Fastighetsbyrån Söderhamn

Fastighetsbyrån Söderhamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ellerviksringen 8, Bergvik, Söderhamns kommun

Ellerviksringen 8

Villa
Bergvik, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 290 000 kr
110 + 22 m²
5 rum
1 066 m² tomt

Välkommen till Bergvik och detta perfekt planerade 1-planshus om fem rum och kök! Här bor du hemtrevligt och inbjudande med bra planlösning med täljstenskamin och inglasat uterum. Lugnt område med närhet till Bergviken, skola och affär.

Norrtullsgatan 23 E, Söderhamn, Söderhamns kommun

Norrtullsgatan 23 E

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
795 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/4
4 723 kr/mån
9 034 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 3a på markplan på populära Norrtullsgatan! Planlösningen är fördelad på 88 kvm och erbjuder en rymlig möblerbar hall, kök med matplats och utgång till altan, vardagsrum, två sovrum samt duschrum. Här bor du centralt med gångavstånd till butiker och restauranger. Välkommen på visning!

 • Hiss
Verkmyra 560, Bergvik, Söderhamns kommun

Verkmyra 560

Villa
Bergvik, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
495 000 kr
68 m²
3 rum
2 003 m² tomt

Välkomna till trevliga Verkmyra! På denna mysiga gård finns ett mindre hus som passar som både permanentboende och fritidshus, med fint läge och utsikt ner till sjön. Huset har ett mindre arbetskök med intilliggande matrum, vilket också kan användas som sovrum. Innanför köket finns ett genomgångsrum som lämpas bra som exempelvis kontor. Genomgångsrummet tar oss till det rätt så rymliga sovrummet med förvaringsmöjligheter i flera garderober. Från köket nås också det stora vardagsrummet med stora fönster ner mot sjön. Här finns en kamin och luft/luftvärmepump. Duschrum med tvättmaskin. Altan på både fram- och baksida. Uthus med bastu, och gästrum i ett annat uthus. Enkelt garage med förrådsdel. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Norrtullsgatan 21 C, null, Söderhamns kommun

Norrtullsgatan 21 C

Lägenhet
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
625 000 kr
52,3 m²
2 rum
vån 4/4
2 793 kr/mån
11 950 kr/m²

På Norrtullsgatan 21 C hittar du denna perfekt planerade lägenhet med en nybyggd inglasad balkong. Från den mysiga balkongen kan man njuta av solen hela dagen samt se Oscarsborg över takåsarna. Populär förening med stabil ekonomi och hiss. Närhet till affär och centrum.

 • Hiss
Kallbäck 538, Stråtjära, Söderhamns kommun

Kallbäck 538

Villa
Stråtjära, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
395 000 kr
63 m²
2 rum
1 490 m² tomt

Välkommen till Kallbäck 538 i Stråtjära. Med ett lugnt läge och närhet till skogen och med ca 2,5 km till badstranden Skogsand, hittar du denna 1- plans villa med oinredd vind. På entréplan finns en hall med plats för klädavhängning, kök, vardagsrum, sovrum samt duschrum. En trappa upp finner du en stor oinredd vind som kan inredas till exempelvis sovrum.

Bofinkvägen 5, null, Söderhamns kommun

Bofinkvägen 5

Fritidshus
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 590 000 kr
52 m²
3 rum
1 950 m² tomt

Vill du kunna spendera ledigheten i ett hus med rogivande utsikt mot sjön? Då bör du besöka detta hemtrevliga fritidsboende på Bofinkvägen 5!

 • Plus
Hå 147, Ljusne, Söderhamns kommun
 • Mån 25 sep kl 16:00

Hå 147

Villa
Ljusne, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
795 000 kr
180 + 28 m²
5 rum
1,2 ha tomt

Välkommen till Hå 147 och denna gård belägen med ett idylliskt lantligt läge och närhet till sjön Marmen med möjlighet till båtplats. Fastigheten inrymmer fem rum samt ett stort kök och ett ljust vardagsrum med öppen spis. Uppvärmning via bergvärme. Här bor du med endast 15 minuters bilväg in till Söderhamn och närhet till E4an. En möjlighet för er som vill njuta av landet och samtidigt ha goda kommunikationer. På gården finns en stor äldre ekonomibyggnad, förrådsbyggnad, vedbod samt carport i plåt.

 • Plus
Knektslättsvägen 56, Söderhamn, Söderhamns kommun

Knektslättsvägen 56

Radhus
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 490 000 kr
119,5 m²
4 rum
5 279 kr/mån
12 469 kr/m²

På Knektslättsvägen 56 hittar du detta bostadsrättsradhus i 1-plan med sutterängplan där man trivs redan innan man hängt av sig jackan. En ovanligt fin bostadsrätt som passar de allra flesta. Inglasat mysigt uterum. Två altaner, en vid entrén med morgonsol och en insynsskyddad på baksidan. Förråd och garage i länga.

