Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Mattsson

Andreas Mattsson

Om mig

Med kunden i fokus och med ett stort engagemang, satsar jag alltid på att överträffa mina kunders förväntningar. Jag drivs av nöjda kunder och har sedan jag startat alltid fokuserat helhjärtat på att varje affär blir optimal för samtliga parter.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Första Musseronvägen 6, Röd, Strömstads kommun
 • Tor 25 apr kl 16:30

Första Musseronvägen 6

Radhus
Röd, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
2 795 000 kr
101 m²
4 rum
566 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade enplans radhus beläget på barnvänliga Röd. Med tre rymliga sovrum och en boyta på 101 kvadratmeter (vind ej inräknad) finns gott om utrymme för hela familjen att trivas. Därutöver finns också en inredd vind som skapar extra utrymme för till exempel de äldre barnen eller när man har gäster på besök. Två solrika altaner med förmiddagssol på framsidan och kvällssol på baksidan. Fristående garagebyggnad och indraget fiber finns. På kort promenadavstånd finns en fin lekplats samt närhet till skola och barnomsorg, perfekt för de små. Bostaden är besiktigad genom Anticimex och försäkring mot dolda fel följer köpet.

 • Plus
 • Uteplats
Karlsgatan 84 D, Röd, Strömstads kommun
 • Ons 17 apr kl 16:30

Karlsgatan 84 D

Lägenhet
Röd, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 595 000 kr
111,5 m²
4 rum
6 335 kr/mån
14 305 kr/m²

Varmt välkomna till denna välskötta 4:a om 111,5 kvm på trivsamma och barnvänliga Rödshöjden. Bostaden inrymmer tre sovrum, kök med matplats, vardagsrum samt två badrum. Skyddad uteplats i anslutning till entré och en rymlig altan på baksidan. Närhet till bland annat centrum, barnomsorg och idrottsanläggning.

 • Plus
 • Uteplats
Dynekilsvägen 36, R33, Hällestrand, Strömstads kommun
Dynekilsvägen 36, R33, Hällestrand, Strömstads kommun, bild 2
Dynekilsvägen 36, R33, Hällestrand, Strömstads kommun, bild 3

Dynekilsvägen 36, R33

Fritidshus
Hällestrand, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
695 000 kr
31,9 m²
2 rum
3 711 kr/mån

Varmt välkomna till detta praktiska fritidsboende på natursköna Hällestrand. Ett riktigt semesterparadis för hela familjen! Genomgående renoverad enhet med bland annat fräscha ytskikt och nya vitvaror. På anläggningen finns många trevliga faciliteter som till exempel pool, bastu, badstrand, minigolf, tennisbanor och fina promenadstråk. Här erbjuds också goda uthyrningsmöjligheter om så önskas. Möjlighet att köpa möbler finns.

 • Premium
 • Uteplats
Dynekilsvägen 36, Vitlingen, Hällestrand, Strömstads kommun

Dynekilsvägen 36, Vitlingen

Fritidshus
Hällestrand, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
2 295 000 kr
51,5 m²
3 rum
5 863 kr/mån

Välkomna till detta helrenoverade fritidshus beläget i omtyckta Hällestrand. Med ett läge bara ett stenkast från havet får ni här möjligheten att njuta av sköna stranddagar och salta bad. Bostaden erbjuder två välplanerade sovrum perfekta för den lilla familjen eller för dig som söker extra utrymme. Under nuvarande ägo har man låtit renovera i stort sett samtliga delar av bostaden. Nyare kök, badrum, braskamin med extra fläktsystem samt genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Hällestrand är ett riktigt semesterparadis för hela familjen med massa aktiviteter så som pool, bastu, badstrand, minigolf, tennisbanor och fina promenadstråk.

 • Uteplats
Tjärnöbo Dynäs Svanö 4, Tjärnö, Strömstads kommun
Tjärnöbo Dynäs Svanö 4, Tjärnö, Strömstads kommun, bild 2
Tjärnöbo Dynäs Svanö 4, Tjärnö, Strömstads kommun, bild 3

Tjärnöbo Dynäs Svanö 4

Fritidshus
Tjärnö, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
4 195 000 kr
41 m²
3 rum
886 m² tomt

I havsnära läge längst ut på vackra Tjärnöbo finner ni denna sommaridyll i form av ett renoverat fritidshus med egen båtplats vid närliggande brygga, badstrand ett stenkast bort samt flera trevliga uteplatser. Stora sociala ytor då kök, matplats och vardagsrum har öppen planlösning. Bostaden är besiktigad genom Anticimex och försäkring mot dolda fel följer köpet. Möjlighet att förvärva 1/5 av fastigheten Tjärnöbo 1:50 finns. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Uteplats
Muggeröd 3, Svinesund, Strömstads kommun

