Fastighetsbyrån Strömstad

Fastighetsbyrån Strömstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vässby - Obebyggd mark, Mällby/ånneröd, Strömstads kommun

Vässby - Obebyggd mark

Tomt
Mällby/ånneröd, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

650 000 kr

8 874 m² tomt

En kort biltur utanför stan ligger Vässby, längst in på en grusväg med naturen runt knuten. Här finns möjligheten att bygga ert lantliga drömboende på stor tomt för den som drömmer om ett lantligt läge. Eller varför inte dela fastigheten i flera tomter? Förhandsbesked finns.

Nordby Hagarna 3, Svinesund, Strömstads kommun

Nordby Hagarna 3

Villa
Svinesund, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

2 595 000 kr

125 m²

6 rum

2 928 m² tomt

Välskött hus med vackra detaljer i lantlig idyll nära både Nordby och Svinesund. Nyrenoverad gäststuga med eget kök och badrum, upparbetad trädgård och stor tomt. Saltbacken med badmöjligheter ligger endast en kort promenad bort. Bostadshuset har nytt tak, renoverade ytskikt samt en rejäl trädgård i bra solläge. Varmt välkomna!

Mellbyvägen 12, Centralt, Strömstads kommun

Mellbyvägen 12

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

3 950 000 kr

86,6 m²

3 rum

5 076 kr/mån
45 612 kr/m²

Längst upp i huset ligger denna välplanerade 3:a om 86,6 kvm med slående utsikt mot Strömsvattnet från och in mot stan från uteplatsen på framsidan. Här finns även balkong med inglasad del och kvällssol. I månadsavgiften ingår VA, värme och tv/Internet via fiber. Här bor man nära centrum och endast en liten promenad bort finns bland annat mataffär och Strömstad Shoppingcenter. Parkeringsgarage i källarplan och hiss. Denna lägenhet bör upplevas på plats - varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Hiss
Vettnevägen 8, Koster, Strömstads kommun

Vettnevägen 8

Lägenhet
Koster, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 995 000 kr

29 m²

2 rum

3 795 kr/mån
68 793 kr/m²

Nordkoster - den verkliga sommardrömmen! 200 meter från sandstranden, småbåtshamnen och färjeteläget vid Vettnet ligger Brf Kosterbaden Fritid med moderna och välutrustade fritidslägenheter. Dessa har till stor del varit uthyrda till besökare, men nu finns möjligheten att köpa din egen fritidsbostad på fantastiska Koster. Stämningen när du går iland är magisk. Detta är äkta och ren svensk skärgårdsidyll och rätt plats om du vill njuta av lugnet. Här går allt lite långsammare - men det finns även en mängd möjligheter för aktiviteter och upplevelser. Besök även www.kosterbaden.no för mer info!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Valö Höjden 1, Strømstad, Strömstads kommun
Valö Höjden 1, Strømstad, Strömstads kommun, bild 2
Valö Höjden 1, Strømstad, Strömstads kommun, bild 3

Valö Höjden 1

Fritidshus
Strømstad, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

18 500 000 kr

142 m²

5 rum

16,4 ha tomt

Nu erbjudes ett unikt tillfälle till ett fantastiskt boende på skärgårdshemman i Strømstad med strandtomt om hela 163 580 m². Perfekt för dig med höga krav på boende och integritet. Totalrenoverat huvudhus i klassisk Bohuslänsk stil med högt soligt läge och vacker havsutsikt, två gästshus, egen sandstrand och båtbrygga i hamn med skyddat läge, fantastiskt beläget med vacker havsutsikt, soligt vindsskyddat läge och kort båtväg in till Strömstad. Kontakta fastighetsmäklare Daniel Axelsson, +46 706 593909 / [email protected] för information och bokning av visning, välkommen! Under Dokument & länkar i beskrivningen finner Ni VR-Länk där Ni kan gå in i huset digitalt!

