Mäklare Steven Zettergren

Steven Zettergren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sommarskogsvägen 14, Lökholmen, Strömstads kommun

Sommarskogsvägen 14

Fritidshus
Lökholmen, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
8 995 000 kr
149 m²
6 rum
936 m² tomt

Toppmodernt hus i utsiktsläge för dig som söker det lilla extra! Här får du både god standard och bra läge med en kort promenad ner till stranden på både Kungsvik och Stensvik. Lättskött utsida med Möre royal panel och puts samt aluklädda fönster. Kök från Husebys signatur serie och helkaklade badrum. Spabad på altanen och unik takterass med slående vy mot Kosterhavet! Välkommen på visning! För digital VR visning av huset, klicka på länken nedan: https://my.matterport.com/show/?m=CDgjxKARRiX

 • Balkong
Manillastigen 12, Centralt, Strömstads kommun

Manillastigen 12

Radhus
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
2 950 000 kr
118 m²
6 rum
392 m² tomt

Här bor ni centralt i nyrenoverat och lättskött radhus med gavelläge på populära Manillastigen! Perfekt boende för barnfamiljen med lekplatsen som närmsta granne och gångavstånd till förskola/skola. ! Två badrum, fyra sovrum, vedeldad kamin och trevlig baksida med överbyggd altan och friggebod. Hela stan på bekvämt cykelavstånd! Kontakta Steven för mer info!

 • Plus
Vattenvägen 11, Centralt, Strömstads kommun
Vattenvägen 11, Centralt, Strömstads kommun, bild 2
Vattenvägen 11, Centralt, Strömstads kommun, bild 3

Vattenvägen 11

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 095 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/2
5 519 kr/mån
13 519 kr/m²

På populära Västra berget ligger denna välplanerade trea i plan två. Trivsam västvänd balkong med goda solförhållanden, Badrum renoverat 2020 (Våtrumsintyg finns). Generösa sociala ytor samt rymligt kök med matplats. Förvaring i två separata förråd samt inomhusförråd under trappan. Välkomna på visning!

 • Premium
Yttre Buar 2, Båleröd, Strömstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Yttre Buar 2

Villa
Båleröd, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 495 000 kr
113 + 112 m²
4 rum
2 131 m² tomt

Villa på stor tomt i enskilt läge med garage och gäststuga! Uppvärmning genom vedeldad panna med elpatron, stor delvis överbyggd altan, stora biytor på vinden och i källaren. Ca 10 minuter till stan och kort bilväg till salta bad på Rossö!

 • Plus
Skaveröd Lidhult 1, Svinesund, Strömstads kommun

Skaveröd Lidhult 1

Fritidshus
Svinesund, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
995 000 kr
36,3 + 18,4 m²
4 rum
5 830 m² tomt

Detta charmiga torp, beläget enskilt omgivet av skog och natur nära norska gränsen, är det perfekta renoveringsobjektet för den som önskar skapa sitt eget paradis! Bilväg fram, indragen el, borrad vattenbrunn och rör för indragning av fiber förberett. Ladugården är delvis inredd för t ex gäststuga eller hobbyrum. Välkomna på visning!

Klockaregårdsvägen 13, Skee, Strömstads kommun

Klockaregårdsvägen 13

Villa
Skee, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
3 920 000 kr
122 m²
6 rum
847 m² tomt

Sällsynt chans att köpa ett helt nytt enplanshus i Skee! Lantliga omgivningar, fin gräsmatta runt huset och vacker utsikt över åkrarna. Bekvämt boende med vattenburen golvvärme i hela huset, kommunalt V/A och dubbel carport. Huset är förberett för fiber. Låga boendekostnader tack vare energieffektivt hus och fri fastighetsavgift i 15 år. Perfekt läge för solceller för dig som vill minimera uppvärmningskostnaderna. Välkomna på visning!

