Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hörby Lyckebo 1, Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun
 • Fre 9 jun kl 16:00

Hörby Lyckebo 1

Villa
Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

3 300 000 kr

119 m²

5 rum

4 313 m² tomt

Välkommen till Hörby Lyckebo, en lantligt belägen villa utanför Härad. Välskött och bra planerad familjevilla med två duschrum och bastu. Rymligt kök, allrum med braskamin och vardagsrum. Stor tomt med en härlig baksida i sydvästläge som har ogenerat läge mot gärden och ängar, här finns inglasat uterum och stort trädäck. Garage finns.

 • Plus
Svedjevägen 15 A, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun

Svedjevägen 15 A

Lägenhet
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

1 750 000 kr

102 m²

4 rum

6 348 kr/mån

17 157 kr/m²

Välkommen till Svedjevägen 15A! Ljust och trivsamt bostadsrättsradhus med bra läge. Stort kök med utgång till fin uteplats. Bra planerat med tre stora sovrum och två badrum. Trevlig framsida med stort härligt trädäck i söderläge och stor nybyggd altan på baksidan med ett stort inglasat uterum. Barnvänligt, lugnt och bilfritt område med fin lekplats, nära förskola, skola, motionsspår och kommunikationer. En ypperlig chans att förvärva denna fina lägenhet i ett mycket fint område!

Bärby Granliden 40, Fogdö, Strängnäs kommun

Bärby Granliden 40

Villa
Fogdö, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

3 300 000 kr

162 m²

7 rum

4 261 m² tomt

I den lilla byn Bärby erbjuds nu ett fint boende i lugn och avslappnad lantlig miljö, omgivet av häst- och fårhagar och samtidigt närhet till det mesta: livsmedel, skola, kommunikationer, badstrand och båtliv, golfbana. Rymlig och charmig villa med fint soligt läge. Här ryms både barnfamiljen och du med önskemål om extra utrymme. Social och trevlig planlösning med stort lantkök och stora fina umgängesytor, stor altan i soligt läge, underbar stor tomt med fruktträd och syrener. Flera uthus, gäststuga, verkstad och uthuslänga. Välkommen på visning!

BRF Språnget i Mariefred, Mariefred, Strängnäs kommun
 • 4 lediga bostäder

BRF Språnget i Mariefred

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

fr. 3 205 000 kr

112-127,5 m²

5-6 rum

5 628 kr/mån

Hela 3-ÅRS AVGIFTSFRITT boende för dig som tecknar avtal nu* Välkommen till ditt nya hem! Här planeras nu för 20 familjevänliga och nyproducerade bostadsrättsradhus om 112 kvm respektive 127 kvm i attraktivt område nära tågstationen i Mariefred. Här bor du miljömedvetet med närhet till natur, Mälarens vatten och en pittoresk småstadsidyll. För dig som vill ha närhet till kommunikation så är detta området för dig. Läggesta station ligger endast ett stenkast bort och därifrån tar tåget dig till Södertälje på 16 minuter, Stockholm på 40 min. Även Strängnäs och Eskilstuna ligger på bekvämt avstånd med tåget, 10 respektive 30 minuter. Charmiga Mariefreds centrum når du med cykel på några minuter. Anmäl ditt intresse idag! *Begränsad tid för erbjudandet, där du bor utan att behöva betala månadsavgiften i hela 3 år.

 • Nybyggnadsprojekt
Sjöborgsvägen 25, Härad, Strängnäs kommun
 • Sön 4 jun kl 13:30
Sjöborgsvägen 25, Härad, Strängnäs kommun, bild 2
Sjöborgsvägen 25, Härad, Strängnäs kommun, bild 3

Sjöborgsvägen 25

Villa
Härad, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

2 795 000 kr

108 m²

6 rum

1 223 m² tomt

Välkommen till denna välhållna suterrängvilla i Härad. Huset är beläget på härlig hörntomt med flera uteplatser, gäststuga, växthus, odlingslådor samt stor carport som även rymmer en husbil vid behov! Här är du omgiven av tomt med fågelkvitter och underbar natur, du promenerar snabbt ner till Sjöborgsbadet med bad och båtbryggor samtidigt som det är knappt 10 min med bil till Strängnäs centrum och Solbergas handel. Öppna ytterdörren och du möts av en värmande kamin och den gemytliga, ombonade känslan följer med dig vidare in i huset. Här är många av de stora dyra renoveringarna/installationerna redan gjorda såsom bergvärme och gjutjärnskamin. Huset har också fått nytt tak och radonsug är installerad. Som ny ägare kan du fokusera på att sätta din prägel på huset. Här finns alla förutsättningar för en god livskvalité för familjen med sann bykänsla och samtidigt närhet till allt! Bra pendlingsläge med snabb access till E 20.

 • Premium
 • Uteplats
Ekebergsvägen 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun
 • Sön 4 jun kl 15:30
Ekebergsvägen 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Ekebergsvägen 11, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Ekebergsvägen 11

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

4 495 000 kr

150 m²

6 rum

1 355 m² tomt

Välkommen till detta vackra faluröda hus från 2007 som förenar det bästa av två världar, sekelskifte versus modern komfort, lantligt versus centralt. Huset är beläget på fina Selaön där Mälarens vatten alltid är nära. Stilen är traditionell från förra sekelskiftet med spröjsade fönster, takad farstukvist med pardörrar i guldockra och enkupigt taktegel. Invändigt helt up to date med komforten som efterfrågas i nuvarande tidsepok. Stilrent, yteffektivt, fina materialval, härliga sociala ytor såväl in- som utvändigt och mittemellan vilket den sinnrikt tillbyggda, delvis takade, altanen ser till. Ljusinsläppet i huset är underbart och gjutjärnskaminen värmer kropp och själ. Allt som behövs för ett gott liv finns på entréplan så detta är ett hus man kan planera att bo länge i. Det rymmer även med råge en familj med sina fyra sovrum och två badrum. Det kan bli någons lyxiga sommarboende eller, som idag, permanenthus. Fiber finns. På tomten finns carport med vidbyggt isolerat gäst/hobbyrum samt bra isolerad mindre verkstad/ förråd i trädgården på baksidan. Härlig trädgårdstomt med plana gräsytor, och fruktträd. Huset är beläget med fin utsikt över öppna fält och samtidigt är det endast någon enstaka minut med bil (cykelavstånd) till Stallarholmens centrum med Ica affär, skola F-6 samt trevliga bagerier och caféer. Vem vill inte bo i denna Bullerby-dyll där stjärnorna lyser klarare än i stan och axlarna åker ner? Cykellederna och badplatserna är många och omväxlande och här händer det spännande saker som visfestival vid Mälsåkers slott, vintagefestival, korv-och brödfestival samt aptitrundor vid "Gulan" Trakten bjuder på många lokala matproducenter vad gäller vilt och grönsaker, Stallarholmens brygghus bidrar med spännande drycker. Måste man lämna denna värld för jobb och annat tvingande finns goda busskommunikationer från Stallarholmen till Strängnäs eller Mariefred med sina respektive tågstationer för vidare pendling.

