Fastighetsbyrån Sölvesborg

Fastighetsbyrån Sölvesborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lörbyvägen 334, Lörby, Sölvesborgs kommun
 • Mån 5 jun kl 15:30
Lörbyvägen 334, Lörby, Sölvesborgs kommun, bild 2
Lörbyvägen 334, Lörby, Sölvesborgs kommun, bild 3

Lörbyvägen 334

Villa
Lörby, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

1 650 000 kr

83 m²

5 rum

965 m² tomt

Med naturen som granne ligger denna vackra villa/vinterbonat fritidshus med lantlig atmosfär. På den blomstrande tomten finns växthus, förråd, flera uteplatser och extrabyggnad med förråd samt "gästhusdel" med rum och badrum. Villan byggdes helt om/till interiört som exteriört, 2006-2008, men i gammal i charmig stil. Här erbjuds veranda, 2-3 st sovrum, lantligt kök med vedspis och walk-in-skafferi, vardagsrum, matrum med öppet upp i nock och kaklat badrum. Vattenburen golvvärme via luft/vatten värmepump och täljstenskamin ger låg elförbrukning. Ligger med lantligt läge och med korta avstånd till havet och badplats samt till Mjällby handelscentrum, skola och kommunikationer. Tillfälle!

 • Premium
Kölvägen 2177, Norje Boke, Sölvesborgs kommun

Kölvägen 2177

Fritidshus
Norje Boke, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

1 895 000 kr

60 m²

3 rum

659 m² tomt

Med havsnära läge i populära Norje ligger detta trevliga fritidshus. Här erbjuds vardagsrum med kamin, två sovrum, kök samt badrum med golvvärme. Två överbyggda uteplatser och lättskött tomt med robotgräsklippare. Första parkett till Sweden Rock och gångavstånd till badplats och restaurang. Välkomna på visning!

 • Plus
Strandvägen 22, Hällevik, Sölvesborgs kommun
 • Tor 1 jun
Strandvägen 22, Hällevik, Sölvesborgs kommun, bild 2
Strandvägen 22, Hällevik, Sölvesborgs kommun, bild 3

Strandvägen 22

Villa
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

6 075 000 kr

165 m²

6 rum

520 m² tomt

Med underbart läge precis ovanför småbåtshamnen i det pittoreska fiskeläget Hällevik ligger denna vackra villa från sekelskiftet. På den insynsskyddade och blomstrande tomten finns flertalet uteplatser (inglasad altan, trädäck och plattbelagd uteplats), förrådsbod och extrabyggnad/ateljé om ca 22 kvm. Villan erbjuder generösa utrymmen med 3 st sovrum, 2-3 st sällskapsrum, vackra trägolv, kakelugn och öppen spis samt härlig havsutsikt och vy över småbåtshamnen från övervåningen. Ligger endast ett stenkast från småbåtshamn, restauranger, sandstrand, affär och vidare vacker natur och Allsvensk fotboll. Varmt välkomna!

 • Premium
Snapphanegatan 3, Sölvesborg, Sölvesborgs kommun

Snapphanegatan 3

Lägenhet
Sölvesborg, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

990 000 kr

78 m²

3 rum

5 133 kr/mån

12 692 kr/m²

Trevligt disponerad 3 rummare på första plan i en bra förening. Öppen spis i vardagsrummet. Balkong. 2 bra sovrum. Allt detta på bekvämt avstånd från centrumkärnan. Fiber finns.

 • Balkong
Falkviksvägen 49B, Falkvik, Sölvesborgs kommun

Falkviksvägen 49B

Villa
Falkvik, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

2 995 000 kr

145 m²

5 rum

845 m² tomt

Mycket trevlig och helrenoverad villa med havsnära läge i populära Falkvik. Villan har genomgått omfattande renoveringar/ombyggnader under 2020-2023. På tomten finns uppfart med plats för 2 st bilar, vidbyggt garage med ovanpåliggande trädäck samt helt insynsskyddad trädgårdstomt. Villan erbjuder entréplan med generös entré, hall med kamin, sovrum, helkaklat badrum/klädvård och kök/vardagsrum/matrum i öppen planlösning och delvis öppet upp i nock. Övervåningen innefattar kaklat badrum, 2 st sovrum och mindre allrum. Fräsch källare med goda förvaringsutrymmen. Renoveringarna är gjorda i mycket smakfull och tilltalande stil och mycket hög kvalité på materialval, här är det bara att flytta in! Ligger med korta avstånd till havet, badplatser, skola, förskola och vacker natur

