Mäklare Louice Frank

Louice Frank

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegelbruksvägen 9A, VÅGBRO, Söderhamns kommun
 • Ons 7 jun kl 16:00

Tegelbruksvägen 9A

Radhus
VÅGBRO, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn

695 000 kr

75 m²

4 rum

105 m² tomt

Friköpt radhus med stora möjligheter att sätta sin egen prägel på. Entréplan erbjuder ett kök och ett vardagsrum med utgång till stenbelagd uteplats och lättskött trädgårdstomt. Övre plan med tre sovrum och ett badrum. Källarplan med pannrum, gillestuga, tvättstuga och matkällare. Här bor du i ett billigt boende i ett attraktivt och barnvänligt område med närhet till skola, dagis och affär. Fjärrvärme. Liten lättskött trädgårdstomt med soligt läge.

 • Plus
Åsbacka 644, Sandarne, Söderhamns kommun

Åsbacka 644

Fritidshus
Sandarne, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn

275 000 kr

40 m²

2 rum

630 m² tomt

Torp med närhet till havet. Huvudbyggnad med rymligt kök, vardagsrum, sovrum och duschrum. Uthusbyggnad med gästrum och förråd. Gångavstånd till allmän badstrand. Eget vatten och kommunalt avlopp. I området finns fina promenad- och cykelvägar. Fiskrestaurangen Kanonholmen ligger inom gångavstånd. I Sandarne finns båthamn och mataffär.

Stamvägen 186, Söderhamn, Söderhamns kommun
 • Tis 30 maj kl 16:00

Stamvägen 186

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn

950 000 kr

79 m²

3 rum

4 231 kr/mån

12 025 kr/m²

Välkommen till detta mysiga radhus om tre rum och kök på eftertraktat område. Totalrenoverad lägenhet med en genomtänkt och praktisk planlösning med genomgående hög standard. Planlösningen erbjuder möblerbar hall, fint kök med plats för matbord och stolar, vardagsrum med härliga fönster och utgång till balkong, två rymliga sovrum, nyrenoverat duschrum, tvättstuga med klädkammare. Vid radhusets entré finns en stenbelagd uteplats med kvällssol. Här bor ni i en stabil förening med god granngemenskap och med naturen in på knuten. Till bostaden hör en egen garageplats som ingår i avgiften och det finns även möjlighet till husbilsparkering. Låg månadsavgift. Förrådsbyggnad vid entré samt ett förråd i källarplan. Välkommen på visning!

 • Plus
Norrtullsgatan 30, Söderhamn, Söderhamns kommun

Norrtullsgatan 30

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn

725 000 kr

89 m²

3 rum

6 315 kr/mån

8 146 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga takvåning med utsikt över stadens takåsar. Lägenheten har en genomtänkt och praktisk planlösning med genomgående bra standard. Planlösningen erbjuder rymlig hall i vinkel med två stora klädkammare, vardagsrum med parkettgolv, stora fönster och utgång till balkong med soligt läge in mot gården, kök med matplats, två sovrum, båda med plats för både säng och förvaringsmöbel, samt ett stort badrum med kaklade väggar och ny inredning. Hiss och tvättstuga i källarplan dit hissen når. Läget är perfekt för dig som vill bo centralt - i området finns bland annat matbutiker, restauranger, caféer, skola, idrottsanläggningar, busshållplats och gångavstånd till centrum.

 • Hiss
Östra Slättenvägen 20, Skärgården, Söderhamns kommun

Östra Slättenvägen 20

Fritidshus
Skärgården, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn

3 295 000 kr

49 m²

3 rum

1 850 m² tomt

Välkommen till Humlan och denna fantastiska skärgårdsidyll med ett lugnt och fint läge invid en havsvik i Humlegårdsstrand. Fritidshus från början på 1900-talet med stor charm. Här finns fina plankgolv och tidsenliga materialval. Nere vid strandkanten finns ett gediget båthus om dryga 160 kvadratmetrar med stora möjligheter. I båthuset finns plats för två båtar samt ett stort utrymme för att duka upp till middag med släkt och vänner. I anslutning till båthuset finns ett bryggdäck. Lättskött havstomt som på sommaren liknar en sommaräng. Kommunalt vatten och avlopp. Välkommen att lämna ditt intresse!

 • Uteplats
Långrörsgatan 8, Sandarne, Söderhamns kommun
 • Sön 4 jun kl 14:15

Långrörsgatan 8

Villa
Sandarne, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn

1 850 000 kr

108 m²

5 rum

902 m² tomt

För dig som söker det lilla extra! Alldeles i närheten av Sandarne båtklubb och med Stenö havsbad en kort cykeltur bort ligger detta nyrenoverade hus med ett välkomnande, stort hjärta. Fräscht, stilrent och modernt. Milda färger. Varmt och ombonat. Genomtänkt planlösning. Entréplanet är skräddarsytt för sällskapsliv, där det ljusa köket har fin kontakt med vardagsrum. Fyra sovrum, två duschrum. Bra förvaring i källarplan. Gångavstånd till ICA, förskola och skola samt närhet till båtklubb och badstrand.

