Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Sölvesborg

Fastighetsbyrån Sölvesborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Klarbärsstigen 8139, Tredenborg, Sölvesborgs kommun

Klarbärsstigen 8139

Fritidshus
Tredenborg, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
850 000 kr
40 m²
2 rum
262 m² tomt

Klarbärsstigen 8139! Idag består stugan av två rum och kök, varav ett sovrum. Med en boyta på 40 m2. På tomten finns även en friggebod/ går även att göra till gäststuga. Beläget i ett bra område är detta renoveringsobjekt perfekt för dig som vill skapa ditt eget personliga hem. Området erbjuder en avkopplande atmosfär med närhet till naturen, härliga promenadstråk längs havet och i bokskogen. Njut av lugnet och friden i denna charmiga del av Sölvesborg med bekvämt avstånd till service och bekvämligheter. Tillsammans kan vi se potentialen i detta renoveringsprojekt och skapa ditt nya hem i harmoni med omgivningen. Välkommen till en spännande möjlighet! (Fastigheten säljs med friskrivningsklausul)

Tornvägen 7, Kämpaslätten, Sölvesborgs kommun

Tornvägen 7

Villa
Kämpaslätten, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
3 250 000 kr
138 m²
901 m² tomt

Enplansvilla i populära Kämpaslätten med korta avstånd till Sölvesborgs stadskärna. Här erbjuds stort vardagsrum med kamin, fräscht kök med köksö, helkaklade badrum och hela 4 sovrum. Lättskött tomt, trädäck med eftermiddagssol, stort trädgårdsförråd samt garage med carport och förråd. Välkomna!

Axvägen 4, Lörby, Sölvesborgs kommun

Axvägen 4

Villa
Lörby, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
1 595 000 kr
98 + 98 m²
5 rum
850 m² tomt

Med lantligt och naturskönt läge i Lörby ligger denna tegelvilla. På den lättskötta tomten finns garage (i källaren), överbyggd altan och plattbelagd uteplats. Nytt yttertak och fönster (entréplan) från 2022. Villan erbjuder 2-3 st sovrum, badrum, vardagsrum med braskamin och i öppen planlösning med köket. I källaren finns goda förvaringsutrymmen, 2 st rum och tvättstuga. Ligger med lantligt läge och med korta avstånd till havet och badplats samt till Mjällby handelscentrum, skola och kommunikationer. Tillfälle!

Matsagårdsvägen 6, Kylinge, Sölvesborgs kommun

Matsagårdsvägen 6

Villa
Kylinge, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
690 000 kr
115 + 109 m²
4 rum
1 538 m² tomt

Välkommen till natursköna Kylinge, Sölvesborg. Här erbjuds en praktiskt planerad villa med tre sovrum, ett badrum, gästtoalett, kök, vardagsrum och ett uterum där du kan njuta från vår till höst. Källaren erbjuder mycket yta för förvaring och allrum, eventuellt fler sovrum för den som behöver. Viss renovering kommer att krävas i bostaden. Den stora trädgården ger gott om utrymme för lek och avkoppling, perfekt för både barn och husdjur. Med närhet till vacker natur och lugn omgivning är detta ett drömboende för den som söker lugn och ro. Omgivningen bjuder på fina promenadstråk och möjligheter till friluftsliv året om. För den som gillar att bada och sola finns det också badplatser inom bekvämt avstånd. Säljs med friskrivningsklausul. Välkomna på visning!

Hyllebärsstigen 8, Nya Tivoli, Sölvesborgs kommun
 • Imorgon kl 11:00
Hyllebärsstigen 8, Nya Tivoli, Sölvesborgs kommun, bild 2
Hyllebärsstigen 8, Nya Tivoli, Sölvesborgs kommun, bild 3

Hyllebärsstigen 8

Villa
Nya Tivoli, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
1 875 000 kr
158 m²
6 rum
496 m² tomt

Välkomna till Nya Tivoli och denna välskötta 1,5-plans villa på lättskött och välvårdad trädgårdstomt. På tomten finns garage med förråd, trädäck och inglasad altan. Villan har generösa ytor och bra planlösning, här finns bra plats för hela barnfamiljen! Interiört erbjuds 4 st sovrum, två badrum, stort vardagsrum och fräscht kök med matplats och köksö. Ligger med direkt närhet till skola, förskola och vacker natur samt med gångavstånd till Sölvesborgs centrum.