 • Premium
 • Uteplats
Blomsholm Storskogen 3, Blomsholm, Strömstads kommun

Blomsholm Storskogen 3

Fritidshus
Blomsholm, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 795 000 kr

43 m²

2 rum

1 986 m² tomt

I lugnt och enskilt läge vid Blomsholm hittar ni denna mycket stilfullt renoverade stuga. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt samt en stor och härlig altan där sol kan avnjutas större delen av dagen. Ny avloppsanläggning från 2023. Cirka 10 minuter till centrum samt promenadavstånd till Färingen där bad- och fiskemöjligheter finns. Bostaden är besiktigad genom Anticimex och försäkring följer köpet. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Smedjegränd 2 K, Centralt, Strömstads kommun
 • Imorgon

Smedjegränd 2 K

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 395 000 kr

63 m²

2 rum

4 681 kr/mån
22 143 kr/m²

På bekvämt promenadavstånd till centrum hittar ni denna trivsamma 2:a i gavelläge och fördelad i två våningar. Här bor ni i en mycket trevlig och välskött förening med tillgång till bland annat fina uteplatser, grill och spabad. Lägenheten har på senare år genomgått renovering av både kök och badrum. I månadsavgiften ingår både värme och hushållsel vilket borgar för ett smidigt och kostnadseffektivt boende. Ingen boplikt föreligger! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Ljungbergsvägen 6, Centralt, Strömstads kommun
 • Sön 9 jul kl 11:00
Ljungbergsvägen 6, Centralt, Strömstads kommun, bild 2
Ljungbergsvägen 6, Centralt, Strömstads kommun, bild 3

Ljungbergsvägen 6

Tomt
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 800 000 kr

947 m² tomt

Hålkedalshöjden ligger både centralt och havsnära med cykelavstånd till det mesta Strömstad har att erbjuda. Här finns 10 tomter mellan 945 och 1285 kvm med högt och soligt läge bland fantastisk natur. Kommunalt V/A och fiber ingår i priset. Vackra strövområden i direkt anslutning till området och båthamn och badplatser på kort gångavstånd. Ca 13 mil till Oslo och 16 mil till Göteborg.

 • Premium
Södra Rossövägen 17, Rossö, Strömstads kommun
 • Borttagen före visning

Södra Rossövägen 17

Fritidshus
Rossö, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 995 000 kr

33 m²

2 rum

2 266 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Uteplats
Backevägen 12, Lökholmen, Strömstads kommun

Backevägen 12

Villa
Lökholmen, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

3 895 000 kr

100 m²

6 rum

846 m² tomt

På populära Lökholmen ligger detta välskötta hus som passar lika bra för helårsboende som fritidshus. Generösa sociala ytor, två badrum, 4 sovrum samt gästrum i garaget och solig uteplats! Här finns ytor så att hela familjen kan vara på besök samtidigt. Cykelavstånd till strand och båthamn.

 • Uteplats
Urshällan 4, Lökholmen, Strömstads kommun
Urshällan 4, Lökholmen, Strömstads kommun, bild 2
Urshällan 4, Lökholmen, Strömstads kommun, bild 3

Urshällan 4

Fritidshus
Lökholmen, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 250 000 kr

18 m²

1 rum

878 m² tomt

Välkomna till denna sommaridyll med ca 150m till salta bad och stor tomt! Behåll den enkla standarden som är och semestra off-grid eller dra in V/A och bygg ut efter eget behov. Idag finns indragen el och friggebod med plats för t ex eltoalett. Stor altan med havsglimt mellan träden, utsiktsplats ovanför tomten och fina turmöjligheter på stigar enda ut till Lökholmen! Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Mellbyvägen 6, Centralt, Strömstads kommun

Mellbyvägen 6

Villa
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

4 495 000 kr

145 m²

5 rum

892 m² tomt

Unik kombination av centralt läge och upparbetad trädgård med fantastisk utemiljö. Här finns växthus, fristående uterum med gedigen altan, gräsmatta och stor bur för t ex kaniner. På tomten finns dubbelgarage med ungdomsdel och stor uppfart. Huset är välhållet och inrymmer idag en lägenhet i delar av nedre plan som ger en fin extrainkomst. Bergvärme, fiber och kommunalt V/A. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Södra Bergsgatan 3A 503, Centralt, Strömstads kommun

