Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Mäklare Jesper Joki

Jesper Joki

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Barkvägen 131, Ryd, Skövde kommun

Barkvägen 131

Radhus
Ryd, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
995 000 kr
80 m²
3 rum
5 777 kr/mån
12 438 kr/m²

Varmt välkomna till Barkvägen 131! Nu saluförs ett totalrenoverat och välplanerat radhus i Ryd med renoverat kök från Ikea, helkaklat badrum och helkaklad gästtoalett. Gott med naturligt ljusinsläpp infinner sig i bostaden tack vare stora fönsterpartier åt olika håll. Till detta får ni även en skyddad uteplats, trädäck i söderläge och balkong i söderläge. Här bor ni med närhet till Ryds centrum där ni finner livsmedelsbutik och vårdcentral. I närområdet finns även Karstorpssjön, fina promenadstigar, motionsspår samt förskola och skola. Med goda bussförbindelser tar ni er snabbt och enkelt in till Skövde centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Åvägen 3, Centrum, Tidaholms kommun

Åvägen 3

Villa
Centrum, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
2 400 000 kr
105 + 110 m²
5 rum
572 m² tomt

Sällan ges en möjlighet att få förvärva en renoverad familjevilla som denna. Huset har gått från division 4 till att spela i allsvenskan med nytt stilrent kök från Marbodal, ny dränering, nya fönster, nytt badrum, ny gästtoalett och ny tvättstuga med tillhörande duschutrymme. Åvägen 3 är beläget i ett populärt område med ett oslagbart läge som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och naturlig skönhet. Här bor ni med närhet till förskola, skola, idrottshall och grönområde samt pulkabacke, perfekt för alla olika familjeuppsättningar. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Vitared Ringvägen 15, Hökensås, Tidaholms kommun

Vitared Ringvägen 15

Villa
Hökensås, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
1 495 000 kr
68 m²
3 rum
1 380 m² tomt

Varmt välkomna till Vitared Ringvägen 15! Med ett högt och fritt läge med milsvid utsikt över trädtoppar och vid klart väder utsikt över Sveriges näst största sjö Vättern så är det svårt att inte bli hänförd av denna magiska plats. Nu saluförs detta välrenoverade enplanshus med detaljer såsom nyrenoverat kök, spröjsade fönster, öppen spis med insatskassett, trädäck med tillhörande spabad och stor trädgårdstomt om 1 380 kvadratmeter. Huset kan nyttjas som både fritidshus och permanentboende. Här bor ni med närhet till Hökensås som erbjuder ett rikt friluftsliv med närhet till många fiskesjöar. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Våmb Skarsjöliden , Våmb, Skövde kommun

Våmb Skarsjöliden

Tomt
Våmb, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
800 000 kr
9 591 m² tomt

Bara 8 minuters bilresa från Skövde centrum längst in på den lugna vägen finner ni Våmb Skarsjöliden. En stor och skyddad tomt om 9 591 kvadratmeter med stora möjligheter. På tomten finns en ladugårdsbyggnad med plåttak, lusthus, trekammarbrunn med infiltration från 2018, djupborrad vattenbrunn, anslutning för el samt ett äldre hus i dåligt skick. Är ni på jakt efter en välbelägen fastighet med ostört läge och stora byggmöjligheter så har ni kommit alldeles rätt! Eller varför inte stycka av till flera tomter? Varmt välkomna på visning!

Lundenvägen 19B, Lunden, Skövde kommun

Lundenvägen 19B

Lägenhet
Lunden, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
1 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
5 124 kr/mån
15 127 kr/m²

Varmt välkomna till Lundenvägen 19B! Nu saluförs en renoverad och välplanerad lägenhet om 3 rum och kök på högsta våning med balkong i soligt söderläge. Med detaljer som ett helkaklat badrum, stort vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp, generös takhöjd, spegeldörrar samt ett prydligt kök med goda arbetsytor så är det svårt att inte trivas i denna gemytliga lägenhet. Månadsavgiften inkluderar allt förutom hemförsäkring. Här bor ni i en trygg och stabil bostadsrättsförening med bekvämligheter såsom bastu, gym och tvättstuga. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Idsvängen 4, Rosenberg, Tidaholms kommun

Idsvängen 4

Radhus
Rosenberg, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
2 100 000 kr
107 m²
4 rum
6 395 kr/mån
19 626 kr/m²

