Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Berniz Ismail

Berniz Ismail

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2016. Med en tidigare karriär som inredare kan jag konsten att matcha rätt kund med rätt bostad. Jag har förstått att det är en nervös process för både köpare och säljare och därför tycker jag att det är superviktigt att som mäklare vara tillgänglig och lyhörd. Jag ser det som en förutsättning för att kunna skapa trygghet och långa relationer. Tveka inte att kontakta mig om ni vill prata försäljning eller vill ha ett uppdaterat värde på er bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegelladan 18, Skurup, Skurups kommun
 • Sön 30 jun kl 12:00
Tegelladan 18, Skurup, Skurups kommun, bild 2
Tegelladan 18, Skurup, Skurups kommun, bild 3

Tegelladan 18

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
5 800 000 kr
196 m²
8 rum
530 m² tomt

Söker ni ett nybyggt, praktiskt och modernt boende? Då är ni välkomna till Tegelladan 18! Ett gediget och underhållsfritt bostadshus som stod klart 2023 där hela 196 kvm boarea fördelats på två plan och erbjuder idag ett hem att trivas i. Entréplan välkomnar med en stor och social öppen planlösning mellan allrum, kök och matplats. Via allrummet når man trädgården som gömmer sig på baksidan med en fin gräsmatta i solsäkert läge. På entréplan finns även två bra sovrum, helkaklat badrum, groventré med tvättmöjligheter och förvaring. En trappa upp finner vi bostadens mer privata del. Här finns fyra hela sovrum som enkelt går att inreda efter behov och önskemål, badrum och ytterligare ett allrum för avkoppling. En ytterst trevlig villa där alla färg- och materialval valts med omsorg, men också där varje kvadratmeter planerats väl. På sidan av huset finns uppställningsplats för två bilar. Här bor ni på en lugn gata i Janstorp med fri utsikt, en kort bilfärd från centrala Skurup som erbjuder alla bekvämligheter för en enkel vardag. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Rödhakevägen 49, Skurup, Skurups kommun

Rödhakevägen 49

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
2 850 000 kr
149 m²
6 rum
594 m² tomt

Varmt välkommen till Rödhakevägen 49! På en lugn och omtyckt gata på populära Saritslöv saluförs nu en fin familjevilla. Här bor ni på en trivsam och välskött hörntomt med tillgång till garage bara runt hörnet. I bostaden har 149 kvadratmeter smart fördelats och erbjuder idag gott om plats för hela familjen. Här finns ett ljust och praktiskt kök med grovkök som rustats med tvättmaskin, två generösa allrum, två badrum med dusch och 4 bra sovrum. Den välplanerade planlösningen skapar en luftig och ljus atmosfär, och de generösa fönsterpartierna släpper in naturligt solljus för en trivsam miljö. Trädgården med sin generösa gräsmatta på baksidan, välskötta rabatter och buskar skapa en fin oas att koppla av i - här trivs både familj och vänner. Med gångavstånd till skola, förskola, mataffär, tåg- och busstation är läget bekvämt och svårslaget. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Varmlösa 211, null, Skurups kommun

Varmlösa 211

Villa
Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
3 300 000 kr
130 + 93 m²
8 rum
917 m² tomt

Längs med en slingrig landsväg i utkanten av Rydsgård finner du denna unika bostad, omgiven av fria vyer och böljande åkrar. Här bor du i ett lugnt läge med närhet till både Skurup och Ystad. Huset som är byggt 1915, har en rik historia som byaskola innan det omvandlades till ett rymligt privatbostadshus. Med sina uppskattningsvis 200 kvm erbjuder bostaden generösa ytor för både umgänge och avkoppling. Här finns åtta rum, varav fem sovrum, ett funktionellt kök i anslutning till matrum och ett allrum med många kvadratmeter att inreda och en rymd att uppskatta. Entrén är rymlig och mycket välkomnande. Det helkaklade badrummet har praktiskt inretts med dusch, dubbla handfat och kommod, tvättmaskin och torktumlare. Trädgården är en oas där solen följer hela dagen och erbjuder flera avkopplande platser att njuta av. En extra byggnad på tomten ger goda förvaringsmöjligheter. På framsidan av huset finns uppställningsplats för 2-3 bilar, vilket underlättar för familj och besökare. Fastigheten har genomgått en del renoveringar och underhåll och är idag ett inflyttningsklart hem. Detta är en plats att trivas på. En bostad med karaktär och historia, redo att skapa nya minnen. Välkommen till Varmlösa 211, ett hem att älska!

