Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Skurup

Fastighetsbyrån Skurup

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lilla Västergatan 4, Skurup, Skurups kommun

Lilla Västergatan 4

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
2 795 000 kr
92 + 70 m²
7 rum
417 m² tomt

Välkommen till Lilla Västergatan 4! En plats som erbjuder gott om möjligheter och potential för den som söker ett hem med anpassningsbara utrymmen mitt i centrala Skurup. Detta enplanshus är beläget i ett bekvämt läge med närhet till lokaltrafik, mataffärer, skolor och andra bekvämligheter. Huset erbjuder rymligt och praktiskt kök, allrum med stora fönsterpartier, 4 till 5 sovrum och två badrum. Det tidigare garaget har inretts till boyta och är idag ett sovrum. Porten och öppningen har bevarats med möjlighet att kunna återställa garaget till sin ursprungliga funktion. Önskar man färre sovrum och större sociala ytor så går det enkelt att ta bort väggar och skapa sin planlösning önskemål. Bostaden är anpassad för verksamhetsdrift och uppfyller kraven för brandskydd och ventilation, vilket ger en trygg och säker miljö. Sammanfattningsvis erbjuder Lilla Västergatan 4 en möjlighet att skapa ditt eget hem med möjlighet för anpassning och förändring. Med närheten till alla bekvämligheter bor du i ett perfekt läge för en bekväm vardag. En plats där du kan forma ditt eget boende enligt dina önskemål och behov. Varmt välkommen på visning!

Per Henriksgatan 5, Skurup, Skurups kommun

Per Henriksgatan 5

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
4 995 000 kr
155 + 47 m²
6 rum
927 m² tomt

På en generös trädgårdstomt i populära Skurup saluförs ett ytterst charmigt hem med många påkostande renoveringar, bland annat från välrenommerade Byggfabriken. Njut av en insynsskyddad och lummig trädgård med diverse fruktträd och vackra växter. Bostaden erbjuder Er karaktär i form av kakelugn, massiva trägolv, stuckatur och vackra restaurerade spröjsade fönster. Ett unikt vackert hem på bra adress. Dessutom energieffektivt med nytt värmesystem. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Hästhagsvägen 15A, Skurup, Skurups kommun

Hästhagsvägen 15A

Lägenhet
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
2 395 000 kr
100 m²
4 rum
4 772 kr/mån
23 950 kr/m²

Varmt välkomna till en av områdets bäst placerade bostadsrätter. Här saluförs en vacker hörntomt med bra uppställningsplats för flera bilar samt en egen liten trädgård med två uteplatser. Bostaden är genomgående modern med väl valda materialval. Njut av en öppen social planlösning på entréplan samt den privata delen med tre sovrum en trappa upp. Fina helkaklade badrum finns på vardera våningsplan. Välkomna på visning.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Lars Mårtens Väg 69, Rydsgård, Skurups kommun

Lars Mårtens Väg 69

Lägenhet
Rydsgård, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
1 495 000 kr
86,5 m²
3 rum
5 409 kr/mån
17 283 kr/m²

Varmt välkomna till ett ytterst trivsamt, familjärt och bilfritt område. Här bor ni på en av områdets bästa tomter i en välskött marklägenhet med tre rum och kök. Två egna trädgårdstäppor tillhör bostaden på insynsskyddade lägen samt egen parkeringsplats. Ett fint uterum finns i anslutning till hemmets vardagsrum- ett extra rum att njuta på från tidig vår till sen höst! Två fristående förråd finns att tillgå, perfekt förvaringsutrymmen!

 • Plus
 • Uteplats
Villie 343, Villie, Skurups kommun

Villie 343

Villa
Villie, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
1 150 000 kr
45 m²
3 rum
212 m² tomt

På vackert läge med utsikt över böljande fält saluförs ett charmigt litet trähus i byn Villie, strax utanför Rydsgårds tätort. Här bor ni på ett lantligt läge med bra kommunikationsmöjligheter på nära avstånd. Huset erbjuder genomgående vacker charm med fint renoverat kök och badrum från 2016. Här finns tillgång till såväl sovrum som sovloft. Njut av en liten trädgård med fint växthus, ett extra rum från tidig vår till sen höst. Huset kan nyttjas såväl permanent som fritidsbostad!