Södra Bergsgatan 3A 503

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

5 895 000 kr

112,9 m²

3 rum

6 749 kr/mån
52 214 kr/m²

Exklusiv lägenhet om 112,9 kvm beläget mitt i hjärtat av vackra Strömstad! Här hittar ni en modern och påkostad bostadsrätt i attraktivt läge med möjlighet för parkering i parkeringshus och tillgång till hiss. Generös tilltagen terrass med havsutsikt samt en trevlig och öppen planlösning. Exteriören går i en modern Bohuslänsk anda och interiören i en stilren nordisk design med hög kvalité. Ekparkett, spotlights, massiva innerdörrar etc. Inflyttning så snart det önskas och ingen boplikt föreligger!

 • Plus
 • Hiss
Husevägen 5, Seläter/Kebal, Strömstads kommun

Husevägen 5

Villa
Seläter/Kebal, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

8 200 000 kr

326 m²

1 462 m² tomt

Kort gångavstånd till havet med fina bad och båtliv erbjuder denna fastighet vilken inrymmer fem lägenheter, tidigare var det enfamiljshus varför möjligt att omställa till representativ villa finns för den som önskar. För närvarande är tre lägenheter uthyrda och två lediga för en köpare. Överlåtelse möjligt via bolagsöverlåtelse eller fastighetsöverlåtelse. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Daniel Axelsson +46706-593909 / [email protected] för mer information.

 • Balkong
 • Uteplats
Karlsgatan 23A, Centralt, Strömstads kommun

Karlsgatan 23A

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 295 000 kr

51,5 m²

2 rum

4 039 kr/mån
25 146 kr/m²

Bo mitt i stan i denna trevliga och välplanerade 2:a med härlig inglasad balkong! Nyrenoverat kök och helkaklat badrum. I månadsavgiften om 4 039 kr ingår värme och TV/internet. Tack vare det mycket centrala läget så finns det mesta på promenadavstånd. Varmt välkomna på visning!

Oceanvägen 8, Västra berget, Strömstads kommun

Oceanvägen 8

Lägenhet
Västra berget, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 795 000 kr

128 m²

5 rum

8 393 kr/mån
14 023 kr/m²

Trivsam bostadsrättsvilla om 128 kvm på populära Västra Berget! Trevligt läge i området med överbyggd altan på baksida, solig balkong samt stor uteplats vid entré med utsikt över Bojarkilen. Lägenheten har renoverats under senare år med bland annat nytt kök, helkaklat badrum samt genomgående nya ytskikt. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Tångenvägen 84, Tången, Strömstads kommun

Tångenvägen 84

Lägenhet
Tången, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

2 095 000 kr

69,2 m²

3 rum

3 527 kr/mån
30 275 kr/m²

Modern 3:a på populära Tången! Låg avgift tack vare mycket stabil förening. Öppen planlösning, helkaklat badrum samt stor skyddad takterrass. På promenadavstånd finns skola, förskola, affärer och strömsvattnet. Välkomna!

Tångenvägen 50, Centralt, Strömstads kommun

Tångenvägen 50

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 995 000 kr

75 m²

3 rum

4 855 kr/mån
26 600 kr/m²

Välplanerad 3:a i utsiktsläge med inglasad balkong på Tången! Nyligen renoverad med nytt parkettgolv och målade ytskikt. Parkering i carport. Öppen planlösning, generösa förvaringsutrymmen och trivsamma strövområden i närområdet. Här bor ni centralt, men ändå i lugna naturnära omgivningar. Gångavstånd till förskola och skolor och serviceutbud. Välkomna på visning!

 • Hiss
Manillastigen 12, Centralt, Strömstads kommun

Manillastigen 12

Radhus
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

3 595 000 kr

118 m²

6 rum

392 m² tomt

Här bor ni centralt i nyrenoverat och lättskött radhus med gavelläge på populära Manillastigen! Perfekt boende för barnfamiljen med lekplatsen som närmsta granne och gångavstånd till förskola/skola. ! Två badrum, fyra sovrum, vedeldad kamin och trevlig baksida med överbyggd altan och friggebod. Hela stan på bekvämt cykelavstånd! Kontakta Steven för mer info!

