Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åkerbyslingan 23, Stallarholmen, Strängnäs kommun
 • Sön 30 jun kl 14:00
Åkerbyslingan 23, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Åkerbyslingan 23, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Åkerbyslingan 23

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
4 495 000 kr
150 m²
6 rum
1 016 m² tomt

Välkommen till mysiga Stallarholmen och ett nybyggt Myresjöhus med underbart läge. Nu erbjuds en fin tvåplansvilla om 6 rum o kök med smakfull och påkostad interiör. Luftig öppen planlösning, stora fönster, två helkaklade badrum och fyra sovrum. Plan tomt med fin utsikt över öppet landskap. En stor härlig terrass på två sidor av huset, baksidan i västläge med perfekt solläge från förmiddag och ända fram till kvällen. Frilggande garage. Sjönära läge, promenadavstånd till fin strandpromenad och badplats i Mälaren. Nära skola/förskola och idrottsplats. Endast bokade visningar, kontakta mäklaren för tidsbokning!

 • Premium
 • Energieffektiv
Exempelhus Älvsbyhus Fanny inkl. tomt, Merlänna, Strängnäs kommun

Exempelhus Älvsbyhus Fanny inkl. tomt

Villa
Merlänna, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
4 457 030 kr
107 + 56 m²
4 rum
1 280 m² tomt

Varmt välkomna till Merlänna Äng! Mitt i den sörmländska idyllen finns nu möjligheten att förvärva en tomt där du själv kan bygga ditt drömhus med valfri husleverantör. Det nya villakvarteret, med ängar, skogsdungar och Lännasjön som närmsta grannar erbjuder generösa villatomter med rejäla byggrätter kombinerat med kvalitetshus från valfri husleverantör ger möjlighet att förverkliga dina innersta husbyggardrömmar. Här bor du naturskönt med ett bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. Via kollektivtrafik eller egen bil kan du enkelt ta dig till Strängnäs centrum, tågstationen eller ut på motorvägen. En större del av anläggningskostnaden för VA är inkluderat i priset! I Etapp 1 och 2 finns väl tilltagna tomter om 1102 - 1468 med byggrätt om 180-200 kvm samt komplementbyggnad om 55-60 kvm. Välj mellan olika villor och ha samtidigt gott om yta kvar för garage, dubbelgarage eller gästhus. I detaljplanen framgår hur stort man kan bygga samt hur hög byggnaden får vara på respektive tomt. Observera att Fastighetsbyrån endast förmedlar villatomterna. Marknadsförda hus är endast exempel. Marknadsförda huspriser avser exempel på kombination av tomt och husentreprenad från respektive hustillverkare för att ge en god indikation på totalpriset. Marknadsfört pris avser exempel på kombination av tomt och husentreprenad från Älvsbyhus, för att ge en god indikation på totalpriset. Angivet pris inkluderar: - Tomtkostnad om 1 295 000 kr - Husentreprenad för exempelhuset - Anslutningsavgift VA - Anslutningsavgift el/fiber - Cirka-kostnad för markarbete (schaktning, extra stenkross etc) - Övrig tomtkostnad (geoteknisk undersökning etc) - Grundmålning utvändigt - Bygg-el/byggvatten - Omlastning - Bygglov, nybyggnadskarta, byggsamråd mm - Kontrollansvarig, besiktningar Tillkommande kostnader i exemplen inkluderar tillval, pantbrevskostnader vid belåning, ytterligare markarbeten samt kostnader för finplanering av tomt. För närmare information om husmodeller från Älvsbyhus kontakta gärna Janne Snellman på 073-042 06 44 eller [email protected].