 • Plus
 • Uteplats
Östra Vemmenhög 182, Östra Vemmenhög, Skurups kommun

Östra Vemmenhög 182

Villa
Östra Vemmenhög, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
1 595 000 kr
90 + 66 m²
3 rum
3 355 m² tomt

På vackert lantligt läge, med en fint uppvuxen trädgård, saluförs ett gediget litet vackert stenhus. Ett hem vilket kan nyttjas såväl som permanentbostad som fritidshus. Njut av en generös tomt med härlig utsikt över öppen åkermark. Husets fönster är nya sedan ca 10 år. Här finns gott om charm att bevara och med möjligheter att uppdatera interiört efter egna önskemål. Varmt välkomna på visning!

Mossby 828, Skurup, Skurups kommun

Mossby 828

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
4 695 000 kr
135 m²
6 rum
569 m² tomt

I havsnära Mossby har vi fått äran att förmedla denna fina bostad. Villan är uppförd 2022 och erbjuder ett modernt, energisnålt och inflyttningsklart hem. Gediget stenhus där varje kvadratmeter väl planerats och fördelats på två våningar. På baksidan av huset gömmer sig en lättskött trädgård i solsäkert läge. Här finns dessutom en rymlig altan samt pergola som enkelt går att möblera för att kunna samla familj och vänner. Det havsnära läget med fantastiska stränder bringar mervärde sommartid och den utbyggda cykelvägen sträcker sig ända in till Ystad! För den sportintresserade lockar kanske Abbekås golfklubb, tennisbanan eller varför inte det utmärkta fiskevattnet? Här ges förmånen att flytta in i ett hus med modern komfort och massor av karaktär i ett redan etablerat familjeområde. För dig som har en längtan till havet, säsongsvis eller året runt, välkomna!

 • Uteplats
Ugglevägen 11, Skurup Saritslöv, Skurups kommun

Ugglevägen 11

Villa
Skurup Saritslöv, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
3 195 000 kr
162 + 90 m²
413 m² tomt

Välkommen till Ugglevägen 11, där denna 1,5-plansvilla med källare erbjuder generösa utrymmen och moderna uppdateringar. Med en boarea på 162 kvadratmeter och en källare på 90 kvadratmeter finns det gott om plats för familjen att trivas och bo. På entréplan välkomnas du av ett öppet och ljust allrum som integreras med det moderna köket, här samlar man gärna familj och vänner för härligt umgänge. Från köket når vi en dold tvättstuga, som dessutom har en altandörr som tar dig ut i trädgården. På detta plan finner vi även två bra och rymliga sovrum samt ett badrum. Tar vi trappan upp från hallen når vi den mer privata delen. Allrummet här är stort och erbjuder gott om plats för att möblera efter behov och önskemål - perfekt för familjens samlingsstunder och avkoppling. Här finns husets andra badrum och ytterligare två bra sovrum som är perfekta som barnrum, kontor eller gästrum. Källaren är inredd och här finns många extra kvadratmeter att nyttja. Idag är källaren inredd med allrum, förråd, matkällare och gästrum. Utanför huset har vi den lättskötta trädgården som fångar solen från två väderstreck. Detta skapar en perfekt plats för utomhusaktiviteter och sociala tillställningar från tidig vår till sen höst. Huset har sedan byggåret 1973 genomgått renoveringar för att idag erbjuda ett fint och praktiskt hem. Nuvarande ägare har gjort en del uppdateringar så som installerat nya 3-glas fönster och en ny luft/luft-värmepump som bidragit till lägre energiförbrukning, bytt kök samt renoverat golv- och väggar. Bostaden ligger bara en kort bil- eller cykeltur bort från centrum som erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och tjänster. Här hittar man livsmedelsbutiker, restauranger, caféer och andra lokala affärer för vardagliga behov. I bekvämt gångavstånd finns förskola för de mindre barnen och i närområdet även skola. Skurup har också bra kommunikationsmöjligheter med buss- och tågstation, vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av Skåne och Malmöregionen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Tulesholmsgatan 85, Skurup, Skurups kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tulesholmsgatan 85