 • Plus
Hamnevägen 41, Lgh 66, Koster, Strömstads kommun

Hamnevägen 41, Lgh 66

Lägenhet
Koster, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

595 000 kr

18 m²

1 rum

1 796 kr/mån
33 056 kr/m²

Fantastiskt beläget vid Ekenäs hamn på Sydkoster finner ni här ett smakfullt inrett dubbelrum som är fullutrustat för en avslappnande vistelse. Perfekt upplägg för er som önskar något enkelt och underhållsfritt i en fantastisk skärgårdsmiljö. Närliggande Pensionat Ekenäs Koster, som är öppet större delen av året, erbjuder allt ifrån frukost till middagar samt andra större evenemang. Uthyrning sker genom driftbolaget via pensionatet, med goda intäktsmöjligheter. Nuvarande ägare hade en årsintäkt om 28 667kr för 2022. Bostaden säljs möblerad. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för bokning av visning!

 • Plus
 • Balkong
Tångenvägen 67B, Tången, Strömstads kommun

Tångenvägen 67B

Lägenhet
Tången, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

2 595 000 kr

65 m²

3 rum

2 450 kr/mån
39 923 kr/m²

Fint läge på Tången! 3:a högst upp i huset med garage under lägenheten och balkong med utsikt över strömsvattnet. Modern standard och billigt boende med låg avgift tack varet skuldfri förening! Centralt läge med gångavstånd till skolor, service och allmäna kommunikationer.

Mellbyvägen 12, Centralt, Strömstads kommun

Mellbyvägen 12

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

2 695 000 kr

103,6 m²

4 rum

6 329 kr/mån
26 014 kr/m²

Modern 4:a i högt läge på populära Stenhuggaren med två badrum och gott ljusinsläpp tack vare gavelläget. Stora sociala ytor i öppen lösning och fin balkong med inglasad del. Här bor man nära centrum och endast en liten promenad bort finns bland annat mataffär och Strömstad Shoppingcenter. Lägenheten var inflyttningsklar 2019 och håller en genomgående hög standard. Hiss finns och elbilsladdare finns i garaget.

 • Hiss
Kyrkosundsvägen 1 - LGH 105, Koster, Strömstads kommun

Kyrkosundsvägen 1 - LGH 105

Lägenhet
Koster, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 495 000 kr

32 m²

1 rum

5 697 kr/mån
46 719 kr/m²

Lägenhet på populära Kostergården med balkong och havsutsikt! Här spenderar ni semestern med närhet till vacker natur och salta bad. Det finns också restaurang, kiosk, minigolf och cykeluthyrning på anläggningen och takterass med bar. Goda uthyrningsmöjligheter genom driftbolaget!

 • Balkong
Hamnevägen 41, Koster, Strömstads kommun
Hamnevägen 41, Koster, Strömstads kommun, bild 2
Hamnevägen 41, Koster, Strömstads kommun, bild 3

Hamnevägen 41

Lägenhet
Koster, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

3 595 000 kr

76 m²

4 rum

7 581 kr/mån
47 303 kr/m²

Med havet som granne välkomnas ni här till denna härliga lägenhet, som inrymmer tre sovrum och tre badrum, vid idylliska Ekenäs på Sydkoster. Här finns god plats för både stora familjen eller flera familjer tillsammans, då varje sovrum har tillhörande eget badrum. Lägenheten har genomgående fräscha och ljusa ytskikt samt både en balkong med slående havsutsikt över hamninloppet vid Ekenäs och en trevlig uteplats vid entrén. Med allt som underbara Kosteröarna har att erbjuda runt hörnet erbjuds här ett mycket trivsamt och bekymmerslöst fritidsboende. Till bostaden hör också rätt till båtplats vid närliggande småbåtshamn. Uthyrning sker genom närliggande Pensionat Ekenäs Koster, med goda intäktsmöjligheter. Nuvarande ägare har haft en årlig hyresintäkt som täckt bostadens årsavgift. Bostaden säljs möblerad. Digital rundvandring i VR: https://my.matterport.com/show/?m=Hnjm8GQxrbc Varmt välkomna att boka visning!