 • Nyproduktion
Tallkottevägen 2, Djupvik, Strängnäs kommun
 • Mån 17 jun kl 18:00
Tallkottevägen 2, Djupvik, Strängnäs kommun, bild 2
Tallkottevägen 2, Djupvik, Strängnäs kommun, bild 3

Tallkottevägen 2

Fritidshus
Djupvik, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 800 000 kr
64 m²
3 rum
2 547 m² tomt

Vinterbonat fritidshus med gångavstång till sandstrand och båtbryggor i Mälaren. Mycket gott skick, totalrenoverat och utbyggt 2014. Fin och trivsam interiör, stort nytt kök med köksö och vinkyl, nytt helkaklat duschrum, storstuga med eldstad, två rymliga sovrum. Stort inglasat uterum och härligt soldäck. Nybyggd gäststuga samt uthus med extra gästrum, förrådbod och snickarverkstad. En mycket fin bostad som går utmärkt att bo i året runt. Stor lättskött tomt med högt fint läge. Populärt och välskött fritidsområde vid Mälaren.

 • Premium
Källarängsvägen 37B lgh 03-1002, Stallarholmen, Strängnäs kommun
 • Budgivning pågår
Källarängsvägen 37B lgh 03-1002, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Källarängsvägen 37B lgh 03-1002, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Källarängsvägen 37B lgh 03-1002

Radhus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 850 000 kr
120 m²
5 rum
6 813 kr/mån
15 417 kr/m²

Mycket inbjudande radhus med väldisponerad planlösning och härligt ljusinsläpp. Altan i generös storlek samt trivsam tomt med förrådsbyggnad. Modern interiör med målade väggar, parkett på golv och två kaklade duschrum. Energieffektiva hus med låga driftskostnader. Familjevänligt område med natur, Mälarens vatten, och all service inom nära promenadavstånd. Endast 1 timmes bilfärd från Stockholm! OBS! Samtliga bilder är från annan bostad i samma område.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Kvarnvägen 5, null, Strängnäs kommun
 • Tor 27 jun kl 17:00
Kvarnvägen 5, null, Strängnäs kommun, bild 2
Kvarnvägen 5, null, Strängnäs kommun, bild 3

Kvarnvägen 5

Villa
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 995 000 kr
177 + 178 m²
7 rum
3 666 m² tomt

Välkommen till denna unika villa, belägen på ett vackert och rofyllt läge som omges av grönska och naturskön miljö. Med sin imponerande arkitektur och genomtänkta planlösning erbjuder denna villa generösa ytor och ett överflöd av naturligt ljus genom stora fönsterpartier. Från dessa fönster öppnar sig vackra vyer mot trädgård och grönska. Villan är designad för att skapa en harmonisk balans mellan sociala ytor och privata rum. Det öppna köket med en rymlig matplats och matsal, gör det enkelt att underhålla gäster och familj. Det stora vardagsrummet erbjuder gott om plats för avslappning och gemenskap, medan det angränsande kontoret ger en perfekt arbetsmiljö för hemmakontoret. Den privata delen av huset är smart placerad för att ge maximal avskildhet. Här finns fyra rymliga sovrum, perfekta för hela familjen, samt ett badrum och en separat toalett. Källarplanet är lika imponerande som resten av huset och erbjuder flera förråd, ett torkrum, en tvättstuga och ett dubbelgarage. Dessa utrymmen ger praktiska lösningar för förvaring och underhåll, vilket gör vardagen enklare och mer organiserad. Utvändigt väntar en insynsskyddad tomt som inbjuder till lek och aktiviteter för barnen, eller varför inte odling för den med gröna fingrar? Trädgården är en fridfull oas som ger möjligheter till både avkoppling och kreativitet. Detta är ett hem med en stor dos potential där endast fantasin sätter gränser. Här kan du skapa minnen för livet, i en miljö som både inspirerar och lugnar. Kanske är det din tur att få ta del av denna fantastiska villa och allt den har att erbjuda?

