Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Wickie Olsson

Wickie Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klarbärsstigen 8139, Tredenborg, Sölvesborgs kommun

Klarbärsstigen 8139

Fritidshus
Tredenborg, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
850 000 kr
40 m²
2 rum
262 m² tomt

Klarbärsstigen 8139! Idag består stugan av två rum och kök, varav ett sovrum. Med en boyta på 40 m2. På tomten finns även en friggebod/ går även att göra till gäststuga. Beläget i ett bra område är detta renoveringsobjekt perfekt för dig som vill skapa ditt eget personliga hem. Området erbjuder en avkopplande atmosfär med närhet till naturen, härliga promenadstråk längs havet och i bokskogen. Njut av lugnet och friden i denna charmiga del av Sölvesborg med bekvämt avstånd till service och bekvämligheter. Tillsammans kan vi se potentialen i detta renoveringsprojekt och skapa ditt nya hem i harmoni med omgivningen. Välkommen till en spännande möjlighet! (Fastigheten säljs med friskrivningsklausul)

Bjärarydsvägen 895, Kylinge, Sölvesborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 09:15
Bjärarydsvägen 895, Kylinge, Sölvesborgs kommun, bild 2
Bjärarydsvägen 895, Kylinge, Sölvesborgs kommun, bild 3

Bjärarydsvägen 895

Fritidshus
Kylinge, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
650 000 kr
77 + 7 m²
4 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till ett charmigt torp beläget i det lantliga området Kylinge i Sölvesborgs kommun. Denna bostad från 1909 erbjuder en boyta på 77 kvm fördelat på 4 rum, varav 3 sovrum. Här finns utrymme för familjen att trivas och för den med gröna fingrar att omvandla den generösa tomtytan på ca 2500 kvm till en lummig trädgårdsoas. Området Kylinge bjuder på lugn och ro med närhet till vacker natur för härliga promenader och utflykter. Här kan du njuta av den lantliga atmosfären samtidigt som du har bekvämt avstånd till både service och kommunikationer. Välkomna på visning!

  • Premium
Olvonstigen 8176, Tredenborg, Sölvesborgs kommun

Olvonstigen 8176

Fritidshus
Tredenborg, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
2 395 000 kr
70 m²
3 rum
372 m² tomt

Välkomna till Tredenborg och Olvonstigen! Längst ner i området med en baksida mot bokskogen som separerar stugområdet och campingen, ligger denna mysiga stuga. Stugan, tomten och uteplatserna är välplanerade och det finns alltid sol någonstans. Här har du närheten till havet, naturen, restaurang och aktiviteter för alla på campingområdet. Fastigheten består av en storstuga med en Attefalls tillbyggnad/ uterum och en gäststuga med två sovrum. Storstugan består av ett stort allrum/vardagsrum och kök i öppenplanlösning. Ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och badrum med möjlighet att sätta in tvättmaskin. Det finns möjlighet att göra ett sovrum till inne i stugan, för den som vill. Välkomna att anmäla er på visning! Digital visning finns inspelad, kontakta mäklaren för att ta del av länken.

  • Uteplats
S:t Ibbsgatan 11H, Centralt, Sölvesborgs kommun

S:t Ibbsgatan 11H

Lägenhet
Centralt, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
1 250 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/2
5 023 kr/mån
14 205 kr/m²

Prissänkt! Välkomna till S:t Ibbsgatan 11H Denna bostadsrätt är placerad så att du får en fin utsikt mot havet från kök, vardagsrum och den stora balkongen. Här bor du även med närhet till centrum med restauranger, butiker och caféer, men även matbutik, apotek och resecentrum med tåg mot Kristianstad/ Köpenhamn eller Karlshamn/ Karlskrona. Bostadsrätten består av två sovrum, båda stora nog för dubbelsäng. Nyare badrum, egen separat tvättstuga i lägenheten och kök/ vardagsrum i form som ett U vilket är praktiskt utformat och gör rummet ljusare och rymligt. Värme, vatten, kabel-TV, renhållning och förråd (varm och kallförråd) ingår i månadsavgiften. Föreningen har även en gemensam bastu som går att boka. Välkomna på visning!

Röksvampvägen 8329, Rågångsnabben, Sölvesborgs kommun
  • Budgivning pågår

Röksvampvägen 8329

Fritidshus
Rågångsnabben, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
2 495 000 kr
78 + 30 m²
3 rum
553 m² tomt

Med närhet till havet ligger detta välskötta fritidshus i populära Tredenborg/Rågångsnabben. Lättskött tomt med isolerad gäststuga, stor förrådsbyggnad och plattbelagda uteplatser. Interiört erbjuds bra planlösning med sovrum, vardagsrum med pelletskamin, kaklat badrum, kök med matplats och vinterisolerat uterum. Här är det bara att flytta in, lämpligt som både fritids- eller åretruntboende. Direkt närhet till badplats, småbåtshamn samt med kort avstånd till Sölvesborgs centrum.

Diabasvägen 8, null, Sölvesborgs kommun

Diabasvägen 8

Tomt
Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
345 000 kr
1 099 m² tomt

Naturskön tomt på Ryssberget! På ett högre läge bor du med naturen som granne. Här finns stora möjligheter på tomten som är på 1099kvm. Tomten ligger inom detaljplaneratområde. Mer info om vad du får bygga finns på: https://solvesborg.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplan-och-detaljplaner/detaljplaner-och-omradesbestammelser.html Anslutningsavgifter för avlopp och vatten är betalt (116 000kr). Fiber finns vid tomtgränsen. Som ägare av en fastighet i detta område ingår även en gemensamhetsanläggning, här har du tillgång till en fritidsanläggning med bland annat utomhuspool, tennisbana, fotbollsplan, lekplats mm. Runt omkring området finns fina naturområden med främst bokskogar och bra utbud av cykel- och vandringsleder. Här finns även bra bussförbindelser med Sölvesborg centrum. Välkommen att höra av dig till mäklaren vid frågor!

Visar alla 6