Mäklare Johan Lundahl

Johan Lundahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Parkallén, Hjärup, Staffanstorps kommun
Parkallén, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 2
Parkallén, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 3

Parkallén

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
OBOS i Sverige
2 545 000 kr
81 m²
3 rum
6 017 kr/mån
31 420 kr/m²

En riktigt trivsam trea med alla bekvämligheter! Vi kliver in i denna rymliga trea och hittar direkt en inbjudande hall med bra förvaring i form av garderob och städskåp. Precis intill hallen finns det helkaklade, rymliga badrummet som är fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Här ska det vara bekvämt att leva! Strax till vänster hittar vi det ena, mindre sovrummet som ligger lugnt och avskilt. Ett kök för livskvalitet Köket är lika fint som praktiskt med plats för ett ordentligt matbord. Materialvalen är ljusa och moderna, och här finns all utrustning du behöver - som till exempel diskmaskin, självklart! Inredningen kommer från Marbodal och vitvarorna från Siemens. Utrymme för att umgås Här får du njuta av en fin öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrumsdelen är både ljus och trivsam – här får du plats med soffa och fåtöljer utan problem. Om du väljer att flytta in på bottenvåningen har du också utgång till din egen uteplats här, på de övre våningarna har du i stället en fin balkong. Och för att koppla av Från vardagsrummet når du det större sovrummet, med en rejäl garderobsyta. Här finns plats för både dubbelsäng och ljuva drömmar.

 • Premium
 • Nyproduktion
Parkallén, Hjärup, Staffanstorps kommun

Parkallén

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
OBOS i Sverige
3 495 000 kr
98 m²
4 rum
6 939 kr/mån
35 663 kr/m²

Välkommen in i den största av lägenheterna, med gott om plats för hela familjen. Vi börjar i den rymliga hallen och konstaterar att här finns gott om förvaringsutrymme. Vi kikar in ett av de mindre sovrummen som ligger lite avskilt från de andra. Från hallen får vi också tillgång till lägenhetens stora badrum, med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ett kök för vardagsmat och middagslyx Vi kliver vidare in i köket, som rymmer ett rejält matbord för hela familjens middagar. Den ljusa och moderna inredningen kommer från Marbodal, och vitvarorna från Siemens. Självklart finns diskmaskin, som ju förenklar livet betydligt. Ytor för umgänge och avkoppling Vi kikar vidare in i lägenheten. Denna 4:a har förråd ute på gården, så här finns plats för en extra wc i anslutning till vardagsrummet och en rymlig klädkammare i anslutning till master bedroom. Bor du på våning 1 eller 4 har du i stället förrådet i lägenheten, och en extra wc i anslutning till master bedroom. I det ljusa och välkomnande vardagsrummet får du plats med en rejäl soffa och fåtöljer för familjens alla myskvällar. Plats för privatlivet Längst in i lägenheten hittar vi två trevliga sovrum, där det största kan skryta med en stor garderobsvägg. Härifrån når du också ditt eget privata wc eller den rejäla klädkammaren – kanske blir det din egen walk-in-closet? Här får du; • Tre sovrum • Fullt utrustat kök • Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare • Rymlig klädkammare • Garderober i sovrummet • Hall med garderob och städskåp • Balkong eller uteplats

 • Nyproduktion
Parkallén, Hjärup, Staffanstorps kommun

Parkallén

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
OBOS i Sverige
1 995 000 kr
48 m²
2 rum
4 230 kr/mån
41 563 kr/m²

Generösa och välplanerade ytor i den här fina tvårummaren! Den här rymliga tvåan har allt du kan tänkas behöva för en smidig och trivsam vardag. I hallen får du gott om förvaring, med dubbla garderober och städskåp. Strax intill hittar vi ett helkaklat wc/dusch med kombinerad tvättmaskin och torktumlare – bekvämt och smidigt! Kök för mysiga stunder Vi fortsätter in, och hittar direkt det mysiga köket. Här har vi inte kompromissat med något - köket är fullt utrustat med att du behöver för både en smidig vardag, och härliga middagar. Inredningen är omsorgsfullt utvald från Marbodal, och vad sägs om vitvaror från Siemens? Självklart får du diskmaskin, som ju förenklar livet betydligt. Här tar du också köksvägen ut på din uteplats – eller balkong. Sann vardagslyx! Rum för avkoppling Lägenhetens lugna, sköna sovrum har sin ingång från vardagsrumsdelen. Här finns plats för både dubbelsäng och ljuva drömmar, och en rymlig klädkammare. Här får du: ● Ett sovrum ● Fullt utrustat kök ● Helkaklat wc/dusch med kombinerad tvättmaskin och torktumlare ● Rymlig klädkammare ● Förråd i lägenheten ● Hall med garderober och städskåp ● Uteplats