 • Plus
 • Uteplats
Norrtullsgatan 40A, Söderhamn, Söderhamns kommun

Norrtullsgatan 40A

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn

950 000 kr

86 m²

4 rum

5 312 kr/mån

11 047 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga lägenhet med ett centralt läge. Lägenheten har en genomtänkt och praktisk planlösning med genomgående bra standard. Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaring i skjutgarderober och klädkammare, kök med plats för matbord och stolar. Vardagsrum med öppen planlösning till matrum med härligt ljusinsläpp. Två sovrum med möjlighet till tre. Inglasad balkong i soligt läge. rymliga sovrum. Läget är perfekt för dig som vill bo centralt - i området finns bland annat matbutiker, restauranger, caféer, skola, idrottsanläggningar, busshållplats och gångavstånd till centrum.

 • Balkong
 • Hiss
Sunnanhed 113, SÖDERALA, Söderhamns kommun

Sunnanhed 113

Villa
SÖDERALA, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn

1 350 000 kr

125 m²

5 rum

894 m² tomt

Välkomna till Sunnanhed 113 och till denna trivsamma familjevilla belägen på en fin trädgårdstomt på en lugn återvändsgata. Här erbjuds ett charmigt och välplanerat hus i ett plan med stora sociala ytor. Interiört erbjuder huset ett praktiskt kök med gott om plats för matplats. Vardagsrum med täljstenskamin och utgång till altan. Fyra sovrum. Badrum samt dusch och bastu. Vidbyggt garage.

 • Balkong
Järvsjön 554, JÄRVSJÖN, Söderhamns kommun

Järvsjön 554

Fritidshus
JÄRVSJÖN, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn

1 150 000 kr

2 rum

1 184 m² tomt

Välkomna till Järvsjön och detta fina läge precis intill sjön! Fin sjötomt på drygt 1184 kvm med insynsskyddat läge. Stuga med kök och allrum i öppen planlösning samt ett sovrum. Gäststuga. Bastubyggnad och TC. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Jakobstadsvägen 11, Stugsund, Söderhamns kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Jakobstadsvägen 11

Villa
Stugsund, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn

995 000 kr

122 m²

4 rum

300 m² tomt

Ljust, öppet och rymligt hus beläget på populära, idylliska och trivsamma Jakobstadsvägen. Här bor du familjevänligt, högt och havsnära med dagis, restaurang, badsjö och trevliga promenadstråk i närområdet. Stort och ljust vardagsrum, kök med öppen planlösning mot matrum, allrum med öppenspis, möjlighet till fyra sovrum, duschrum, gästtoalett. Inglasad balkong i anslutning till vardagsrummet. Rymligt förråd. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Lindvägen 3, VALLVIK, Söderhamns kommun

Lindvägen 3

Fritidshus
VALLVIK, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn

525 000 kr

81 m²

4 rum

922 m² tomt

Trevlig och trivsam familjevilla i fina och havsnära Vallvik! Enplansvillla med kök, vardagsrum, tre sovrum, två duschrum och bastu. Vidbyggt garage med intilliggande förråd. Trevlig baksida med trädgård och gräsmatta. Havet ligger bara några hundra meter från huset och här finns en trevlig badplats och båtklubb. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Norrtullsgatan 21A, Söderhamn, Söderhamns kommun

Norrtullsgatan 21A

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn

795 000 kr

67,1 m²

3 rum

3 502 kr/mån

11 848 kr/m²

Välkommen till Norrtullsgatan 21A och en fin gavellägenhet i populär förening. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till en rymlig inglasad altan. Två sovrum. Kök med matplats och ett duschrum. Läget är perfekt för dig som vill bo centralt - i området finns bland annat matbutiker, restauranger, caféer, skola, idrottsanläggningar, busshållplats och gångavstånd till centrum.

 • Hiss
Skomakarevägen 1, null, Söderhamns kommun
 • Budgivning pågår

Skomakarevägen 1

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn

1 495 000 kr

133 m²

6 rum

3 419 m² tomt

Välkommen till fd skolan i korset som idag är omgjord till en fin villa med en stor och barnvänlig hörntomt. Huset är fint renoverat med sällskaplig planlösning på entréplan med välkomnande entré med öppen planlösning mot ett nyrenoverat kök med matplats. Stort vardagsrum med öppen spis. Två sovrum och ett badrum. Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum, möblerbar hall med utgång till balkong samt en toalett. På fastigheten finns även ett garage samt en uthusbyggnad med förråd. Stor härligt tomt med växthus, jordkällare och härliga odlingsytor för den trädgårdsintresserade. Här finns hönshus, vaktelhus samt hundgård. Mycket bra värmeekonomi med bergvärme, eldstad och vedspis.

Vinkeln 6, Jonskär, Söderhamns kommun

Vinkeln 6

Fritidshus
Jonskär, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn

795 000 kr

85 m²

3 rum

1 546 m² tomt

Välkommen till Jonskär och detta öppna fritidsboende med åretruntstandard belägen i populära Jonskär. Här har du två fina havsbad och småbåtshamn inom gångavstånd. På tomten finns en gäststuga samt en förrådsbyggnad. Här finns två inglasade uterum och en öppen altan.

 • Uteplats

Visar alla 14