Möllevägen 10, Sölvesborg, Sölvesborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Möllevägen 10, Sölvesborg, Sölvesborgs kommun, bild 2
Möllevägen 10, Sölvesborg, Sölvesborgs kommun, bild 3

Möllevägen 10

Villa
Sölvesborg, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

1 190 000 kr

128 m²

6 rum

931 m² tomt

Välkomna till en bra och lugn gata i centrala Mjällby. Trevligt och välbyggt hus i 1,5 plan och källare, samt därtill garage. 6 rok. Fint uterum och altandäck på baksidan. Mycket lättskött trädgård. Närhet till skolor köpcentrum mm.

 • Premium
 • Uteplats
M/S Viktorias väg 10, Sölvesborg, Sölvesborgs kommun
 • Imorgon kl 16:00

M/S Viktorias väg 10

Villa
Sölvesborg, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

2 475 000 kr

145 m²

5 rum

1 004 m² tomt

Välkomna till denna soutterängvilla belägen på en lugn och trevlig gata i Djupekås. På bekvämt avstånd når ni havet. Huset innehåller på markplan 2-3 sovrum samt allrum med kamin, kök med utgång till en trevlig balkong. Soutterngplanet innehåller ett stort allrum med kamin och utgång till en stor terass. Sovrum. Förråd. Tvättstuga och toalett. Bra värmesystem med kombinerat pellets och luft/vattenvärmepump. Garage och isolerad bod. Pool och damm på en spännande trädgård.

 • Plus
Björkemöllavägen 1613, Pukavik, Sölvesborgs kommun

Björkemöllavägen 1613

Villa
Pukavik, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

3 450 000 kr

103 m²

5 rum

820 m² tomt

Med havet som granne i vackra Pukavik ligger detta nybyggda fritidshus. Här erbjuds havsutsikt från både tomten och villan. På tomten finns uppfart, överbyggd veranda, trädäck (läge öster och söder) samt överbyggd veranda. Villan (som passar både som fritidsbostad och åretruntbostad) erbjuder 3 st sovrum, generöst badrum, kök/vardagsrum/matrum/kök i öppen planlösning och stora fönsterpartier samt allrum med underbar havsutsikt. Här är det bara att flytta in! Båtplats/brygga ingår (via samfällighetsföreningen)! Tillfälle, här har ni ert sommarställe!

Mörbyvägen 8, Mörby, Sölvesborgs kommun
Mörbyvägen 8, Mörby, Sölvesborgs kommun, bild 2
Mörbyvägen 8, Mörby, Sölvesborgs kommun, bild 3

Mörbyvägen 8

Villa
Mörby, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

775 000 kr

80 m²

4 rum

1 366 m² tomt

Villa med lantligt läge i vackra Mörby Backe. Ligger på stor tomt med överbyggd altan, fristående garage och stor del av tomten är inramad av staket. Villan erbjuder entréplan med badrum, kök/matplats och 2 st sällskapsrum, ÖV med 2 st sovrum samt källare med generösa förvaringsutrymmen. Renoveringsbehov föreligger interiört som exteriört. Ligger med korta avstånd till vacker natur samt med närhet till Sölvesborgs golfbana, Sandvikens sandstrand samt centrum och Mjällby handelscentrum.

 • Premium
Kopparvägen 5, Sölvesborg, Sölvesborgs kommun

Kopparvägen 5

Villa
Sölvesborg, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

695 000 kr

104 m²

4 rum

1 704 m² tomt

Detta hus ligger lite i utkanten av centrum i Mjällby. Nära till allt i byn men ändå intill naturområden och cykelväg. Huset har renoveringsbehov. Fastigeheten säljs med s:k friskrivningsklausul.

