Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rasmus Persson

Rasmus Persson

Om mig

Jag beskrivs som en driven, serviceinriktad och social person som alltid har ett leende på läpparna. Engagemang, trygghet och hög tillgänglighet är tre av mina ledord genom försäljningsprocessen. För mig är det en självklarhet att alltid sikta på högsta möjliga kundnöjdhet. Din bostadsaffär är viktig och min uppgift är att göra den till den bästa! När du behöver hjälp med förmedling av din nuvarande bostad finns jag här med en trygg och stöttande hand från början till slut.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Österlenvägen 403, Ingelstorp Och Ingelstorps Ängar, Ystads kommun
  • Sön 5 maj
Österlenvägen 403, Ingelstorp Och Ingelstorps Ängar, Ystads kommun, bild 2
Österlenvägen 403, Ingelstorp Och Ingelstorps Ängar, Ystads kommun, bild 3

Österlenvägen 403

Gård/Skog
Ingelstorp Och Ingelstorps Ängar, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
11 500 000 kr
326 + 70 m²
10 rum
8 733 m² tomt

På en strålande position, fritt beläget mellan de charmiga byarna Ingelstorp och Valleberga, avtecknar sig Klockaregården som en noggrant omhändertagen skånegård med tre längor i en tidlös design. Genom sitt arv från 1700-talet erbjuder denna fastighet en lockande förening av bekvämt och funktionellt boende, där charmiga och välvårdade detaljer utgör en naturlig del av upplevelsen. Fastigheten har genomgått många förbättringar och renoveringar under 2021-2023. Trots omfattande renoveringar och tillbyggnader över tid har fastighetens genuina karaktär och estetik aldrig varit föremål för kompromisser. Läget är unikt med endast ca 5 min med bil till Kåseberga och ca 10 min med bil till Sandhammaren, en av många ansedd som Sveriges finaste sandstrand. Klockaregården rymmer tre längor, vars omsorgsfulla renoveringar och byggnationer har formats med enhetlighet i åtanke. Här har man strävat efter att förena den lantliga, rustika charmen med moderna inslag och nödvändigheter. Resultatet är två trivsamma bostäder som bjuder in till en levnadsglädje för alla. Oavsett om du har en stor familj, ett livligt socialt umgänge eller om du söker möjligheten till ett kombinerat boende med verksamhet, erbjuder denna fastighet en variationsrikedom av möjligheter. En ytterligare friliggande byggnad, tidigare nyttjad som musikstudio av den folkkära norske artisten Jahn Teigen och där bl a Carola Häggkvist har sjungit i NRK tv, väntar med obegränsade möjligheter. Just nu hyrs denna charmiga länga ut som eventlokal. Fastighetens omgivande trädgård är parkliknande och är anlagd av SLU Alnarp 1972, ordnad i olika sektioner för att skapa en fridfull tillflyktsort. Mellan huskropparna framträder en sagolik, kullerstensbelagd innergård i en klassisk tappning. Här skapar rosor, buxbom och lavendel tillsammans med byggnadernas historiska kuliss en självklar bild av en svunnen tid. Bakom den norra längan finns en privat trädgård med en friliggande förrådsbyggnad på ca 25 kvm, stenlagd uteplats och utespabad (ingår i köpet) från 2022 för 7 personer. Varmt välkomna till denna minst sagt unika fastighet, där varje hörn berättar en historia och där historiens charm möter nutidens elegans på ett sällsynt sätt. Utforska och njut av denna tidlösa pärla med dess rika arv och moderna komfort.

  • Premium
  • Uteplats
Dalgatan 4, Löderup, Ystads kommun

Dalgatan 4

Fritidshus
Löderup, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 695 000 kr
77 m²
3 rum
757 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidsboende beläget i Löderup, Ystad. Här erbjuds en trivsam bostad med kök, sällskapsrum, sovrum, veranda, badrum, vardagsrum och sovloft. Tomtytan om 757 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsfix, grillkvällar och lek för hela familjen. Läget skapar en rogivande atmosfär där du kan njuta av lugnet och vackra omgivningar. I närområdet finns fina promenadvägar och möjligheter till utflykter i vacker natur. Dessutom har Löderup nära till både hav och stadsliv, vilket ger det bästa av två världar. Med en inbjudande atmosfär och möjligheter till egna projekt är detta hemmet för dig som söker en fridfull tillvaro nära naturen. Varmt välkommen till ditt nya charmiga fritidsboende i Löderup!

  • Plus
Gjuterigatan 54C, Gjuteriet, Ystads kommun

Gjuterigatan 54C

Lägenhet
Gjuteriet, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 695 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
5 813 kr/mån
19 709 kr/m²

Med havet som närmsta granne och ett stenkast från centrum ligger denna väldisponerade trerummare. Lägenheten är belägen högst upp i huset och nås genom hiss eller trappa. Lägenheten är fördelad med kök, vardagsrum, två sovrum, badrum, tvättstuga och uterum som gör det lilla extra till lägenheten och används som ett extra rum. Här finns lugnet invid hav samtidigt som stadskärnan befinner sig en kort promenad bort. Parkeringsplats medföljer. Välkomna att trivas!