 • Premium
Havrevägen 3, Norje, Sölvesborgs kommun
 • Tis 23 apr kl 15:30

Havrevägen 3

Villa
Norje, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
1 950 000 kr
145 + 29 m²
6 rum
784 m² tomt

Välvårdad villa på återvändsgata i lugna kvarter och havsnära läge i vackra Norje. Välskött trädgårdstomt med garage, skyddad baksida i västerläge, inglasad altan, trädäck och plattbelagd uteplats. Villan erbjuder 2 st renoverade badrum, rymligt kök, klädvård med goda förvaringsutrymmen, stort vardagsrum samt 4 st sovrum. Villan har löpande renoverats i smakfull stil, här är det bara att flytta in! Ligger med korta avstånd till hav och bad. Tillfälle!

 • Plus
Grammahagsvägen 199-4, Sandviken, Sölvesborgs kommun

Grammahagsvägen 199-4

Fritidshus
Sandviken, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
2 300 000 kr
73,6 m²
4 rum
600 m² tomt

Fritidshus i vackra Sandviken med gångavstånd till den populära badstranden. Passar både som fritids- eller permanentboende. Här erbjuds bl.a. stort trädäck med utsikt mot havet, vardagsrum och kök i öppen planlösning, tre sovrum och badrum med tvättmöjligheter. Lättskött tomt med direkt närhet till havet och fina strövområden. Välkomna till visning!

Per Olsgatan 4C, Centralt, Sölvesborgs kommun
Per Olsgatan 4C, Centralt, Sölvesborgs kommun, bild 2
Per Olsgatan 4C, Centralt, Sölvesborgs kommun, bild 3

Per Olsgatan 4C

Lägenhet
Centralt, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
1 395 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
3 357 kr/mån
21 797 kr/m²

Genomgående och rymlig 2:a med centralt läge. Lägenheten är helrenoverad 2018 i mycket trevlig stil, här är det bara att flytta in! Här erbjuds fiber, kaklat badrum med golvvärme, stort sovrum med mycket förvaringsutrymmen, generöst kök/matplats, ljust vardagsrum och inglasad balkong i västerläge. Välskött förening med god ekonomi och låg månadsavgift, här bor man billigt! Ligger med korta avstånd till centrum, affärer, restauranger och kommunikationer. Tillfälle!

 • Premium
Bjärarydsvägen 895, Kylinge, Sölvesborgs kommun
 • Lör 27 apr kl 09:15
Bjärarydsvägen 895, Kylinge, Sölvesborgs kommun, bild 2
Bjärarydsvägen 895, Kylinge, Sölvesborgs kommun, bild 3

Bjärarydsvägen 895

Fritidshus
Kylinge, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
650 000 kr
77 + 7 m²
4 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till ett charmigt torp beläget i det lantliga området Kylinge i Sölvesborgs kommun. Denna bostad från 1909 erbjuder en boyta på 77 kvm fördelat på 4 rum, varav 3 sovrum. Här finns utrymme för familjen att trivas och för den med gröna fingrar att omvandla den generösa tomtytan på ca 2500 kvm till en lummig trädgårdsoas. Området Kylinge bjuder på lugn och ro med närhet till vacker natur för härliga promenader och utflykter. Här kan du njuta av den lantliga atmosfären samtidigt som du har bekvämt avstånd till både service och kommunikationer. Välkomna på visning!

 • Premium
Sigars väg 2, Ysane, Sölvesborgs kommun

Sigars väg 2

Villa
Ysane, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
1 350 000 kr
106 + 49 m²
4 rum
933 m² tomt

Välvårdad 1-plansvilla på återvändsgata i Ysane. Ligger på skyddad hörntomt med vidbyggt garage, inglasad altan och blomstrande trädgård. Villan erbjuder 3-4 st sovrum, stort vardagsrum, badrum, WC, kök/matplats och klädvård. Ligger med korta avstånd till Sölvesborgs cenrum.