 • Premium
Ugglevägen 2, Stallarholmen, Strängnäs kommun

Ugglevägen 2

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

3 995 000 kr

100 m²

4 rum

2 370 m² tomt

Uppe på höjden vid återvändsgränd längs Ugglevägens mysiga gata finner vi detta smultronställe. Här finner vi en trädgård full av grönska med gångar som leder oss nedför tomten och till den privata bryggan invid Mälarens kant. Här finns flera mysiga platser att utforska för att hitta dina favoriter för morgonkaffet i lugnet, lunchen med familjen och eftermiddagsfikan med vännerna. Från huset och trädgården har du en hänförande utsikt över himmel och vatten. Huset är väl omhändertaget med kök i lantlig stil, badrum med tvättmaskin, två sovrum samt vardagsrum med kamin. På tomten finns även en gäststuga med allrum och sovrum, båthus för vinterförvaring av liten båt, utemöbler eller all er fiskeutrustning. Med båt tar man sig snabbt till närliggande Strängnäs, Mariefred eller varför inte det forntida Birka. Ett harmoniskt hem med gångavstånd till badplats och cykelavstånd till mataffär och restauranger. Här är det lätt att trivas - kanske är det din tur att få ta del av det?

Svedjevägen 15B, Dammen, Strängnäs kommun

Svedjevägen 15B

Radhus
Dammen, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

1 695 000 kr

102 m²

4 rum

6 348 kr/mån

16 618 kr/m²

Ljust och trivsamt bostadsrättsradhus med bra läge. Stort kök med utgång till fin uteplats. Bra planerat med tre stora sovrum och två badrum. Trevlig framsida med stort härligt trädäck i söderläge och stor nybyggd altan på baksidan. Barnvänligt, lugnt och bilfritt område med fin lekplats, nära förskola, skola, motionsspår och kommunikationer.

 • Uteplats
Skvattramsvägen 5, Mariefred - Kalkudden, Strängnäs kommun

Skvattramsvägen 5

Fritidshus
Mariefred - Kalkudden, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

2 495 000 kr

64 m²

3 rum

2 462 m² tomt

Välkommen till ett totalrenoverat sommarparadis med några minuters gångväg till Mälaren med bad och båtbryggor! Skvattramsvägen ligger på mysiga Kalkudden i Mariefred, ett populärt fritidshusområde med inslag av permanentboende. Huset är smakfullt inrett med fina materialval och trevlig planlösning. Helrenoverat 2021-2022, kök och vardagsrum med öppen planlösning, lyxigt helkaklat duschrum, två sovrum. Fin isolerad gäststuga. Stort trädäck med spabad. Stor tomt, kuperad med fina hällar och med högt fint läge. 500 m till Mälaren och samfällighetens båtbryggor. Kalkudden ligger ca 15 minuters bilväg till Mariefred/Läggesta. Från Läggesta går det tåg till Stockholms Central, det tar ca 35 minuter.

Riavägen 13, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Riavägen 13

Villa
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

2 600 000 kr

107 m²

5 rum

817 m² tomt

Välkommen till Riavägen 13. Denna suterrängvilla, som ligger i ett lugnt barnvänligt område i Åkers Styckebruk, Är perfekt för dig som söker en bostad där du får sätta din egna prägel och stil. Huset Har ett helt nytt tak samt ett nyrenoverat badrum i modern och snygg stil. En oslipad diamant för dig som vill bo i ett mycket bra område med 5-7 minuters promenad till Skola, ishall, fotbollsplan, badplats samt Ica butik.

 • Balkong
 • Uteplats
Slottsviksvägen 3, Mariefred - Edeby, Strängnäs kommun
Slottsviksvägen 3, Mariefred - Edeby, Strängnäs kommun, bild 2
Slottsviksvägen 3, Mariefred - Edeby, Strängnäs kommun, bild 3

Slottsviksvägen 3

Fritidshus
Mariefred - Edeby, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

1 950 000 kr

67 m²

4 rum

1 476 m² tomt

Vinterbonat fritidshus i trevligt område med gemensam badplats. Ljus och fin interiör. Anslutet till kommunalt vatten/avlopp. Stor altan med sydvästläge ger härlig kvällssol. Kamin i vardagsrummet erbjuder extra värme och mysfaktor. Gästhus, förråd samt jordkällare finns på tomten. Rikligt med bär och svamp i skogen runt omkring. Välskött samfällighet med egen badplats och brygga samt möjlighet att hyra båtplats.

 • Premium
 • Uteplats
Jägarbacken 25E, null, Strängnäs kommun

Jägarbacken 25E

Radhus
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

2 195 000 kr

85 m²

4 rum

5 484 kr/mån

25 824 kr/m²

 • Balkong
Mellantäppsvägen 5, null, Strängnäs kommun
 • Sön 11 jun
Mellantäppsvägen 5, null, Strängnäs kommun, bild 2
Mellantäppsvägen 5, null, Strängnäs kommun, bild 3

Mellantäppsvägen 5

Villa
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

7 500 000 kr

177,6 m²

6 rum

481 m² tomt

Varmt välkomna till denna underbara bostad på Mellantäppsvägen 5. Denna energieffektiva familjevilla erbjuder stora umgängesytor, 3 sovrum och 2 badrum. De nyinstallerade solcellerna med intelligent energilagring kommer hjälpa dig hålla nere elkostnaderna och den lättskötta trädgården bjuder på plommonträd, körsbärsträd och vindruvor. Här finns också ett isolerat garage. Här bor du i ett barnvänligt och populärt område med närhet till förskola, skola och Mariefreds pittoreska stadskärna. Inom promenadavstånd så finns även Hammarens IP. Här finns en sporthall, isrink, kampsportslokal, elljusspår och fotbollsplaner. Läs säljarens egna ord om "Villa Matilda" under Säljaren berättar!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Seglarvägen 23, Logarn, Strängnäs kommun

