Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Wickie Olsson

Wickie Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Marmorvägen 1, Ryssbergets Fritidsområde, Sölvesborgs kommun

Marmorvägen 1

Villa
Ryssbergets Fritidsområde, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
1 295 000 kr
67 m²
4 rum
1 371 m² tomt

Här finner vi en naturinspirerad stuga med mycket inslag från skogen! Bostaden består av ett rymligt badrum, två sovrum med fina trädetaljer ett med inbyggda garderober, kök och vardagsrum i öppenplanlösning och delvis öppet upp i nock. Ovanvåningen består delvis av ett loft med plats för dubbelsäng. Bostaden är rymlig och har ett fint ljusinsläpp. Inom samfälligheten i området erbjuds även flera aktiviteter såsom pool, fotbollsplan, tennisplan m.m. Läs mer om samfälligheten: https://sites.google.com/a/ryssbergets-stugby.se/hemsida/hem. På Ryssberget finns även fantastiska promenadstråk och cykelvägar för den naturintresserade. Närhet till Grundsjön med möjlighet till bad och fiske och endast 15 minuters bilfärd från Norje eller Pukavik, som båda ligger vid havet. Välkomna på visning!

Röksvampvägen 8378, Rågångsnabben, Sölvesborgs kommun

Röksvampvägen 8378

Fritidshus
Rågångsnabben, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
1 195 000 kr
58 + 8 m²
4 rum
510 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus som ligger i det lugna området Rågångsnabben i Sölvesborg. Med en boyta på 58 kvadratmeter erbjuder stugan vardagsrum och kök i öppenplanlösning med en värmande kamin, ett stort sovrum och ett mindre, inbyggt uterum, badrum och tvättstuga. Tomten på 510 kvadratmeter erbjuder även en gäststuga, ett förråd, två trädäck, drivhus och vackert blomstrande rabatter. Närområdet präglas av närheten till havet, vilket ger möjligheter till sköna promenader längs stranden och avkopplande bad. Området erbjuder även en lugn och fridfull tillvaro, perfekt för den som söker en avkopplande tillflyktsort. Samtidigt som restaurang och annan service ligger i närheten. Välkommen att boka in er på visning! (Fastigheten säljs med friskrivning)

Nicolaigatan 3A, Centralt, Sölvesborgs kommun

Nicolaigatan 3A

Lägenhet
Centralt, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
795 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/4
4 486 kr/mån
10 890 kr/m²

Nicolaigatan 3A! Här bor du centralt med närhet till centrum med sina restauranger, butiker och caféer. Men även apotek, matbutiker och resecentrum med tåg mot Malmö/ Köpenhamn eller Karlshamn/ Karlskrona. Bostadsrätten hittar vi endast en halv trappa upp och lägenheten består av två sovrum, badrum, vardagsrum med utgång till balkong i syd/ väst läge, matplats och kök. Skicket på lägenheten är eftersatt och kommer kräva en uppdatering av den nya ägaren. En chans att utforma en lägenhet efter din smak och tycke. Välkomna på visning!

Bjärarydsvägen 895, Kylinge, Sölvesborgs kommun
  • Fre 24 maj kl 13:00
Bjärarydsvägen 895, Kylinge, Sölvesborgs kommun, bild 2
Bjärarydsvägen 895, Kylinge, Sölvesborgs kommun, bild 3

Bjärarydsvägen 895

Fritidshus
Kylinge, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
650 000 kr
77 + 7 m²
4 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till ett charmigt torp beläget i det lantliga området Kylinge i Sölvesborgs kommun. Denna bostad från 1909 erbjuder en boyta på 77 kvm fördelat på 4 rum, varav 3 sovrum. Här finns utrymme för familjen att trivas och för den med gröna fingrar att omvandla den generösa tomtytan på ca 2500 kvm till en lummig trädgårdsoas. Området Kylinge bjuder på lugn och ro med närhet till vacker natur för härliga promenader och utflykter. Här kan du njuta av den lantliga atmosfären samtidigt som du har bekvämt avstånd till både service och kommunikationer. Välkomna på visning!

  • Premium
Olvonstigen 8176, Tredenborg, Sölvesborgs kommun

Olvonstigen 8176

Fritidshus
Tredenborg, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
2 395 000 kr
70 m²
3 rum
372 m² tomt

Välkomna till Tredenborg och Olvonstigen! Längst ner i området med en baksida mot bokskogen som separerar stugområdet och campingen, ligger denna mysiga stuga. Stugan, tomten och uteplatserna är välplanerade och det finns alltid sol någonstans. Här har du närheten till havet, naturen, restaurang och aktiviteter för alla på campingområdet. Fastigheten består av en storstuga med en Attefalls tillbyggnad/ uterum och en gäststuga med två sovrum. Storstugan består av ett stort allrum/vardagsrum och kök i öppenplanlösning. Ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och badrum med möjlighet att sätta in tvättmaskin. Det finns möjlighet att göra ett sovrum till inne i stugan, för den som vill. Välkomna att anmäla er på visning! Digital visning finns inspelad, kontakta mäklaren för att ta del av länken.

  • Uteplats
S:t Ibbsgatan 11H, Centralt, Sölvesborgs kommun

S:t Ibbsgatan 11H

Lägenhet
Centralt, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
1 150 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/2
5 023 kr/mån
13 068 kr/m²

Prissänkt! Välkomna till S:t Ibbsgatan 11H Denna bostadsrätt är placerad så att du får en fin utsikt mot havet från kök, vardagsrum och den stora balkongen. Här bor du även med närhet till centrum med restauranger, butiker och caféer, men även matbutik, apotek och resecentrum med tåg mot Kristianstad/ Köpenhamn eller Karlshamn/ Karlskrona. Bostadsrätten består av två sovrum, båda stora nog för dubbelsäng. Nyare badrum, egen separat tvättstuga i lägenheten och kök/ vardagsrum i form som ett U vilket är praktiskt utformat och gör rummet ljusare och rymligt. Värme, vatten, kabel-TV, renhållning och förråd (varm och kallförråd) ingår i månadsavgiften. Föreningen har även en gemensam bastu som går att boka. Välkomna på visning!

Diabasvägen 8, null, Sölvesborgs kommun

Diabasvägen 8

Tomt
Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
345 000 kr
1 099 m² tomt

Naturskön tomt på Ryssberget! På ett högre läge bor du med naturen som granne. Här finns stora möjligheter på tomten som är på 1099kvm. Tomten ligger inom detaljplaneratområde. Mer info om vad du får bygga finns på: https://solvesborg.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplan-och-detaljplaner/detaljplaner-och-omradesbestammelser.html Anslutningsavgifter för avlopp och vatten är betalt (116 000kr). Fiber finns vid tomtgränsen. Som ägare av en fastighet i detta område ingår även en gemensamhetsanläggning, här har du tillgång till en fritidsanläggning med bland annat utomhuspool, tennisbana, fotbollsplan, lekplats mm. Runt omkring området finns fina naturområden med främst bokskogar och bra utbud av cykel- och vandringsleder. Här finns även bra bussförbindelser med Sölvesborg centrum. Välkommen att höra av dig till mäklaren vid frågor!

Visar alla 7