Fastighetsbyrån Skurup

Fastighetsbyrån Skurup

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ängsgatan 3, Skurup, Skurups kommun

Ängsgatan 3

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

5 495 000 kr

140 m²

5 rum

1 008 m² tomt

Snart finns möjligheten att förvärva en optimal och gedigen familjevilla i Skurups nyaste villaområde - Västeräng! Bostadsbyggnaden stod klar 2021 och har smart planerats och inretts med tidlösa färg- och materialval och moderna lösningar för en bekväm vardag. 140 kvadratmeter har smart fördelats på 4 sovrum, kök i öppenanslutning till allrum, två badrum och grovkök med tvättmöjligheter. Bostaden omringas av en generös och lättskött trädgård i solläge. På framsidan av huset finns uppställningsplats för bilar samt ett generöst garage. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare direkt vid intresse!

Hästhagsvägen 14F, Skurup, Skurups kommun

Hästhagsvägen 14F

Lägenhet
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

2 490 000 kr

99 m²

4 rum

4 719 kr/mån

25 152 kr/m²

Hästhagsvägen 14F är en lägenheten på 2 plan med en boyta om 99 kvm fördelat på 4 rum och kök. Badrummen är helkaklade med både dusch och badkar. Framsidan bjuder på en generös stensatt uppställningsplats med plats för två bilar och baksidan som ligger i söderläge erbjuder trädäck med goda solförhållande samt isolerat förråd. Perfekt boende för barnfamilj med närhet till förskola i ett lugnt område.

Ringduvevägen 20, Skurup, Skurups kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ringduvevägen 20

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

3 095 000 kr

166 m²

6 rum

536 m² tomt

VETEVÄGEN 2J, Rydsgård, Skurups kommun
 • Budgivning med BankID pågår

VETEVÄGEN 2J

Radhus
Rydsgård, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

1 695 000 kr

88 m²

4 rum

5 851 kr/mån

19 261 kr/m²

Varmt välkommen till denna moderna och väldisponerade bostad i ett plan på Vetevägen 2J i Rydsgård. Bostaden är helt nybyggd och stod helt klar i slutet av maj 2022. Här är det berikat med stilsäkra ytskikt, härligt ljusinsläpp och social trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Det är den perfekta bostaden för dig som vill bo nytt, praktiskt och lättskött med egen uteplats och trädgård! Välkommen in!

 • Uteplats
Lars Mårtens Väg 39, Rydsgård, Skurups kommun

Lars Mårtens Väg 39

Lägenhet
Rydsgård, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

1 795 000 kr

132 m²

4 rum

6 431 kr/mån

13 598 kr/m²

Varmt välkomna till lugna och trivsamma Junibacken. Lars Mårtens Väg 39 - bästa läget i området för paret eller familjen! En bekväm bostad om 132 kvadratmeter som smart fördelats på två plan. Här erbjuds tre bra sovrum, ett allrum med rymd, praktiskt kök, tvättstuga och två badrum. På baksidan gömmer sig en fin trädgård i solläge med trädäck och spabad!

Östra Gränsgatan 30, Skurup, Skurups kommun
 • Borttagen före visning

Östra Gränsgatan 30

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

3 195 000 kr

115 m²

6 rum

803 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Nygatan 7C, Rydsgård, Skurups kommun

Nygatan 7C

Lägenhet
Rydsgård, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

375 000 kr

32 m²

1 rum

4 580 kr/mån

11 719 kr/m²

På första våningen på Nygatan 7C hittar vi denna lägenhet om ett rum och kök. En optimalt planerad och mysig lägenhet. Läget i trivsamma Rydsgård är perfekt för dig som letar efter ett mindre boende - i området finns ett litet men bra serviceutbud, vackra promenadstråk, fina grönområden, bra kommunikationer, skola, förskola, och vårdcentral. Några minuter från lägenheten har du pågatågstationen så du enkelt kan ta dig till Malmö, Köpenhamn eller Ystad. Till lägenheten hör två förråd. Fiber finns och separat avtal tecknas för de boende i föreningen.