Seglarvägen 23

Fritidshus
Logarn, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

1 595 000 kr

85 m²

3 rum

1 377 m² tomt

Välkommen till detta mysiga timmerhus som har ett förflutet som skolhus i Värmland men sedan länge funnit sin plats invid Logarns udd! Här känner man historiens vingslag och nu kan du få vara med och skriva dess nästa kapitel! Från huset promenerar du på några minuter till två fina badplatser med fantastiska vyer över Mälarens vatten, båtplats ingår och så även möjlighet att nyttja Logarns samfällighetsförenings härliga vedeldade bastu med badbrygga eller varför inte ta en fotbollsmatch med ungarna på allmänningen. Här är det lugnt och bedövande vackert. Det är svårt att hitta ett bättre ställe att ladda batterierna på och hit kan man längta såväl sommar som vinter då det är möjligt att nyttja året runt. Huset har en fin murad och putsad eldstad med Roslagskamin att mysa vid kylslagna dagar. Till Stockholm pendlar du på en dryg timme, Aspö lanthandel ligger 5 min bort med bil och sommartid finns flera trevliga caféer att välja på i närområdet. Vill du ha lite stadspuls finns Strängnäs med sin spännande historia, vackra stadskärna med hamnen i centrum samt en uppsjö av restauranger och caféer drygt 15 min bort.

 • Uteplats
Märnäsvägen 11, Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Märnäsvägen 11, Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun, bild 2
Märnäsvägen 11, Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun, bild 3

Märnäsvägen 11

Fritidshus
Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

5 995 000 kr

66 m²

6 rum

2 264 m² tomt

Välkommen till Märnäsvägen 11 i Brunnsåker. Denna fantastiska arkitektritade villa används idag som sommarstuga, men har permanentstandard. Villan bjuder på en stor makalös altan i sydväst läge, som sträcker sig över halva tomten, med en underbar utsikt över Mälaren. Fastigheten består av tre moderna och vackra stugor. Huvudbyggnaden bjuder på vacker interiör med modernt kök och kaklat badrum samt stora glasdörrar för mycket ljusinsläpp och en vacker utsikt. Mellanstugan är precis som den stora, vackert inredd med moderna ytskikt, modernt kök samt ett kaklat badrum. Även denna stuga har stora glasdörrar som vetter mot Mälaren. Den lilla stugan eller "tornet" består av ett sovloft samt en altan med otrolig utsikt.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Exempelhus Älvsbyhus Åse inkl. tomt, Merlänna, Strängnäs kommun

Exempelhus Älvsbyhus Åse inkl. tomt

Villa
Merlänna, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

3 966 367 kr

107 m²

4 rum

1 276 m² tomt

Varmt välkomna till Merlänna Äng! Mitt i den sörmländska idyllen planeras nu för ett helt nytt villakvarter, med ängar, skogsdungar och Lännasjön som närmsta grannar. Generösa villatomter med rejäla byggrätter kombinerat med kvalitetshus från valfri husleverantör ger möjlighet att förverkliga dina innersta husbyggardrömmar. Här bor du naturskönt med ett bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. Med bil tar du dig snabbt och enkelt in till Strängnäs centrum, tågstationen eller ut på motorvägen. En större del av anläggningskostnaden för VA är inkluderat i tomtpriset! Etapp 1 inkluderar 10 st väl tilltagna tomter om 1 102 - 1 414 kvm med byggrätt om 180 kvm byggnadsarea samt komplementbyggnad om 55 kvm. Välj mellan enplansvillor och 1,5-planshus, med gott om yta kvar för garage, dubbelgarage eller gästhus. Välj ditt drömhus från valfri husleverantör! Observera att Fastighetsbyrån endast förmedlar villatomterna. Marknadsförda hus är endast exempel och inga hus är ännu uppförda på tomterna. Vissa exempelbilder kan visa exteriör som ej är förenlig med områdets detaljplan. Marknadsfört pris avser exempel på kombination av tomt och husentreprenad från Älvsbyhus, för att ge en god indikation på totalpriset. Angivet pris inkluderar: - Tomtkostnad om 1 195 000 kr - Husentreprenad för exempelhuset - Anslutningsavgift VA - Anslutningsavgift el/fiber - Cirka-kostnad för markarbete (schaktning, extra stenkross etc) - Övrig tomtkostnad (geoteknisk undersökning etc) - Grundmålning utvändigt - Bygg-el/byggvatten - Omlastning - Bygglov, nybyggnadskarta, byggsamråd mm - Kontrollansvarig, besiktningar Tillkommande kostnader i exemplen inkluderar tillval, pantbrevskostnader vid belåning, ytterligare markarbeten samt kostnader för finplanering av tomt. För närmare information om husmodeller från Älvsbyhus kontakta gärna Janne Snellman på 073-042 06 44 eller [email protected]

 • Nyproduktion
Sundbyvägen 11E , null, Strängnäs kommun

Sundbyvägen 11E

Lägenhet
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

1 700 000 kr

61 m²

3 rum

4 489 kr/mån

27 869 kr/m²

Välkommen till Sundbyvägen 11E. En mycket fin trea på mittenplan. Stor balkong i söderläge. Här finner du en modern lägenhet med välplanerade kvadratmetrar och härlig balkong med fantastiskt solläge. Här bor du med närhet till skolor, centrum, vacker natur med hagar, ängar och skog. På ca. en kvarts promenad bort finns stadskärnan med dess utbud av restauranger, affärer samt resecentrum.

