Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Wernerson

Anna Wernerson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nylandsgatan 4, Söderhamn, Söderhamns kommun

Nylandsgatan 4

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
475 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
2 179 kr/mån
8 333 kr/m²

Välkommen till Nylandsgatan 4! Här finner du en väldisponerad 2:a med inglasad balkong på högsta våningen med fin utsikt över takåsarna. Bostaden är i fint skick och har en bra hall med förvaringsmöjligheter, ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen samt ett sovrum. Vidare finns ett hemtrevligt och modernt kök samt ett helkaklat duschrum. Här bor du bra och bekvämt med närhet till centrum, skolor och natur. Välkommen på visning!

Kungsgården 139, null, Söderhamns kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00

Kungsgården 139

Fritidshus
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
495 000 kr
70 m²
2 rum
8 700 m² tomt

Välkommen till detta röda charmiga torp med vita knutar som är belägen bland grönskande skogar på en stor och härlig naturtomt med odlingsbar mark. Detta mysiga torp erbjuder en fristad från vardagens stress och här kan du njuta av naturens lugn! Här bor du nära naturen samtidigt som du har närheten in till Söderhamn med alla bekvämligheter. På tomten finns ett boningshus samt en ladugårdsbyggnad med vedbod och loge. Välkommen på visning!

  • Plus
Abraham Bäckgatan 8, Klossdammen, Söderhamns kommun

Abraham Bäckgatan 8

Lägenhet
Klossdammen, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 100 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 320 kr/mån
15 278 kr/m²

Välkommen till denna moderna och smakfullt renoverade trea med balkong! Med en praktisk planlösning och ett härligt ljusinsläpp är detta ett perfekt boende för dig som bara vill flytta in och börja trivas direkt. Denna lägenhet erbjuder ett centralt boende med närhet till butiker, restauranger, bussförbindelser samt många härliga gång och cykelvägar.

  • Balkong
Norralavägen 30-32, null, Söderhamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norralavägen 30-32

Tomt
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
250 000 kr
1,7 ha tomt

Nu har du möjlighet att köpa två tomter för att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet! Belägen i ett omtyckt område, har du nu möjlighet att skapa en unik bostad som passar just dig och din livsstil.

Norralagatan 9 B, Söderhamn, Söderhamns kommun
Norralagatan 9 B, Söderhamn, Söderhamns kommun, bild 2
Norralagatan 9 B, Söderhamn, Söderhamns kommun, bild 3

Norralagatan 9 B

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 531 kr/mån
8 250 kr/m²

Högst upp med härlig utsikt över takåsarna erbjuds du här en ljus och trivsam bostadsrätt om 2-rum och kök. Här kan du bo bekvämt och centralt. Från Norralagatan 9 B har du gångavstånd till skola, centrum med affärer och bra kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bergvägen 34, Vågbro, Söderhamns kommun

Bergvägen 34

Villa
Vågbro, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 975 000 kr
129 + 6 m²
4 rum
931 m² tomt

Välkommen till Bergvägen 34 och denna trivsamma familjevilla med närhet till skola och förskola. Med ett riktigt bra läge på ett lugnt, omtyckt och familjevänligt område ligger denna villa om sammanlagt 129 kvm. Ett välplanerat hus om fyra rum och kök och med en insynsskyddad baksida med gott om plats för umgänge. Här bor du bra och bekvämt och det är bara att flytta in och börja trivas!

  • Uteplats
Töllestappsvägen 14, Skärgården - Sikfjärd, Söderhamns kommun
  • Imorgon kl 12:00

Töllestappsvägen 14

Villa
Skärgården - Sikfjärd, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
3 300 000 kr
88 m²
4 rum
1 579 m² tomt

Med ett fantastiskt läge vid havet och med skogen inpå knuten finns denna välskötta enplansvilla med gästhus. Längst in efter en lugn gata har du här ett ljuvligt läge med insynsskyddad tomt och utsikt mot havet. Denna enplansvilla erbjuder tre sovrum, helkaklat badrum samt kök och vardagsrum i en öppen planlösning med full takhöjd till nock och härligt ljusinsläpp från flera fönster som ger utsikt mot havet. Från vardagsrummet tar du dig ut på altanen och vidare till trädgården som är insynsskyddad och här finner du ett växthus för odling eller som ett uterum. Här finns även ett gästhus med vidbyggt förråd. I gästhuset finns kök/vardagsrum med kamin, sovloft, sovrum samt duschrum. En perfekt plats för övernattande gäster. På fastigheten finns även en carport med förrådsdel. Här bor du och nyttjar närheten till havet och skogen året om. Med båtplats vid den gemensamma bryggan tar du dig enkelt ut i Söderhamns vackra skärgård och med badrocksavstånd promenerar du till den gemensamma stranden för att bada. Välkommen till Töllestappsvägen 14!

