Mäklare Emma Passchier

Emma Passchier

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarnvägen 4A, Centrum, Tibro kommun

Kvarnvägen 4A

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
265 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 948 kr/mån
6 883 kr/m²

Välkommen till denna trevliga enrummare på Kvarnvägen! Här bor du på andra våning i en lägenhet där alla ytskikt är uppdaterade under de senaste tre åren. År 2019 målades alla väggar i ljusa färger och det lades in nytt grått laminatgolv i hall, kök och vardagsrum. Lägenheten fick samma år nya vitvaror i köket och ny badrumsinredning. Från rummet når man den rymliga balkong som fick ny trall på golvet 2020. Tvättstugan har du på bekvämt avstånd i husets källare och centrum med kommunikationer och affärer ligger endast en kort promenad bort. Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

 • Balkong
Fornminnesvägen 3, Timmersdala, Skövde kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fornminnesvägen 3

Villa
Timmersdala, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 685 000 kr
120 + 34 m²
4 rum
847 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus som andas 80-tal där du får möjlighet att skapa ditt drömhem! Huset är rymligt och erbjuder 120 kvm boyta på en stor tomt som gränsar mot grönområde, vilket ger en avkopplande och naturnära känsla. Interiört finns två sovrum (möjlighet till 4), matsal, kök, stort vardagsrum, badrum, wc samt tvättstuga/groventré. I Timmersdala finns förutom trevliga vandringsleder och de båda badsjöarna Vristulven och Lången, även förnödenheter såsom skola, mataffär och pizzeria.

 • Uteplats
Storgatan 18C, Centrum, Tibro kommun

Storgatan 18C

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
365 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
5 181 kr/mån
4 563 kr/m²

Välkommen till Storgatan 18C och denna charmiga 3:a mitt i hjärtat av centrala Tibro! Här erbjuds du ett öppet och ljust hem med rymliga rum, lättillgängliga förvaringsutrymmen och en härlig balkong i solvänligt läge. Det stadsnära läget innebär närhet till allt du behöver, inklusive affärer, restauranger och kommunikationer. Här bor du även med bekvämt avstånd till grönområden och promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Karlsgatan 14, Vasastaden, Skövde kommun
Karlsgatan 14, Vasastaden, Skövde kommun, bild 2
Karlsgatan 14, Vasastaden, Skövde kommun, bild 3

Karlsgatan 14

Villa
Vasastaden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
4 995 000 kr
169 + 97 m²
5 rum
948 m² tomt

Denna funkisvilla från 1941 ritades av arkitektfirma Neuendorf & son och är präglat av den funktionalistiska epokens former och färgsättning. Huset är besiktigat och är, för sin ålder, i väldigt bra skick. Här erbjuds du ett öppet hem med stora och lättmöblerade ytor, 3-4 sovrum, relaxavdelning samt uppvärmning via fjärrvärme. Nuvarande ägare har gjort stora renoveringar genom åren såsom b.la. omläggning av tak på tillbyggnad -14, nytt plåttak på huset -22 samt installation av FTX-ventilation med radonbrunn -16. Huset står på en rogivande, stor och härlig trädgårdstomt med diverse fruktträd och bärbuskar, trädäck i västerläge med eftermiddag/kvällssol samt en helt egen damm. Här bor du med ett familjevänligt, mycket centralt och attraktivt läge, endast ett stenkast från centrum med allt dess utbud. Ett familjehus med ett perfekt läge i hjärtat av Vasastaden som erbjuder bland annat förskola, skola, lekparker, matbutik och trevliga promenadstråk. Varmt välkomna till Karlsgatan 14.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Fredriksbergsvägen 161, Ryd, Skövde kommun
 • Budgivning pågår

Fredriksbergsvägen 161

Villa
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 285 000 kr
134 m²
7 rum
413 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en familjevilla i ett lugnt och tryggt kvarter. På trevliga Fredriksbergsvägen finner ni detta hemtrevliga kedjehus. Här njuter du av ett välplanerat hem där varje kvadratmeter känns genomtänkt. Huset har upp till sex sovrum och två badrum, perfekt för en växande familj eller för att ta emot gäster. Under sommaren öppnar man gärna upp mot trädgården där varma dagar kan spenderas. Läget är perfekt för dem som söker ett lugnt och avkopplande område, men ändå vill ha enkel tillgång till all service och förbindelser. Det finns skola, förskola, matbutik, och kommunikationer i närheten. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Frostaliden 10, Frostaliden, Skövde kommun
 • Imorgon kl 17:00

Frostaliden 10

Lägenhet
Frostaliden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
2 200 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/7
7 089 kr/mån
24 176 kr/m²

Välkommen till Frostaliden 10 och denna trevliga fyrarummare på våning 1. Här slipper du både trappor och insyn, tack vare att du bor på våningen över bottenplan. Därtill bor du i en stilren lägenhet, där allt är nytt sedan 2017. Den öppna planlösningen i det kombinerade Vedumköket och vardagsrummet, med utgång till den inglasade balkongen, skapar ett rum för både dig och dina gäster att stortrivas i. Vidare präglas lägenheten av enhetliga detaljer, goda förvaringsmöjligheter och komfortabel golvvärme. Här bor man i en trevlig HSB-förening som har skapat fantastiska utemiljöer kring sina byggnader och erbjuder garanterad p-plats (med möjlighet till elbilsladdning) till de boende mot en månadskostnad. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Flygelgatan 13, Häggetorp, Tibro kommun

Flygelgatan 13

Radhus
Häggetorp, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
800 000 kr
124 m²
5 rum
6 234 kr/mån
6 452 kr/m²

I barnvänligt område finner ni detta enplanshus som ger er ett bekvämt boende. En välplanerad planlösning och hela fyra sovrum gör att hela familjen får plats. Här har större renoveringar skett de senaste åren så som båda badrummen år 2017 och köket från Marbodal 2018. På baksidan kan ni njuta av solen och härligt uteliv i trädgården. På den inglasade altanen sitter man gärna samlade hela familjen under sommaren och njuter av en god middag tillsammans. På Flygelgatan bor ni bekvämt i bostadsrättsform och slipper tänka på renoveringar av bland annat fönster, fasad och tak. I avgiften ingår även parkering och garageplats. Välkommen på visning!

Västra Långgatan 139A, Centrum, Tibro kommun

Västra Långgatan 139A

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
295 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 283 kr/mån
5 221 kr/m²

Välkommen till Västra Långgatan 139A och denna trevliga lägenhet belägen på våning tre av tre. Här finner du ljusa rum och bra med förvaringsmöjligheter. Lägenheten har utsikt åt två håll och en trevlig balkong i västerläge. Den är centralt belägen med närhet till affärer och bekvämligheter. Busshållplatsen hittar du bara några hundra meter bort, därifrån tar du dig lätt mot Skövde och Karlsborg. År 2021 fick alla lägenheter i huset nya fönster och föreningen har även renoverat fasad samt balkonger de senaste åren. Varmt välkommen på visning.

Visar alla 8