatan 18C, Centrum, Tibro kommun

Storgatan 18C

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
365 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
5 181 kr/mån
4 563 kr/m²

Välkommen till Storgatan 18C och denna charmiga 3:a mitt i hjärtat av centrala Tibro! Här erbjuds du ett öppet och ljust hem med rymliga rum, lättillgängliga förvaringsutrymmen och en härlig balkong i solvänligt läge. Det stadsnära läget innebär närhet till allt du behöver, inklusive affärer, restauranger och kommunikationer. Här bor du även med bekvämt avstånd till grönområden och promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Fredriksbergsvägen 161, Ryd, Skövde kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 15 aug kl 18:00

Fredriksbergsvägen 161

Villa
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 195 000 kr
134 m²
7 rum
413 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en familjevilla i ett lugnt och tryggt kvarter. På trevliga Fredriksbergsvägen finner ni detta hemtrevliga kedjehus. Här njuter du av ett välplanerat hem där varje kvadratmeter känns genomtänkt. Huset har upp till sex sovrum och två badrum, perfekt för en växande familj eller för att ta emot gäster. Under sommaren öppnar man gärna upp mot trädgården där varma dagar kan spenderas. Läget är perfekt för dem som söker ett lugnt och avkopplande område, men ändå vill ha enkel tillgång till all service och förbindelser. Det finns skola, förskola, matbutik, och kommunikationer i närheten. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Frostaliden 10, Frostaliden, Skövde kommun

Frostaliden 10

Lägenhet
Frostaliden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 150 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/7
7 089 kr/mån
23 626 kr/m²

Välkommen till Frostaliden 10 och denna trevliga fyrarummare på våning 1. Här slipper du både trappor och insyn, tack vare att du bor på våningen över bottenplan. Därtill bor du i en stilren lägenhet, där allt är nytt sedan 2017. Den öppna planlösningen i det kombinerade Vedumköket och vardagsrummet, med utgång till den inglasade balkongen, skapar ett rum för både dig och dina gäster att stortrivas i. Vidare präglas lägenheten av enhetliga detaljer, goda förvaringsmöjligheter och komfortabel golvvärme. Här bor man i en trevlig HSB-förening som har skapat fantastiska utemiljöer kring sina byggnader och erbjuder garanterad p-plats (med möjlighet till elbilsladdning) till de boende mot en månadskostnad. Varmt välkommen på visning! För frågor om objektet och för att boka visning, ring 0500-481085!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Flygelgatan 13, Häggetorp, Tibro kommun

Flygelgatan 13

Radhus
Häggetorp, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
800 000 kr
124 m²
5 rum
6 234 kr/mån
6 452 kr/m²

I barnvänligt område finner ni detta enplanshus som ger er ett bekvämt boende. En välplanerad planlösning och hela fyra sovrum gör att hela familjen får plats. Här har större renoveringar skett de senaste åren så som båda badrummen år 2017 och köket från Marbodal 2018. På baksidan kan ni njuta av solen och härligt uteliv i trädgården. På den inglasade altanen sitter man gärna samlade hela familjen under sommaren och njuter av en god middag tillsammans. På Flygelgatan bor ni bekvämt i bostadsrättsform och slipper tänka på renoveringar av bland annat fönster, fasad och tak. I avgiften ingår även parkering och garageplats. Välkommen på visning!

Västra Långgatan 139A, Centrum, Tibro kommun

Västra Långgatan 139A

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
250 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 283 kr/mån
4 425 kr/m²

Välkommen till Västra Långgatan 139A och denna trevliga lägenhet belägen på våning tre av tre. Här finner du ljusa rum och bra med förvaringsmöjligheter. Lägenheten har utsikt åt två håll och en trevlig balkong i västerläge. Den är centralt belägen med närhet till affärer och bekvämligheter. Busshållplatsen hittar du bara några hundra meter bort, därifrån tar du dig lätt mot Skövde och Karlsborg. År 2021 fick alla lägenheter i huset nya fönster och föreningen har även renoverat fasad samt balkonger de senaste åren. Varmt välkommen på visning.

Gröna Vägen 56B, Hentorp, Skövde kommun

Gröna Vägen 56B

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 200 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/3
5 450 kr/mån
15 190 kr/m²

På våning 1 av 3 finner vi denna rymliga trea om 79 kvm. Bostaden erbjuder bl.a. genomgående planlösning, bra förvaringsmöjligheter, två väl tilltagna sovrum samt härlig balkong i soligt läge. Bra läge i populära Hentorp endast 10 minuter från stadskärnan. Här finns också trevliga promenad spår, fotbollsplan, skola samt förskola.

  • Balkong

Visar alla 16