 • Plus
Kompassvägen 2028, Norje Boke, Sölvesborgs kommun
 • Tis 30 apr
Kompassvägen 2028, Norje Boke, Sölvesborgs kommun, bild 2
Kompassvägen 2028, Norje Boke, Sölvesborgs kommun, bild 3

Kompassvägen 2028

Fritidshus
Norje Boke, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
2 800 000 kr
60 m²
2 rum

Med havet som granne i populära Norje Boke ligger denna vinterbonade arrendestuga ombyggd 2022. Ligger endast ett stenkast från havet och brygga, samt underbar havsutsikt från både tomt och stuga. På den välskötta tomten finns singelklädd uppfart med plats för flera bilar, stort trädäck i vinkel samt förrådsbod. Stugan erbjuder rymlig entré, sovrum med utgång till trädäck, generöst badrum/klädvård samt stort vardagsrum/matrum/kök i öppen planlösning, här är det bara att flytta in! Båtplats finns vid gemensam brygga med granne. Passar både som fritidsbostad eller som permanentboende. Tillfälle att bo med havet som granne!

 • Premium
 • Balkong
Skogsvägen 19, Centralt, Sölvesborgs kommun

Skogsvägen 19

Villa
Centralt, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
1 375 000 kr
108 + 60 m²
4 rum
682 m² tomt

Välkomna till centrala Sölvesborg och denna tegelvilla med gångavstånd till det mesta. Direkt närhet till skolor, idrottsplats och vacker natur. Här erbjuds stort vardagsrum med braskamin och öppen planlösning till köket, wc/duschrum, tre sovrum, garage och en insynsskyddad baksida.

 • Plus
Jeppas väg 3, Hällevik, Sölvesborgs kommun

Jeppas väg 3

Fritidshus
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
3 850 000 kr
110 + 20 m²
5 rum
1 050 m² tomt

Tillfälle att förvärva fritidshus/villa med riktigt bra läge i Hällevik precis ovanför hamnen. Underbar havsutsikt från hela fastigheten men ändå skyddad från vind och insyn. Här erbjuds bostadshus om 5 rok och utsikt över havet framförallt från övre plan. Stort inglasat uterum, gäststuga, garage och stor förrådsbyggnad. Mysig trädgård med flertalet uteplatser. Ligger ett stenkast från badplats, hamn, reastaurang och fina strövområden. Välkomna!

Nordstadsgatan 13A och 13B, Centralt, Sölvesborgs kommun
Nordstadsgatan 13A och 13B, Centralt, Sölvesborgs kommun, bild 2
Nordstadsgatan 13A och 13B, Centralt, Sölvesborgs kommun, bild 3

Nordstadsgatan 13A och 13B

Övrigt
Centralt, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
9 750 000 kr
1 606 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva fastigheten Vitsippan 8 med totalt 13 st lägenheter (1:or och 2:or). Dem totala hyresintäkterna uppgår till ca 720 000 kr för 2023 och ger en årlig avkastning på ca 582 000 kr. Efter hyreshöjningen (om 5,6 % för bostadshyrorna) för 2024 beräknas hyresintäkterna uppgå till ca 760 000 kr. Ligger med centralt läge och stor tomt i västerläge. Sölvesborg är en charmig liten stad med medeltida anor och i kommunen bor ca 17 500 invånare. Här ses småskalig bebyggelse och smala slingrande gator kantade med butiker, caféer och uteserveringar. I centralorten Sölvesborg finns sju stycken förskolor, fyra stycken grundskolor och ett gymnasium. Här erbjuds levande centrum med affärer, idrottshallar, ishockeyhall, bibliotek, simhall. Längs med kustremsan på Listerlandet finns flertalet pittoreska fiskelägen, vackra naturområden och Allsvensk fotboll med Mjällby AIF. Varje "vanligt" år arrangeras Sweden Rock festival som lockar till sig 30 000 besökare.