  • Plus
  • Uteplats
Bohusvägen 16, null, Söderhamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bohusvägen 16

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 595 000 kr
135 + 28 m²
4 rum
897 m² tomt

Välkommen till Bohusvägen 16 och denna välplanerade suterrängvilla med tre sovrum, två badrum, tvättstuga, kök med utgång till balkongen och ett socialt vardagsrum med öppen planlösning till tv-rummet. Här finns även ett garage med plats för en bil. Baksidan har en lättskött och insynsskyddad trädgård och här bor du bra och bekvämt med ett centralt läge och med närhet till förskola, skola, badplats, lekplats, idrottsanläggningar och grönområden.

  • Balkong
  • Uteplats
Dalbäcksvägen 5, null, Söderhamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dalbäcksvägen 5

Villa
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
325 000 kr
53 m²
2 rum
1 227 m² tomt

Välkommen till Dalbäcksvägen 5 och denna mindre enplansvilla som passar både till permanentboende och som fritidshus. Fastigheten har en stor gräsmatta och här finns även ett garage och uthus. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen på visning!

Grengatan 2E, null, Söderhamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Grengatan 2E

Lägenhet
Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
890 000 kr
72 + 30 m²
3 rum
4 100 kr/mån
12 361 kr/m²

Välkommen till Grengatan 2E och denna mysiga och välplanerade lägenhet om 3 rum och kök med altan i söderläge. Ett fint och renoverat boende som är fördelat på 3 plan.

  • Uteplats
Villavägen 13, Söderala, Söderhamns kommun

Villavägen 13

Villa
Söderala, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
1 975 000 kr
151 + 144 m²
4 rum
960 m² tomt

På trevliga Villavägen i Söderala finner man detta inbjudande hus med trevlig planlösning och bra sociala utrymmen. Kliv in i denna 1 1/2-plans villa med källare och upptäck ett optimalt planerat hem som känns genuint och hemtrevligt. Här erbjuds du ett praktiskt boende som är i fint skick och går utmärkt att flytta in i som det är.

  • Uteplats
Brolinsvägen 1, Stugsund, Söderhamns kommun

Brolinsvägen 1

Villa
Stugsund, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
2 300 000 kr
105 + 70 m²
4 rum
852 m² tomt

Välkommen till denna 1 1/2 plans villa med källare på Brolinsvägen. Här finner du en välplanerad villa med bra planlösning på en mysig hörntomt med utsikt över söderhamnsfjärden. Denna villa på 105 kvm fördelar sig på 3 sovrum, vardagsrum och matrum i öppen planlösning, kök, gästwc, duschrum samt inredd källare. På tomten finns även ett inglasat uterum samt en nybyggd carport. Här har du närhet till havet och skogen, skola, bra bussförbindelser till centrala Söderhamn och flera gång och cykelvägar. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Ställverksvägen 22, Ljusne, Söderhamns kommun

Ställverksvägen 22

Villa
Ljusne, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
650 000 kr
100 + 61 m²
4 rum
1 305 m² tomt

Välkomna till Askers, Ljusne och denna trevliga familjevilla på trivsam och stor trädgårdstomt. Huset har entréplan, övre plan, samt källare. Entréplan fördelar sig på hall med kapprum, kök med matplats, vardagsrum, sovrum och duschrum. På övre plan hittar vi två sovrum och möblerbar hall. Källarplanet är oinrett och fördelar sig på pannrum, tvättstuga med badkar, f.d. garage och bra förvaringsutrymmen. Från vardagsrummet finns utgång till altan under tak på husets baksida med ostört läge. På uppfarten finns plats för flera bilar och ett garage med elport. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Skärså 449, SKÄRGÅRDEN - Skärså, Söderhamns kommun

Skärså 449

Tomt
SKÄRGÅRDEN - Skärså, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
600 000 kr
1 411 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga drömmen om att bygga ett eget boende i vackra och genuina Skärså. Denna tomt på 1411 kvm ligger högst upp efter den nybrutna vägen och fastigheten har ett beviljat bygglov. Tomten är förberedd med vatten, avlopp, el och fiber till tomtgräns. Här kan du bygga din drömvilla med närhet till både havet och skogen. Med en kort promenad in till byn kan du strosa runt bland de gamla sjöbodarna och njuta av den vackra skärgårdsidyllen. Du kan också besöka den populära restaurangen Albertina och den mysiga hantverksbutiken Albert, köpa fisk hos Skärså Rökeri, beskåda vackert handblåst glas från Skärså Glashytta eller köpa glass hos cafét intill. Skärså har även en camping, gästhamn, badplats och lekplats. Skärså är ett av Hälsinglands mest populära utflyktsmål och här kan du bo i en riktig saltkråkanidyll!

Norrtullsgatan 23 E, Söderhamn, Söderhamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norrtullsgatan 23 E

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
Fastighetsbyrån Söderhamn
750 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/4
4 959 kr/mån
8 523 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 3a på markplan på populära Norrtullsgatan! Planlösningen är fördelad på 88 kvm och erbjuder en rymlig möblerbar hall, kök med matplats och utgång till altan, vardagsrum, två sovrum samt duschrum. Här bor du centralt med gångavstånd till butiker och restauranger. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 15