 • Premium
 • Balkong
Kyrkosundsvägen 1 - Stuga 6, Koster, Strömstads kommun

Kyrkosundsvägen 1 - Stuga 6

Fritidshus
Koster, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 395 000 kr

30 m²

3 rum

5 340 kr/mån

Stuga på populära Kostergården med stor balkong! Här spenderar ni semestern med närhet till vacker natur och salta bad. Det finns också restaurang, kiosk, minigolf och cykeluthyrning på anläggningen och takterass med bar. Goda uthyrningsmöjligheter genom driftbolaget!

 • Plus
Surbrunnsgatan 41B, Centralt, Strömstads kommun

Surbrunnsgatan 41B

Radhus
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

3 795 000 kr

102 m²

3 rum

460 m² tomt

För dig som söker ett centralt, lättskött och havsnära boende! Strax ovanför Bojarkilens småbåtshamn finner du detta välhållna suterränghus med genomgående fräscha ytskikt, renoverat kök och två renoverade badrum. Rejäl altan på både fram- och baksidan samt en stor och härlig balkong mot Bojarkilen i väster. Bostaden är besiktigad genom Anticimex och försäkring följer köpet. Digital rundvandring i VR: https://my.matterport.com/show/?m=QopqiyizNEn Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Blomsholm Liden 1, Stene, Strömstads kommun

Blomsholm Liden 1

Villa
Stene, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

995 000 kr

79 m²

2 rum

1 078 m² tomt

Detta charmiga torp är nu färdigt för återställning i gammalt skick eller ombyggnation som du själv önskar Här finns möjlighet att skapa ett hem som är unikt och personligt, med historiska detaljer och en genuin känsla av historia. Tomten är stor och lummig, med gott om plats för trädgård, odling och rekreation. Här kan du njuta av tystnaden och lugnet i en vacker landsbygdsmiljö, samtidigt som du har närhet till både stad, natur och havet!

Kyrkosundsvägen 1 - Stuga 9, Koster, Strömstads kommun

Kyrkosundsvägen 1 - Stuga 9

Fritidshus
Koster, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 395 000 kr

30 m²

3 rum

5 340 kr/mån

Modern och yteffektiv stuga på Kostergården med absolut närhet till salta bad och vacker natur. Kostergården erbjuder bekymmersfritt fritidsboende som hyrs ut när ni inte är där, vilket håller kostnaderna låga jämfört med att äga ett traditionellt fritidshus. Restaurang, kiosk, minigolf och cykeluthyrning inom området.

 • Balkong
Surbrunnsgatan 19 Lgh 1004, Centralt, Strömstads kommun

Surbrunnsgatan 19 Lgh 1004

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 950 000 kr

65 m²

2 rum

3 877 kr/mån
30 000 kr/m²

Rymlig och modern 2:a i populära Pilen en kort promenad från stan i nybyggd förening! Parkering i garage under huset, hiss, balkong och ingen boplikt! Centralt och billigt boende!

 • Balkong
 • Hiss
Tångenvägen 85, Tången, Strömstads kommun

Tångenvägen 85

Lägenhet
Tången, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 150 000 kr

32,6 m²

1 rum

1 801 kr/mån
35 276 kr/m²

Bo billigt i denna fina 1:a på Tången! Låg avgift tack vare mycket stabil förening. Ljusa ytskikt, smart planlösning, uteplats vid entré samt stor uteplats på baksidan. På promenadavstånd finns skola, förskola och affärer. Varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Hasshallingevägen 17, Seläter/Kebal, Strömstads kommun

Hasshallingevägen 17

Tomt
Seläter/Kebal, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 995 000 kr

862 m² tomt

Hörntomt med utsikt längst upp i lugn återvändsgränd på populära Källviken! Här finns goda chanser att bygga ert drömhus med ett privat och soligt läge samtidigt som ni har fantastisk utsikt över både långörännan och Kosterfjorden. Möjlighet till 300kvm BTA. Cykelväg till centrum och goda bussförbindelser sommartid gör området tillgängligt. Närområdet inrymmer två av stans finaste sandstränder inom gångavstånd, promenadstråk och Seläters hamn.