 • Uteplats
Jasminvägen 8, Skivarp, Skurups kommun
 • Sön 30 jun

Jasminvägen 8

Villa
Skivarp, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
1 495 000 kr
58 + 58 m²
2 rum
1 225 m² tomt

Här ges du chansen att skapa ditt eget utrymme från grunden, med alla förutsättningar för att förverkliga dina idéer och skapa ett personligt hem. Med det grova arbetet redan utfört är det fritt fram för den nya ägaren att skapa sitt drömhem. Enplanshus med källare där nuvarande ägare påbörjat totalrenovering. Huset har tömts på sin inredning, inklusive väggar, golv, tak, badrum och kök vilket ger dig friheten att forma det efter dina egna behov och önskemål. Yttertak samt några fönster är bytta, med möjlighet att byta ut de återstående då 5 nya fönster medföljer i köpet. Tomten är generös och erbjuder två ingångar till trädgården, vilket ger flexibilitet för olika ändamål. För den som vill dela upp tomten och skapa två fastigheter finns möjlighet till detta, men det rekommenderas att du som köpare undersöker detta närmare med Skurups kommun samt lantmäteriet för att säkerställa lämpliga åtgärder. Jasminvägen 8 är en lugn och omtyckt gata i Skivarp med närhet till förskola, busshållplats och mataffär. Skurups Centrum är en kort bilfärd bort, som erbjuder all service för en bekväm vardag. Finns godkänt bygglov för utbyggnad. Se alternativ planritning samt bifogat dokument. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Varmlösa 111, Skurup, Skurups kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Varmlösa 111, Skurup, Skurups kommun, bild 2
Varmlösa 111, Skurup, Skurups kommun, bild 3

Varmlösa 111

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
4 495 000 kr
340 + 60 m²
8 rum
9 057 m² tomt

Drömmer du om ett hem i ett lantligt läge med extra plats och utrymmen för hobby, egen verksamhet eller generationsboende? Då är du varmt välkommen till Varmlösa 111. En fantastisk fastighet om 9057 kvadratmeter, två hus som tillsammans erbjuder 340kvm boarea, generöst dubbelgarage och uppmurad carport - Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Lilla Västergatan 4, Skurup, Skurups kommun

Lilla Västergatan 4

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
2 595 000 kr
92 + 70 m²
7 rum
417 m² tomt

Välkommen till Lilla Västergatan 4! En plats som erbjuder gott om möjligheter och potential för den som söker ett hem med anpassningsbara utrymmen mitt i centrala Skurup. Detta enplanshus är beläget i ett bekvämt läge med närhet till lokaltrafik, mataffärer, skolor och andra bekvämligheter. Huset erbjuder rymligt och praktiskt kök, allrum med stora fönsterpartier, 4 till 5 sovrum och två badrum. Det tidigare garaget har inretts till boyta och är idag ett sovrum. Porten och öppningen har bevarats med möjlighet att kunna återställa garaget till sin ursprungliga funktion. Önskar man färre sovrum och större sociala ytor så går det enkelt att ta bort väggar och skapa sin planlösning önskemål. Bostaden är anpassad för verksamhetsdrift och uppfyller kraven för brandskydd och ventilation, vilket ger en trygg och säker miljö. Sammanfattningsvis erbjuder Lilla Västergatan 4 en möjlighet att skapa ditt eget hem med möjlighet för anpassning och förändring. Med närheten till alla bekvämligheter bor du i ett perfekt läge för en bekväm vardag. En plats där du kan forma ditt eget boende enligt dina önskemål och behov. Varmt välkommen på visning!