Janssons väg 12, Hörvik, Sölvesborgs kommun

Janssons väg 12

Villa
Hörvik, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

2 175 000 kr

121 m²

6 rum

1 209 m² tomt

Med lugnt läge på återvändsgata i det pittoreska fiskeläget Hörvik ligger denna gedigna villa. Ligger på hörntomt med naturen som granne i två väderstreck och skyddad baksida i söderläge. På tomten finns fristående garage, inglasad altan, trädäck samt delvis överbyggd uteplats. Villan erbjuder bra planlösning med 4 st sovrum, helkaklat badrum, kök med kamin, stora sällskapsrum och källare med generösa förvaringsutrymmen. Luft/vatten och kamin ger låg drift. Ligger endast ett stenkast från havet, badplatser, småbåtshamn, marina, restauranger och vacker natur!

Utmarksvägen 13, Möllebjörke, Sölvesborgs kommun

Utmarksvägen 13

Gård/Skog
Möllebjörke, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

1 775 000 kr

68 m²

3 rum

3,8 ha tomt

Tillfälle att förvärva hästgård med allt i ett skifte! Stor tomt med många möjligheter såsom flertalet rasthagar och betesängar samt en mindre äppelodling. Här finns även stor stallbyggnad, garage, dubbelcarport etc. Bostadshuset är nyligen renoverat och håller bra standard invändigt. Ligger med lantligt och fritt läge men samtidigt endast ett par minuter till havet. Välkomna!

Kantarellvägen 8446, Tredenborg, Sölvesborgs kommun

Kantarellvägen 8446

Fritidshus
Tredenborg, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

3 050 000 kr

75 m²

3 rum

503 m² tomt

Fritidshus i toppskick med havsnära läge i populära Tredenborg, lämpligt både åretrunt- som fritidsboende. Fritidshuset är totalrenoverat och om-/tillbyggt och håller mycket hög standard. Här erbjuds vardagsrum och kök med öppet upp i nock, vattenburen golvvärme, helkaklat wc/duschrum, sovrum och sovloft. Ligger på lättskött tomt med två trädäck som sammanbinder bostaden med trädgård och isolerad gäststuga. Friköpt tomt, fiber och kommunalt V/A. Endast några hundra meter från havet och badplatser samt korta avstånd till vacker natur och vidare centrum. Välkomna!

Lundvägen 10, Falkvik, Sölvesborgs kommun

Lundvägen 10

Villa
Falkvik, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

3 375 000 kr

153 m²

6 rum

672 m² tomt

Helrenoverad 1-plansvilla med havsnära läge i populära Falkvik! På den lättskötta och insynsskyddade tomten finns carport, inglasad altan, trädäck och plattbelagd uteplats. Villan (som renoverats de senaste åren) erbjuder hela 5 st sovrum (med möjlighet till 6 st), modernt och påkostat kök, vardagsrum/allrum i öppen planlösning, öppen spis med insats samt 2 st kaklade badrum, här är det bara att flytta in! Tillgång till gemensam brygga med egen båtplats! Ligger precis ovanför havet och med korta avstånd till vacker natur, skola, förskola, badplatser och vidare Sölvesborgs centrum. Tillfälle!

Tejnabacksvägen 93, Hosaby, Sölvesborgs kommun

Tejnabacksvägen 93

Villa
Hosaby, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

1 650 000 kr

120 m²

6 rum

2 004 m² tomt

Generös och gedigen tegelvilla med naturskönt läge i Tejnabacken. Ligger på stor tomt med naturen som granne i två väderstreck, på tomten finns extrabyggnad med garage och vidbyggd carport samt överbyggd altan. Villan erbjuder nyare yttertak, luft/vatten värmepump, stort vardagsrum, kök/matrum i öppen planlösning, 4 st sovrum, kaklat badrum samt källare med generösa sällskapsutrymmen samt tvättstuga/dusch/bastu. Villan har bra planlösning och plats för den stora familjen. Ligger med korta avstånd till Mjällby handelscentrum, vacker natur och vidare Listerlandets pittoreska fiskelägen. Tillfälle!

