Mäklare Danny Ishak

Danny Ishak

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bildhuggarvägen 7, Hölö, Södertälje kommun
 • Sön 3 dec kl 12:00

Bildhuggarvägen 7

Villa
Hölö, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 395 000 kr
128 m²
6 rum
632 m² tomt

I idylliska Hölö finner ni denna välplanerade familjebostad i ett lugnt och barnvänligt område. De ca 128 kvm är fördelade på 1-1/2 plan med totalt 5 sovrum. På entréplan har ni en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och de generösa sällskapsytorna har ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet kommer ni till en altan. På övre plan finner ni ett allrum och tre av sovrummen avskilda från master bedroom på entréplan. Endast 45 minuter med bil från centrala Stockholm.

 • Plus
Gransångarvägen 3, Vattubrinken, Södertälje kommun
 • Sön 3 dec kl 14:00

Gransångarvägen 3

Villa
Vattubrinken, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
5 195 000 kr
132 + 29 m²
4 rum
1 949 m² tomt

Ett hem utöver det vanliga! Denna exklusiva villa är en sällsynt pärla där inget lämnats åt slumpen. Här möts du av en imponerande arkitektur som andas elegans och perfektion. Högresta fönster, enastående takhöjd och genomgående materialval av högsta kvalitet där varje detalj förser hemmet med bästa tänkbara kombination av lyx, komfort och omtanke. Här bor du i ett Idylliskt lugnt och fridfullt läge med naturen in på knuten och Mälaren på några minuters promenadavstånd. Huset är ett svensktillverkat trähus (Husleverantör - XNVillan) som designas och byggs med energianvändning och miljöpåverkan i fokus, både under produktion och användning. Resultatet är ett vackert och funktionellt hus byggt för ett hållbart boende över flera generationer. Nybyggda hus betalar ingen fastighetsskatt i 15 år från året då huset är färdigställt (2020). Vilket ger en besparing om ca 9 200 kr/år i 15 år. Här bor du nära till Södertälje centrum och 35 minuter med bil till Stockholm, men ändå lantligt och ogenerat på landet intill fin natur, båtklubb, badplats och naturreservat.

 • Plus
Furåsvägen 9, Enhörna, Nykvarns kommun
Furåsvägen 9, Enhörna, Nykvarns kommun, bild 2
Furåsvägen 9, Enhörna, Nykvarns kommun, bild 3

Furåsvägen 9

Villa
Enhörna, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 750 000 kr
60 m²
3 rum
2 008 m² tomt

På Furåsvägen 9 presenteras ett hus präglad av stora fönsterpartier mot Malmsjön som utsikt och stilfull interiör. Här bor ni endast några få meter från Malmsjön och exteriört väntar praktfulla uteplatser och parkliknande trädgård som vetter mot vattnet. Här kan du bo permanent, eller nyttja huset som ett lyxigt landställe. Huset bjuder på två sovrum, rymligt vardagsrum som socialt samspelar med köket samt ett helkaklat badrum. Till fastigheten hör även ett friggebod. Belägen ca 10 km utanför Södertälje kombineras ett naturskönt läge med modern bekvämlighet. Sätt guldkant på tillvaron och låt Malmsjöns vatten och naturlivet bli din utsikt. Fastigheten nås via Enhörnaleden, sväng av vid Malmsjön och följ skyltarna. Varmt välkomna!

 • Premium
Bergsgatan 10 , Bergvik, Södertälje kommun

Bergsgatan 10

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1
5 450 kr/mån
38 397 kr/m²

På Bergsgatan 10 presenteras denna välplanerade och moderna 3:a om ca 78 kvm med öppen planlösning, två sovrum och ett badrum. Dessutom erbjuds en inglasad balkong med eftermiddag/kvällssol med glimt utsikt över kanalen. Lägenheten har ett utmärkt läge och ger närhet till både centrum och natur. Välkomna!

 • Hiss
Örsta 1, Mörkö, Södertälje kommun

Örsta 1

Fritidshus
Mörkö, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
395 000 kr
38 m²
2 rum

Nu ges chansen att förvärva ett gemytligt sommarstuga endast sex mil från storstadens brus. Här hittar du lugnet och en välplanerad, idyllisk sommarstuga (arrende) i en egen skogsdunge med utsikt över Himmersfjärden. Det soliga läget skapar en efterlängtad egen privat sfär för avkoppling med tillgång till egen badstrand och nedvarvning. Ditt framtida sommarboende erbjuder kök, rymligt vardagsrum och två sovrum.