 • Premium
Merlänna Äng-tomt 42, Merlänna, Strängnäs kommun

Merlänna Äng-tomt 42

Tomt
Merlänna, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 290 000 kr
1 256 m² tomt

Varmt välkomna till Merlänna Äng! Mitt i den sörmländska idyllen finns nu möjligheten att förvärva en tomt där du själv kan bygga ditt drömhus med valfri husleverantör. Det nya villakvarteret, med ängar, skogsdungar och Lännasjön som närmsta grannar erbjuder generösa villatomter med rejäla byggrätter kombinerat med kvalitetshus från valfri husleverantör ger möjlighet att förverkliga dina innersta husbyggardrömmar. Här bor du naturskönt med ett bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. Via kollektivtrafik eller egen bil kan du enkelt ta dig till Strängnäs centrum, tågstationen eller ut på motorvägen. En större del av anläggningskostnaden för VA är inkluderat i priset! I Etapp 1 och 2 finns väl tilltagna tomter om 1102 - 1468 med byggrätt om 180-200 kvm samt komplementbyggnad om 55-60 kvm. Välj mellan olika villor och ha samtidigt gott om yta kvar för garage, dubbelgarage eller gästhus. I detaljplanen framgår hur stort man kan bygga samt hur hög byggnaden får vara på respektive tomt. Observera att Fastighetsbyrån endast förmedlar villatomterna. Marknadsförda hus är endast exempel. Marknadsförda huspriser avser exempel på kombination av tomt och husentreprenad från respektive hustillverkare för att ge en god indikation på totalpriset. Marknadsfört pris avser exempel på kombination av tomt och husentreprenad från Älvsbyhus, för att ge en god indikation på totalpriset. Angivet pris inkluderar: - Tomtkostnad om 1 195 000 kr - Husentreprenad för exempelhuset - Anslutningsavgift VA - Anslutningsavgift el/fiber - Cirka-kostnad för markarbete (schaktning, extra stenkross etc) - Övrig tomtkostnad (geoteknisk undersökning etc) - Grundmålning utvändigt - Bygg-el/byggvatten - Omlastning - Bygglov, nybyggnadskarta, byggsamråd mm - Kontrollansvarig, besiktningar Tillkommande kostnader i exemplen inkluderar tillval, pantbrevskostnader vid belåning, ytterligare markarbeten samt kostnader för finplanering av tomt. För närmare information om husmodeller från Älvsbyhus kontakta gärna Janne Snellman på 073-042 06 44 eller [email protected].

 • Nyproduktion
Hagaborgsvägen 11, null, Strängnäs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 15:15
Hagaborgsvägen 11, null, Strängnäs kommun, bild 2
Hagaborgsvägen 11, null, Strängnäs kommun, bild 3

Hagaborgsvägen 11

Fritidshus
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 495 000 kr
48 + 15 m²
3 rum
2 ha tomt

Välkommen till Hagaborgsvägen 11. Nu har du en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar! Detta charmiga torp är beläget på en naturskön tomt om hela 19 587 kvm med en tillhörande lada och jordkällare. Här har du utsikt över Herrestaviken och omgiven av en vacker natur. Torpet består av tre rum, varav två sovrum på övre plan. Det trevliga köket, utrustat med en öppen vedspis. Vardagsrummet är mycket inbjudande tillsammans med en vacker kakelugn som både tillför värme och förstärker den charmiga känslan. Intill vardagsrummet finns en matsal, perfekt för middagar och bjudningar. På framsidan av huset hittar du en härlig altan i sydöstläge, där du kan njuta av morgonsolen och den storslagna utsikten mot Herrestaviken. Endast ett stenkast bort finns en badplats. Missa inte chansen att köpa ditt drömtorp.

 • Premium
 • Uteplats
Eskilstunavägen 9A , null, Strängnäs kommun
 • Imorgon kl 13:45

Eskilstunavägen 9A

Lägenhet
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 150 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
2 987 kr/mån
19 828 kr/m²

Här har du möjligheten att skapa ditt drömboende i en charmig lägenhet med två rum och kök. Lägenheten är belägen i hjärtat av Strängnäs, nära till allt som staden har att erbjuda. Här finns en fantastisk potential för den som vill sätta sin egen prägel och modernisera efter egen smak.