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
3 695 000 kr
212 + 18 m²
6 rum
566 m² tomt

På populära Tulesholmsgatan, en lugn återvändsgata i ett familjevänligt område, saluförs en stor gedigen villa med omsorgsfulla renoveringar gjorda. Här bor Ni på promenadavstånd till förskola, skola, tågkommunikation samt härliga naturstråk. Njut av en ytterst hemtrevlig bostad på insynsskyddat läge med utomhuspool. Välkomna på visning!

Lindvägen 7, Skurup, Skurups kommun

Lindvägen 7

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
2 495 000 kr
141 + 57 m²
6 rum
791 m² tomt

På en lugn återvändsgata i populära Skurup saluförs en gedigen familjevilla med möjlighet att sätta sin egen prägel. Här bor ni på en trivsam hörntomt med uppvuxen trädgård. Entréplan erbjuder en social yta med bland annat stort allrum och uterum. Två badrum finns i bostaden, ett på vardera våningsplan. Majoriteten av fönsterna är nya från 2015 och huset har haft samma ägare sedan byggnadsåret- ett gott betyg på ett trivsamt hem. Välkomna på visning.

 • Uteplats
Svaneholmsvägen 58, Skurup, Skurups kommun

Svaneholmsvägen 58

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
2 995 000 kr
120 + 74 m²
4 rum
838 m² tomt

Gedigen tegelvilla på omtyckt läge. Bostaden om 120 kvm har fördelats på två plan + 74 kvm källare. Här erbjuds ett kök med matplats, stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, badrum med dusch, wc och tre sovrum på ovanvåningen. Här bor du i ett mycket centralt läge med gångavstånd till mataffär, butiker, caféer, restauranger, skola, förskola samt buss- och tågstation. På baksidan av huset skymtar du härliga Zimmermans backe, Skurups trevligaste grönområde. Kontakta ansvarig mäklare Rasmus Persson på 0734-24 63 37 alt. [email protected] för att boka in förhandsvisning.

Mejerigatan 12D, Skurup, Skurups kommun

Mejerigatan 12D

Lägenhet
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
1 050 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 163 kr/mån
24 706 kr/m²

Den perfekta bostadsrätten för dig som ska flytta hemifrån eller bara helt enkelt vill ha en välplanerad tvårummare! Bostaden har fått en genomgående renovering med tidlösa färg- och materialval. Här erbjuds hall med garderober, fräscht kök med gott om förvaring, helkaklat badrum, allrum med plats för soffgrupp, matbord och stolar samt utgång till balkong i västerläge. Bara att flytta in och stormtrivas! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Smörbollsgatan 3A, Skurup, Skurups kommun

Smörbollsgatan 3A

Lägenhet
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
2 395 000 kr
112,8 m²
5 rum
4 972 kr/mån
21 232 kr/m²

Smörbollsgatan 3A är en lägenheten på 2 plan med en boyta om 112,8 kvm fördelat på 5 rum och kök i bostadsrättsform. Här kommer man bo bekvämt med familjen med närhet till skola, förskola samt till E65:an som gör det enkelt för oss att pendla till Ystad/Malmö/Lund. En liten cykeltur på några minuter tar oss till Skurups handelsplats eller Skurups tågstation som rullar både till Ystad och Malmö. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare! Din mäklare i Skurup Andreas Andersson