 • Plus
Ringdalsstrand 7, Svinesund, Strömstads kommun

Ringdalsstrand 7

Fritidshus
Svinesund, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
2 495 000 kr
58 + 46,6 m²
5 rum
995 m² tomt

Charmigt torp nära havet där du kan koppla av och njuta av lugnet. Denna pärla är belägen endast 450 meter från havet och har genomgått omfattande renoveringar med många bevarade originaldetaljer. Här finns vedeldad köksspis och fungerande kakelugn, stor uteplats med pergola och utegrill, barnvänlig gräsmatta m.m. Kort väg till Svinesund och Nordby vid regniga dagar och norska gränsen når du på 5 minuter med bil. Möjlighet till båtplats på boj nere vid stranden.

 • Uteplats
Ljungbergsvägen, Hålkedalen, Strömstads kommun

Ljungbergsvägen

Villa
Hålkedalen, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
5 900 000 kr
134 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Välkomna till detta unika och energieffektiva boende på Hålkedalshöjden i Strömstad! Här bor ni bekvämt i nyckelfärdig nyproducerad friköpt villa med gångavstånd till både stranden och centrum. Priset inkluderar både tomt, anslutningsavgifter samt entreprenad - Färdigt att flytta in! Huset har en öppen och social planlösning på entréplan och en lite mer privat del på andra våningen med inte mindre än fyra sovrum. Mindre trädgård som inte tar din tid i anspråk, men samtidigt naturnära med grönområde precis utanför tomtgränsen med fina strövområden. Gångstig finns ner till strand och brygga. På cykelväg tar ni er enda in till stan. Villorna produceras av Reformhus, hög och modern standard i basutförandet men går att göra tillval på merparten av materialvalen. På länken nedan kan man enkelt optimera sin villa med olika tillval, här kan enkelt navigera sig framåt och se det färdiga resultatet, allt i en snygg 3D miljö. Planlösning finns även här. https://wisibel.com/c/reformhus/halkedalshojden Tips; Vid köp av nyproducerade fastigheter kan man få låna amorteringsfritt i 5 år. Observera att bilder invändigt är från ett visningshus där det finns tillval, bilderna utvändigt är digitala renderingar. Visningshus finns i Hässleholm för dig som vi uppleva husen på plats! För mera frågor angående hus kontakta Nils Fredriksson, 072 710 88 00 [email protected]

 • Nyproduktion
Rävö 92, Rävö, Strömstads kommun

Rävö 92

Fritidshus
Rävö, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
2 795 000 kr
74 m²
4 rum
1 392 m² tomt

Modernt fritidshus i ett plan byggt 2004 på Rävö! Öppen planlösning, tre sovrum med 6 bäddar, altan i västerläge och fiber indraget. Uppvärmning med luft/vattenvärmepump! Stor tomt med plats för anneks eller garage för den som önskar mer plats! Välkomna på visning!

 • Balkong
Hasselgatan 7, Prästängens Industriområde, Strömstads kommun

Hasselgatan 7

Tomt
Prästängens Industriområde, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
2 000 000 kr
1 945 m² tomt

Tillfälle att köpa tomt och bygga nytt på Prästängen! Hörntomt om 1945 kvm med längst in i området. Planen medger byggrätt om 50% av tomtstorlek och industri/handel. Anslutning till kommunalt V/A betald!

Torgonö Botten 1, Vik, Strömstads kommun
Torgonö Botten 1, Vik, Strömstads kommun, bild 2
Torgonö Botten 1, Vik, Strömstads kommun, bild 3

Torgonö Botten 1

Gård/Skog
Vik, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
2 995 000 kr
172 + 11 m²
10 rum
5 150 m² tomt

Tillfälle för er som söker lantligt boende med garage som genererar hyresintäkter! Lantligt läge med fina vyer över kringliggande åkermark, stort hus samt ekonomibyggnad med 3 separata garage och lägenhet. Taket på huset bytt ca 2020, godkänt avlopp och vedeldad panna! Ca 10 min till både Strömstad och Tanum, kort väg ut till E6 samt närhet till Rossös vackra natur och bad.