Signalvägen, hus 3, Mariefred, Strängnäs kommun

Signalvägen, hus 3

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

3 205 000 kr

112 m²

5 rum

5 628 kr/mån

28 616 kr/m²

Hela 3-ÅRS AVGIFTSFRITT boende för dig som tecknar avtal nu* Välkommen till ditt nya hem! Här planeras nu för 20 familjevänliga och nyproducerade bostadsrättsradhus om 112 kvm respektive 127 kvm med hög inredningsstandard i attraktivt område nära tågstationen i Mariefred. Här bor du miljömedvetet med närhet till natur, Mälarens vatten och en pittoresk småstadsidyll. För dig som vill ha närhet till kommunikation så är detta området för dig. Läggesta station ligger endast ett stenkast bort och därifrån tar tåget dig till Södertälje på 16 minuter, Stockholm på 40 min. Även Strängnäs och Eskilstuna ligger på bekvämt avstånd med tåget, 10 respektive 30 minuter. Charmiga Mariefreds centrum når du med cykel på några minuter. *Erbjudandet gäller för tecknande av avtal under begränsad tid. Ta chansen och bo i din nya bostad utan att behöva betala månadsavgiften i hela 3 år.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Tingstugatan 33C, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 33C

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

1 075 000 kr

42,5 m²

2 rum

3 744 kr/mån

25 294 kr/m²

Toppenfin tvåa i bottenplan. Renoverad med nytt kök och nytt helkaklat duschrum. Smakfull ljus luftig interiör med 2,70 i takhöjd. Fina ytskikt och hörnlägenhet vilket ger extra fönster och ljusinsläpp. Stambytt fastighet samt bytta fönster och säkerhetsdörrar. Nya balkonger 2018. Fiber via stadsnätet finns anslutet. Till bostaden hör två rymliga förråd 5 respektive 2 kvadratmeter. Bilplatser finns framför huset, med eller utan el. Närhet till naturen med motionsspår och strövområden. Bra kommunikationer, busshållplats framför huset.

 • Balkong
Sundbyvägen 34 Lgh 1001, Sundby Park, Strängnäs kommun
 • Lör 3 jun kl 13:30

Sundbyvägen 34 Lgh 1001

Lägenhet
Sundby Park, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

995 000 kr

56,5 m²

2 rum

4 972 kr/mån

17 611 kr/m²

Välkommen till denna toppenfina och rymliga tvåa som har ett underbart läge nära Mälaren! Lägenheten ligger i ett lugnt och skyddat läge en halvtrappa upp, ostört, tyst och utan insyn. En välplanerad bostad i gott skick och med smakfull färgsättning. Renoverat kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fint helkaklat duschrum med tvättmaskin. Fina spröjsade fönster och högt i tak. Vackert sjöläge med gemensam badbrygga och grillplats med strålande sjöutsikt. Ett kvalitetsboende i lugn, naturskön miljö vid Mälaren, omgiven av vackra ekbackar och härliga promenadvägar.

 • Plus
 • Hiss
Dalskog 3, Stallarholmen, Strängnäs kommun
 • Sön 11 jun kl 14:45

Dalskog 3

Fritidshus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

2 295 000 kr

49 m²

3 rum

2 275 m² tomt

Välkommen till Dalskog 3! Denna fantastiska fastighet bjuder på din egna lilla "bullerby". Tre stycken stugor med kök i varje hus. Här finns plats för hela familjen samt släkt och alla vänner! Stora altaner med solläge hela dagen, Storstugan är byggd av timmer och har braskamin, två sovrum, kök och wc. De två lillstugorna har även dem kök och braskaminer. På den stora tomten finns även förrådsbyggnader samt verkstad. En unik möjlighet att förvärva denna idyll med fantastiskt läge endast 10 minuter från Mariefred. Fiber finns!

 • Plus
 • Uteplats
Jägarbacken, hus 8, Mariefred, Strängnäs kommun

Jägarbacken, hus 8

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

3 680 000 kr

127,5 m²

6 rum

5 889 kr/mån

28 863 kr/m²

Hela 3-ÅRS AVGIFTSFRITT boende för dig som tecknar avtal nu* Välkommen till ditt nya hem! Här planeras nu för 20 familjevänliga och nyproducerade bostadsrättsradhus om 112 kvm respektive 127 kvm med hög inredningsstandard i attraktivt område nära tågstationen i Mariefred. Här bor du miljömedvetet med närhet till natur, Mälarens vatten och en pittoresk småstadsidyll. För dig som vill ha närhet till kommunikation så är detta området för dig. Läggesta station ligger endast ett stenkast bort och därifrån tar tåget dig till Södertälje på 16 minuter, Stockholm på 40 min. Även Strängnäs och Eskilstuna ligger på bekvämt avstånd med tåget, 10 respektive 30 minuter. Charmiga Mariefreds centrum når du med cykel på några minuter. *Erbjudandet gäller för tecknande av avtal under begränsad tid. Ta chansen och bo i din nya bostad utan att behöva betala månadsavgiften i hela 3 år.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Innervägen 3A, Vallmohagen hus A, Mariefred, Strängnäs kommun

Innervägen 3A, Vallmohagen hus A

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

6 245 000 kr

122 m²

6 rum

141,9 m² tomt

Välkomna till pittoreska Vallmohagen i centrala Mariefred! Här kommer Derome Husproduktion att uppföra totalt fem friköpta hus, varav tre stycken bostäder i radhusform om 122 kvm styck, ett friliggande hus om 122 kvm samt ett friliggande enplanshus om 79 kvm. Husen har klassiska och symmetriska fasader som tydligt knyter an till traditionell svensk trähusarkitektur. Med smakfulla färgsättning får varje hus sin egen identitet. Med sina små gator och gränder, låga trähus och insynsskyddade trädgårdar är Vallmohagen en naturlig och modern utveckling av Mariefreds befintliga stadskärna. Till varje fastighet hör två parkeringsplatser, på tomten eller intill. I det totala priset som anges i annonsen ingår tomten, nyckelfärdigt hus, anlagd tomt, bygglov och anslutningsavgifter. Samtlig fastighetsspecifik information hittar du under fliken dokument & länkar. Preliminär inflyttning juni 2024.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Merlänna Äng - Tomt 1, Merlänna, Strängnäs kommun

Merlänna Äng - Tomt 1

Tomt
Merlänna, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

995 000 kr

1 280 m² tomt

Varmt välkomna till Merlänna Äng! Mitt i den sörmländska idyllen planeras nu för ett helt nytt villakvarter, med ängar, skogsdungar och Lännasjön som närmsta grannar. Generösa villatomter med rejäla byggrätter kombinerat med kvalitetshus från valfri husleverantör ger möjlighet att förverkliga dina innersta husbyggardrömmar. Här bor du naturskönt med ett bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. Med bil tar du dig snabbt och enkelt in till Strängnäs centrum, tågstationen eller ut på motorvägen. En större del av anläggningskostnaden för VA är inkluderat i tomtpriset! Etapp 1 inkluderar 10 st väl tilltagna tomter om 1 102 - 1 414 kvm med byggrätt om 180 kvm byggnadsarea samt komplementbyggnad om 55 kvm. Välj mellan enplansvillor och 1,5-planshus, med gott om yta kvar för garage, dubbelgarage eller gästhus. Välj ditt drömhus från valfri husleverantör! Observera att Fastighetsbyrån endast förmedlar villatomterna. Marknadsförda hus är endast exempel och inga hus är ännu uppförda på tomterna.