 • Plus
Finningevägen 3 A , null, Strängnäs kommun
 • Imorgon kl 16:00
Finningevägen 3 A , null, Strängnäs kommun, bild 2
Finningevägen 3 A , null, Strängnäs kommun, bild 3

Finningevägen 3 A

Lägenhet
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2
3 995 kr/mån
14 722 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna välplanerade tvåa om 54 kvm med en genomtänkt planlösning och lättmöblerade ytor. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i rymliga garderober samt möjlighet att få sätta din prägel. Här erbjuds kök med plats för matbord invid, generöst vardagsrum med utgång till balkong, badrum samt sovrum med plats för dubbelsäng. Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Strängnäs C och dess utbud. Missa inte det. Välkommen.

 • Premium
Lillsandavägen 4, null, Strängnäs kommun
 • Imorgon kl 11:00
Lillsandavägen 4, null, Strängnäs kommun, bild 2
Lillsandavägen 4, null, Strängnäs kommun, bild 3

Lillsandavägen 4

Villa
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 995 000 kr
100 m²
4 rum
1 598 m² tomt

Välkommen till charmiga Lillsandavägen 4. Nu finns möjligheten att flytta in i ett fantastiskt fint hus som präglas av både det moderna och den äldre charmen. Huset ligger ett stenkast ifrån Mälaren där möjlighet till egen båtplats finns. Huset har 4 rum och kök samt ett helkaklat badrum. På framsidan av huset finns en stor härlig altan med ett nedsänkt spabad. Här kan du njuta av härliga middagar och bjudningar till solnedgången.

 • Premium
 • Uteplats
Tingstugatan 22, null, Strängnäs kommun
 • Imorgon kl 12:45
Tingstugatan 22, null, Strängnäs kommun, bild 2
Tingstugatan 22, null, Strängnäs kommun, bild 3

Tingstugatan 22

Villa
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
6 995 000 kr
198 + 125 m²
6 rum
1 539 m² tomt

Välkommen till denna magnifika sekelskiftesvilla från 1911, som med sin charm och historia erbjuder ett boende utöver det vanliga. Denna vackra villa, målad i rött med vita knutar, omges av en stor, prunkande trädgård som skapar en idyllisk och avkopplande miljö. En vacker grind med en grusgång leder dig in till detta drömhem. Denna villa är perfekt för dig som söker ett hem med karaktär och charm, kombinerat med moderna bekvämligheter. Här finns utrymme för hela familjen att trivas och skapa minnen för livet.

 • Premium
Badgränd 5, Mariefred - Kalkudden, Strängnäs kommun
 • Imorgon kl 12:30
Badgränd 5, Mariefred - Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 2
Badgränd 5, Mariefred - Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 3

Badgränd 5

Fritidshus
Mariefred - Kalkudden, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 495 000 kr
56 m²
3 rum
2 271 m² tomt

Insynsskyddat på en höjd med strålande sjöutsikt ligger detta välskötta fritidshus, en perfekt tillflyktsort för dig som söker lugn och naturnära omgivningar. Det höga läget ger sol hela dagen och det finns flera uteplatser att välja mellan, så du kan njuta av solens strålar från morgon till kväll. Här har du en fantastisk utsikt över Mälaren både från tomten och huset. Det stora huset erbjuder två altaner med tak, varav den ena har den nämnda sjöutsikten, vilket skapar en idealisk plats för avkoppling och sociala tillställningar. Inne i storstugan finner du en värmande öppen spis som bidrar till en mysig atmosfär under kyligare dagar. Bostaden rymmer två sovrum, ett vardagsrum, kök och badrum – allt du behöver för en bekväm vistelse. Tomten är en naturskön plats med berghällar och naturlig växtlighet, vilket ger en känsla av att vara mitt i naturen. Huset ligger cirka 300 meter från vattnet där du finner en badplats och båtbryggor, perfekt för sommardagar fyllda med bad och båtliv. Till bostaden hör även en liten gäststuga. Till Mariefreds charmiga stadskärna är det endast cirka 4,5 kilometer, vilket ger enkel tillgång till stadens bekvämligheter och service. Välkommen till ett fritidshus som erbjuder både avskildhet och naturskön skönhet, där du kan skapa minnen för livet!