 • Premium
Östergatan 22, Centralt, Strömstads kommun

Östergatan 22

Villa
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
6 495 000 kr
210 + 85 m²
9 rum
611 m² tomt

Detta är huset för er som söker ett unikt boende i toppskick! Här bor ni mitt i stan på populära Odelsberg med hög standard. Skola och förskola ligger på mindre än 5 minuters gångavstånd. Unik planlösning med två plan, källare och ett halvplan med kök/matsal samt stort förråd/hobbyrum i anslutning till groventrén. Möjlighet för uthyrning i källaren! Totalt sju sovrum och två badrum samt WC ger gott om plats. Upparbetad trädgård med stenmurar, stenlagd uppfart med parkeringsmöjlighet på båda sidor huset och gräsmatta på baksidan. Balkonger i anslutning till master bedroom!

 • Plus
Ljungbergsvägen 18, Centralt, Strömstads kommun
Ljungbergsvägen 18, Centralt, Strömstads kommun, bild 2
Ljungbergsvägen 18, Centralt, Strömstads kommun, bild 3

Ljungbergsvägen 18

Tomt
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 700 000 kr
1 032 m² tomt

Hålkedalshöjden ligger både centralt och havsnära med cykelavstånd till det mesta Strömstad har att erbjuda. Här finns 12 varav 2 är sålda tomter mellan 945 och 1285 kvm med högt och soligt läge bland fantastisk natur. Kommunalt V/A och fiber ingår i priset. Vackra strövområden i direkt anslutning till området och båthamn och badplatser på kort gångavstånd. Ca 13 mil till Oslo och 16 mil till Göteborg.

 • Premium
Högsläntsvägen 12, Stare, Strömstads kommun

Högsläntsvägen 12

Tomt
Stare, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 495 000 kr
968 m² tomt

Prisvärd tomt i havsnära läge. Stare är ett av stans finaste områden, strax utanför Strömstad. Här har ni möjlighet att bygga ert drömhus med generös detaljplan som tillåter 190 kvm byggnadsarea i souterräng, varav 150 kvm för bostadshus. Kommunalt V/A till tomtgräns, anslutningsavgift betald.

Sandåker Myrarna 2, Näsinge, Strömstads kommun

Sandåker Myrarna 2

Gård/Skog
Näsinge, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
2 295 000 kr
110 m²
3 rum
11,9 ha tomt

Mindre gård om ca 11,9 ha med charmigt hus, garage och en länga en kort biltur från Strömstad! Perfekt för er som vill bo lantligt med djur och egna odlingar på tomten, eller kanske drömmer ni om att ha djuren hemma? Tak bytt och tilläggsisolerat, solceller och luftvärmepump/kamin för uppvärmning. Låga driftkostnader! Kontakta Steven för mer information!

 • Uteplats
Ramnekroksvägen 38, Öddö, Strömstads kommun

Ramnekroksvägen 38

Villa
Öddö, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
5 995 000 kr
160 m²
6 rum
1 428 m² tomt

Havsnära utsiktsläge på vackra Öddö med båtplats och del i sjöbod. Stort hus med komplementbyggnad som inrymmer lägenhet och garage! Goda möjligheter för uthyrning och perfekt gäststuga. Insynsskyddad och lummig tomt med flera uteplatser och god förvaring i dom båda garagen. God helårsstandard med bergvärme (Vedpanna med elpatron finns kvar) och kamin, kommunalt V/A, samt fiber. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Strömstiernagatan 10, Centralt, Strömstads kommun

Strömstiernagatan 10

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 595 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 744 kr/mån
25 520 kr/m²

Välkomna till denna fina 2:a med ett mycket centralt läge! Trevlig planlösning, fräscht helkaklat badrum med tvättavdelning, balkong i soligt västerläge samt stor walk-in-closet. Avgiften inkluderar värme och en parkeringsplats.

 • Plus
Vässby - Obebyggd mark, Mällby/ånneröd, Strömstads kommun

Vässby - Obebyggd mark

Tomt
Mällby/ånneröd, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
650 000 kr
8 874 m² tomt

En kort biltur utanför stan ligger Vässby, längst in på en grusväg med naturen runt knuten. Här finns möjligheten att bygga ert lantliga drömboende på stor tomt för den som drömmer om ett lantligt läge. Eller varför inte ansöka om att dela fastigheten i flera tomter? Förhandsbesked finns för fritidshus.