 • Premium
Olvonstigen 8176, Tredenborg, Sölvesborgs kommun

Olvonstigen 8176

Fritidshus
Tredenborg, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
2 395 000 kr
70 m²
3 rum
372 m² tomt

Välkomna till Tredenborg och Olvonstigen! Längst ner i området med en baksida mot bokskogen som separerar stugområdet och campingen, ligger denna mysiga stuga. Stugan, tomten och uteplatserna är välplanerade och det finns alltid sol någonstans. Här har du närheten till havet, naturen, restaurang och aktiviteter för alla på campingområdet. Fastigheten består av en storstuga med en Attefalls tillbyggnad/ uterum och en gäststuga med två sovrum. Storstugan består av ett stort allrum/vardagsrum och kök i öppenplanlösning. Ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och badrum med möjlighet att sätta in tvättmaskin. Det finns möjlighet att göra ett sovrum till inne i stugan, för den som vill. Välkomna att anmäla er på visning! Digital visning finns inspelad, kontakta mäklaren för att ta del av länken.

 • Uteplats
Jordgubbsstigen 8122, Tredenborg, Sölvesborgs kommun

Jordgubbsstigen 8122

Fritidshus
Tredenborg, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
1 450 000 kr
45 m²
2 rum
289 m² tomt

Med havsnära läge i populära Tredenborg ligger denna nyrenoverade stuga. Friköpt tomt och kommunalt V/A. Ligger på lättskött tomt med allmänning som granne på framsidan, överbyggd altan och plattbelagd uteplats i väster, förrådsbod samt mindre gästrum. Stugan erbjuder duschrum, mindre kök, vardagsrum med kamin och sovrum. Luft/luft värmepump och kamin ger rimliga driftkostnader. Ligger bara några minuter från havet, badplatser, restaurang, vacker natur samt korta cykelavstånd till centrum.

Fyrgränd 3, Hörvik, Sölvesborgs kommun

Fyrgränd 3

Villa
Hörvik, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
2 550 000 kr
94 + 88 m²
4 rum
1 409 m² tomt

Välkomna upp på Fyrgränd 3. Fint och havsnära ligger detta välbyggda hus på en väldisponerad tomt. Rejäla uppställningsytor för fordonen samt garage och uthuslänga. Stor härlig inglasad altan och därtill trädäck med markis. Luft/vattenvärmepump levererar värmen i huset. Väldigt bra källare med förråd, tvättstuga och gästrum mm. Renoverat i markplanet för c:a 15 år sedan. Ursprungligen 4 rok. Just nu 3.

 • Energieffektiv
Sångarevägen 6, Sölve, Sölvesborgs kommun

Sångarevägen 6

Villa
Sölve, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
1 650 000 kr
110 + 65 m²
4 rum
2 122 m² tomt

Välvårdad villa med stor ekonomibyggnad i Sölve. Ligger på stor tomt med flertalet uteplatser samt isolerat och uppvärmt dubbelgarage om 96 kvm byggyta med 2 st elektriska portar, lyftbord och klinkersgolv, här finns stora möjligheter för hobbyverksamhet eller verkstad. Villan erbjuder fiber, vackra trägolv, luft/vatten värmepump, kaklat badrum, renoverat kök och helt nya fönster. Här är det bara att flytta in! Ligger med korta avstånd till havet och Sölvesborgs centrum.

S:t Ibbsgatan 11H, Centralt, Sölvesborgs kommun

S:t Ibbsgatan 11H

Lägenhet
Centralt, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
1 250 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/2
5 023 kr/mån
14 205 kr/m²

Prissänkt! Välkomna till S:t Ibbsgatan 11H Denna bostadsrätt är placerad så att du får en fin utsikt mot havet från kök, vardagsrum och den stora balkongen. Här bor du även med närhet till centrum med restauranger, butiker och caféer, men även matbutik, apotek och resecentrum med tåg mot Kristianstad/ Köpenhamn eller Karlshamn/ Karlskrona. Bostadsrätten består av två sovrum, båda stora nog för dubbelsäng. Nyare badrum, egen separat tvättstuga i lägenheten och kök/ vardagsrum i form som ett U vilket är praktiskt utformat och gör rummet ljusare och rymligt. Värme, vatten, kabel-TV, renhållning och förråd (varm och kallförråd) ingår i månadsavgiften. Föreningen har även en gemensam bastu som går att boka. Välkomna på visning!