 • Plus
Västra klevgatan 5, Centralt, Strömstads kommun

Västra klevgatan 5

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

7 795 000 kr

155 m²

5 rum

12 175 kr/mån
50 290 kr/m²

Unik chans för er som drömmer om utsiktsläge mitt i centrala Strömstad! Här finns möjlighet för 155 kvm fördelat på stora sociala ytor, tre sovrum, två badrum, två kök och tre balkonger med syd/västläge! Privat entré från gården eller trapphus med hiss. Ingen boplikt, så här kan ni köpa som fritidsboende. Perfekt tillfälle att hyra ut den ena delen och använda den andra t ex! Digital rundvandring i lägenheten hittar ni här! https://my.matterport.com/show/?m=u8MD7nDnafk https://my.matterport.com/show/?m=oZfvJXgUeqU Lägenheten består av två ihopslagna lägenheter och kan säljas som två separata eller med öppning mellan vardagsrummen beroende på köparens önskemål. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Finnoxelgatan 24, Nötholmen, Strömstads kommun

Finnoxelgatan 24

Radhus
Nötholmen, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

3 995 000 kr

93 m²

4 rum

117 m² tomt

Ljust och fräscht parhus på omtyckta Nötholmen! Stilfullt och modernt renoverade ytskikt. Bekymmerslöst fritids- eller permanentboende där parkering via servitut ingår. Med både golfbana, salta bad och centrala Strömstad på promenadavstånd lämnar detta läge lite att önska. Kommunalt V/A, vidbyggt förråd med god förvaringsplats samt fiber finns anslutet. Bostaden är besiktigad genom Anticimex och försäkring följer köpet. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Norra Kyrkogatan 15B, Centralt, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 15B

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 250 000 kr

53,5 m²

2 rum

5 164 kr/mån
23 364 kr/m²

Här bor ni centralt och enkelt med avgift som inkluderar allt! Gott ljusinsläpp, balkong med fin vy över grönområde och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Helkaklat badrum!

Stora Åseröd 4, Håvedalen, Strömstads kommun

Stora Åseröd 4

Villa
Håvedalen, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 075 000 kr

65 m²

3 rum

2 018 m² tomt

I lantligt läge finner ni detta trevliga 1½-planshus med tillhörande garagebyggnad och gäststuga samt en rejäl altan i bra solläge. Här finns fina möjligheter att forma sitt eget boende. Bostaden är behändigt uppdelad i boendeyta i entréplan och sovutrymme i övre plan. Bostaden är besiktigad genom Anticimex och försäkring följer köpet. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Vattenvägen 11, Centralt, Strömstads kommun
 • Tis 20 jun kl 17:30
Vattenvägen 11, Centralt, Strömstads kommun, bild 2
Vattenvägen 11, Centralt, Strömstads kommun, bild 3

Vattenvägen 11

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 250 000 kr

81 m²

3 rum

5 519 kr/mån
15 432 kr/m²

På populära Västra berget ligger denna välplanerade trea i plan två. Trivsam västvänd balkong med goda solförhållanden, Badrum renoverat 2020 (Våtrumsintyg finns). Generösa sociala ytor samt rymligt kök med matplats. Förvaring i två separata förråd samt inomhusförråd under trappan. Välkomna på visning!

 • Premium
Nordby Kullen 5, Svinesund, Strömstads kommun

Nordby Kullen 5

Övrigt
Svinesund, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

3 900 000 kr

576 m²

3 147 m² tomt

Industrifastighet i bra läge intill E6 mellan Nordby och Svinesund. Inrymmer lager/produktionsyta. Här finns goda möjligheter för lageryta om du bedriver verksamhet på gränsen, eller varför inte bygga om lokalen till mindre enheter för uthyrning? Uthyrbar area 576 kvm enligt taxering. Står vakant för ny ägare att tillträda. Har tidigare varit uthyrd för 360TSEK/år. Uppvärmning via luft/vatten värmepump. Fastigheten överlåts i bolagsform.

