Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Cornelia Lembke

Cornelia Lembke

Om mig

Sedan 2014 har jag förmedlat bostäder i kommunerna Skurup och Ystad med inriktning på såväl villor som bostadsrätter. Jag är född och uppvuxen i närområdet och min styrka ligger bland annat i en god lokalkännedom tillsammans med en strukturerad och hög arbetsmoral. För mig är det en självklarhet att alltid sikta på högsta möjliga kundnöjdhet. Din bostadsaffär är viktig och min uppgift är att göra den till den bästa!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Per Henriksgatan 5, Skurup, Skurups kommun

Per Henriksgatan 5

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
4 995 000 kr
155 + 47 m²
6 rum
927 m² tomt

På en generös trädgårdstomt i populära Skurup saluförs ett ytterst charmigt hem med många påkostande renoveringar, bland annat från välrenommerade Byggfabriken. Njut av en insynsskyddad och lummig trädgård med diverse fruktträd och vackra växter. Bostaden erbjuder Er karaktär i form av kakelugn, massiva trägolv, stuckatur och vackra restaurerade spröjsade fönster. Ett unikt vackert hem på bra adress. Dessutom energieffektivt med nytt värmesystem. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Hästhagsvägen 15A, Skurup, Skurups kommun

Hästhagsvägen 15A

Lägenhet
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
2 395 000 kr
100 m²
4 rum
4 772 kr/mån
23 950 kr/m²

Varmt välkomna till en av områdets bäst placerade bostadsrätter. Här saluförs en vacker hörntomt med bra uppställningsplats för flera bilar samt en egen liten trädgård med två uteplatser. Bostaden är genomgående modern med väl valda materialval. Njut av en öppen social planlösning på entréplan samt den privata delen med tre sovrum en trappa upp. Fina helkaklade badrum finns på vardera våningsplan. Välkomna på visning.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Lars Mårtens Väg 69, Rydsgård, Skurups kommun
 • Lör 20 apr

Lars Mårtens Väg 69

Lägenhet
Rydsgård, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
1 495 000 kr
86,5 m²
3 rum
5 409 kr/mån
17 283 kr/m²

Varmt välkomna till ett ytterst trivsamt, familjärt och bilfritt område. Här bor ni på en av områdets bästa tomter i en välskött marklägenhet med tre rum och kök. Två egna trädgårdstäppor tillhör bostaden på insynsskyddade lägen samt egen parkeringsplats. Ett fint uterum finns i anslutning till hemmets vardagsrum- ett extra rum att njuta på från tidig vår till sen höst! Två fristående förråd finns att tillgå, perfekt förvaringsutrymmen!

 • Plus
 • Uteplats
Villie 343, Villie, Skurups kommun
 • Lör 20 apr kl 10:30

Villie 343

Villa
Villie, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
1 150 000 kr
45 m²
3 rum
212 m² tomt

På vackert läge med utsikt över böljande fält saluförs ett charmigt litet trähus i byn Villie, strax utanför Rydsgårds tätort. Här bor ni på ett lantligt läge med bra kommunikationsmöjligheter på nära avstånd. Huset erbjuder genomgående vacker charm med fint renoverat kök och badrum från 2016. Här finns tillgång till såväl sovrum som sovloft. Njut av en liten trädgård med fint växthus, ett extra rum från tidig vår till sen höst. Huset kan nyttjas såväl permanent som fritidsbostad!

 • Plus
 • Uteplats
Östra Vemmenhög 182, Östra Vemmenhög, Skurups kommun

Östra Vemmenhög 182

Villa
Östra Vemmenhög, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
1 595 000 kr
90 + 66 m²
3 rum
3 355 m² tomt

På vackert lantligt läge, med en fint uppvuxen trädgård, saluförs ett gediget litet vackert stenhus. Ett hem vilket kan nyttjas såväl som permanentbostad som fritidshus. Njut av en generös tomt med härlig utsikt över öppen åkermark. Husets fönster är nya sedan ca 10 år. Här finns gott om charm att bevara och med möjligheter att uppdatera interiört efter egna önskemål. Varmt välkomna på visning!

Tulesholmsgatan 85, Skurup, Skurups kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tulesholmsgatan 85

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
3 695 000 kr
212 + 18 m²
6 rum
566 m² tomt

På populära Tulesholmsgatan, en lugn återvändsgata i ett familjevänligt område, saluförs en stor gedigen villa med omsorgsfulla renoveringar gjorda. Här bor Ni på promenadavstånd till förskola, skola, tågkommunikation samt härliga naturstråk. Njut av en ytterst hemtrevlig bostad på insynsskyddat läge med utomhuspool. Välkomna på visning!

Lindvägen 7, Skurup, Skurups kommun

Lindvägen 7

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
2 495 000 kr
141 + 57 m²
6 rum
791 m² tomt

På en lugn återvändsgata i populära Skurup saluförs en gedigen familjevilla med möjlighet att sätta sin egen prägel. Här bor ni på en trivsam hörntomt med uppvuxen trädgård. Entréplan erbjuder en social yta med bland annat stort allrum och uterum. Två badrum finns i bostaden, ett på vardera våningsplan. Majoriteten av fönsterna är nya från 2015 och huset har haft samma ägare sedan byggnadsåret- ett gott betyg på ett trivsamt hem. Välkomna på visning.

 • Uteplats
Slätteröd 139, Skurup, Skurups kommun

Slätteröd 139

Tomt
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
1 200 000 kr
2 363 m² tomt

Högt beläget på åsen, med vacker utsikt över åkermarker och sundet, saluförs en generös villatomt om 2363 kvm. Bygg ert drömhus i populära Skurups kommun eller nyttja nuvarande ägares bygglov samt ritningar. Här bor ni på tio minuters bilfärd från skola, förskola, affärer och tågkommunikation åt såväl öst som väst.

Slimminge 374, Slimminge, Skurups kommun

Slimminge 374

Villa
Slimminge, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
3 695 000 kr
203 m²
6 rum
2 249 m² tomt

I den lugna och trygga byn Slimminge, fem minuters bilfärd från populära Skurup, saluförs ett gediget stenhus men vacker utsikt. Njut av en generös trädgårdstomt och med böljande fält som närmsta granne. Här erbjuds flera sociala ytor, renoverat badrum, tre sovrum samt ett ljust härligt kök. Huset har genomgått ett flertal omsorgsfulla renoveringar de senaste åren med bland annat delvis gjuten grund, nytt tak samt nya fönster. Solceller installerades 2022. Välkomna på visning!

Visar alla 9