Rönnskär, Skärgården, Söderhamns kommun

Rönnskär

Fritidshus
Skärgården, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 100 000 kr
3 rum
106 m² tomt

Nu Finns möjlighet för dig som önskar bli ägare till ett smultronställe med eget båthus på ön Rönnskär i Söderhamns skärgård. Denna ö är känd för sin intressanta lotshistoria och sitt gästvänliga vandrarhem. Hit tar du dig med egen båt eller båttaxi. Fastigheterna på denna arrendetomt är i behov av renovering. Välkommen på visning!

Pinnarviken 368, Skärgården, Söderhamns kommun
 • Lör 23 sep
Pinnarviken 368, Skärgården, Söderhamns kommun, bild 2
Pinnarviken 368, Skärgården, Söderhamns kommun, bild 3

Pinnarviken 368

Fritidshus
Skärgården, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
6 800 000 kr
78 m²
4 rum
13,8 ha tomt

Välkomna till fantastiskt fina Pinnarviken 368! Denna fastighet är på hela 13,7 ha och erbjuder både hav och skog. Nedanför huset finns den egna bryggan och ett trädäck med plats för utegrupp. Härifrån når man direkt Söderhamns vackra skärgård med båt. Här finns fina möjligheter till både bad och fiske. Skogen finns ända in på husets knut, och den som vill plocka bär eller svamp behöver inte gå långt. Jakträtt med möjlighet att jaga älg, småvilt och skogs/sjöfågel inom Söderhamn Norrala VVO, 7500 ha. Det gedigna timmerhuset är byggt 2014 och ligger i ett högt och soligt läge på tomten, med fantastisk utsikt mot öppet hav och horisonten. Huset är i ett plan och har genomtänkta, fina och exklusiva materialval. Trevlig planlösning med öppet allrum och kök, där man också har öppet till nock och en vacker kamin med skifferklädd murstock. Tre sovrum och ett duschrum med bastu. Vackra trägolv, klinker i hall, kök och badrum, och vattenburen golvvärme i hela huset. Från huset tar man sig ut till en stor altan med vackra vyer mot både hav och skog. Lättskött naturtomt med flertalet bärbuskar, såsom svart- röd- och rosa vinbär, björnbär, krusbär, amerikanska blåbär samt rabarber. Pioner, rhododendron och klätterhortensia. Hallon, blåbär och lingon vid husknuten. Generös uppfart till tomten med plats för flera bilar. Isolerat förråd och carport med laddbox. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Norra Hamngatan 25 A, Söderhamn, Söderhamns kommun
Norra Hamngatan 25 A, Söderhamn, Söderhamns kommun, bild 2
Norra Hamngatan 25 A, Söderhamn, Söderhamns kommun, bild 3

Norra Hamngatan 25 A

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
395 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 563 kr/mån
10 533 kr/m²

Välkomna till denna fint planerade lägenhet om ett rum och kök på trivsamma Norra Hamngatan med centralt läge och vacker utsikt över Söderhamnsån! Rymlig lägenhet med hall, kök med matplats, vardagsrum med plats för både säng och vardagsrumsmöbler, samt duschrum. Lägenheten ligger på andra våningen och balkongen som nås från vardagsrummet ligger ut mot Söderhamnsån. Till lägenheten finns vinds- och källarförråd. Trevlig innergård med gemensam uteplats. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Stålnäsvägen 114, Skärgården, Söderhamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stålnäsvägen 114

Fritidshus
Skärgården, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
2 995 000 kr
2 rum
1 258 m² tomt

Nu har Du hittat ditt alldeles egna sommarparadis! Med sitt underbara läge i populära Norrfjärd finns detta enplans fritidshus med ett insynsskyddat, högt och vackert solläge. Här omges du av en underbar natur och här kan rofyllda semesterdagar spenderas. Här finns flertalet uteplatser, direkt utanför entrén finns en altan med gott om plats för avkoppling i ett soligt läge. Vid strandkanten finns ytterligare ett trädäck med ett orangeri där man gärna tillbringar sin kvällar eller lite kallare dagar. Egen brygga med plats för båt. På fastigheten finns även ett gästhus, snickarverkstad, jordkällare och en uthusbyggnad med toalett, dusch och bastu. Fiber och kommunalt vatten och avlopp. Välkommen på visning!