Saritslöv 2712, Skurup, Skurups kommun

Saritslöv 2712

Tomt
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
595 000 kr
1 175 m² tomt

Fantastik tomt till salu! Med imponerade 1175kvm erbjuder denna plats en perfekt möjlighet att förverkliga dina byggdrömmar. Belägen i ett fint område med omgiven av naturskön miljö, ger denna tomt en möjlighet till lugn och ro samtidigt som du har bekvämt avstånd till Skurups bekvämligheter. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem! Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område. Fastigheten är inte ansluten till el, VA eller fiber. Kontakta mäklaren vid intresse - Andreas Andersson Fastighetsbyrån

Nyvångsvägen 7B, Skurup, Skurups kommun

Nyvångsvägen 7B

Radhus
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
2 350 000 kr
107 m²
4 rum
5 106 kr/mån
21 963 kr/m²
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Nygatan 7A, Rydsgård, Skurups kommun

Nygatan 7A

Lägenhet
Rydsgård, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
475 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
4 321 kr/mån
14 844 kr/m²

På andra våningen i Nygatan 7A finner du denna charmiga lägenhet med ett rum. En optimalt planerad och mysig bostad som passar perfekt för den som söker ett mindre boende. Den nyligen renoverade lägenheten ger en modern och fräsch atmosfär, särskilt köket som har fått en stilfull uppgradering. Beläget i det trivsamma Rydsgård, erbjuder området vackra promenadstråk, grönområden, utmärkta kommunikationer, närhet till skola och vårdcentral. Endast några minuter från lägenheten ligger Pågatågstationen, vilket gör det enkelt att ta sig till Malmö, Köpenhamn eller Ystad. Detta gör platsen idealisk för den som vill ha nära till både stadsliv och naturen. Varmt välkommen på visning för att uppleva detta harmoniska boende med en nyrenoverad atmosfär!

Smörbollsgatan 1B, Skurup, Skurups kommun
Smörbollsgatan 1B, Skurup, Skurups kommun, bild 2
Smörbollsgatan 1B, Skurup, Skurups kommun, bild 3

Smörbollsgatan 1B

Lägenhet
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
2 395 000 kr
112,8 m²
5 rum
4 972 kr/mån
21 232 kr/m²

Smörbollsgatan 1B är en lägenheten på 2 plan med en boyta om 112,8 kvm fördelat på 5 rum och kök i bostadsrättsform. Här kommer man bo bekvämt med familjen med närhet till skola, förskola samt till E65:an som gör det enkelt för oss att pendla till Ystad/Malmö/Lund. En liten cykeltur på några minuter tar oss till Skurups handelsplats eller Skurups tågstation som rullar både till Ystad och Malmö. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare! Din mäklare i Skurup Andreas Andersson

 • Premium
Slätteröd 139, Skurup, Skurups kommun

Slätteröd 139

Tomt
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
1 200 000 kr
2 363 m² tomt

Högt beläget på åsen, med vacker utsikt över åkermarker och sundet, saluförs en generös villatomt om 2363 kvm. Bygg ert drömhus i populära Skurups kommun eller nyttja nuvarande ägares bygglov samt ritningar. Här bor ni på tio minuters bilfärd från skola, förskola, affärer och tågkommunikation åt såväl öst som väst.

Talltitavägen 17, Skurup, Skurups kommun

Talltitavägen 17

Radhus
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
3 695 000 kr
133 + 30 m²
6 rum
428 m² tomt

Totalrenoverad 1 1/2 plans suterrängvilla. Bostaden har genomgående renoverats med moderna färg- och materialval. Putsade väggar och nya golv, elen har dragits om, ny el-central har installerats, två renoverade badrum, nya underhållsfria fönster och terrass dörrar. På entréplan har vi ett praktiskt kök i öppenanslutning mot allrum med kamin, helkaklat badrum och ett bra sovrum. En trappa ner finner vi ett rymligt badrum med bastu, rum med förvaringsmöjligheter, klädkammare och 3 bra sovrum varav ena har utgång till trädgård och uteplats. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Slimminge 374, Slimminge, Skurups kommun