 • Plus
Stall solbacken 1, Järna, Södertälje kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stall solbacken 1

Gård/Skog
Järna, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
3 995 000 kr
73 + 20 m²
6 rum
1,5 ha tomt

Välkommen till Stall Solbacken 1! Letar ni efter den där lilla hästgården med naturskönt läge? Då bör ni ta en titt på Stall Solbacken 1! Gården består av ett mindre bostadshus, stallbyggnad med garage och verkstad. Bostadshuset är är på 73 + 20 kvm och uppfördes ursprungligen 1900 och har senare byggts till med badrum. På entréplan finns entréhall, vardagsrum, tre sovrum, kök med matplats samt stort helkaklat badrum. På övre plan (inredd vind) finns ett allrum samt ett rymligt sovrum. Stallbyggnad med 4 hästboxar. I samma byggnad finns ett garage, förråd och sadelkammare. Runt det trevliga gårdscentrum finns det även en mindre byggnad med tre boxar och ett hönshus som kan ändras till den åttonde box. På taket finns solceller som genererar lägre energikostnader, minskat beroende av stigande elpriser och samtidigt gör ni en insats för miljön. Solcellstaket skapar möjlighet att ta tillvara solenergi samtidigt som elkostnaderna för boendet sänks. Huset har fiberanslutning indragen för dig som vill arbeta hemifrån via nätet. Markerna består av 14 695 kvm mark. Här finns bl.a. ridbana, jordkällare och vedskjul. Fastigheten har en fin arrondering med all mark samlad på ett skifte. På Stall Solbacken 1 hittar du ett lantligt boende men ändå bara ca 8 min från centrala Järna med alla önskvärda möjligheter.

 • Plus
Kattnäs Vadsbro 1, Gnesta, Gnesta kommun

Kattnäs Vadsbro 1

Villa
Gnesta, Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Gnesta
6 295 000 kr
190 + 8 m²
6 rum
5 919 m² tomt

Lantligt läge med närhet till allt! Här erbjuds bland annat pool med poolhus, dubbelgarage, stort trädgårdsland, två växthus, parstuga om 50 kvm och en vacker utsikt över öppna fält. Välkomna till en stor villa om 190 kvm med nyrenoverat kök, vackra trägolv, kakelugn och vedspis. Bergvärme och fiber finns. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Blåhakevägen 9, Vattubrinken, Södertälje kommun

Blåhakevägen 9

Fritidshus
Vattubrinken, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
2 395 000 kr
40 + 19 m²
3 rum
1 750 m² tomt

Västkuststuga med toppläge på en tomt på 1726 kvadratmeter, belägen endast ett par hundra meter från Mälaren och Störviken. Till denna fastighet med åretruntstandard hör båtplats, vinterbonad gäststuga och förrådshus. Här finns stora möjligheter för om- och utbyggnationer. Perfekt för dig som vill skapa dit drömhus. Varmt välkommen på visning!

Vattubrinken 2:116, Vattubrinken, Södertälje kommun

Vattubrinken 2:116

Tomt
Vattubrinken, Södertälje kommun
Fastighetsbyrån Södertälje
1 395 000 kr
1 734 m² tomt

Nu har du möjlighet att välja leverantör själv eller få hjälp av Bolnex AB att bygga huset du drömmer om! Här har ni några förslag på nyckelfärdiga husmodeller med prisexempel för både hus, tomt samt anslutningar: Villa Norr Enby 155kvm hustyp 1 inklusive tomt & anslutningar 5 995 000:- Villa Påskallavik 120kvm , hustyp 2 inklusive tomt & anslutningar 5 500 000:- Endast tomt 1 595 000:- exkl. anslutningar till tomten. Kontakta gärna Joanna på Bolnex AB, 0702899955, för mer information och frågor kring husalternativen då bilderna är endast för illustration och att avvikelse kan förekomma. För övriga frågor är du välkommen att kontakta mäklaren. Kontakta mäklaren för visning!

Visar alla 9