KATSLÖSA 922, Rydsgård, Skurups kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Mån 5 jun kl 17:30

KATSLÖSA 922

Villa
Rydsgård, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

1 850 000 kr

91 m²

3 rum

952 m² tomt

På ett fritt och lantligt läge byggdes år 1960 ett enplanshus med källare i Katslösa med böljande fält som närmsta granne. På den uppvuxna och lättskötta hörntomten finns det idag uteplatser i två väderstreck - här kan man njuta av morgonsol i öster och kvällssol i väster. En fastighet med möjligheter där endast fantasin sätter gränserna för vad som kan skapas.

 • Plus
Villie 276, Villie, Skurups kommun
 • Sön 4 jun kl 13:00

Villie 276

Villa
Villie, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

2 495 000 kr

122 m²

6 rum

1,6 ha tomt

Många drömmar kan nu gå i uppfyllelse och det är få förunnat att kalla sig ägare av denna lilla hästgård på 1,58 ha. Här finns många möjligheter att sätta sin egen prägel på och bara fantasin sätter gränser. På fastigheten finner ni ett stall med två hästboxar med indraget vatten och el, lösdrift, garage/förråd (behövs renoveras) samt möjlighet till fler hästboxar om det önskas. Bostadshuset erbjuder hela 6 st rum, ett badrum och en tvättstuga. På entréplan finner vi kök, badrum, tvättstuga, vardagsrum samt sovrum. Trappan upp finner vi den privata delen av huset och här finns fyra genomgående rum och bara fantasin avgör hur man inreder ovanvåningen. Med bra läge endast 13 min till Skurup, 15 min till Ystad samt 6 min till Rydsgård som erbjuder förskola, skola samt enkel serviceutbud.

 • Plus
 • Uteplats
Bruksgatan 6, Skurup, Skurups kommun

Bruksgatan 6

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

4 695 000 kr

153 m²

5 rum

1 047 m² tomt

På en lugn gata, med en stor tomt på 1047 kvm, finner ni denna genomgående moderna och högkvalitativa enplansvilla som är färdig att flytta in i. Huset renoverades mellan 2014-2021 med en utmärkt planlösning med stort vardagsrum med mycket generöst ljusinsläpp och utgång till en uteplats med stort trädäck med pool samt gräsmatta. Övriga huset är fördelat på tre sovrum, ett badrum som renoverades 2021, gästtoalett, tvättstuga samt garage med förrådsutrymme. Köket som är rymligt och välplanerat med mycket förvaring har en öppen planlösning mot vardagsrummet och tack vare de stora fönsterpartierna speglar ljuset sig vackert genom hela bostaden. Det helkaklade badrummet är utrustat med både badkar och dusch. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till skola, förskola, mataffärer samt tågförbindelse till både Malmö och Ystad. Anmäl ert intresse redan nu! Välkommen till ett hem utöver det vanliga önskar Andreas Andersson, din mäklare i Skurup!

 • Uteplats
Skomakaregatan 39, Skurup, Skurups kommun

Skomakaregatan 39

Radhus
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

2 250 000 kr

95 m²

4 rum

246 m² tomt

Nu kan vi presentera detta trevliga radhus på Skomakaregatan 39 i centrala Skurup! Här bor vi i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till bland annat skola, förskola, mataffär och bra pendlingmöjligheter till Malmö/Lund/Ystad. Vi parkerar bilen i garaget och promenerar fram till bostaden. Här bor ni i en praktisk bostad på ett plan med härlig hörntomt! Ett boende som passar de flesta!

