Mäklare Lovisa Hedlund

Lovisa Hedlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Melodislingan 30, Östermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 13:00

Melodislingan 30

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

5 495 000 kr

49 m²

2 rum

4 469 kr/mån

112 143 kr/m²

Välkommen in i denna attraktiva och stilrena bostad med högt läge och fri sikt utöver hustaken. I samma hus och hiss finns den oslagbara Loungen med alla dess möjligheter. Bostaden disponeras med en bra balkong i öster mot den lugna Löjtnantsgatan som är en mindre återvändsgata. Lägenheten har ett högt och fritt läge utan direkt insyn. Stort socialt vardagsrum i öppen planlösning mot påkostat kök från SieMatic och vitvaror från Miele. Rymligt sovrum med inbyggda garderober. Stilrent badrum med dusch och tvätt/torkmaskin. Ett hem i hög internationell toppklass! Ett boende i Svea Symfoni innebär att du kan ta del av en lång rad helt unika servicefunktioner som förenklar vardagen. Föreningens exklusiva lounge är ca 650 kvm och har bemannad reception, gym, festlokal samt mötesrum bland annat. Som boende i Svea Symfoni kan man även beställa tjänster så som städning, kemtvätt som kan hämtas upp två gånger i veckan eller färdiglagad mat hem till dörren. Läget vid Valhallavägen och Stadion är unikt. Direkt närhet till stadens puls och grönskan vid Lill-Jansskogen. Stadions tunnelbanestation har sin uppgång vid trapporna upp till grannhusen. Området trafikeras även av flera busslinjer och föredrar du cykel finns det många cykelbanor där du snabbt, tryggt och bekvämt tar dig dit du vill. Kort sagt, här är det enkelt att leva och må bra, varje dag, året om.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Armfeltsgatan 23, Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Armfeltsgatan 23

Lägenhet
Östermalm / Nedre Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

4 795 000 kr

50 m²

2 rum

2 648 kr/mån

95 900 kr/m²

Ljus, välplanerad och charmig bostad belägen på enkelriktad gata på Nedre Gärdet med balkong i söderläge! Vardagsrummet är lägenhetens hjärta, här upplever man ett ljust härligt rum med ett vackert burspråk, parkettgolv, öppen spis samt pardörrar mot den indragna och rymliga balkongen. Balkongen har gott om plats för balkongmöbler och erbjuder ett soligt läge samt en trivsam utsikt. Köket är beläget centralt i bostaden och rymmer ett matbord invid fönstret. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och garderob. Hallen är rymlig och har plats för ytterkläder på hatthylla samt i inbyggda garderober. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar. Del av stabil förening med god ekonomi. Till bostaden disponeras två förråd, ett större på vinden och ett mindre i källaren. För medlemmarna i föreningen ges tillgång till en tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum samt möjligheten att hyra ett övernattningsrum. Föreningen har även 6 stycken parkeringsplatser som hyrs ut för ca 1100 kr/månaden. I området bor man med närheten till såväl City som grönskan med Gärdet, Tessinparken och Djurgården på promenadavstånd. Goda kommunikationer finns i närheten via såväl busslinjer som tunnelbana. Matbutiker samt flertalet trevliga restauranger och caféer finns i kvarteren.

 • Balkong
 • Hiss
Smedsbacksgatan 3B, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Smedsbacksgatan 3B, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Smedsbacksgatan 3B, Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Smedsbacksgatan 3B

Lägenhet
Östermalm / Gärdet, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

4 750 000 kr

55 m²

3 rum

3 211 kr/mån

86 364 kr/m²

Ljus och väldisponerad hörnlägenhet i klassisk funkisstil om tre rum och kök där du njuter året runt. Vacker öppen spis för höst- och vinterkvällarna och en stor och lummig balkong för våren och sommaren. Med ett attraktivt och ostört läge i trivsamma kvarter bor du alldeles intill tunnelbanan och en välsorterad matbutik i huset bredvid. Restauranger, vackra grönområden och trevliga promenadstråk finns bara några minuters promenad bort. Föreningen är skuldfri och har en stabil kassa vilket ger en stor trygghet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Melodislingan 46, Östermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 12:00

Melodislingan 46

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

4 295 000 kr

40,5 m²

2 rum

3 971 kr/mån

106 049 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva mini 2:a med mycket hög standard, i nyskick. Genomgående i hela bostaden ligger ett vackert enstavsparkett förutom i hallen där det ligger en klinker med kalkstenskaraktär. Väggar, innerdörrar samt dörrfoder håller genomgående en ljus grå ton vilket ger en ombonad karaktär. Köket från SieMatic är välutrustat med vitvaror från Miele, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Integrerade kyl/frys och diskmaskin, fläkt från Pandora. Franska balkongen ger härligt ljusinsläpp till hela bostaden med fin utsikt mot Stadion. Rymligt sovrum med platsbyggd klädförvaring, påkostat badrum med dusch och kombinerad TM/TT från Miele. Här förverkligar vi drömmen om en modern och tidlös Östermalmsvåning med stadens toner strax intill. Inbäddad i grönska, intill anrika Musikhögskolan, Svea Artilleri och Stadion. Ett boende i Svea Serenad innebär att du kan ta del av en lång rad helt unika servicefunktioner som förenklar vardagen. Föreningens lounge är ca 600 kvm och har bemannad reception, gym, festlokal samt mötesrum. Man kan även beställa tjänster så som städning, kemtvätt som kan hämtas upp två gånger i veckan eller färdiglagad mat hem till dörren. Inklusive Lounge på ca 600 kvm! Kontakta mäklare för privatvisning - tillträde flexibelt, möjlighet till snabb inflyttning!

 • Plus
 • Hiss
Melodislingan 52, Östermalm, Stockholms kommun
Melodislingan 52, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Melodislingan 52, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Melodislingan 52

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Stockholm – Östermalm

4 300 000 kr

49 m²

2 rum

4 613 kr/mån

87 755 kr/m²

Välkommen till denna mycket väldisponerad 2:a med mycket hög standard. Genomgående i hela bostaden ligger ett vackert enstavsparkett förutom i hallen där det ligger en klinker med kalkstenskaraktär. Väggar, innerdörrar samt dörrfoder håller genomgående varm ton vilket ger en ombonad karaktär. Köket från SieMatic är välutrustat med vitvaror från Miele, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn. Integrerade kyl/frys och diskmaskin, fläkt från Pandora. Badrum med dusch och kombinerad TM/TT från Miele. I bostaden finns vattenburen golvvärme. CONCIERGE SERVICE/LOUNGE - GARAGE I HUSET - RYMLIG HISS! VÄLPLANERAD BOSTAD -GYM Ett boende i Svea Serenad innebär att du kan ta del av en lång rad helt unika servicefunktioner som förenklar vardagen. Föreningens exklusiva lounge är ca 650 kvm och har bemannad reception, gym, festlokal samt mötesrum bland annat. Som boende i Svea Serenad kan man även beställa tjänster så som städning, kemtvätt som kan hämtas upp två gånger i veckan eller färdiglagad mat hem till dörren. Läget vid Valhallavägen och Stadion är unikt. Direkt närhet till stadens puls och grönskan vid Lill-Jansskogen. Bra kommunikationer vid hus 1 - Stadions tunnelbanestation samt bra bussförbindelser. Arkitekten Brunnberg & Forshed har ritat moderna byggnader med klassiska influenser. Projektet präglas av exklusiva och moderna materialval samt bra ljusinsläpp. Mycket information om projektet går även att hitta på www.sveaserenad.se

 • Premium
 • Hiss

Visar alla 5