Mäklare Erik Andersson

Erik Andersson

Om mig

Jag har jobbat som mäklare sedan 2010 och är idag franchisetagare på Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden / Hjorthagen. Att hjälpa människor med deras bostadsaffär är något jag brinner för.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Spanielgatan 4, 2 tr , Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Spanielgatan 4, 2 tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
3 495 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 2/3
4 128 kr/mån
99 857 kr/m²

Panorama fönster och stor balkong i denna lyxiga 2:a. Lägenheten har ett specialritat kök med mörkgrå ytor och toppskiva av komposit sten i matchande ton och maskiner från Siemens. Badrummen går i samma kulör, en mörk granitkeramik i stort format på golv och ett subway-tile-kakel på vägg. Badrum har golvvärme, Rainshower och klassiskt porslin med robust känsla. Övriga rum i lägenheterna har sober färgsättning och en speciellt framtagen enstavsparkett med extra smal bredd som harmoniserar med undertakets betongyta. Balkongen har vitpigmenterad trall. (Organic wood) i huset finns för föreningens medlemmar finns gym, garage, takterrass, cykelrum, samt chambre separe festlokal. Föreningen äger marken de står på. Unité är skapat för dig som inte vill välja mellan liv och lugn. På några få minuter når du stadens alla möjligheter med cykel, buss eller tunnelbana. På samma gång är du på en sällsynt lämplig plats för andrum, avkoppling och ro. Husarviken och Lill-Janskogen är perfekta för en promenad och löprunda. På nära avstånd finns även Kungliga Tennishallen, GIH-badet och Ryttarstadion. I Nationalstadsparken kan du njuta av naturen. Som boende i Unité har du tillgång till föreningens gemensamma takterrass med festlokal samt husets privata gym. Runt hörnet på Bobergsgatan finns COOP matbutik, brödbutik, Sushi, systembolag samt apotek. Perfekt joggingstråk eller mysiga promenader kring Lill-Janskogen och Husarviken. Tunnelbanestation Ropsten ligger ca 6 minuter och det går buss linje 6 som är en stomlinje samt nr 75 och buss 54 på Bobergsgatan som tar dig till city. Flertalet förskolor i området och många lekparker. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Högviltsgatan 11, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Högviltsgatan 11

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
8 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2
5 373 kr/mån
98 779 kr/m²

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna unika hörnlägenhet med extra stor balkong. Invid Husarviken ligger denna ljusa bostad med 3 rum och kök som enkelt kan göras om till 4 rum om så önskas se alternativ planskiss. Balkongen på ca 25 kvm löper längs med hela lägenheten och har utsikt mot grönskande park och gasklockorna. Ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket ger utrymme för middagar för större sällskap. Takhöjden är högre än standard, 2,60 m. De stora fönstren ger ett fint ljusinsläpp som tillsammans med ljusa väggar och parkettgolv gör lägenheten luftig och ljus. Från köket kommer man till ett stort master-bedroom med garderober. Vidare finns en walk-in-closet och ett gästrum/arbetsrum. Badrummet är helkaklat med golvvärme, handdukstork och badkar från Villeroy&Boch. I hallen är garderoben för ytterkläder och skor platsbyggd med två våningar för kläder samt skohyllor. Möjlig 4:a se alternativ planskiss. Föreningen är stabil med god ekonomi. Parkeringsplats i garage finns att hyra med separat kö. Här finns även plats för elbilar. Cykelförvaring och barnvagnsrum finns också liksom rymligt källarförråd med uppbyggt hyllsystem ända upp till taket. Njut av Lill-Jansskogens motionspår med perfekta joggingstråk och rekreationsmöjligheter för mysiga promenader i Lill-Jansskogen och kring Husarviken. Här betar kor och får i hagarna och längs kanalen och sjön är fågellivet rikt. Runt hörnet finns nyöppnade restaurangen Mare Blu med bl a napolitansk pizza. I området finns ett stort utbud på restauranger och caféer. Här finns också matvaruaffärer, STC gym, Klätterverket, systembolag och apotek. Gångavstånd till tunnelbanestation Ropsten samt till busslinje 6, 54 och 75. Här finns flera förskolor i området och många lekparker. Kontakta mäklaren för mer info på tel 0733-310101 eller mail [email protected] Fyll gärna i en intresseanmälan på objektet för att hålla dig uppdaterad i processen.

 • Balkong
 • Hiss
Lövängsgatan 14, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Lövängsgatan 14

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
7 995 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3/6
4 487 kr/mån
92 965 kr/m²

Välkomna till denna ljusa, attraktiva 4:a i högt läge med stor möblerbar balkong i fritt soligt läge. + Övernattningslägenhet för medlemmar + BRF sänkte avgifterna 2024 så god ekonomi Flexibel inflytt möjlighet till snabbt tillträde om så önskas Denna smakfulla lägenhet har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar rikligt ljusinsläpp samt utrymme för stor matplats och umgänge för det större sällskapet. Stilrent kök samt gott om förvaring inklusive fullstor kyl och frys. Stort badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare och en extra gäst wc. Tre rymliga sovrum perfekt för barnfamiljen . Välkomnande hall med gott om förvaring. Genomgående ljust golv. Bra förening med solid ekonomi samt en övernattningslägenhet som kan användas för endast 350 kr/natt. Garage i huset både laddplats och vanliga (separat kö). Föreningen har så god ekonomi att man sänkte avgiften 2024. Bekvämt gångavstånd till tunnelbanestationen Ropsten/Hjorthagen där du tar dig till T-centralen på åtta minuter och endast tre minuter till Karlaplan. Nära till busshållplats som trafikeras av buss 54, 6 och 75. Närhet till naturen, vattnet och att samtidigt ha city runt hörnet är en av de stora fördelarna med Norra Djurgårdsstaden, en växande stadsdel. I närområdet finns matbutiken Hemköp, restauranger samt café. Mysiga Storängstorget med fontän på sommaren och där det finns Texas Longhorn, sushi, thai och coola Rusty Rascals samt Stikkinikkis goda glass. Lekpark för barn ett stenkast från lägenheten. Fyll gärna i en intresseanmälan på objektet för att hålla dig uppdaterad i processen och inbjudan till visning!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Drevergatan 3 vån 6 av 6, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Drevergatan 3 vån 6 av 6