Slimminge 374

Villa
Slimminge, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
3 695 000 kr
203 m²
6 rum
2 249 m² tomt

I den lugna och trygga byn Slimminge, fem minuters bilfärd från populära Skurup, saluförs ett gediget stenhus men vacker utsikt. Njut av en generös trädgårdstomt och med böljande fält som närmsta granne. Här erbjuds flera sociala ytor, renoverat badrum, tre sovrum samt ett ljust härligt kök. Huset har genomgått ett flertal omsorgsfulla renoveringar de senaste åren med bland annat delvis gjuten grund, nytt tak samt nya fönster. Solceller installerades 2022. Välkomna på visning!

Mossby 812, Skurup, Skurups kommun

Mossby 812

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
4 795 000 kr
135 m²
6 rum
1 192 m² tomt

I ett utmärkt läge finns nu möjligheten att tillträda ert perfekta hem 2024 som ni dessutom har möjlighet att påverka i utförande. Fastigheten är belägen som sista hus på gatan och har fri utsikt över fält och hav. Här ska ett gediget stenhus uppföras med totalentreprenad. Bostaden kommer att inredas med modern komfort, påkostad utrustning och lyxiga materialval. Bostadsbyggnaden är smart placerad på tomten för att skapa en insynsskyddad trädgård med fin utsikt i fantastiskt söderläge. På framsidan av huset kommer det att finnas uppställningsplats för bil med singel/naturgrus, samt stenlagt gångstig som leder fram till entrén. Det havsnära läget med fina stränder bringar mervärde sommartid och den utbyggda cykelvägen sträcker sig ända in till Ystad! För den sportintresserade lockar kanske Abbekås golfklubb, tennisbanan eller varför inte det utmärkta fiskevattnet? Ett boende för dig som värdesätter ett modernt och privat hem i härlig och lugn omgivning, men samtidigt närheten till Skurup/Ystad som erbjuder alla bekvämligheter för en enkel vardag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

 • Nyproduktion
Svaneholmsvägen 25, Centrala Skurup, Skurups kommun

Svaneholmsvägen 25

Villa
Centrala Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
3 295 000 kr
179 + 86 m²
6 rum
946 m² tomt

Välkommen till Svaneholmsvägen 25 och detta funkishus som nu väntar på sin nya ägare! Bostaden har 179 kvm fördelats på två plan + 86 kvm källare med tvättstuga samt förråd. Idag består villan av två stycken tre rumslägenheter och en källare. Just nu är båda lägenheterna inte uthyrda En ljus och inbjudande bostad som har alla förutsättningar samt en stor lättskött trädgård på baksidan på ett mycket bra läge i Skurup. Här bor man nära centrum, tågstation som tar er både till Ystad och Malmö och med förskola, skola och matvarubutiker inom gångavstånd. Här finns möjlighet att öppna upp och använda hela huset som en bostad, eller behålla det precis som det är. Goda möjligheter att renovera och inreda efter önskemål.

 • Uteplats
Ölöv 5:30, Skivarp, Skurups kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ölöv 5:30

Tomt
Skivarp, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
695 000 kr
4 235 m² tomt

Tomt med godkänt förhandsbesked - Perfekt för dig som önskar en generös tomt och möjligheten att bygga ditt drömboende i naturskönt läge. Fastigheten är belägen i Ölöv, mellan Skivarp och Skurups tätort. Generös fastighet för dig som önskar extra yta samt fiskemöjligheter i ån där det både simmar fiskar och kräftor. Här bor du i ett lugnt och lantligt läge med närhet till Skurup centrum som erbjuder allt det nödvändiga så som skolor, förskolor, mataffärer, caféer, restauranger, gym, butiker, buss- och tågstation. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse och för bokning av visning!

Visar alla 23