Mäklare Bjorn Lindahl

Bjorn Lindahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Traditionsgatan 4, Storängskilen, Strängnäs kommun

Traditionsgatan 4

Villa
Storängskilen, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
4 500 000 kr
158 m²
7 rum
1 225 m² tomt

Välkommen till Ulvhäll och en välplanerad och hemtrevlig villa om 7 rok med stora fina umgängesytor. Fem stora sovrum, två badrum, stort fint kök som är öppet mot vardagsrummet. Fin utemiljö med stor altan med spabad på baksidan, och på framsidan i soligt söderläge finns en fin stensatt utemiljö. Lättskött trädgårdstomt med stora gräsytor, baksidan har insynsskyddande häck runtom. Carport och förråd. Lugnt läge utan genomfartstrafik.

Bärby Granliden 40, Fogdö, Strängnäs kommun

Bärby Granliden 40

Villa
Fogdö, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 300 000 kr
162 + 78 m²
7 rum
4 261 m² tomt

I den lilla byn Bärby erbjuds nu ett fint boende i lugn och avslappnad lantlig miljö, omgivet av häst- och fårhagar och samtidigt närhet till det mesta: livsmedel, skola, kommunikationer, badstrand och båtliv, golfbana. Rymlig och charmig villa med fint soligt läge. Här ryms både barnfamiljen och du med önskemål om extra utrymme. Social och trevlig planlösning med stort lantkök och stora fina umgängesytor, stor altan i soligt läge, underbar stor tomt med fruktträd och syrener. Flera uthus, gäststuga, verkstad och uthuslänga. Obs endast bokade visningar, vänligen kontakta mäklaren för visning!

Helgarö Stensholm 1:2, null, Strängnäs kommun

Helgarö Stensholm 1:2

Tomt
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
425 000 kr
7 973 m² tomt
Kastanjestigen 3, Mariefred, Gnesta kommun

Kastanjestigen 3

Villa
Mariefred, Gnesta kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 400 000 kr
17 + 7 m²
2 rum
2 305 m² tomt

Mysigt litet fritidshus utanför Mariefred, i mycket välskött och omtyckt område vid fina Marvikarna. Högt och ogenerat läge. Charmig och mysig stuga med storstuga/kök i bottenvåningen och övervåning med sovloft. Separat bastubyggnad med dusch. Stor härlig altan. Lugn återvändsväg, mycket barnvänligt område. Några minuters gångväg till badplats i Marvikarna.

Källgatan 3A, 3 tr, Centralt, Strängnäs kommun

Källgatan 3A, 3 tr

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 400 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
1 772 kr/mån
40 000 kr/m²

Ljus och fin tvåa med perfekt, centralt läge och närhet till allt! Stor balkong i härligt västläge med utsikt mot Mälaren samt eftermiddags- och kvällssol. Välplanerat kök med bra ytor och separat matplats. Rymligt kaklat duschrum med tvättmaskin. Rymlig klädkammare. Hiss och parkeringsgarage i huset. Bra förening med låga avgifter. Lungt fint läge mitt i centrum.

 • Balkong
 • Hiss
Samtingsgatan 1, Storgärdet, Strängnäs kommun
 • Sön 24 sep kl 14:00

Samtingsgatan 1

Lägenhet
Storgärdet, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 295 000 kr
133,5 + 50 m²
5 rum
6 212 kr/mån
24 682 kr/m²

Utöver det vanliga! Toppenfin lägenhet i vackert hus från 1912. Härlig våning med stil och charm. Vackra parkettgolv, nästan tre meters takhöjd, mysiga burspråk och spröjsade fönster, fungerande kakelugn. Stort kök med köks-ö, två helkaklade duschrum. Separat lägenhet på 2 rok ca. 50 kvm i källaren. Egen trädgård med äppelträd och bärbuskar. Bekvämt och lättillgängligt läge i bottenplan. Centralt läge, med närhet till skolor, badhus, sporthall, centrum, resecentrum och badplats. Välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
Fogdö Välnäslund 1, Fogdö, Strängnäs kommun
 • Lör 30 sep kl 15:45
Fogdö Välnäslund 1, Fogdö, Strängnäs kommun, bild 2
Fogdö Välnäslund 1, Fogdö, Strängnäs kommun, bild 3

Fogdö Välnäslund 1

Fritidshus
Fogdö, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 600 000 kr
55 + 40 m²
3 rum
2 498 m² tomt

Lantlig charm i mysigt torpställe med lugnt ogenerat läge på trevliga Fogdön utanför Strängnäs. Varsamt renoverat soldattorp med bibehållen charm, pärlspont, spröjsade fönster, vedspis. Klassiskt soldattorp uppfört 1686, fullständig ägarlängd finns! Flera uthus, gäststuga, bastu/dusch, verkstad. Borrad brunn med vatten året runt, nytt avlopp. Stor fin tomt med fruktträd. Närhet till Mälaren, flera badplatser i närheten. Strängnäs och E20 nås på 10 minuter. Välkommen!