 • Nyproduktion
Jägarbacken, hus 10, Mariefred, Strängnäs kommun

Jägarbacken, hus 10

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

3 580 000 kr

127,5 m²

6 rum

5 998 kr/mån

28 078 kr/m²

Hela 3-ÅRS AVGIFTSFRITT boende för dig som tecknar avtal nu* Välkommen till ditt nya hem! Här planeras nu för 20 familjevänliga och nyproducerade bostadsrättsradhus om 112 kvm respektive 127 kvm med hög inredningsstandard i attraktivt område nära tågstationen i Mariefred. Här bor du miljömedvetet med närhet till natur, Mälarens vatten och en pittoresk småstadsidyll. För dig som vill ha närhet till kommunikation så är detta området för dig. Läggesta station ligger endast ett stenkast bort och därifrån tar tåget dig till Södertälje på 16 minuter, Stockholm på 40 min. Även Strängnäs och Eskilstuna ligger på bekvämt avstånd med tåget, 10 respektive 30 minuter. Charmiga Mariefreds centrum når du med cykel på några minuter. *Erbjudandet gäller för tecknande av avtal under begränsad tid. Ta chansen och bo i din nya bostad utan att behöva betala månadsavgiften i hela 3 år.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Nicandergatan 1, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun

Nicandergatan 1

Lägenhet
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

1 750 000 kr

73,5 m²

2 rum

3 154 kr/mån

23 810 kr/m²

Välkommen till denna unika tvåa om 73,5 kvm med egen ingång och belägen på centralt läge mitt i hjärtat av Strängnäs. Bostaden erbjuder renoverade ytskikt med välplanerad planlösning som är väl tilltagen med fina materialval och lättmöblerade ytor. Njut av ett välutrustat och modernt kök med öppen planlösning mot det generösa vardagsrummet, ett stort sovrum med tillhörande walk in closet samt ett stort badrum med bl.a. golvvärme. Ett bekvämt boende där det bara är att flytta in med gångavstånd till mataffär, butiker, restauranger, vatten, natur och kommunikationer. Här är det lätt att trivas!

Föreningsgatan 1E, null, Strängnäs kommun

Föreningsgatan 1E

Lägenhet
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

2 275 000 kr

54 m²

2 rum

4 026 kr/mån

42 130 kr/m²

Välkommen till Stadsparken i Mariefred och denna moderna tvåa på bottenplan. Här bor du med närhet till centrum och Mariefreds pittoreska stadskärna. Bostaden har genomgående ljusa materialval och högt i tak som ger en rymd i hela bostaden. Här finns gott om förvaring och en entréterass.

 • Hiss
Signalvägen, hus 2, Mariefred, Strängnäs kommun

Signalvägen, hus 2

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

3 205 000 kr

112 m²

5 rum

5 628 kr/mån

28 616 kr/m²

Hela 3-ÅRS AVGIFTSFRITT boende för dig som tecknar avtal nu* Välkommen till ditt nya hem! Här planeras nu för 20 familjevänliga och nyproducerade bostadsrättsradhus om 112 kvm respektive 127 kvm med hög inredningsstandard i attraktivt område nära tågstationen i Mariefred. Här bor du miljömedvetet med närhet till natur, Mälarens vatten och en pittoresk småstadsidyll. För dig som vill ha närhet till kommunikation så är detta området för dig. Läggesta station ligger endast ett stenkast bort och därifrån tar tåget dig till Södertälje på 16 minuter, Stockholm på 40 min. Även Strängnäs och Eskilstuna ligger på bekvämt avstånd med tåget, 10 respektive 30 minuter. Charmiga Mariefreds centrum når du med cykel på några minuter. *Erbjudandet gäller för tecknande av avtal under begränsad tid. Ta chansen och bo i din nya bostad utan att behöva betala månadsavgiften i hela 3 år.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Rosöga by 11A, null, Strängnäs kommun

Rosöga by 11A

Radhus
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

2 295 000 kr

110 m²

4 rum

1 210 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR BOKNING AV VISNING! Välkommen till Rosöga By 11A och detta idylliska läge i lantlig miljö. Här bor du med närhet till naturen i en radhuslänga från 1939. Bostaden har gavelläge och en lättskött tomt om 1210kvm. På tomten finns ett växthus och på den nybyggda altanen kan du njuta av trevliga fikastunder och härliga grillkvällar.

 • Uteplats
Skördevägen 33, X Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Skördevägen 33

Lägenhet
X Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

1 495 000 kr

116 m²

4 rum

7 481 kr/mån

12 888 kr/m²

Fräscht och trevligt bostadsrättsradhus i 2 plan. Lättskött tomt med två fina uteplatser. Stor terrass med soligt ogenerat västläge på baksidan och mysig altan på framsidan. Radhuset har ljus trivsam interiör med mycket trevlig planlösning. Förråd både på både fram- och baksidan. Fiber finns indraget. Barnvänligt bilfritt område med lekplats. Visas efter överenskommelse, kontakta mäklaren för visning!

Skördevägen 11A, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Skördevägen 11A

Lägenhet
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

1 075 000 kr

49,3 m²

2 rum

2 995 kr/mån

21 805 kr/m²

Liten trevlig tvåa med fint läge i markplan. Gavellägenhet med egen uteplats. Kök med matplats och utgång direkt till uteplatsen mot innergården, soligt västläge. Mycket trevlig planlösning. Badrum med egen tvättmaskin. Rymligt förråd direkt vid entrén. Fiber finns indraget, ingår i avgiften. Barnvänligt bilfritt område med lekplats. Välkommen!