 • Plus
Mellbyvägen 12 lgh 1602, Centralt, Strömstads kommun

Mellbyvägen 12 lgh 1602

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
3 650 000 kr
86,6 m²
3 rum
vån 5/5
5 279 kr/mån
42 148 kr/m²

Längst upp i huset ligger denna välplanerade 3:a om 86,6 kvm med slående utsikt mot Strömsvattnet från och in mot stan från uteplatsen på framsidan. Här finns även balkong med inglasad del och kvällssol. I månadsavgiften ingår VA, värme och tv/Internet via fiber. Här bor man nära centrum och endast en liten promenad bort finns bland annat mataffär och Strömstad Shoppingcenter. Parkeringsgarage i källarplan och hiss. Denna lägenhet bör upplevas på plats - varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Hiss
Backevägen 12, Lökholmen, Strömstads kommun

Backevägen 12

Villa
Lökholmen, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
3 295 000 kr
100 + 114 m²
6 rum
846 m² tomt

På populära Lökholmen ligger detta välskötta hus som passar lika bra för helårsboende som fritidshus. Generösa sociala ytor, två badrum, 4 sovrum samt gästrum i garaget och solig uteplats! Här finns ytor så att hela familjen kan vara på besök samtidigt. Cykelavstånd till strand och båthamn.

 • Uteplats
Tångenvägen 84, Tången, Strömstads kommun

Tångenvägen 84

Lägenhet
Tången, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
2 095 000 kr
69,2 m²
3 rum
vån 2/2
3 527 kr/mån
30 275 kr/m²

Modern 3:a på populära Tången! Låg avgift tack vare mycket stabil förening. Öppen planlösning, helkaklat badrum samt stor skyddad takterrass. På promenadavstånd finns skola, förskola, affärer och strömsvattnet. Välkomna!

Kyrkosundsvägen 1 - LGH 105, Koster, Strömstads kommun

Kyrkosundsvägen 1 - LGH 105

Lägenhet
Koster, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 200 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
5 697 kr/mån
37 500 kr/m²

Lägenhet på populära Kostergården med balkong och havsutsikt! Här spenderar ni semestern med närhet till vacker natur och salta bad. Det finns också restaurang, kiosk, minigolf och cykeluthyrning på anläggningen och takterass med bar. Goda uthyrningsmöjligheter genom driftbolaget!

 • Balkong
Kyrkosundsvägen 1 - Stuga 6, Koster, Strömstads kommun

Kyrkosundsvägen 1 - Stuga 6

Fritidshus
Koster, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 395 000 kr
30 m²
3 rum
5 340 kr/mån

Stuga på populära Kostergården med stor balkong! Här spenderar ni semestern med närhet till vacker natur och salta bad. Det finns också restaurang, kiosk, minigolf och cykeluthyrning på anläggningen och takterass med bar. Goda uthyrningsmöjligheter genom driftbolaget!

 • Plus
Blomsholm Liden 1, Stene, Strömstads kommun

Blomsholm Liden 1

Villa
Stene, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 195 000 kr
79 + 20 m²
2 rum
1 078 m² tomt

Detta charmiga torp är nu färdigt för återställning i gammalt skick eller ombyggnation som du själv önskar. Taket har lagts om med ny papp, läkt och betongpannor 2023. Här finns möjlighet att skapa ett hem som är unikt och personligt, med historiska detaljer och en genuin känsla av historia. Tomten är stor och lummig, med gott om plats för trädgård, odling och rekreation. Här kan du njuta av tystnaden och lugnet i en vacker landsbygdsmiljö, samtidigt som du har närhet till både stad, natur och havet!

Kyrkosundsvägen 1 - Stuga 9, Koster, Strömstads kommun

Kyrkosundsvägen 1 - Stuga 9

Fritidshus
Koster, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 395 000 kr
30 m²
3 rum
5 340 kr/mån

Modern och yteffektiv stuga på Kostergården med absolut närhet till salta bad och vacker natur. Kostergården erbjuder bekymmersfritt fritidsboende som hyrs ut när ni inte är där, vilket håller kostnaderna låga jämfört med att äga ett traditionellt fritidshus. Restaurang, kiosk, minigolf och cykeluthyrning inom området.

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 40