 • Premium
Granskog 7, Mariefred, Strängnäs kommun
Granskog 7, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Granskog 7, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Granskog 7

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 795 000 kr
91 m²
4 rum
1 199 m² tomt

Trivsamt hus i lantligt läge mellan Mariefred och Stallarholmen! Högt belägen med flera uteplatser, gäststuga och inbjudande spa-bad. Vacker vy över omgivningen. Fin interiör med fullt utrustat kök, vardagsrum med mysig täljstenskamin, två bra sovrum samt kontor. Separat gäststuga med plats för två sängar. Närhet till Mälaren och kortare bilfärd in till pittoreska Mariefred. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kvartinge 22, null, Strängnäs kommun
 • Imorgon kl 16:30
Kvartinge 22, null, Strängnäs kommun, bild 2
Kvartinge 22, null, Strängnäs kommun, bild 3

Kvartinge 22

Fritidshus
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 595 000 kr
62,5 + 28 m²
3 rum
4 561 m² tomt

Välkommen till Kvartinge 22. Charmigt soldattorp med en generös tomt på 4561 kvm med tillhörande lada och gästhus. Med närhet till naturen kan du njuta av lugnet. Perfekt för den som drömmer om ett lantligt boende. Läget är dessutom utmärkt för pendling, med bara några minuter till E20 och Läggesta station. För den som uppskattar unika fynd och ett mysigt sommarcafé ligger Qvartinge Antikhandel alldeles i närheten.

 • Premium
Tingstugatan 51A, 3 tr, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
 • Lör 29 jun kl 14:30
Tingstugatan 51A, 3 tr, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun, bild 2
Tingstugatan 51A, 3 tr, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun, bild 3

Tingstugatan 51A, 3 tr

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 295 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 602 kr/mån
23 333 kr/m²

Ljus nyrenoverad hörnlägenhet högst upp med fin utsikt! Toppenfin 2:a med rymlig, inglasad balkong i soligt söderläge. Bra planlösning, kök med matplats och fin utsikt, vardagsrum med ekparkettgolv och rymligt sovrum. Duschrummet är helkaklat med golvvärme och tvättmaskin. Stambytt 2006, nya fönster 2013, nya balkonger 2015. Lugnt område alldeles intill skogen med fina jogging-och promenadstråk. Stabil förening med bra ekonomi.

 • Premium
Skördevägen 44, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Skördevägen 44

Villa
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 750 000 kr
99 m²
4 rum
471 m² tomt

Fräsch och fint renoverad enplansvilla i populärt bostadsområde med lekplats och närhet till förskolor och naturområde. Fyra rum och kök med öppen planlösning. Smakfullt renoverat och i gott skick, nytt kök och wc, helkaklat duschrum. Fint inglasat uterum på baksidan och stort trädäck på hela 125 kvm med spabad och pergola och sol hela dagen. Friliggande garage med separat isolerat förråd/kontorsrum. Insynsskyddad hörntomt med häck och nytt staket runt om.

Skördevägen 76A, null, Strängnäs kommun
Skördevägen 76A, null, Strängnäs kommun, bild 2
Skördevägen 76A, null, Strängnäs kommun, bild 3

Skördevägen 76A

Lägenhet
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 195 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/2
4 584 kr/mån
14 398 kr/m²

Välkommen till Skördevägen 76A. En välplanerad gavellägenhet med 3 rum och kök beläget i ett lugnt och barnvänligt område. Denna trevliga bostad erbjuder en välplanerad planlösning med bra förvaringsmöjligheter. På framsidan finns en härlig uteplats och på baksidan en trevlig altan. Området erbjuder vacker natur med närhet till skog, vatten, lekplatser, restauranger och skolor. Här finns även utmärkta kommunikationsmöjligheter.