Föreningsgatan 13A, Mariefred Centralt, Strängnäs kommun

Föreningsgatan 13A

Lägenhet
Mariefred Centralt, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

2 265 000 kr

53 m²

2 rum

3 952 kr/mån

42 736 kr/m²

Charmig tvåa med uppgraderad inredning i modern stil! Här erbjuds ett bekvämt boende i centrala Mariefred, modern och klimatsmart lägenhet i Stadsparken. Slipp underhåll av stora gräsmattor och fasader och njut istället bland solstolar och blomster på uteplatsen! Parkeringsplats ingår i avgiften.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
TINGSTUGATAN 44B, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

TINGSTUGATAN 44B

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

1 290 000 kr

65,7 m²

2 rum

3 494 kr/mån

19 635 kr/m²

Rymlig 2:a på andra våningen med stor balkong i soligt sydvästläge! Belägen högt upp på Tingstuhöjden med närhet till skog och motionsspår. Lägenheten har ett stort vardagsrum med generöst utrymme för både matgrupp och soffa och utgång till balkongen. Köket har kvar de charmiga kökssnickerierna som är vitlackade. Badrum med dusch, våtrumsmatta på golvet och kaklade väggar. Här finns också en tvättmaskin.

 • Plus
Fogdö Grindahäll 1, Fogdö, Strängnäs kommun

Fogdö Grindahäll 1

Villa
Fogdö, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

3 800 000 kr

150 m²

5 rum

2 921 m² tomt

Livskalitet på landet! Här finner du ett fint boende med det lilla extra. Lugn och avslappnad lantlig miljö och samtidigt nära till det mesta: livsmedel, skola, kommunikationer, badstrand och båtbryggor, golfbana. Rymlig och mycket välskött villa med högt fint läge. Här ryms både barnfamiljen och du med önskemål om extra utrymme. Social och trevlig planlösning med stora fina umgängesytor, stor altan i soligt söderläge, underbar tomt med fruktträd, pulkabacke och fiskdamm. Fiber indraget, bergvärme 2019. Rymligt isolerat garage med V/A. Välkommen på visning!

Domargatan 5, null, Strängnäs kommun
 • Tor 8 jun kl 18:00

Domargatan 5

Villa
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

5 500 000 kr

129 m²

4 rum

206 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna fina stadsvilla med genomgående ljus och harmonisk färgsättning och enhetliga parkettgolv. Känslan är skandinavisk och stilren, de stora fönstren ger generöst med ljusinsläpp och planlösningen är socialt genomtänkt. Här bor du i ett modernt boende i en stil som smälter väl in i Mariefreds pittoreska stadskärna. På promenadavstånd når du centrala Mariefred med dess utbud av restauranger & butiker. Mysig trädgård med mycket sol och ett växthus för den odlingsintresserade.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Innervägen 3B, Vallmohagen hus B, Mariefred, Strängnäs kommun

Innervägen 3B, Vallmohagen hus B

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

6 100 000 kr

122 m²

6 rum

147,2 m² tomt

Äganderätt! Välkomna till pittoreska Vallmohagen i centrala Mariefred! Här kommer Derome Husproduktion att uppföra totalt fem friköpta hus, varav tre stycken bostäder i radhusform om 122 kvm styck, ett friliggande hus om 122 kvm samt ett friliggande enplanshus om 79 kvm. Husen har klassiska och symmetriska fasader som tydligt knyter an till traditionell svensk trähusarkitektur. Med smakfulla färgsättning får varje hus sin egen identitet. Med sina små gator och gränder, låga trähus och insynsskyddade trädgårdar är Vallmohagen en naturlig och modern utveckling av Mariefreds befintliga stadskärna. Till varje fastighet hör två parkeringsplatser, på tomten eller intill. I det totala priset som anges i annonsen ingår tomten, nyckelfärdigt hus, anlagd tomt, bygglov och anslutningsavgifter. Samtlig fastighetsspecifik information hittar du under fliken dokument & länkar. Preliminär inflyttning juni 2024.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Merlänna Äng - Tomt 5, Merlänna, Strängnäs kommun

Merlänna Äng - Tomt 5

Tomt
Merlänna, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

1 295 000 kr

1 280 m² tomt

Varmt välkomna till Merlänna Äng! Mitt i den sörmländska idyllen planeras nu för ett helt nytt villakvarter, med ängar, skogsdungar och Lännasjön som närmsta grannar. Generösa villatomter med rejäla byggrätter kombinerat med kvalitetshus från valfri husleverantör ger möjlighet att förverkliga dina innersta husbyggardrömmar. Här bor du naturskönt med ett bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. Med bil tar du dig snabbt och enkelt in till Strängnäs centrum, tågstationen eller ut på motorvägen. En större del av anläggningskostnaden för VA är inkluderat i tomtpriset! Etapp 1 inkluderar 10 st väl tilltagna tomter om 1 102 - 1 414 kvm med byggrätt om 180 kvm byggnadsarea samt komplementbyggnad om 55 kvm. Välj mellan enplansvillor och 1,5-planshus, med gott om yta kvar för garage, dubbelgarage eller gästhus. Välj ditt drömhus från valfri husleverantör! Observera att Fastighetsbyrån endast förmedlar villatomterna. Marknadsförda hus är endast exempel och inga hus är ännu uppförda på tomterna. Vissa exempelbilder kan visa exteriör som ej är förenlig med områdets detaljplan. För närmare information om husmodeller från Älvsbyhus kontakta gärna Janne Snellman på 073-042 06 44 eller [email protected]