På Idsvängen 4 i Rosenberg ligger detta nyproducerade enplanshus från 2022 och väntar på dess nya ägare. Ett väldisponerat, energieffektivt och modernt bostadsrättsparhus om 4 rum och kök, varav tre sovrum, vardagsrum, badrum, gästtoalett och separat tvättstuga. Utöver alla dessa fantastiska egenskaper så har ni ett stort trädäck i härligt söderläge samt ett vidbyggt garage. Här bor ni i ett lugnt och fridfullt område med närhet till skola, förskola, idrottshall samt natur och skogspromenader. På de omkringliggande cykelvägarna tar ni er lätt fram till centrum där restauranger, mataffärer och handel väntar. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Stallängsvägen 43, Centrum, Tidaholms kommun

Stallängsvägen 43

Lägenhet
Centrum, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
170 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 701 kr/mån
2 857 kr/m²

Varmt välkomna till Stallängsvägen 43! Nu ges möjligheten att förvärva denna väldisponerade lägenhet om 2 rum och kök belägen på första våning med stor balkong i härligt västerläge. Med egenskaper såsom ett fräscht badrum, stort och ljust vardagsrum samt prydligt kök så är det svårt att inte trivas i denna gemytliga lägenhet. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Abborrsvängen 11, Rosenberg, Tidaholms kommun

Abborrsvängen 11

Radhus
Rosenberg, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
1 745 000 kr
138 m²
5 299 kr/mån
12 645 kr/m²

Varmt välkomna till Abborrsvängen 11! Nu ges möjligheten att förvärva detta nyproducerade bostadsrättsparhus från 2022. Stilrent, välplanerat och energieffektivt är tre välvalda ord som beskriver detta hemtrevliga boende! Passa på att köpa nu då du fortfarande har möjligheten att själv välja utformning på planlösning på det övre planet. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Källevägen 11, Centrum, Tidaholms kommun

Källevägen 11

Villa
Centrum, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
1 495 000 kr
104 + 70 m²
5 rum
453 m² tomt

Varmt välkomna till Källevägen 11! Nu ges möjligheten att förvärva ett renoverat 1 1/2-planshus med detaljer såsom två nyrenoverade badrum, vattenburet uppvärmningssystem, inglasat uterum, stort trädäck med tillhörande pool och ett centralt läge med närhet till allt som kan önskas. Underhållsfritt, väldisponerat och trivsamt är tre välvalda ord som beskriver detta hemtrevliga boende. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Hallonstigen 32, Lundby, Hjo kommun

Hallonstigen 32

Villa
Lundby, Hjo kommun
Fastighetsbyrån Hjo
1 745 000 kr
137 m²
7 rum
787 m² tomt

Varmt välkomna till Hallonstigen 32! Nu ges möjligheten att förvärva denna välplanerade familjevilla med fin hörntomt. Med egenskaper såsom vattenburet uppvärmningssystem, stora sociala ytor och flertalet sovrum som rymmer hela familjen samt ett perfekt hörnläge med närhet till skola, förskola, centrum och Hjoåns dalgång så är det svårt att inte trivas i detta fantastiska hem! Rikligt med naturligt ljus infinner sig i bostaden tack vare fönsterpartier åt olika håll! Varmt välkomna på visning!

Vinkelgatan 7, Granbacken, Tidaholms kommun

Vinkelgatan 7

Villa
Granbacken, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
2 250 000 kr
115 + 105 m²
4 rum
721 m² tomt

På Vinkelgatan 7 ligger ett välrenoverat enplanshus med källare och väntar på dess nya ägare. Här får ni ta vid ett hemtrevligt hus med egenskaper såsom stora sociala ytor, vattenburet uppvärmningssystem via bergvärme, stor altan i härligt västerläge, två helkaklade badrum och ett källarplan med möjlighet till att bedriva egen verksamhet och socialt umgänge. Här bor ni ett lugnt område med närhet till förskola, skola, idrottshall, badhus och centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Marbogatan 28, Centrum, Tidaholms kommun

Marbogatan 28

Villa
Centrum, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
1 795 000 kr
110 + 65 m²
5 rum
1 089 m² tomt

Varmt välkomna till Marbogatan 28! Nu ges möjligheten att förvärva detta väldisponerade 1 1/2-planshus med hörntomt i centrala Tidaholm. Huset har genomgått omfattande renoveringar såsom köksrenovering, badrumsrenovering, takbyte, fasadbyte och dränering vilket gör det till ett perfekt hem för den moderna familjen. Bostaden har en genomgående hög standard med välrenoverade ytor och ett vattenburet uppvärmningssystem som garanterar en behaglig inomhustemperatur året runt. Dessutom finns både uterum, öppet trädäck och stor trädgårdstomt för umgänge med nära och kära under sommarhalvåret. Är ni på jakt efter ett inflyttningsklart, välplanerat och renoverat 1 1/2-planshus så har ni kommit alldeles rätt! Packa flyttkartongerna och styr gps:en mot Marbogatan 28 för att ta vid erat nya "hem". Välkomna på visning!