  • Balkong
  • Hiss
Svaneholmsvägen 58, Skurup, Skurups kommun

Svaneholmsvägen 58

Villa
Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
2 995 000 kr
120 + 74 m²
4 rum
838 m² tomt

Gedigen tegelvilla på omtyckt läge. Bostaden om 120 kvm har fördelats på två plan + 74 kvm källare. Här erbjuds ett kök med matplats, stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, badrum med dusch, wc och tre sovrum på ovanvåningen. Här bor du i ett mycket centralt läge med gångavstånd till mataffär, butiker, caféer, restauranger, skola, förskola samt buss- och tågstation. På baksidan av huset skymtar du härliga Zimmermans backe, Skurups trevligaste grönområde. Kontakta ansvarig mäklare Rasmus Persson på 0734-24 63 37 alt. [email protected] för att boka in förhandsvisning.

Nygatan 7A, Rydsgård, Skurups kommun

Nygatan 7A

Lägenhet
Rydsgård, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
475 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
4 321 kr/mån
14 844 kr/m²

På andra våningen i Nygatan 7A finner du denna charmiga lägenhet med ett rum. En optimalt planerad och mysig bostad som passar perfekt för den som söker ett mindre boende. Den nyligen renoverade lägenheten ger en modern och fräsch atmosfär, särskilt köket som har fått en stilfull uppgradering. Beläget i det trivsamma Rydsgård, erbjuder området vackra promenadstråk, grönområden, utmärkta kommunikationer, närhet till skola och vårdcentral. Endast några minuter från lägenheten ligger Pågatågstationen, vilket gör det enkelt att ta sig till Malmö, Köpenhamn eller Ystad. Detta gör platsen idealisk för den som vill ha nära till både stadsliv och naturen. Varmt välkommen på visning för att uppleva detta harmoniska boende med en nyrenoverad atmosfär!

Fridhemsgatan 34, Surbrunn, Ystads kommun

Fridhemsgatan 34

Lägenhet
Surbrunn, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/6
4 740 kr/mån
30 948 kr/m²

På Fridhemsgatan 34 hittar ni denna lägenhet om 58 kvadratmeter fördelade på två rum och kök. Bostaden bjuder på öppen, ljus och modern planlösning med härlig takhöjd om 3,4 m och stora fönsterpartier som bidrar till ett fint ljusinsläpp. En härlig inglasad balkong som nås från vardagsrummet blir som ett extra rum under större delarna av året. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Axel Anders väg 26, Gladsax, Simrishamns kommun

Axel Anders väg 26

Tomt
Gladsax, Simrishamns kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
795 000 kr
776 m² tomt

I genuin och trivsam bymiljö finner vi denna byggbara tomt. Besked om bygglov som vunnit laga kraft och nybyggnadskarta finns för ett hus (se under dokument). Anslutningsavgifterna för dag- och spillvatten samt avlopp är erlagda/betalda.

Hyllegatan 8A, Hälsobacken, Ystads kommun

Hyllegatan 8A

Lägenhet
Hälsobacken, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 395 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
5 000 kr/mån
22 869 kr/m²

Fin nyrenoverad tvåa i markplan med stor inglasad balkong i stabil Hsb förening. Här erbjuds en välplanerad och rymlig bostad om 61 kvm fördelat på två rum och kök med en stor inglasad balkong. Bostaden är renoverad med nytt kök från Epoq, nytt badrum, ny el och nya ytskikt. Vardagsrummet är rymligt och har ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet, här finns det plats för soffmöblering och matplats där sociala umgängen kan avnjutas. Det rymliga köket har goda arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter samt utgång till den inglasade balkongen nås härifrån. Sovrummet ger en avkopplande känsla med god plats för dubbelsäng, även här är det en utgång till den inglasade balkongen. I bostaden finns det en klädkammare som har goda möjligheter till förvaring eller avhängning av kläder. Badrummet är helkaklat och utrustad med kommod, toalett och dusch. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Välkommen in!

  • Balkong
Gamla fabriksgatan 6, Centrala Skurup, Skurups kommun

Gamla fabriksgatan 6

Radhus
Centrala Skurup, Skurups kommun
Fastighetsbyrån Skurup
1 695 000 kr
65 m²
4 rum
160 m² tomt

Bostaden erbjuder vardagsrum, matrum, kök samt grovkök med tvättmaskin och torktumlare och badrum med dusch på entréplan och på övre plan finns två rum. Liten inhägnad tomt med förrådsbyggnad. Huset är centralt beläget med närhet till det bästa som Skurup har att erbjuda. Tågstation ligger endast ett stenkast bort och du promenerar enkelt till affärer. Här har du även nära till caféer, skolor, förskola och centrum. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 9