 • Nyproduktion
Exempelhus Älvsbyhus Tove inkl. tomt, Merlänna, Strängnäs kommun

Exempelhus Älvsbyhus Tove inkl. tomt

Villa
Merlänna, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

4 513 867 kr

150 m²

4 rum

1 276 m² tomt

Varmt välkomna till Merlänna Äng! Mitt i den sörmländska idyllen planeras nu för ett helt nytt villakvarter, med ängar, skogsdungar och Lännasjön som närmsta grannar. Generösa villatomter med rejäla byggrätter kombinerat med kvalitetshus från valfri husleverantör ger möjlighet att förverkliga dina innersta husbyggardrömmar. Här bor du naturskönt med ett bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. Med bil tar du dig snabbt och enkelt in till Strängnäs centrum, tågstationen eller ut på motorvägen. En större del av anläggningskostnaden för VA är inkluderat i tomtpriset! Etapp 1 inkluderar 10 st väl tilltagna tomter om 1 102 - 1 414 kvm med byggrätt om 180 kvm byggnadsarea samt komplementbyggnad om 55 kvm. Välj mellan enplansvillor och 1,5-planshus, med gott om yta kvar för garage, dubbelgarage eller gästhus. Välj ditt drömhus från valfri husleverantör! Observera att Fastighetsbyrån endast förmedlar villatomterna. Marknadsförda hus är endast exempel och inga hus är ännu uppförda på tomterna. Vissa exempelbilder kan visa exteriör som ej är förenlig med områdets detaljplan. Marknadsfört pris avser exempel på kombination av tomt och husentreprenad från Älvsbyhus, för att ge en god indikation på totalpriset. Angivet pris inkluderar: - Tomtkostnad om 1 195 000 kr - Husentreprenad för exempelhuset - Anslutningsavgift VA - Anslutningsavgift el/fiber - Cirka-kostnad för markarbete (schaktning, extra stenkross etc) - Övrig tomtkostnad (geoteknisk undersökning etc) - Grundmålning utvändigt - Bygg-el/byggvatten - Omlastning - Bygglov, nybyggnadskarta, byggsamråd mm - Kontrollansvarig, besiktningar Tillkommande kostnader i exemplen inkluderar tillval, pantbrevskostnader vid belåning, ytterligare markarbeten samt kostnader för finplanering av tomt. För närmare information om husmodeller från Älvsbyhus kontakta gärna Janne Snellman på 073-042 06 44 eller [email protected]

 • Nyproduktion
Sprintergränd 1E, Mariefred Centralt, Strängnäs kommun

Sprintergränd 1E

Lägenhet
Mariefred Centralt, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

2 759 000 kr

73 m²

3 rum

5 443 kr/mån

37 795 kr/m²

Välplanerad trea med uteplats mot innergården. Flytta in innan sommaren 2023 i denna moderna och klimatsmarta lägenhet i Stadsparken. Här bor du bekvämt och bekymmersfritt. Slipp underhåll av stora gräsmattor och fasader och njut istället bland solstolar och blomster på uteplatsen!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Byringe Gläntan 1, Länna, Strängnäs kommun

Byringe Gläntan 1

Villa
Länna, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

1 595 000 kr

114 m²

4 rum

1 810 m² tomt

Fyrarumsvilla med hel källare belägen söder om Merlänna. Välhållen fastighet dock med äldre standard. Stort kök, vardagsrum med öppen spis, tre stora sovrum. Bergvärme installerat och ett nyligen renoverat duschrum. Kallgarage med förrådsdel. Stor fin trädgårdstomt med gräsmatta, stora odlingsland och fruktträd. Lugnt fint läge med skog och natur intill, och 300 meter till RV55 och kommunikationer.

Innervägen 5B, Vallmohagen hus E, Mariefred, Strängnäs kommun

Innervägen 5B, Vallmohagen hus E

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

4 795 000 kr

79 m²

3 rum

161,8 m² tomt

Välkomna till pittoreska Vallmohagen i centrala Mariefred! Här kommer Derome Husproduktion att uppföra totalt fem friköpta hus, varav tre stycken bostäder i radhusform om 122 kvm styck, ett friliggande hus om 122 kvm samt ett friliggande enplanshus om 79 kvm. Husen har klassiska och symmetriska fasader som tydligt knyter an till traditionell svensk trähusarkitektur. Med smakfulla färgsättning får varje hus sin egen identitet. Med sina små gator och gränder, låga trähus och insynsskyddade trädgårdar är Vallmohagen en naturlig och modern utveckling av Mariefreds befintliga stadskärna. Till varje fastighet hör två parkeringsplatser, på tomten eller intill. I det totala priset som anges i annonsen ingår tomten, nyckelfärdigt hus, anlagd tomt, bygglov och anslutningsavgifter. Samtlig fastighetsspecifik information hittar du under fliken dokument & länkar. Preliminär inflyttning juni 2024.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Stenvägen 51A, Mariefred, Strängnäs kommun

Stenvägen 51A

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

2 500 000 kr

104 m²

4 rum

339 m² tomt

I det barnvänliga och populära området Slottsbrinken finner du nu detta trevliga parhus med ett fantastisk läge. Bostaden är på två plan och idag finns två stycken sovrum, men med möjlighet till fler. Flera uteplatser och balkong ger möjlighet till att finna den perfekta platsen för stunden och skogen på baksidan ger det skyddade läget. Här bor du med närhet till förskola, skola och Mariefreds pittoreska stadskärna. Inom promenadavstånd så finns även Hammarens IP. Här finns en sporthall, isrink, kampsportslokal, elljusspår, två fotbollsplaner med konstgräs och en fotbollsplan med naturgräs.

 • Balkong
 • Uteplats
Varpvägen 9, Fårhushagen Bovieran, Strängnäs kommun

Varpvägen 9

Lägenhet
Fårhushagen Bovieran, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

2 200 000 kr

86,8 m²

3 rum

7 143 kr/mån

25 346 kr/m²

Välkommen till ett unikt boende med grönska året om! Ett annorlunda boende för dig som vill ha något extra - Ett grönt boende - med mycket hjärta, gemenskap, glädje och trygghet. Bovieran är ett 50+ boende i en växtrik miljö med behagligt klimat och trevlig atmosfär året runt. Lägenheten är en rymlig och välplanerad 3:a på 86,8 kvm, fördelat på tre rum och kök samt stor balkong. Bostaden är belägen i översta planet och har ett bra läge med fin utsikt. Varmt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Varpvägen 9, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
 • Lör 3 jun kl 11:15