 • Premium
Eskilstunavägen 12, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
 • Lör 30 sep kl 13:30
Eskilstunavägen 12, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 2
Eskilstunavägen 12, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 3

Eskilstunavägen 12

Lägenhet
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 975 000 kr
78 m²
3 rum
vån 0/3
4 121 kr/mån
25 321 kr/m²

Välplanerad trea med perfekt centralt läge. Trevlig öppen planlösning med stort kök. Två uteplatser, en vid entrén och även en inglasad uteplats i söderläge. Egen entré i markplan, mycket bekvämt och praktiskt. Populär och välskött HSB-förening. 300 meter till centrum med affärsgator och restauranger, och lika nära till Mälaren med småbåtshamnen i Västerviken och även badet på Visholmen. Gångavstånd till järnvägsstationen, nära till allt!

 • Premium
 • Hiss
Örtagårdsvägen 16, Ulvhäll, Strängnäs kommun

Örtagårdsvägen 16

Radhus
Ulvhäll, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 795 000 kr
116 m²
5 rum
238 m² tomt

Mycket trevligt och välplanerat radhus i populärt barnvänligt område med bad och lekplats runt hörnet. Eget garage och förrådsbod. Lättskött tomt med stor inglasad altan på baksidan. Bekvämt boende med låg och stabil boendekostnad. Bra läge med bekvämt gångavstånd till resecentrum, och bara några minuter med bil till E20.

Svedjevägen 15B, Dammen, Strängnäs kommun

Svedjevägen 15B

Radhus
Dammen, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 595 000 kr
102 m²
4 rum
6 348 kr/mån
15 637 kr/m²

Ljust och trivsamt bostadsrättsradhus med bra läge. Stort kök med utgång till fin uteplats. Bra planerat med tre stora sovrum och två badrum. Trevlig framsida med stort härligt trädäck i söderläge och stor nybyggd altan på baksidan. Barnvänligt, lugnt och bilfritt område med fin lekplats, nära förskola, skola, motionsspår och kommunikationer.

 • Uteplats
Olvonvägen 2, Mariefred - Kalkudden, Strängnäs kommun
Olvonvägen 2, Mariefred - Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 2
Olvonvägen 2, Mariefred - Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 3

Olvonvägen 2

Fritidshus
Mariefred - Kalkudden, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 500 000 kr
71 + 47 m²
4 rum
1 885 m² tomt

Permanentbonat fritidshus utanför mysiga Mariefred. Utmärkt läge vid Mälaren. Mycket charmigt och trivsamt med ombonad och smakfull interiör. Fint renoverat kök med stor matplats och fin utsikt, storstuga med öppen spis, tre sovrum. Stor härlig terrass med badtunna och paviljong och sol hela dagen. Inredd källare med fin relax och stort sovrum/allrum. Gäststuga samt uthus. Stor fin verkstad i källaren. Vacker och solig tomt med högt fint läge och sjöglimt. Några minuters gångväg till badplats och småbåtbryggor. Mycket populärt fritidsområde vid Mälaren. VÄLKOMMEN!

 • Premium
Varpvägen 9, Fårhushagen Bovieran, Strängnäs kommun

Varpvägen 9

Lägenhet
Fårhushagen Bovieran, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 200 000 kr
86,8 m²
3 rum
vån 3/3
7 143 kr/mån
25 346 kr/m²

Välkommen till ett unikt boende med grönska året om! Ett annorlunda boende för dig som vill ha något extra - Ett grönt boende - med mycket hjärta, gemenskap, glädje och trygghet. Bovieran är ett 50+ boende i en växtrik miljö med behagligt klimat och trevlig atmosfär året runt. Lägenheten är en rymlig och välplanerad 3:a på 86,8 kvm, fördelat på tre rum och kök samt stor balkong. Bostaden är belägen i översta planet och har ett bra läge med fin utsikt. Obs endast bokade visningar, kontakta mäklaren för visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 12