 • Nyproduktion
Järnvägsgatan 19, Centrum, Staffanstorps kommun

Järnvägsgatan 19

Villa
Centrum, Staffanstorps kommun
Fastighetsbyrån Staffanstorp
5 695 000 kr
318 + 60 m²
9 rum
665 m² tomt

Välkomna till ett spektakulärt hem där stor omsorg har lagts vid varje detalj. Huset har en vacker kombination av gamla, välbevarade detaljer, som på ett smakfullt sätt varvats med moderna bekvämligheter och lösningar. Ett hus utöver det vanliga, för den kräsna familjen som har både höga krav och behov av generösa ytor. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka in en visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Parkallén 36, Hjärup, Staffanstorps kommun

Parkallén 36

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Fastighetsbyrån Staffanstorp
2 595 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/4
5 124 kr/mån
33 701 kr/m²

Välkomna till en bostad utöver det vanliga! Markplan med uteplats i söder & fri utsikt över den intilliggande parken, samt en väl genomtänkt planlösning och en imponerande takhöjd på över 3 meter!

 • Plus
 • Hiss
 • Energieffektiv
Domarringen 8, Tingsbyn, Staffanstorps kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Domarringen 8

Villa
Tingsbyn, Staffanstorps kommun
Fastighetsbyrån Staffanstorp
3 950 000 kr
128 + 87 m²
6 rum
855 m² tomt

På centralt men ändå lugnt läge utan genomfartstrafik finns detta välhållna och välplanerade hus som haft samma ägare sedan byggåret. Perfekt för barnfamiljen, granne med grönområde skola och förskola, samt 4 sovrum och många bra ytor i källaren. På den stora tomten finns även ett friliggande garage.

Brf Esplanaden, Hjärup, Staffanstorps kommun
 • 47 lediga bostäder

Brf Esplanaden

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
OBOS i Sverige
fr. 1 395 000 kr
35-98 m²
1-4 rum
3 525 kr/mån

På ett mycket bra pendlarläge mellan Malmö och Lund planerar OBOS för 56 kanonfina lägenheter i olika storlekar. Här bor du lagom mycket på landet med gott om service på hemmaplan. Välkommen! Nu har du chans att leva det ljuva livet på landet – i superbekvämt lägenhetsformat. Brf Esplanaden bjuder på kanonfina lägenheter i olika storlekar med väl uttänkta planlösningar, alla med egen balkong eller uteplats och hög standard på all inredning. Från Brf Esplanaden har kort cykelavstånd till Hjärup station, där du hittar både bussar och tåg. Malmö når du på 10 minuter med Pågatåget, och till Lund tar resan bara 5 minuter. Enklare blir det inte! Brf Esplanaden har något för alla smaker, oavsett var du befinner dig i livet. Kanske ska du köpa din första lägenhet på bra avstånd från jobb eller universitet? Då kommer våra fina 1:or på 35 kvm passa dig perfekt. Eller är det dags att sälja villan för ett mer bekymmersfritt boende? Då är de större lägenheterna på 98 kvm ett perfekt val, med plats för alla dina möbler, gott om förvaring, och sovrum till hela familjen.

 • Nybyggnadsprojekt
Trastvägen 107, Hjärup, Staffanstorps kommun
 • Budgivning pågår

Trastvägen 107

Villa
Hjärup, Staffanstorps kommun
Fastighetsbyrån Staffanstorp
7 495 000 kr
180 m²
8 rum
931 m² tomt

Välkommen till denna väldisponerade 1-plansvilla om 180 kvm i populära Skånebyn. Här möts du av ett stort och modernt hus i utmärkt skick med fina ytskikt och ett vackert ljusinsläpp. Ett mycket välplanerat boende med stora sällskapsytor, hela 6 sovrum, dubbla badrum och garage om ca 30 kvm. På Trastvägen bor du med närhet till bland annat Nya Hjärupsparken, förskolor, skolor och idrottsanläggningar. Man har även nära till utmärkt kommunikation som tåg till och från Malmö/Lund, buss och motorvägar.

 • Uteplats

Visar alla 8