Danagatan 8D, Centralt, Sölvesborgs kommun

Danagatan 8D

Lägenhet
Centralt, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
1 275 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
3 787 kr/mån
15 741 kr/m²

Genomgående och rymlig 3:a med centralt läge. Här erbjuds fiber, kaklat badrum, 2 st sovrum, generöst kök, ljust och rymligt vardagsrum samt inglasad balkong. Nytt golv och målning från 2022 i hela lägenheten. Välskött förening med god ekonomi och låg månadsavgift, här bor man billigt! Ligger med korta avstånd till centrum, affärer, restauranger och kommunikationer. Tillfälle!

Lövsalsvägen 8, Valjeviken, Sölvesborgs kommun

Lövsalsvägen 8

Lägenhet
Valjeviken, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
2 175 000 kr
95 m²
3 rum
5 220 kr/mån
22 895 kr/m²

I Valjeviken med direkt närhet till havet och gångavstånd till Sölvesborgs centrum ligger detta moderna parhus. Nybyggt 2020 med hög standard i utförande och materialval. Här erbjuds på entréplan sovrum, wc/duschrum med tvättavdelning, kök och allrum. På övre plan wc/duschrum och stort vardagsrum med utgång till balkonger respektive terrass. Parkeringsplats och två förråd ingår. Välkomna på visning!

Karlshamnsvägen 59-8, Norje, Sölvesborgs kommun

Karlshamnsvägen 59-8

Radhus
Norje, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
2 495 000 kr
100 + 4,6 m²
3 rum
5 653 kr/mån
24 950 kr/m²

Nyproducerat och attraktivt boende i Norje. Dessa moderna marklägenheter är perfekta för dig som vill bo i en trivsam by med närhet till havet. Bekvämligheter som öppen planlösning, egen trädgårdstäppa och parkering finns. Bostäderna är väl genomtänkta och har en bra och tilltalande hög standard.

 • Energieffektiv
Karl Johansgatan 10, Centralt, Sölvesborgs kommun
 • Mån 22 apr kl 17:00

Karl Johansgatan 10

Villa
Centralt, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
3 495 000 kr
270 + 100 m²
10 rum
1 107 m² tomt

Välkomna till centrala Sölvesborg och denna charmiga villa med genomgående bra standard. Hela 370 kvm fördelat på två våningar samt källare gör att det finns många möjligheter. Gott om plats för den stora familjen alternativt ombyggnad till hyreslägenheter. Här erbjuds stora rum med högt i tak och smakfulla detaljer, helkaklade badrum, tillbyggnad med kök och stora sällskapsytor och en fräsch källarvåning. Lättskött tomt med insynsskyddad baksida. TILLFÄLLE!

 • Plus
Klosterplan 1B, Centralt, Sölvesborgs kommun

Klosterplan 1B

Lägenhet
Centralt, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
895 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 676 kr/mån
20 112 kr/m²

Tvårumslägenhet med bra standard. Renoverad senaste åren med nya golv, väggar, sovrum och kök. Ligger på andra våningen med två balkonger i väster respektive österläge. Nära till bra kommunikationer, skolor, strövområden och centrala Sölvesborg.

Furumovägen 113, Norje, Sölvesborgs kommun
Furumovägen 113, Norje, Sölvesborgs kommun, bild 2
Furumovägen 113, Norje, Sölvesborgs kommun, bild 3

Furumovägen 113

Villa
Norje, Sölvesborgs kommun
Fastighetsbyrån Sölvesborg
2 150 000 kr
192 + 4 m²
6 rum
2 819 m² tomt

Villa med havsnära läge i Norje/Furumo. Ligger på blomstrande och insynsskyddad tomt med trippelgarage, länga och trädgård med flertalet uteplatser. Villan (som byggdes till 1996) erbjuder 3-4 st sovrum, generöst kök, 3 st våtutrymme, stort vardagsrum, bastu, jordvärmepump m.m, här finns plats för den stora familjen! Passar även utmärkt för uthyrning för delar av huset. Renoveringsbehov föreligger. Ligger med korta gångavstånd till havet och badplatser. Tillfälle!

 • Premium

Visar 1 - 25 av 31