Ryttargången 26, Centralt, Strömstads kommun

Ryttargången 26

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

995 000 kr

66,5 m²

2 rum

5 948 kr/mån
14 962 kr/m²

Trivsam tvåa på populära Ryttargången med öppen planlösning och generös balkong med inglasad del. Här bor du centralt och billigt i välskött förening!

 • Hiss
Första Musseronvägen 8, Röd, Strömstads kommun

Första Musseronvägen 8

Radhus
Röd, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

2 995 000 kr

91 m²

4 rum

511 m² tomt

Fint och lättskött kedjehus på populära Röd! Härlig uteplats på både fram- och baksida, inredd vind samt två sovrum. Inglasat uterum på baksidan! Gångavstånd till all tänkbar service samt skolor och idrottsanläggningar. Garage på tomten!

Tångenvägen 40, Tången, Strömstads kommun

Tångenvägen 40

Lägenhet
Tången, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 895 000 kr

75 m²

3 rum

4 855 kr/mån
25 267 kr/m²

Välplanerad 3:a i trevligt läge på Tången! Trevlig balkong, master med walk in-closet! Här bor ni centralt, men ändå i lugna naturnära omgivningar. Gångavstånd till förskola och skolor och serviceutbud. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Vässby Gerdhem 3, Mällby/ånneröd, Strömstads kommun

Vässby Gerdhem 3

Fritidshus
Mällby/ånneröd, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 995 000 kr

60 m²

3 rum

1 672 m² tomt

Välkomna till denna trevliga fritidsbostad med lättskött och rymlig tomt om 1672 kvm. Gäststuga med badrum samt utedusch mellan husen. Här har ni gott om plats för besök med plats för 8-10 bäddar. Här kan man verkligen njuta av naturen i det lugna och sköna området, samtidigt som man har stan och flera badstränder på cykelavstånd! Goda uthyrningsmöjligheter!

 • Uteplats
Grålösvägen 6, Skee, Strömstads kommun

Grålösvägen 6

Villa
Skee, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

2 495 000 kr

81 m²

3 rum

936 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevligt renoverade 1½-plansvilla med stort uppvärmt dubbelgarage! I garaget finns vattenburen golvvärme, två elektriska portar samt separat verkstadsdel. Bostadshuset har de senaste åren genomgått omfattande renoveringar såsom nytt tak, nya fönster, dränering och totalrenovering av bostadens interiöra delar. Lättskött tomt med mysig grillplats där många soltimmar kan avnjutas. Stor altan i sydväst och kommunalt V/A finns. Bostaden kommer inom kort att besiktigas genom Anticimex och försäkring följer köpet.

 • Plus
 • Uteplats
Ylseröd 3, Stene, Strömstads kommun

Ylseröd 3

Villa
Stene, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

3 000 000 kr

90 m²

5 rum

2 142 m² tomt

Tillfälle att köpa hus med stort garage, gäststuga och rymlig tomt inom 10 minuter med bil från stan. Här finns stor uppfart, gräsmatta och flera fina uteplatser. Garaget är perfekt för både hobbymek eller dig som önskar driva verksamhet hemifrån. Renoverat löpande under senare år med tillbyggnad, nya fönster, nytt tak, luftvärmepump, badrum samt kök! Avlopp bytt!

 • Uteplats
Västra Bovägen 11, Nordkoster, Strömstads kommun

Västra Bovägen 11

Villa
Nordkoster, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

10 500 000 kr

122 m²

5 rum

1 494 m² tomt

Drömmer ni om ett modernt boende på vackra Kosteröarna har ni hittat rätt. Denna enplansvilla uppfördes 2006 i lösvirke med lantlig stil och har allt ni kan önska er. Öppen planlösning med ryggåstak, golvvärme, stort kök i lantlig stil, braskamin, fiber och uthyrningslägenhet samt gäststuga om 30 kvm. Här finns plats för hela familjen och goda uthyrningsmöjligheter. Soligt läge nära västra bryggan!

