Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Charlott Stockenberg

Charlott Stockenberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Balladvägen 11, Symfonibyn, Staffanstorps kommun

Balladvägen 11

Villa
Symfonibyn, Staffanstorps kommun
Fastighetsbyrån Staffanstorp
4 595 000 kr
196 m²
6 rum
616 m² tomt

Välkommen till Balladvägen 11! En 1,5-plansvilla byggd 1974 med 6 rok varav 4 sovrum som kan bli 7, om totalt ca 196 kvm. Här finns genomtänkta lösningar överallt! Ett stort socialt kök, dubbla badrumsmiljöer, flexibel planlösning, uterum, fiber, isolerad vind, isolerat förråd, carport, välplanerad trädgård med bärbuskar, fruktträd, växthus och lekyta. Uppfart och carport för flera bilar. Här bor du nära skola, service och kommunikation! Välkommen att uppleva!

  • Uteplats
Lagerlöfs väg 4, Författarbyn, Staffanstorps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lagerlöfs väg 4

Villa
Författarbyn, Staffanstorps kommun
Fastighetsbyrån Staffanstorp
3 995 000 kr
120 + 76 m²
5 rum
608 m² tomt

I populära villakvarteret Författarbyn ligger detta 1,5-planshus med källare och maximalt utnyttjade kvadratmeter om ca 120 + 76 kvm. Med ett C i energiklass är energiåtgången låg. Uterum, garage, kamin och trädgård för avslappning, lek eller odling. En källaringång möjliggör egen verksamhet för den som önskar arbeta i anslutning till hemmet. Med promenad/cykel-avstånd till centrum och skola och bara minuten till bussen som går till Lund bor du bekvämt med det mesta inom räckhåll. Uppfart och garage ger plats för 3 bilar och om behov finns går det att frigöra yta för fler. Ett tryggt hus med bytt tak och jordvärme och som upplevs större än sina kvadrat. Varmt välkommen att uppleva!

  • Uteplats
Åkervägen 8, Hjärup, Staffanstorps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åkervägen 8

Villa
Hjärup, Staffanstorps kommun
Fastighetsbyrån Staffanstorp
7 495 000 kr
184 + 15 m²
8 rum
700 m² tomt

Tillbyggd villa för den stora familjen i ett plan om ca 184 kvm med 5 sovrum, generösa sociala ytor, dubbla badrumsmiljöer, eldstad, vind, garage, uppfart för 2 bilar. Ett energisnålt boende med mycket låga driftskostnader. Stora fönsterpartier in mot den arkitektritade trädgården vilken erbjuder en privat oas i västerläge med begränsad insyn. Genomtänkta lösningar med takkupoler för dagsljusinsläpp. Här bor du bekvämt med närhet till barnomsorg, service och kommunikation! Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gnejsvägen 17, null, Staffanstorps kommun

Gnejsvägen 17

Villa
Staffanstorps kommun
Fastighetsbyrån Staffanstorp
5 950 000 kr
147 + 26 m²
6 rum
636 m² tomt

Välkomna till denna rymliga 1,5 plans villa, perfekt för barnfamiljen! Ljus och luftig planlösning, behaglig golvvärme i hela bottenplanet, härligt vardagsrum med stora fönsterpartier och stort uterum på ca 26 kvm. Öppen planlösning till snyggt kök från HTH, 4 bra sovrum och 2 badrum. Solpaneler, garage om ca 30 kvm och ytterligare parkeringsplats för upp till 4 bilar. Huset ligger näst sist på återvändsgata vilket ger ett lugnt och avskilt läge.

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 4