Varpvägen 9

Lägenhet
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

2 495 000 kr

86,8 m²

3 rum

7 143 kr/mån

28 744 kr/m²

Här har du något så ovanligt som en gavellägenhet, vilket innebär extrafönster och större ljusinsläpp, samt en utebalkong i sydvästläge riktad mot härlig lummig grönska sommartid. Här följer man årstidernas växlingar helt nära inpå. Blir det för mycket av sommarsolen är det bara att fälla ner den stora markisen för skugga. Invid lägenhetens entré från byggnadens insida kan du året runt njuta av tropisk grönska. Här passerar ingen förbi dina fönster eftersom du bor längst in i en "återvändsgränd". Denna trea har en precis lagom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett trevligt extra sovrum för dina vänner eller släktingar som vill stanna över natten samt ett mysigt större sovrum utan insyn. Är besökarna flera så boka föreningens gästlägenhet! Detta är en trea att stormtrivas i, en möjlighet att vara både inne och ute även om ens rörlighet skulle vara begränsad! Bor man här behövs inga Medelhavsresor du kan istället njuta av den miljön 365 dagar om året! Inte illa!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Nygatan 7D, Mariefred, Strängnäs kommun

Nygatan 7D

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

Pris saknas

137,8 m²

5 rum

125 m² tomt

I hjärtat av Mariefred kommer Derome uppföra fyra unika stadsparhus. Här får du ett bekvämt boende där du kan gå rätt ut genom dörren och rakt ut på stan. Samtidigt har du härlig natur och sköna dopp endast några minuter bort. Mariefred sägs vara en av landets mest välbevarade trähusstäder med plankinhägnade gårdar och gårdshus för småhantverk. På ett av Mariefreds bästa lägen, nära den charmiga stadskärnan ligger Nygatan. Här ska fyra stadsparhus i tre plan ligga. Ett stenkast ifrån ditt nya hem ligger Mälaren med sitt badvänliga vatten och sin vackra skärgård. På gångavstånd finns all service man kan tänka sig – från vårdcentral och skolor till det lokala bageriet, matbutiken och träningslokalen. Ta en promenad och upplev de vackra omgivningarna eller njut av en fisketur med båten. Storstaden är samtidigt lättillgänglig och pendlingsmöjligheterna är goda med både tåg och bil. Till centrala Stockholm åker du med tåg på ca 40 min, men också Södertälje, Eskilstuna och Västerås ligger inom dagligt pendlingsavstånd.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Nygatan 7F, Mariefred, Strängnäs kommun

Nygatan 7F

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

Pris saknas

137,8 m²

5 rum

158 m² tomt

I hjärtat av Mariefred kommer Derome uppföra fyra unika stadsparhus. Här får du ett bekvämt boende där du kan gå rätt ut genom dörren och rakt ut på stan. Samtidigt har du härlig natur och sköna dopp endast några minuter bort. Mariefred sägs vara en av landets mest välbevarade trähusstäder med plankinhägnade gårdar och gårdshus för småhantverk. På ett av Mariefreds bästa lägen, nära den charmiga stadskärnan ligger Nygatan. Här ska fyra stadsparhus i tre plan ligga. Ett stenkast ifrån ditt nya hem ligger Mälaren med sitt badvänliga vatten och sin vackra skärgård. På gångavstånd finns all service man kan tänka sig – från vårdcentral och skolor till det lokala bageriet, matbutiken och träningslokalen. Ta en promenad och upplev de vackra omgivningarna eller njut av en fisketur med båten. Storstaden är samtidigt lättillgänglig och pendlingsmöjligheterna är goda med både tåg och bil. Till centrala Stockholm åker du med tåg på ca 40 min, men också Södertälje, Eskilstuna och Västerås ligger inom dagligt pendlingsavstånd.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Nygatan 7E, - Mariefred - , Strängnäs kommun

Nygatan 7E

Radhus
- Mariefred - , Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

Pris saknas

137,8 m²

5 rum

126 m² tomt

I hjärtat av Mariefred kommer Derome uppföra fyra unika stadsparhus. Här får du ett bekvämt boende där du kan gå rätt ut genom dörren och rakt ut på stan. Samtidigt har du härlig natur och sköna dopp endast några minuter bort. Mariefred sägs vara en av landets mest välbevarade trähusstäder med plankinhägnade gårdar och gårdshus för småhantverk. På ett av Mariefreds bästa lägen, nära den charmiga stadskärnan ligger Nygatan. Här ska fyra stadsparhus i tre plan ligga. Ett stenkast ifrån ditt nya hem ligger Mälaren med sitt badvänliga vatten och sin vackra skärgård. På gångavstånd finns all service man kan tänka sig – från vårdcentral och skolor till det lokala bageriet, matbutiken och träningslokalen. Ta en promenad och upplev de vackra omgivningarna eller njut av en fisketur med båten. Storstaden är samtidigt lättillgänglig och pendlingsmöjligheterna är goda med både tåg och bil. Till centrala Stockholm åker du med tåg på ca 40 min, men också Södertälje, Eskilstuna och Västerås ligger inom dagligt pendlingsavstånd.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Stadsparhus Nygatan, Mariefred, Strängnäs kommun

Stadsparhus Nygatan

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

Pris saknas

137,8 m²

5 rum

158 m² tomt

I hjärtat av Mariefred kommer Derome uppföra fyra bostäder fördelat på två stadsparhus med takterrass. Här får du ett bekvämt boende där du kan gå rätt ut genom dörren och rakt ut på stan. Samtidigt har du härlig natur och sköna dopp endast några minuter bort. Mariefred sägs vara en av landets mest välbevarade trähusstäder med plankinhägnade gårdar och gårdshus för småhantverk. På ett av Mariefreds bästa lägen, nära den charmiga stadskärnan ligger Nygatan. Här ska stadsparhusen i tre plan ligga. Ett stenkast ifrån ditt nya hem ligger Mälaren med sitt badvänliga vatten och sin vackra skärgård. På gångavstånd finns all service man kan tänka sig – från vårdcentral och skolor till det lokala bageriet, matbutiken och träningslokalen. Ta en promenad och upplev de vackra omgivningarna eller njut av en fisketur med båten. Storstaden är samtidigt lättillgänglig och pendlingsmöjligheterna är goda med både tåg och bil. Till centrala Stockholm åker du med tåg på ca 40 min, men också Södertälje, Eskilstuna och Västerås ligger inom dagligt pendlingsavstånd. Mer information såsom planritningar (bofaktablad) inredningsbeskrivning, bygg- och installationsbeskrivningar hittar ni under dokument & länkar. Snabbfakta: Friköpt Extremt bra energiklass. Storlek hus: ca 138 kvm

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 48