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
9 995 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 6/6
4 098 kr/mån
124 161 kr/m²

NU FINNS CHANSEN TILL DRÖMBOENDE VID HUSARVIKEN. Högst upp ligger denna lyxiga hörnlägenhet i huset Björk som ligger närmast Husarviken. Välplanerad 3:a med stor hörnbalkong om 36 kvm i 2 väderstreck med utsikt mot Husarviken och den gröna parken. Här finner ni 2 sovrum i fil med gott om förvaringsmöjligheter samt ett badrum med dusch och extra Gäst Wc. Perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har många lyxiga tillval och ändringar som tex Marmorskiva i köket, snygga parkettgolv och målade väggar. Lägenheten har ingen granne ovanför sig. Föreningen har två takterrasser med helt fantastisk utsikt som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Odlingslådor finns för de boende samt två föreningslokaler. Fullt utrustad, mysigt inredd festlokal finns i anslutning till terrassen närmast vattnet. I Plaza finns ett övernattningslägenhet att hyra för medlemmarna med toalett, sovplatser och matbord. Dessa lokaler är tillgängliga för boende i föreningen utan kostnad. Gemensam gård med trygghetsbelysning och cykelförråd i källarplan. Garage finns i huset (separat kö) föreningen delar dock garage med Heba hyresrätter som oftast har lediga platser. Runt hörnet på Bobergsgatan finns COOP matbutik, Sushi, Puls & Träning samt apotek. Perfekt joggingstråk eller mysiga promenader kring Lill-jansskogen och Husarviken. Gångavstånd till tunnelbanestation Ropsten ca 6 minuter och busslinje 6, 54 och 75 trafikerar området. Flertalet förskolor i området och många lekparker. DENNA LÄGENHET MÅSTE UPPLEVAS LIVE! Fyll gärna i en intresseanmälan på objektet för att hålla dig uppdaterad i processen och inbjudan till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Jaktgatan 17, 2tr , Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Jaktgatan 17, 2tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
5 450 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2
4 497 kr/mån
86 508 kr/m²

Stor rymlig 2:a med extra generös takhöjd och med balkong. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet vilket ger rikligt med ljusinsläpp samt flertalet disponeringsmöjligheter med utrymme för både soffgrupp samt stor matplats för det större sällskapet. Mysig möblerbar balkong i soligt läge. Stort sovrum med utrymme för dubbelsäng samt annat möblemang, hall med bra förvaring i de inbyggda garderoberna. Helkaklat ljust badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Förening med god ekonomi och med garage i huset med direktaccess från hissen (separat kö) Närhet till matbutik både Hemköp och COOP. Bussar till stan eller Ropsten både nr 54 och 75 samt stomlinje nr 6. Flertalet restauranger och butiker i närområdet. Promenad avstånd till city. Promenad stråk längs Husarviken och grönområden i Lill-Janskogen. Fyll gärna i en intresseanmälan på objektet för att hålla dig uppdaterad i processen och inbjudan till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Jaktgatan 14 , Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Jaktgatan 14

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
4 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2
3 312 kr/mån
86 944 kr/m²

VISAS SÖNDAG 3 MARS ANMÄL ER TILL MÄKLAREN FÖR INFO OM TID! Fantastiskt läge på 2 tr ligger denna trevliga välplanerade 2:a. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet ger flertalet disponeringsmöjligheter med utrymme för både soffgrupp, matplats samt annat möblemang. Stor möblerbar balkong mot lugn grönskande innergård. Stort sovrum med garderobsvägg för förvaring. Helkaklat ljust badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Förening med god ekonomi och låg belåning. Garage i huset (separat kö). Finns Övernattningslägenhet att hyra för medlemmarna samt tvättstuga och cykelrum. Norra Djurgårdsstaden är en levande stadsdel nära stadens puls med vatten- och naturliv runt hörnet. Här kan du ta promenader intill Lill-Janskogen eller längst vattnet. För den som gillar aktiviteter så finns de både motionsspår, längdspår på vintern, Kungliga tennishallen, padelbanor, Östermalms ryttarstadion eller varför inte kanotpaddling i Husarviken. Närhet till Hemköp eller COOP livsmedelsbutik, gym, affärer samt ett flertal restauranger och caféer i området. Kommunikation med både t-bana från Ropsten/Hjorthagen alternativ buss nr 54 via Stureplan, Kungsträdgården och Slussen eller buss nr 75 till cityterminalen, stomlinje nr 6 går igenom området till Odenplan och karolinska. Flertalet förskolor och lekplatser finns i området samt grönområden runt husknuten. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6