Kolningsvägen 1, Bergvik, Söderhamns kommun
 • Budgivning pågår
Kolningsvägen 1, Bergvik, Söderhamns kommun, bild 2
Kolningsvägen 1, Bergvik, Söderhamns kommun, bild 3

Kolningsvägen 1

Villa
Bergvik, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
2 800 000 kr
218 + 100 m²
7 rum
5 234 m² tomt

Välkommen till denna vackra och gedigna f.d. prästgård från 1897. Med sina historiska detaljer och charmiga atmosfär är detta hem en unik möjlighet. Här finner ni en gedigen och rymlig byggnad som erbjuder vackra sällskapsrum, stora umgängesytor och flertalet sovrum. Utöver detta finns ett gårdshus om fyra rum och kök som kan nyttjas till såväl boendedel, hobby eller egen verksamhet. Stor och grönskande trädgård med gångavstånd till sjön Bergviken med badmöjligheter och småbåtshamn. Letar du efter en pampig och unik bostad? Då har du hittat rätt!

 • Premium
Hälsingmo 327, MO, Söderhamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Ons 27 sep kl 16:00
Hälsingmo 327, MO, Söderhamns kommun, bild 2
Hälsingmo 327, MO, Söderhamns kommun, bild 3

Hälsingmo 327

Villa
MO, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 990 000 kr
168 m²
5 rum
1 433 m² tomt

Vill du bo med vacker utsikt mot Florsjön och närhet till både skola, badplats och båtbryggor? . Då bör du besöka detta välplanerade och hemtrevliga hus i 1-plan med nyrustad suterrängvåning! Trevlig planlösning med nyrustat rymligt kök med köksö och utgång till inglasat uterum. Gillestuga med öppenspis, fyra sovrum, badrum, nyrustat duschrum med bastu, tvättstuga och bra förrådsutrymmen. Fasaden nymålad 2022. Bergvärme installerad 2017. Varmbonat dubbelgarage. Varmbonad gäststuga samt friggebod.

 • Premium
Klapparvik 684, null, Söderhamns kommun

Klapparvik 684

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
4 350 000 kr
121 + 21 m²
4 rum
1 391 m² tomt

Välkommen till detta hemtrevliga och smakfullt rustade hus med vacker utsikt över Söderhamnfjärdens inlopp. Till denna fastighet hör en rogivande havstomt med 2 bryggor med 3 Y-bommar, 2 bojplatser samt plats för stora båtar på bryggans långsida. Båthus med nyrustat gästrum med eget pentry, våningssäng med plats för sommargäster och dusch med bastu. Mysigt växthus och garage.

 • Plus
 • Uteplats
Rustkammaregatan 9, Söderhamn, Söderhamns kommun

Rustkammaregatan 9

Villa
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
2 395 000 kr
155 + 38 m²
6 rum
1 350 m² tomt

Välkommen till Nian! Här på populära Rustkammaregatan finner du denna trevliga och rymliga villa med två gårdshus, varav ett är inrett med bla. golfsimulator. Här på Rustkammaregatan bor du centralt med närhet till det mesta och med en stor insynsskyddad tomt. Huset har bra planlösning och här finns gott om utrymme för att umgås med familj och vänner. Varmt välkommen att lämna ditt intresse!

 • Uteplats
Dalvägen 12, Ljusne, Söderhamns kommun

Dalvägen 12

Villa
Ljusne, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 595 000 kr
150 + 38 m²
7 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma och totalrustade soutterängvilla på lugna och trivsamma Dalvägen. Entré planet erbjuder en praktisk hall med avhängningsyta, fint renoverat kök med matrum i en öppen planlösning samt ett vardagsrum som har ett fint ljusinsläpp och utgång till balkong som löper längs hela långsidan. Det finns tre sovrum samt badrum. Souterrängplan/källare har gott om utrymme så som allrum med öppenspis med insats, två sovrum, tvättstuga med bastu, toalett och förrådsutrymmen, så du behöver aldrig oroa dig för brist på plats. Huset har även ett vidbyggt garage. Till fastigheten hör en lättskött och trevlig tomt med insynsskyddad baksida. På den mysiga altanen på framsidan finns plats för avkoppling och umgänge.

Abraham Bäckgatan 13 B, null, Söderhamns kommun

Abraham Bäckgatan 13 B

Lägenhet
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
295 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/3
2 396 kr/mån
8 676 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet om ett rum och kök! Denna lägenhet erbjuder ett praktiskt kök med plats för ett mindre matbord och ett trevligt vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Hallen har plats för klädavhängning samt en klädkammare och badrummet inrymmer dusch, wc samt tvättställ. Föreningen har beslutat att bygga en inglasad balkong vilket kommer att tillföra en härlig plats för socialt umgänge. På Abraham Bäck bor du centralt med gångavstånd till Söderhamns centrum och med många fina gång och cykelvägar.

