Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen

Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bergsgatan 57 B, Kungsholmstorg, Stockholms kommun

Bergsgatan 57 B

Lägenhet
Kungsholmstorg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
4 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/4
1 485 kr/mån
106 277 kr/m²

Perfekt planerad 2:a i skuldfri förening! Här bor du i en vacker sekelskiftesfastighet från 1905 med ett riktigt toppläge på Kungsholmen. Lägenheten har genomgående ljusa färg- och materialval och sekelskiftesdetaljer bevarade så som vackra trägolv, två kakelugnar, speglade fönsternischer, hög takhöjd m.m. Balkong är rejäl och vetter i lugnt gårdsläge med förmiddagssol. Mycket välskött, obelånad och äkta bostadsförening som också äger marken. Varmt välkommen till visning!

 • Balkong
Geijersvägen 10, Thorildsplan, Stockholms kommun
 • Idag kl 13:00
Geijersvägen 10, Thorildsplan, Stockholms kommun, bild 2
Geijersvägen 10, Thorildsplan, Stockholms kommun, bild 3

Geijersvägen 10

Lägenhet
Thorildsplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
2 895 000 kr
35 m²
1 rum
2 148 kr/mån
82 714 kr/m²

Varmt välkommen till denna 1:a (möjlig 2:a) som erbjuder karaktär och tidlös charm, högt i tak, fina trägolv och detaljer från byggåret. Härligt ljusinsläpp från fina fönsterpartier och bra läge som bidrar till en extra härlig atmosfär. Fint och välplanerat allrum som erbjuder bra möbleringsmöjligheter efter behag. Här finns plats för både säng samt sällskapsdel. Kök med full maskinell utrustning med plats för matbord. Badrum med smakfulla materialval. Rymlig hall som är försedd med säkerhetsdörr. Till lägenheten hör nyttjanderätten till två förråd, ett mindre i källaren samt ett större på vinden. Populär Brf med låg belåning! Lägenheten är belägen intill Thorildsplan i ett lugnt och trivsamt kvarter med direkt närhet till Citypuls, grönområden och vatten samt goda kommunikationer med bussar och tunnelbana strax intill fastigheten (både blå och grön linje). Inom kort promenadavstånd ligger Rålambshovsparken med vackra promenadstråk längs vattnet invid Norr Mälarstrand. I området finns galleria Lindhagen med ICA Maxi, restauranger, systembolag, apotek och diverse butiker. Fridhemsplans stora utbud av shopping, restauranger och all tänkbar service finns inom ca 10 minuters gångavstånd.

 • Premium
Pär Lagerkvists gata 18, Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
 • Idag kl 13:30
Pär Lagerkvists gata 18, Hornsbergs Strand, Stockholms kommun, bild 2
Pär Lagerkvists gata 18, Hornsbergs Strand, Stockholms kommun, bild 3

Pär Lagerkvists gata 18

Lägenhet
Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
4 150 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 3/5
2 508 kr/mån
80 583 kr/m²

Sjönära lägenhet med optimal planlösning belägen i härliga Hornsbergs Strand. Balkong om ca 9 kvm med förmiddagssol, ljusa ytor, ekparkett samt kök och badrum av hög standard. Underbart område intill Ulvsundasjön med badbryggor, parker och populära restauranger längs vattnet. Stabil Brf med låga avgifter.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Alströmergatan 32 A, Fridhemsplan, Stockholms kommun
 • Idag kl 11:15
Alströmergatan 32 A, Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 2
Alströmergatan 32 A, Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 3

Alströmergatan 32 A

Lägenhet
Fridhemsplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
4 195 000 kr
40 m²
2 rum
vån 4/6
2 545 kr/mån
104 875 kr/m²

• Den perfekta tvåan som har allt • Balkong i sydväst med sol från lunch till tidig kväll • Fint renoverat kök • Badrum med tvättmaskin • Populär förening med en av Kungsholmens vackraste innergårdar • Lugnt läge ett stenkast från Fridhemsplans puls med dess utbud av service, restauranger och kommunikationer!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Warfvinges väg 18, Våning 14 & 15, Hornsbergs Strand, Stockholms kommun

Warfvinges väg 18, Våning 14 & 15

Lägenhet
Hornsbergs Strand, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
19 950 000 kr
167 m²
4 rum
vån 14/15
9 037 kr/mån
119 461 kr/m²

Ett förstklassigt boende i fantastisk takvåning högst upp om 167 kvm, ett härligt orangeri som leder ut till privat terrass om ca 125 kvm, takterrassen ger en magisk utsikt över Stockholm som Karlbergs slott, Kista Tower och Norra Tornen. Bostaden är i exklusiv design med materialval av högsta kvalitet. Svårslagen atmosfär och med ett fantastiskt ljusinsläpp. Väldisponerad våning om 167 kvm fördelat på generösa sällskapsytor, master bedroom samt sovrum(möjlighet finns att skapa 2 sovrum extra), kök i öppen planlösning, balkong på nedre plan, två badrum med badkar och dusch, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Detta är en lägenhet med stilren design, stora glaspartier och underbar utsikt. Ett drömboende utöver det vanliga!