Kungbäck Krakhagen 1 och 2, Lökholmen, Strömstads kommun

Kungbäck Krakhagen 1 och 2

Övrigt
Lökholmen, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

7 400 000 kr

1 956 m² tomt

Renoverat hus med gäststuga (-13)och trevlig restauranglokal ca 1 km från havet intill landsvägen som leder till populära Lökholmen som i nuläget är under stor utveckling! I närheten finns två campingar och flertalet stugområden. Här kan ni driva bageri, restaurang eller kanske bed and breakfast? Möjligheterna är många! Lokalen säljs som den står med full köksinredning och inventarier. Goda uthyrningsmöjligheter för både hus och stuga.

Strandbräckan 5, Stare, Strömstads kommun
Strandbräckan 5, Stare, Strömstads kommun, bild 2
Strandbräckan 5, Stare, Strömstads kommun, bild 3

Strandbräckan 5

Tomt
Stare, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

2 650 000 kr

982 m² tomt

Nu har ni chansen att köpa en av tomterna i första raden på populära Starekilen! I sydvästläge på första parkett med generös byggrätt om 340 kvm bta (Varav 40 komplementbyggnad), vilket öppnar för unika möjligheter till rymligt hus och uteplatser! Din båt placerar du rakt nedanför huset! Bygg ditt drömhus!

 • Premium
Strandvägen 1, Båleröd, Strömstads kommun

Strandvägen 1

Fritidshus
Båleröd, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

3 295 000 kr

70 m²

3 rum

2 107 m² tomt

Välvårdat fritidshus i högt och enskilt läge på härliga Båleröd. Nyare gäststuga med WC, renoverat badrum, italienskt kök och stor uteplats med havsutsikt. Lättskött naturtomt! I området finns badstrand och möjlighet till hyra av båtplats. Kommunalt V/A indraget.

Högsläntsvägen 16, Stare, Strömstads kommun

Högsläntsvägen 16

Tomt
Stare, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

2 495 000 kr

858 m² tomt

Havsnära tomt i en av stans finaste områden, strax utanför Strömstad.Lättbyggt och bra läge på gatan! Här har ni möjlighet att bygga ert drömhus med generös detaljplan som tillåter 190 kvm byggnadsarea i souterräng, varav 150 kvm för bostadshus. Kommunalt V/A till tomtgräns, anslutningsavgift betald.

Medvik Solliden 3, Bogen, Medvik, Strömstads kommun

Medvik Solliden 3

Tomt
Bogen, Medvik, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

1 195 000 kr

1 803 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa en stor tomt på populära Medvik! Här bor ni lantligt nära havet med kort avstånd till stan, förskola och skola. Den generösa tomten ligger utom detaljplan, så här har ni goda möjligheter att bygga ert drömboende! Vatten och avlopp finns och möjlighet att koppla på kommunal V/A kommer erbjudas av kommunen i framtiden.

Korsberg 7, Koster, Strömstads kommun
Korsberg 7, Koster, Strömstads kommun, bild 2
Korsberg 7, Koster, Strömstads kommun, bild 3

Korsberg 7

Fritidshus
Koster, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad

19 950 000 kr

200 m²

12 rum

1 965 m² tomt

Mitt bland Kosteröarnas saltstänkta klippor och grönskande skog ligger denna pärla i enskilt läge med utsikt över Kosterfjorden! Nuvarande ägare lät bygga dessa moderna bostadshus och gäststugor i gammal stil utan några kompromisser. Hela tomten är upparbetad med vackra stenläggningar, pool om 8x4m och vacker trädgård! Här kan hela familjen njuta av somrarna samtidigt med totalt 20 bäddar, 6 badrum och en gästtoalett. Kombinationen av läge och standard på hushållet är svårslagen och unik! Välkomna att kontakta Steven för en privat visning.

 • Premium

Visar 1 - 50 av 51