Konduktörsvägen 6, Skivarp, Skurups kommun

Konduktörsvägen 6

Villa
Skivarp, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

3 495 000 kr

141 m²

5 rum

699 m² tomt

Välbyggt, energisnålt hus med låg driftkostnad - Varmt välkomna till denna mycket trevliga enplansvilla med byggår 2021. Ett inflyttningsklart hem om 141 kvadratmeter som smart planerats och erbjuder ett mycket trevligt kök med matplats i öppen anslutning till generöst allrum, 4 bra sovrum, WC och badrum med tvättmöjligheter. Huset omringas av en lättskött gräsmatta där solen följer hela dagen - ett hem att trivas i! Här bor du lugnt och nytt villaområde med närhet till mataffär, skola, förskola, busshållplats och Mossbys vackra stränder. Kommunalt vatten och avlopp, och fiber är ansluten.

 • Uteplats
Västra Vemmenhög 341, null, Skurups kommun

Västra Vemmenhög 341

Villa
Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

3 995 000 kr

266 m²

9 rum

2 719 m² tomt

Är ni familjen, eller paret som värderar fri utsikt, ljuvligt läge och gott om plats? Då är ni välkomna till Västra Vemmenhög 341. Till sitt ursprung en vacker skola som pietetsfullt bevarats och renoverats till sin ursprungliga karaktär och som delvis varit ett rent restaureringsarbete. Med sin varma känsla och fina detaljer berättas här en historia från 1876. På baksidan av bostaden gömmer sig en generös trädgård i soligt läge, här finns även en å som skapar ett lugn över platsen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare direkt vid intresse! (Finns en digitalvisning under länkar i annonsen)

Smörbollsgatan 1B, Skurup, Skurups kommun

Smörbollsgatan 1B

Lägenhet
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

2 595 000 kr

112,8 m²

5 rum

4 972 kr/mån

23 005 kr/m²

Söker Ni efter ett välplanerat boende med möjlighet att flytta in som första ägare har ni hittat rätt! Radhuset i bostadsrättsform är under produktion och inflyttning kommer ske kvartal två 2023 (högst troligt i juni). Njut av ett modernt hem fördelat på två plan med möjlighet till fem sovrum för den som önskar! En härlig liten trädgård i nordvästläge samt biluppställningsplatser i nära anslutning tillhör bostaden.

Rundelsgatan 3c, Skurup, Skurups kommun

Rundelsgatan 3c

Lägenhet
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

1 395 000 kr

71,5 m²

3 rum

5 078 kr/mån

19 510 kr/m²

I populära föreningen Zimmerman i Skurup saluförs en välplanerad trea med vardagsrum, kök, två sovrum samt ett helkaklat badrum. Lägenheten erbjuder även bra förvaringsmöjligheter samt en inglasad balkong- ett extra rum från tidig vår till sen höst, lyx! Njut av föreningens trevliga innergård med grillplatser och fina gräsytor. Här bor Ni på kort promenadavstånd till förskola, skola, tåg samt affärer.

 • Balkong
Örsjö 32:6, Rydsgård, Skurups kommun

Örsjö 32:6

Tomt
Rydsgård, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup

650 000 kr

873 m² tomt

Drömmer du om en lantlig idyll men med bästa pendlingsläge? Söker du en vacker plats för att kunna förverkliga dina husdrömmar? Då kan detta vara den perfekta tomten för dig! På ett naturskönt läge vid böljande fält finns nu möjlighet att bygga ditt drömhem från start. Tomten är mycket lättillgänglig och med närhet till både e65 och tågstationen i Rydsgård vilket gör läget perfekt för pendlaren. Med 873 kvm får man en perfekt trädgård och möjlighet att placera huset efter bästa solläge. I området finns grönområden, skola, förskola, butik, lekplats, idrottsanläggning och vårdcentral. En kort bilfärd och du är mitt i centrala Skurup som erbjuder allt för en bekväm vardag. Beviljat bygglov finns, geotekniskundersökning är gjord och el är indraget till tomtgräns. Kommunalt avlopp och vatten finns i området. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Berniz - 0734245354 direkt vid intresse!

Visar alla 16