Jordgubbsstigen 8122, Sölvesborg, Sölvesborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Jordgubbsstigen 8122

Fritidshus
Sölvesborg, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

1 375 000 kr

45 m²

2 rum

289 m² tomt

Välkomna ut på Tredenborg och dess havsnära läge. I direkt närhet till bad, camping och restaurang ligger denna stuga vilken är fint belägen på en öppen och soltillgänglig plats. Innan träden är pålövade skönjer ni havet i väster. Fina värmekällor såsom luft/luftvärmepump och en Handöl kamin gör ju det även bobart kallare delar av året. Området är populärt och bebos här och där året runt. Centrum nås på cykel inom 10 minuter. Säljs med friskrivningsklausul. Kommunalt avlopp betald -22.

 • Uteplats
Korallvägen 17, Falkvik, Sölvesborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Korallvägen 17

Villa
Falkvik, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

1 395 000 kr

112 m²

5 rum

1 041 m² tomt

Villa i Falkvik med attraktivt och barnvänligt läge nära skola, förskola och flertalet badplatser. Villan har renoveringsbehov både in- som utvändigt. Lättskött tomt med baksida i västerläge, vidbyggt garage och inglasad altan.

Sportvägen 9, Hällevik, Sölvesborgs kommun

Sportvägen 9

Fritidshus
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

2 575 000 kr

72 m²

3 rum

394 m² tomt

Vinterbonad stuga med havsnära läge i det pittoreska fiskeläget Hällevik. Friköpt tomt och kommunalt V/A. På tomten finns utomhusspabad, 2 st stora trädäck och gäststuga/förråd. Stugan totalrenoverades/byggdes om 2011. Stugan erbjuder 2 st sovrum, badrum med bastu samt kök/vardagsrum/matrum i öppen planlösning. Kamin, luft/luft och fiber finns. Ligger med korta gångavstånd till havet, sandstrand, restauranger, småbåtshamn, affär, Allsvensk fotboll och vacker natur. Tillfälle!

Ringblomsvägen 20, Mjällby, Sölvesborgs kommun

Ringblomsvägen 20

Villa
Mjällby, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

1 550 000 kr

110 m²

4 rum

814 m² tomt

Mycket trevligt och varsamt skött och underhållet hus längst ner på återvändsgata. Centralt i Mjällby men ändå en känsla av lugn och ro. En välskött ock trevlig trädgård förgyller ytterligare denna bostad. Direkt närhet till Mjällby Extra, skolor mm underlättar vardagen. Stort garage med förråd, luft/vattenvärmepump, egen bevattning är några av finesserna. Dessutom lättskött med dessa fasader och takytskikt.

Klosterplan 1B, Centralt, Sölvesborgs kommun

Klosterplan 1B

Lägenhet
Centralt, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

975 000 kr

44,5 m²

2 rum

3 458 kr/mån

21 910 kr/m²

Tvårumslägenhet med hög standard. Totalrenoverad senaste åren med nya golv, väggar, kök och ett fräscht badrum. Ligger på första våningen och med stor balkong i nordväst läge. Nära till bra kommunikationer, skolor, strövområden och centrala Sölvesborg.

 • Balkong
Hanövägen 22, Falkvik, Sölvesborgs kommun

Hanövägen 22

Villa
Falkvik, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg

3 950 000 kr

157 m²

6 rum

1 032 m² tomt

Med bra läge i populära Falkvik ligger denna trevliga och generösa villa som byggdes om/till 2014 och är att jämföra med en nybyggnation. På den lättskötta tomten finns dubbelcarport med elbilsladdare och förråd, singelklädd uppfart, grönytor, plattbelagd uteplats och stor inglasad altan om ca 30 kvm med öppet upp i nock. Villan erbjuder 2 st kaklade badrum, 4 st sovrum varav ett med walk-in-.closet, klädvård och vardagsrum/matrum/kök i öppen planlösning. Här är det bara att flytta in! Ligger endast ett stenkast från skola och närhet till havet, badplatser, förskola, vacker natur och vidare centrum. Tillfälle!

Visar alla 21