Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Patrik Fischer

Patrik Fischer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fleminggatan 71, Kungsholmen, Stockholms kommun

Fleminggatan 71

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
3 795 000 kr
38,5 m²
2 rum
vån 2/5
2 607 kr/mån
98 571 kr/m²

Varmt välkommen till denna extremt välplanerade sekelskiftes 2:a på eftertraktad Fleminggatan 71 belägen i sekelskifteshus anno 1898! Här erbjuds vardagsrum där ljuset flödar ifrån två stora fönster, ett ombyggt kök i öppen planlösning, ett avskilt sovrum, ett fräscht badrum med tvättmaskin. Här bor man fantastiskt bra i en mycket snygg lägenhet med massor av tidstypisk charm så som en magnifikt härlig takhöjd med stuckatur, stora fönster och vackra golv. Den generösa takhöjden gör att lägenheten upplevs luftig och ger rymligt atmosfär. Varmt välkommen på visning! Fastigheten har ett mycket centralt och trevligt läge på Kungsholmen med Fridhemsplan strax intill med populära Västermalmsgallerian, många restauranger, barer och caféer. Här finns också tillgång till all tänkbar service med banker, apotek, systembolag samt flertalet bra matbutiker. Promenadstråk längs Karlbergskanalens vatten ligger ett stenkast bort där båtplatser och badbryggor finns. Med en kortare promenad når man även Kronobergsparken och vackra Norr Mälarstrand. I anslutning till Norr Mälarstrand finns också grönskande Rålambshovsparken med boulebanor, volleybollnät, friluftsteater och välbesökta Smedsuddsbadet. Läget är även perfekt för den som vill ha nära till Birkastan/Vasastan med Rörstrandsgatans täta restaurang- och butiksstråk. Kommunikationerna i området är oslagbara med tunnelbanans gröna och blå linje samt flertalet busslinjer. Du tar dig till city och T-centralen på några minuter med buss eller t-bana alternativt med en kortare promenad.

  • Hiss
Wargentinsgatan 4, Kungsholmen, Stockholms kommun

Wargentinsgatan 4

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
10 995 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1/5
4 990 kr/mån
114 531 kr/m²

Visning 28/4 Kl 12.00-12.30. Varmt välkomna till denna sekelskifteslägenhet anno 1903 med stilsäkerhet i fokus. Med sina 96 välplanerade kvadratmeter erbjuds ett stort kök med matplats, tre fina, ljusa sovrum alt. två sovrum och matsal. Här får du även vackert bevarade tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd om drygt 3.2 m, stuckatur, bröstpanel, spegeldörrar samt serveringsskåp. Lägenheten är genomgående med fönster mot gatan samt föreningens grönskande innergård, vilket tillsammans skapar ett flödande ljus. Välkommen på visning! Beläget i hjärtat av Kungsholmen mellan Fridhemsplan och City. Mycket goda kommunikationer med tunnelbanans blå och gröna linje och flertalet bussar runt hörnet. Här finner allt du kan tänkas behöva: matbutiker, bank, systembolag, gym. Vid Fridhemsplan ligger även Västermalmsgallerian och Åhléns för den shoppingsugna. Flera trevliga fik och välbesökta restauranger i närområdet. Kort gångavstånd till City och Centralen. Kronobergsparken och grönskande Rålambshovsparken i direkt närhet. Vackra promenad- och löparspår längs Norr Mälarstrand och Kungsholms Strand leder hela Kungsholmen runt.

  • Balkong
  • Hiss
Kristinebergs Slottsväg 3, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kristinebergs Slottsväg 3

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm - Kungsholmen
8 395 000 kr
98 m²
4 rum
vån 4
6 138 kr/mån
85 663 kr/m²

Ljuvlig 4:a med en rymlig balkong mot den vackra och grönskande innergården. Otroligt välplanerad bostad med generösa sällskapsytor, tre sovrum i bra storlek, badrum samt gästtoalett med dusch, inglasad balkong som erbjuder många soltimmar. Föreningen är mycket omtyckt i området med garage, gemensamhetslokal och en vacker och grönskande innergård. Till respektive bostad hör ett separat förråd. Föreningen har ett gemensamt gårdshus på innergården och odlingslådor som tyder på att detta är ett boende som bjuder in till god grannsämja mellan medlemmarna. I Kristineberg bor ni med närhet till bad och naturområden samtidigt som city är en cykeltur bort. Tunnelbanan och närmsta mataffär är belägna med några minuters promenadväg hemifrån och lite längre bort finns Lindhagen Galleria och IcaMaxi

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3