 • Premium
 • Uteplats
Trollskogsvägen 10, Herresta, Strängnäs kommun
 • Sön 30 jun kl 11:30
Trollskogsvägen 10, Herresta, Strängnäs kommun, bild 2
Trollskogsvägen 10, Herresta, Strängnäs kommun, bild 3

Trollskogsvägen 10

Fritidshus
Herresta, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 500 000 kr
85 + 75 m²
5 rum
1 663 m² tomt

Välkommen till populära Herresta och Trollskogsvägen 10. Möjlighet att förvärva ett mycket välskött vinterbonat hus nära Stockholm, Mariefred och Strängnäs. Denna bostad erbjuder ett trivsamt boende med en välvårdad trädgård för dig som bor permanent eller vill semestra nära naturen och vattnet. Ombonad trevlig bostad med tre sovrum, stort vardagsrum med eldstad, bastu, garage mm. Från bostaden har man nära till samfällighetens fina badplatser och båthamn, och fin natur. Mysig och välskött bostad med stor välskött tomt med gräsmattor, uteplatser och härlig stor altan med en glimt av Mälaren.

 • Premium
Rosendalsvägen 26, null, Strängnäs kommun
 • Imorgon
Rosendalsvägen 26, null, Strängnäs kommun, bild 2
Rosendalsvägen 26, null, Strängnäs kommun, bild 3

Rosendalsvägen 26

Villa
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
4 395 000 kr
155 m²
5 rum
946 m² tomt

Välkommen till charmiga Stallarholmen och denna centralt liggande bostad! Med en genomtänkt öppen planlösning är detta hus perfekt för umgänge. Tre rymliga sovrum skapar gott om utrymme och den insynsskyddade trädgården i olika nivåer är som gjort för avkoppling. Med promenadavstånd till den fina strandpromenaden, badplats, idrottsplats och skola har denna bostad mycket att erbjuda. Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Klostergatan 20, null, Strängnäs kommun
 • Mån 17 jun

Klostergatan 20

Lägenhet
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 095 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 501 kr/mån
31 286 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade 1,5:a på en attraktiv adress invid Mälarens kant. Här erbjuds 35 välplanerade kvadratmeter med renoverade ytskikt där du bara kan flytta in och börja njuta av ditt nya hem. Detta fina boende har ett kök med moderna och stilrena ytskikt, perfekt för både vardagsmatlagning och trevliga middagar. Vardagsrummet har gott om plats för en bekväm soffa med tillhörande möblemang, vilket gör det enkelt att skapa en trivsam och inbjudande atmosfär. Sovdelen är smart utformad med en platsbyggd säng som har praktisk förvaring under, samt plats för skrivbord eller byrå beroende på dina behov. Badrummet är renoverat och utrustat med allt du behöver för en bekväm vardag. Denna bostad passar perfekt för dig som söker ditt första boende, studentboende för den som läser på Europaskolan, eller som en övernattningslägenhet med närhet till centrum och goda kommunikationer. På Klostergatan 20 kommer du att trivas med dess närhet till både vatten, centrum och de många restaurangerna som ligger ett stenkast bort. Välkommen hem!

 • Plus
Rävsnäs Bodal 3, Mariefred, Strängnäs kommun
 • Sön 30 jun kl 12:45
Rävsnäs Bodal 3, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Rävsnäs Bodal 3, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Rävsnäs Bodal 3

Fritidshus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 300 000 kr
97 + 60 m²
5 rum
2 822 m² tomt

Välkommen till ett charmigt boende strax utanför mysiga Mariefred, med närhet till badplats i Mälaren. Mindre villa med separat uthyrningsbostad. Vacker tomt med fina uteplatser, dammar och vattenfall. Uthus med carport, garage och stor verkstad.