 • Uteplats
Vasagatan 7, Centrum, Tidaholms kommun

Vasagatan 7

Villa
Centrum, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
2 295 000 kr
168 + 8 m²
5 rum
1 182 m² tomt

Vi är stolta att presentera detta imponerande tegelhus till försäljning, perfekt beläget i ett av Tidaholms mest eftertraktade områden. Den vackra och stora trädgården omger huset och erbjuder en fridfull reträtt mitt i stadens hjärta. Här bor ni med närhet till livsmedelsbutiker, restauranger, affärer, kommunikationsmöjligheter, förskola, skola och centrum. Interiört välkomnas ni av en omsorgsfullt designad interiör som blandar bevarade detaljer med moderna finesser. Köket och badrummet har genomgått en stilren renovering och erbjuder nu högkvalitativa ytor och moderna apparater. Det vattenburna uppvärmningssystemet via bergvärme ger er låga driftskostnader året om och det nya yttertaket ger både ett elegant intryck och trygghet samt hållbarhet framåt. Sammanfattningsvis erbjuder detta tegelhus en perfekt balans mellan traditionell charm och modern komfort. Ett hem att trivas i, att växa i och att skapa minnen i. Missa inte chansen att äga detta unika hem i stadens hjärta. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev charmen själv!

 • Balkong
Abborrsvängen 17, Rosenberg, Tidaholms kommun

Abborrsvängen 17

Radhus
Rosenberg, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
2 245 000 kr
107 m²
4 rum
6 395 kr/mån
20 981 kr/m²

Längtar ni efter en komfortabel och enkel vardag? Letandet är äntligen över! Abborrsvängen 17 är ett nyproducerat bostadsrättsparhus på 107 kvm från 2022 med dubbelgarage och är en dröm för den moderna familjen som söker hög komfort och ett stilrent boende. Såväl in som utvändigt präglas huset av en minimalistisk och elegant design med ljusa materialval och kulörer samt genomtänkta detaljer. Den öppna och sociala planlösningen bjuder in till umgänge och samvaro med nära och kära. Det stilrena och praktiska köket med kvalitativa vitvaror är en dröm för den som gillar att laga mat och vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp och tv-häng. Dubbelgaraget har plats för två personbilar och förvaringsutrymme finns för cyklar och annan utrustning. På Abborrsvängen 17 bor man i ett lugnt och fridfullt område med närhet till skola, förskola, idrottshall samt natur och skogspromenader. På de omkringliggande cykelvägarna tar ni er lätt fram till centrum där restauranger, mataffärer och handel väntar. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Gustav Adolfs Gata 30 B, Norrmalm, Skövde kommun

Gustav Adolfs Gata 30 B

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
Fastighetsbyrån Skövde
995 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 899 kr/mån
17 611 kr/m²

Nu kan vi presentera denna välplanerade tvårummare på högsta våning med balkong. Här får ni ta vid en lägenhet med centralt läge i Skövde samt ett renoverat kök där matentusiasten kan nå sin fulla potential. Läget är centralt och här bor ni med närhet till centrum, livsmedelsbutiker, kommunikationsmöjligheter och Elins esplanad. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ulvestorpsgatan 32, Ulvestorp, Tidaholms kommun

Ulvestorpsgatan 32

Lägenhet
Ulvestorp, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
595 000 kr
117 m²
4 rum
8 001 kr/mån
5 085 kr/m²

Varmt välkomna till Ulvestorpsgatan 32! Nu saluförs denna välplanerade bostadsrätt om 4 rum och kök, varav tre sovrum, två badrum samt kök, vardagsrum och inglasad altan. Detta hem är perfekt för den moderna familjen som söker både komfort och funktion i ett centralt läge. Till bostadsrätten hör ett garage med fjärrstyrd garageport och ett förråd med goda förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats

Visar alla 16