Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Erik Andersson

Erik Andersson

Om mig

Jag har jobbat som mäklare sedan 2010 och är idag franchisetagare på Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden / Hjorthagen. Att hjälpa människor med deras bostadsaffär är något jag brinner för.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hårdvallsgatan 11, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
  • Kommande

Hårdvallsgatan 11

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
Pris saknas
55 m²
2 rum
vån 1/5
3 866 kr/mån

KOMMANDE FÖRSÄLJNING, ANMÄL INTRESSE FÖR MER INFO! Attraktivt belägen i modern fastighet vid Storängstorget i populära Norra Djurgårdsstaden. Bo i en optimal 2:a med stort vardagsrum, bra sovrum med skjutdörrsgarderober och ett stilrent badrum med tvättpelare. Gott om förvaringsutrymmen. Bara att flytta in. Närhet till både Stureplans innerstadskvarter och nationalstadsparkens grönområden. Välkomna! Stabil förening med god ekonomi. Parkeringsplats i garage finns att hyra (separat kö) och till lägenheten hör dessutom ett källarförråd. Bra förening med solid ekonomi samt en övernattningslägenhet som kan användas för endast 300 kr/natt. JURIDISK PERSON KAN GODKÄNNAS. Garage i huset (separat kö) Bekvämt gångavstånd till tunnelbanestationen Ropsten där du tar dig till T-centralen på åtta minuter och endast tre minuter till Karlaplan. Nära till busshållplats som trafikeras av buss 54, 6 och 75. Lekpark för barn ett stenkast från lägenheten. Närhet till naturen, vattnet och att samtidigt ha city runt hörnet är en av de stora fördelarna med Norra Djurgårdsstaden, en växande stadsdel med matbutiker, restauranger, naturen och kommunikationer runt hörnet. Fyll gärna i en intresseanmälan på objektet för att hålla dig uppdaterad i processen och inbjudan till visning!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Hamlingsgatan 4, 3 tr , Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
  • Kommande

Hamlingsgatan 4, 3 tr

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Norra Djurgårdsstaden
Pris saknas
78 m²
3.5 rum
vån 3/7
5 040 kr/mån

Kommande försäljning , anmäl ert intresse för privatvisning ! Välkomna till denna ljusa, attraktiva 3,5:a/4a med stor möblerbar balkong i rakt söderläge. Denna smakfulla lägenhet har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar rikligt ljusinsläpp samt utrymme för stor matplats och umgänge för det större sällskapet. Stilrent kök med gott om förvaring inklusive kyl/frys. Stort badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. De två sovrummen är placerade mot den lummiga innergården, varav Master bedroom har en garderobsvägg. I lägenheten finns dessutom en stor klädkammare som med fördel även kan användas som barnrum/ arbetsrum. Bra förening med solid ekonomi samt en övernattningslägenhet som kan användas för endast 300 kr/natt. JURIDISK PERSON KAN GODKÄNNAS. Garage i huset (separat kö) Bekvämt gångavstånd till tunnelbanestationen Ropsten där du tar dig till T-centralen på åtta minuter och endast tre minuter till Karlaplan. Nära till busshållplats som trafikeras av buss 54, 6 och 75. Lekpark för barn ett stenkast från lägenheten. Närhet till naturen, vattnet och att samtidigt ha city runt hörnet är en av de stora fördelarna med Norra Djurgårdsstaden, en växande stadsdel med matbutiker, restauranger, naturen och kommunikationer runt hörnet. Fyll gärna i en intresseanmälan på objektet för att hålla dig uppdaterad i processen och inbjudan till visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 2