 • Premium
Vildsvinsvägen 12B , Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun
Vildsvinsvägen 12B , Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Vildsvinsvägen 12B , Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Vildsvinsvägen 12B

Radhus
Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 295 000 kr
117 m²
5 rum
7 298 kr/mån
28 162 kr/m²

Välkommen till detta stilrena parhus i Brf Vildsvinet Mariefred. Här erbjuds ett trivsamt boende på 117 kvadratmeter. Uteplats i söderläge för härliga sommarkvällar och bjudningar. Unika fördelar som solceller och laddbox. Boendet präglas av modern design, rymlighet och hög standard. Med fem rum finns gott om plats för familjen eller för den som önskar ett hemmakontor och gästrum. Området erbjuder vacker natur med närhet till skog och vatten. Precis över vägen ligger en stor nybyggd lekpark med utegym. Perfekt för den som gillar att vara aktiv utomhus eller ta lugna promenader i det gröna. Enbart några minuters promenad till tåget som tar dig till Stockholm på ca 38 minuter.

 • Premium
 • Uteplats
Eldsundsstråket 9A , Eldsundsviken, Strängnäs kommun
Eldsundsstråket 9A , Eldsundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Eldsundsstråket 9A , Eldsundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Eldsundsstråket 9A

Lägenhet
Eldsundsviken, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 795 000 kr
102 m²
4 rum
vån 0/4
7 891 kr/mån
27 402 kr/m²

Välkommen till en stilfull 4:a med utsikt över vattnet på Eldsundsstråket 9A! Ta chansen att flytta in i en modern lägenhet med en rymlig balkong på 17kvm där du kan njuta av den fina miljön till morgonkaffet eller bara njuta av den härliga kvällssolen med utsikt över vattnet. Lägenheten har ett välplanerat kök med en vacker köksö och öppen planlösning samt två helkaklade badrum. Tillsammans med den välplanerade planlösning så har lägenheten stora fönster som ger ett bra ljusinsläpp.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Videvägen 2 B, null, Strängnäs kommun
Videvägen 2 B, null, Strängnäs kommun, bild 2
Videvägen 2 B, null, Strängnäs kommun, bild 3

Videvägen 2 B

Lägenhet
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 850 000 kr
129 m²
4 rum
vån 1/2
6 977 kr/mån
22 093 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Videvägen 2B, med fyra rum och kök. Med en generös boyta på 129 kvm, som sträcker sig över två våningar, får du en unik och rymlig känsla som är svår att hitta någon annanstans. Denna fantastiska bostad erbjuder gott om utrymme . Med två badrum, tre rymliga sovrum och ett inbjudande vardagsrum och kök. Här får du inte bara ett fantastiskt boende, utan också trygghet och en hög standard i din vardag med en välskött förening tillsammans med närhet till kommunikationer, restauranger, affärer och skolor.

 • Premium
 • Balkong
Jägarbacken 54C, Mariefred/Läggesta, Strängnäs kommun
Jägarbacken 54C, Mariefred/Läggesta, Strängnäs kommun, bild 2
Jägarbacken 54C, Mariefred/Läggesta, Strängnäs kommun, bild 3

Jägarbacken 54C

Radhus
Mariefred/Läggesta, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 550 000 kr
102 m²
4 rum
5 476 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till detta yteffektiva radhus i optimalt läge nära tågstationen och vacker natur. Modern standard med fullt utrustat kök, dubbla badrum samt genomgående ljusa och fina ytskikt. Generös tomtyta med rymlig altan, gräsmatta och separat förråd. Kort promenad till Mälarens vatten, fin natur och vackra promenadstråk. Optimalt pendlarläge intill Läggesta station med endast 38 min tågfärd till Stockholm C.

 • Premium
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 61