Mossby 828, Skurup, Skurups kommun
 • Borttagen före visning

Mossby 828

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
4 695 000 kr
135 m²
6 rum
569 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Ugglevägen 11, Skurup Saritslöv, Skurups kommun

Ugglevägen 11

Villa
Skurup Saritslöv, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
3 195 000 kr
162 + 90 m²
413 m² tomt

Välkommen till Ugglevägen 11, där denna 1,5-plansvilla med källare erbjuder generösa utrymmen och moderna uppdateringar. Med en boarea på 162 kvadratmeter och en källare på 90 kvadratmeter finns det gott om plats för familjen att trivas och bo. På entréplan välkomnas du av ett öppet och ljust allrum som integreras med det moderna köket, här samlar man gärna familj och vänner för härligt umgänge. Från köket når vi en dold tvättstuga, som dessutom har en altandörr som tar dig ut i trädgården. På detta plan finner vi även två bra och rymliga sovrum samt ett badrum. Tar vi trappan upp från hallen når vi den mer privata delen. Allrummet här är stort och erbjuder gott om plats för att möblera efter behov och önskemål - perfekt för familjens samlingsstunder och avkoppling. Här finns husets andra badrum och ytterligare två bra sovrum som är perfekta som barnrum, kontor eller gästrum. Källaren är inredd och här finns många extra kvadratmeter att nyttja. Idag är källaren inredd med allrum, förråd, matkällare och gästrum. Utanför huset har vi den lättskötta trädgården som fångar solen från två väderstreck. Detta skapar en perfekt plats för utomhusaktiviteter och sociala tillställningar från tidig vår till sen höst. Huset har sedan byggåret 1973 genomgått renoveringar för att idag erbjuda ett fint och praktiskt hem. Nuvarande ägare har gjort en del uppdateringar så som installerat nya 3-glas fönster och en ny luft/luft-värmepump som bidragit till lägre energiförbrukning, bytt kök samt renoverat golv- och väggar. Bostaden ligger bara en kort bil- eller cykeltur bort från centrum som erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och tjänster. Här hittar man livsmedelsbutiker, restauranger, caféer och andra lokala affärer för vardagliga behov. I bekvämt gångavstånd finns förskola för de mindre barnen och i närområdet även skola. Skurup har också bra kommunikationsmöjligheter med buss- och tågstation, vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av Skåne och Malmöregionen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Nyvångsvägen 7B, Skurup, Skurups kommun

Nyvångsvägen 7B

Radhus
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
2 350 000 kr
107 m²
4 rum
5 106 kr/mån
21 963 kr/m²
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Mossby 812, Skurup, Skurups kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Mossby 812

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
4 795 000 kr
135 m²
6 rum
1 192 m² tomt

I ett utmärkt läge finns nu möjligheten att tillträda ert perfekta hem 2024 som ni dessutom har möjlighet att påverka i utförande. Fastigheten är belägen som sista hus på gatan och har fri utsikt över fält och hav. Här ska ett gediget stenhus uppföras med totalentreprenad. Bostaden kommer att inredas med modern komfort, påkostad utrustning och lyxiga materialval. Bostadsbyggnaden är smart placerad på tomten för att skapa en insynsskyddad trädgård med fin utsikt i fantastiskt söderläge. På framsidan av huset kommer det att finnas uppställningsplats för bil med singel/naturgrus, samt stenlagt gångstig som leder fram till entrén. Det havsnära läget med fina stränder bringar mervärde sommartid och den utbyggda cykelvägen sträcker sig ända in till Ystad! För den sportintresserade lockar kanske Abbekås golfklubb, tennisbanan eller varför inte det utmärkta fiskevattnet? Ett boende för dig som värdesätter ett modernt och privat hem i härlig och lugn omgivning, men samtidigt närheten till Skurup/Ystad som erbjuder alla bekvämligheter för en enkel vardag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Nyproduktion

Visar alla 10