Abraham Bäckgatan 13 D, null, Söderhamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Abraham Bäckgatan 13 D

Lägenhet
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
750 000 kr
78,5 m²
4 rum
vån 2/7
4 780 kr/mån
9 554 kr/m²

Ljus och välplanerad fyrarummare som är omgjord till tre rum med kök på omtyckta Abraham Bäckgatan. Lägenheten erbjuder ett kök, stort vardagsrum med utgång till balkong (pågående inglasning), två sovrum med möjlighet till tre, duschrum och hall med många garderober. Här bor du centralt med förskolor, skolor, vackra promenadstråk, centrum och bra kommunikationer alldeles runt hörnet. Drygt 14,000kr i reparationsfond! Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Norrtullsgatan 32, Söderhamn, Söderhamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norrtullsgatan 32

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/4
4 651 kr/mån
12 619 kr/m²

Välkommen till en fräsch och välhållen tvårumslägenhet på husets andra våning. Lägenheten har en trevlig planlösning med ett rymligt vardagsrum med utgång till stor och härlig inglasad balkong mot innergården. Ljust kök med gott om plats för matgrupp. Ett sovrum med garderober. Entré med förvaringsmöjligheter samt ett duschrum. Du finner det mesta inom bara några minuters promenad. Såsom sport- och fritidsaktiviteter, sjö- och natur eller en tur i centrum med shopping, fika och restauranger. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Alebo 870, null, Söderhamns kommun

Alebo 870

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
425 000 kr
69 + 60 m²
5 rum
2 605 m² tomt

Varmt välkomna till Alebo 870. På en rymlig trädgårdstomt finner vi detta fritidshus på 69 kvm som har gångavstånd ned till Alebosjön och som har varit en lanthandel med café mellan 1940 till mitten av 60-talet. Trädgården har ett mycket vackert och naturskönt läge som ger gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete eller bara njutning av naturen. Här kan du odla din egen grönsaksträdgård, inreda en mysig uteplats för trevliga sommarkvällar eller bara sträcka ut dig på gräsmattan och njuta av den friska luften. Fastigheten är i behov av rustningar men har stor potential till att bli ett mycket fint boende i Alebo. Uppvärmning via bergvärme, här finns även vedspis och kakelugnar, avlopp till 3-kammarbrunn och vatten via grävd brunn som delas med grannen. Välkomna på visning.

 • Plus
Norrtullsgatan 16C, Söderhamn, Söderhamns kommun
 • Tis 26 sep kl 16:00

Norrtullsgatan 16C

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
950 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
3 619 kr/mån
13 571 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga lägenhet på första våningen! Lägenheten har en genomtänkt och praktisk planlösning med ett fint ljusinsläpp. Planlösningen erbjuder rymlig möblerbar hall i vinkel med gott om förvaring i garderober, kök med matplats, vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till inglasad altan. Två sovrum samt helkaklat duschrum.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Östansjö 584, Söderhamn, Söderhamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Östansjö 584

Villa
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
950 000 kr
110 + 169 m²
6 rum
2 030 m² tomt

Välkomna till Östansjö 584. En vackert bevarad gård lantligt belägen med utsikt över Ålsjöns naturreservat. Här finner vi en gedigen fastighet med timmerstomme och många möjligheter till ett fint boende i Östansjö. Detta unika hem erbjuder en idyllisk och naturskön miljö för den som söker lugn och ro, omgiven av vacker natur och en stor plan tomt. Idag består fastigheten av 6 rum och kök samt ett f.d kök på entréplanet. På övre plan delvis oinredd vind med öppna delar samt indelade rum. Här finns möjligheten att rusta till ett fint boende för en eller flera familjer.

Norrtullsgatan 31B, Söderhamn, Söderhamns kommun

Norrtullsgatan 31B

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
850 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 690 kr/mån
12 143 kr/m²

Varmt välkomna till denna lägenhet som har en genomtänkt och praktisk planlösning med genomgående hög standard. Planlösningen erbjuder rymlig möblerbar hall, totalrenoverat kök med fina materialval, vardagsrum med burspråk härligt ljusinsläpp. Två sovrum varav ett med klädkammare. Utgång till stor balkong i soligt läge som erbjuder fina möjligheter till avkoppling och återhämtning.

 • Balkong
Bofinkvägen 4, LÅNGVIKEN, Söderhamns kommun

Bofinkvägen 4

Fritidshus
LÅNGVIKEN, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 795 000 kr
70 m²
3 rum
2 120 m² tomt

Vill du kunna spendera ledigheten i ett välskött och fint fritidshus med rogivande och fin utsikt mot sjön? Då bör du besöka detta hemtrevliga, ljusa och öppna fritidsboende på Bofinkvägen 4! Här finns även egen brygga, nybyggd bastubyggnad, nybyggd uthusbyggnad med förråd och gästrum samt en egen gäststuga. Fiber finns indraget.

Visar 1 - 25 av 71