Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Johansson

Fredrik Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gunnarstorp 6, Korsberga, Hjo kommun

Gunnarstorp 6

Gård/Skog
Korsberga, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
4 300 000 kr
192 + 103 m²
8 rum
2,6 ha tomt

I vacker landsbygd utanför Hjo, högt beläget med mildsvid utsikt, ligger denna väl omhändertagna hästgård. Stall om 5 boxar, boxspilta, två sadelkammare samt 2 boxar på logen. Paddocken ligger i anslutning och beteshagarna omger de övriga ekonomibyggnaderna och ger en fin gårdsbild. Charmigt bostadshus om hela ca 200 kvm och med uppvärmd pool utanför. En kilometer bort finns ridhus och flertalet fina ridvägar i omgivningen erbjuds. Hästfamiljens paradis.

Stampens Kvarn, Svärtan / Grebban, Hjo kommun
Stampens Kvarn, Svärtan / Grebban, Hjo kommun, bild 2
Stampens Kvarn, Svärtan / Grebban, Hjo kommun, bild 3

Stampens Kvarn

Övrigt
Svärtan / Grebban, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
Pris saknas
188 m²
6 rum
4 ha tomt

Går du i tankarna och länge drömt om en plats där allt är möjligt, för både verksamhet och eget drömboende? Här vid Stampens Kvarn finns inte bara ett fantastiskt boningshus från förra sekelskiftet för dig och din familj att trivas i. Här finns också väldigt goda affärsmöjligheter för er som vill fortsätta med pågående restaurangverksamhet, logen som anpassats för event/bröllop och den fint inarbetade campingen med uthyrbara stugor invid. Kvarnen med damm bredvid skapar magi på denna plats. Stellplatzen samt gårdhuset ger en bra bonusintäkt om ca 250 000:- / år som ligger utanför intäkten för restaurangverksamhet.

  • Premium
Gjutarvägen 6, Hjo, Hjo kommun

Gjutarvägen 6

Övrigt
Hjo, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
9 950 000 kr
1 287 m²
5 753 m² tomt

Nu saluförs denna nyare stålhall som nyproducerades under år 2021 med ett riktigt bra läge på Hjo industriområde. I lokalerna finns stor potential tack vare den väl genomtänkta uppbyggnaden som nuvarande ägare låtit upprätta. För er som söker egna lokaler för just er verksamhet har ni en perfekt kombination där ni kan använda entresolplanets nuvarande konferensrum till personalmatsal med loungedelen utanför. Under finns 2 omklädningsrum/wc/dusch för dam och herr, bredvid separat wc, kontorsrummet och sedan apparatrummet i kombination med förråd. Det finns därmed en stor flexibilitet i dessa lokaler. Expansionsmöjligheterna är goda då fastighetens ytor har ytterligare byggnationsmöjligheter och/eller för att anlägga plana transportytor för in/utlastning. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Bjurbacksvägen 6, Fagersanna / Ransberg, Tibro kommun

Bjurbacksvägen 6

Fritidshus
Fagersanna / Ransberg, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
1 945 000 kr
65 + 40 m²
3 rum
1 160 m² tomt

Lite på höjden med fin utsikt mot sjön Örlen hittar vi detta trevliga hus som verkar som permanent likväl som fritidshus. Huset har stått stadigt här sedan 1950 och blev 2017 utökat med ett nytt kök och badrum, år 2023 utökades från 1 till 2 sovrum på entréplanet vilket flexibelt kan återställas igen. Huset har genomgående fina ytskikt och ett trevligt inglasat uterum på baksidan med gott om plats för både släkt och vänner. På framsidan löper en terrass längsmed hela huset där du kan sitta och njuta av ditt morgonkaffe, eller varför inte blicka ut över den vackra solnedgången om kvällarna. På tomten finns också en nyare gäststuga. Vill du ha ett inflyttningsfärdigt boende där de stora posterna som tak, fönster, kök och badrum redan är avklarade? Då har du hittat rätt.

  • Uteplats

Visar alla 4