 • Balkong
 • Hiss
Fridhemsgatan 15, Fridhemsplan, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:00
Fridhemsgatan 15, Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 2
Fridhemsgatan 15, Fridhemsplan, Stockholms kommun, bild 3

Fridhemsgatan 15

Lägenhet
Fridhemsplan, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
9 000 000 kr
98 m²
5 rum
vån 2
4 959 kr/mån
91 837 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska 5:a som erbjuder något utöver det vanliga! Genomgående stilrena materialval samt härliga sällskapsytor, allt i en bra symbios för att skapa skön komfort och ett riktigt fint hem. Härligt ljusinsläpp från fina fönsterpartier, generös takhöjd och högt läge på våning 2 som bidrar till en extra härlig atmosfär. Fint och välplanerat vardagsrum som erbjuder bra möbleringsmöjligheter efter behag. Här finns plats för både sällskapsdel och matbord/läshörna. Välplanerade sovrum med möjlighet till extra förvaring. Kök med bra utrustning och arbetsyta samt badrum med smakfulla materialval. Tidigare bygglov för balkong. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd. Stabil förening med god ekonomi. Föreningen har en härlig bokningsbar takterrass med fantastisk utsikt över Stockholm!

 • Premium
 • Hiss
Fleminggatan 71, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Fleminggatan 71

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
4 200 000 kr
38,5 m²
2 rum
vån 2/5
2 607 kr/mån
109 091 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Hiss
Fridhemsgatan 12, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Fridhemsgatan 12, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Fridhemsgatan 12, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Fridhemsgatan 12

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
2 950 000 kr
25 m²
1 rum
1 469 kr/mån
118 000 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Varmt välkomna till denna fantastiska etta som inte bara erbjuder det vanliga, utan även utmärker sig med sin genomgående stilrena design och högkvalitativa materialval. Den härliga sällskapsytan skapar en perfekt symbios för att ge dig en bekväm och trivsam hemmiljö. Lägenheten bjuder på generöst ljusinsläpp från vackra fönsterpartier och har en fördelaktig placering som bidrar till en extra behaglig atmosfär. Den smarta planlösningen inkluderar ett ljust allrum med utrymme för en dubbelsäng samt en mindre skrivbordsdel. Kök med full maskinell utrustning, och badrummet pryds av smakfulla materialval. Den stora uteplatsen mot innegården ger möjlighet till avkoppling utomhus. Dessutom ingår nyttjanderätten till ett förråd i boendet. Välkommen till ett hem där stil, komfort och omtanke om detaljer möts. Här kan du verkligen trivas och skapa ditt eget vackra och funktionella utrymme.

 • Premium
Wivalliusgatan 21, Marieberg, Stockholms kommun

Wivalliusgatan 21

Lägenhet
Marieberg, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
8 250 000 kr
89 m²
3 rum
vån -1/7
4 685 kr/mån
92 697 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Välkommen till denna fantastiska 3,5-rumslägenhet. En riktig pärla som erbjuder en unik möjlighet att bo med en förtrollande utsikt över vattnet. Med 89 kvadratmeter yta har du gott om utrymme att trivas och skapa ditt drömhem. Ett generöst allrum som öppnar upp för ljuset och den häpnadsväckande utsikten över vattnet. Här finns både plats för matbord och sällskapsdel. Perfekt för umgänge och avkoppling. Två rymliga sovrum med möjlighet till extra förvaring, ger tillräckligt med plats för hela familjen eller möjligheten att inrätta ett hemmakontor. Kök med full maskinell utrustning samt badrum med smakfulla materialval. Eget utrymme med tvättpelare som förenklar din vardag där tidigare extra toalett funnits, möjligheten finns att sätta tillbaka extra toaletten. Stor mysig balkong med sjöutsikt. Föreningen är äkta och äger marken. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Kungsklippan 11, våning 6, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsklippan 11, våning 6

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
2 995 000 kr
25 m²
1.5 rum
vån 6/6
3 894 kr/mån
119 800 kr/m²

STAMBYTE - BALKONG - HÖGST UPP - SNABBT TILLTRÄDE MÖJLIGT Vänligen läs annons & föreningsinformation innan du bokar visning Få lägenheter kan erbjuda allt detta - men nu har du chansen! Sovalkov med plats för bredare säng, balkong högst upp i huset och i augusti påbörjas stambytet för denna bostad. Läs mer om stambyte samt ekonomin i föreningsbeskrivningen här i annonsen. Läget är oerhört centralt med tunnelbanan alldeles utanför porten och City når du med en tio minuters promenad.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10