Mäklare Berniz Ismail

Berniz Ismail

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2016. Med en tidigare karriär som inredare kan jag konsten att matcha rätt kund med rätt bostad. Jag har förstått att det är en nervös process för både köpare och säljare och därför tycker jag att det är superviktigt att som mäklare vara tillgänglig och lyhörd. Jag ser det som en förutsättning för att kunna skapa trygghet och långa relationer. Tveka inte att kontakta mig om ni vill prata försäljning eller vill ha ett uppdaterat värde på er bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Vemmenhög 341, null, Skurups kommun

Västra Vemmenhög 341

Villa
Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

4 195 000 kr

266 m²

9 rum

2 719 m² tomt

Är ni familjen, eller paret som värderar fri utsikt, ljuvligt läge och gott om plats? Då är ni välkomna till Västra Vemmenhög 341. Till sitt ursprung en vacker skola som pietetsfullt bevarats och renoverats till sin ursprungliga karaktär och som delvis varit ett rent restaureringsarbete. Med sin varma känsla och fina detaljer berättas här en historia från 1876. På baksidan av bostaden gömmer sig en generös trädgård i soligt läge, här finns även en å som skapar ett lugn över platsen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare direkt vid intresse!

Orkidévägen 3, Skivarp, Skurups kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Orkidévägen 3

Villa
Skivarp, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

1 995 000 kr

109 m²

5 rum

955 m² tomt

Välkomna till Orkidévägen 3! En oas för barnfamiljen på bilfritt område med närhet till skola och dagis, mataffär och busskommunikationer. 109 kvadratmeter har smart fördelats på ett plan och erbjuder idag fyra hela sovrum, allrum, praktiskt kök med matplats och WC! Källaren om ytterligare 109 kvm är inredd med stort och fint badrum, tvättstuga samt allrum med värmande kamin och förråd. Här finns även garage och uppställningsplats för bil. En hemtrevlig bostad med härligt ljusinsläpp omringad av en lättskött trädgård! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Erik Jöns väg 7, Skivarp, Skurups kommun
Erik Jöns väg 7, Skivarp, Skurups kommun, bild 2
Erik Jöns väg 7, Skivarp, Skurups kommun, bild 3

Erik Jöns väg 7

Tomt
Skivarp, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

695 000 kr

1 027 m² tomt

Välkomna till Erik Jörn Väg 7! Nu saluförs en villa tomt om 1 027 kvadratmeter. I ett trevligt och redan etablerat villaområde finns nu möjligheten att bygga sitt drömboende från grunden. Här bor du i ett lugnt och omtyckt område i Skivarp med närhet till allt det nödvändiga som mataffär, busskommunikationer, skola och förskola. En kort bilfärd och ni är mitt i centrala Skurup eller varför inte Abbekås med sitt natursköna läge vid havet? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Örsjö 32:6, Rydsgård, Skurups kommun

Örsjö 32:6

Tomt
Rydsgård, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

650 000 kr

873 m² tomt

Drömmer du om en lantlig idyll men med bästa pendlingsläge? Söker du en vacker plats för att kunna förverkliga dina husdrömmar? Då kan detta vara den perfekta tomten för dig! På ett naturskönt läge vid böljande fält finns nu möjlighet att bygga ditt drömhem från start. Tomten är mycket lättillgänglig och med närhet till både e65 och tågstationen i Rydsgård vilket gör läget perfekt för pendlaren. Med 873 kvm får man en perfekt trädgård och möjlighet att placera huset efter bästa solläge. I området finns grönområden, skola, förskola, butik, lekplats, idrottsanläggning och vårdcentral. En kort bilfärd och du är mitt i centrala Skurup som erbjuder allt för en bekväm vardag. Beviljat bygglov finns, geotekniskundersökning är gjord och el är indraget till tomtgräns. Kommunalt avlopp och vatten finns i området. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Berniz - 0734245354 direkt vid intresse!

Almaröd 438, Skurup, Skurups kommun
  • Tor 23 mar
Almaröd 438, Skurup, Skurups kommun, bild 2
Almaröd 438, Skurup, Skurups kommun, bild 3

Almaröd 438

Gård/Skog
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

7 995 000 kr

143 m²

6,7 ha tomt

Villa/Gård med uthyrningsmöjligheter - Välkommen till Almaröd 438, här finns allt du kan önska dig! På fastigheten om 6,7ha ryms boningshus med en fantastisk trädgårdsmiljö, eget ridhus, stall, lösdrift, ängar, lägenheter för uthyrning, hundkennel, verksamhetslokal med badrum och kök - allt omringat av böljande landskap! Här bor du på en återvändsgata i ett lugnt område med bra grannar. En kort bilfärd och du är mitt i centrala Skurup som erbjuder allt för en bekväm vardag så som mataffär, förskola, skola, gymnasieskola, butiker, caféer, buss- och tågstation. Extra lyxigt med cykelavstånd till Abbekås och Mossby med sina kritvita stränder - Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Ölöv 5:30, Skivarp, Skurups kommun

Ölöv 5:30

Tomt
Skivarp, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

695 000 kr

4 235 m² tomt

Tomt med godkänt förhandsbesked - Perfekt för dig som önskar en generös tomt och möjligheten att bygga ditt drömboende i naturskönt läge. Fastigheten är belägen i Ölöv, mellan Skivarp och Skurups tätort. Generös fastighet för dig som önskar extra yta samt fiskemöjligheter i ån där det både simmar fiskar och kräftor. Här bor du i ett lugnt och lantligt läge med närhet till Skurup centrum som erbjuder allt det nödvändiga så som skolor, förskolor, mataffärer, caféer, restauranger, gym, butiker, buss- och tågstation. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse och för bokning av visning!

Visar alla 6