Mäklare Lovisa Hedlund

Lovisa Hedlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandhamnsgatan 75 E, Östermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:00

Sandhamnsgatan 75 E

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
4 975 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
3 759 kr/mån
95 673 kr/m²

Varmt välkommen till denna optimalt planerade tvåa med generös takhöjd i prisbelönt byggnad. Lägenheten är genomgående med sociala ytor, högklassiga materialval och rikligt ljusinsläpp från stora fönster. Vardagsrummet har utsikt mot föreningens innergård, ett stort sovrum med bra förvaring och utgång till solig balkong. Exklusivt badrum med tvättpelare, handfat, wc och dusch. Interiört präglas bostäderna av taktila naturmaterial: från de vitpigmenterade ekgolven och de exklusiva trädetaljerna, till badrummen i granitkeramik och naturstenen i köket. De boende har tillgång till flera takterrasser. Ambitionen i alla Oscar Properties projekt är att addera värde – till de boende förstås, men också till staden och miljön runtomkring. 79&Park är en förlängning av parken – står du uppe på någon av takterrasserna blir upplevelsen som att du bor mitt i grönskan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skeppargatan 72, Östermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 15:00
Skeppargatan 72, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Skeppargatan 72, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Skeppargatan 72

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
13 750 000 kr
116 m²
4 rum
vån 0,5
4 086 kr/mån
118 534 kr/m²

Totalrenoverad och charmig sekelskiftesfemma i industristil på klassiska och lummiga Skeppargatan! Här bor du centralt, familjevänligt och attraktivt med närhet till bra kommunikationer, skola, restauranger, matbutik och köpcentrum. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Melodislingan 18, Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
 • Idag kl 14:00

Melodislingan 18

Lägenhet
Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm
13 975 000 kr
111 m²
4 rum
vån 2
8 356 kr/mån
125 901 kr/m²

Här förverkligar vi drömmen om en modern och tidlös Östermalmsvåning med stadens toner strax intill. Inbäddad i grönska, intill Musikhögskolan, Stadion och Svea Artilleri ligger denna välplanerade fyra med stor terass. Möjlig parkeringsplats kopplad till lägenheten som går att hyra. Läget vid Valhallavägen är unikt. Trädallén går som ett grönt penseldrag från Tekniska Högskolan till Gärdet och Svea Symfoni ligger på esplanadens solsida. Stadions tunnelbanestation har sin uppgång vid trapporna upp till grannhuset. Området trafikeras även av flera busslinjer och föredrar du cykel finns det många cykelbanor där du snabbt, tryggt och bekvämt tar dig dit du vill. Kort sagt, här är det enkelt att leva och må bra, varje dag, året om. (Några av bilderna från annonsen är från www.soxbo.com)

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 3