Muggeröd 3

Fritidshus
Svinesund, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
6 516 m² tomt

Välkomna till detta lantligt belägna och charmiga boende i närheten av Svinesund i Strömstad. Här erbjuds ett nyrenoverat och tillbyggt hus om 55 kvm med ett härligt fristående uterum med egen altan och spabad som bjuder in till avkoppling och njutning året om. Med en stor tomt på 6516 kvadratmeter finns gott om utrymme att trivas på, och även potentiella avstyckningsmöjligheter. Fastigheten kommer inom kort att besiktigas genom Anticimex och försäkring mot dolda fel följer köpet. Fastigheten säljes som enskilt objekt eller tillsammans med den gränsande fastigheten Bodal 1:37.

 • Uteplats
Dynekilsvägen 36, Spättan, Hällestrand, Strömstads kommun

Dynekilsvägen 36, Spättan

Fritidshus
Hällestrand, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 995 000 kr
51,5 m²
3 rum
5 863 kr/mån

Varmt välkomna till Hällestrand Resort och detta härliga fritidshus i bostadsrättsform. Renoverat kök, fräscha golv och en ny fin braskamin borgar för ett mycket trevligt semesterboende. Hällestrand är ett riktigt semesterparadis för hela familjen med massa aktiviteter så som pool, bastu, badstrand, minigolf, tennisbanor och fina promenadstråk. Därutöver finns goda intäktsmöjligheter genom uthyrning!

 • Uteplats
Öddö Bredfjällsväg 57, Öddö, Strömstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Öddö Bredfjällsväg 57

Fritidshus
Öddö, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
3 195 000 kr
76 m²
4 rum
3 783 kr/mån

I skyddat läge på idylliska Öddö finner ni detta moderna och fräscha fritidshus byggt 2007. Här finns två rymliga altaner, varav den ena vetter mot friområde, samt ett separat förråd med god förvaringsplats. Tre sovrum, stort och ljust vardagsrum, helkaklat badrum, indraget fiber samt ett härligt spabad borgar för ett trivsamt och bekymmerslöst boende. Till stugan hör också en båtplats och del i sjöbod i närheten av Edholmarna. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Grålösvägen 6, Skee, Strömstads kommun

Grålösvägen 6

Villa
Skee, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
2 395 000 kr
81 + 70 m²
3 rum
936 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevligt renoverade 1½-plansvilla med stort uppvärmt dubbelgarage! I garaget finns vattenburen golvvärme, två elektriska portar samt separat verkstadsdel. Bostadshuset har de senaste åren genomgått omfattande renoveringar såsom nytt tak, nya fönster, dränering och totalrenovering av bostadens interiöra delar. Lättskött tomt med mysig grillplats där många soltimmar kan avnjutas. Stor altan i sydväst och kommunalt V/A finns. Bostaden kommer inom kort att besiktigas genom Anticimex och försäkring följer köpet.

 • Plus
 • Uteplats
Lökholmsvägen 27, Lökholmen, Strömstads kommun

Lökholmsvägen 27

Fritidshus
Lökholmen, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
4 995 000 kr
144 m²
6 rum
1 354 m² tomt

Varmt välkomna till denna praktiska villa med goda intäktsmöjligheter via två separata enheter utöver den huvudsakliga bostaden. Högt belägen med härlig havsutsikt och mycket god plats för både släkt och vänner. Bostadshuset har dessutom en separat del med eget kök och badrum som passar utmärkt när släkt och vänner kommer på besök. Ett unikt objekt med många uteplatser i fint solläge, separat gäststuga vid infarten, terrass med plats för badtunna samt kommunalt V/A och fiber borgar för ett mycket trivsamt och bekymmerslöst boende.

 • Uteplats
Fredrikshaldsvägen 1, Centralt, Strömstads kommun

Fredrikshaldsvägen 1

Villa
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
3 295 000 kr
76 m²
4 rum
663 m² tomt

Charmigt och välbevarat hus med anor från tidigt 1900-tal. Med renoverat kök, badrum och tillbyggt uterum är detta en bostad att trivas i. På fastigheten finns därutöver en extra stuga som passa utmärkt för både gäster eller uthyrning, samt ett spabad i skyddat läge. Fiber finns inkopplat. Bostaden är besiktigad genom Anticimex och försäkring mot dolda fel följer köpet. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Norra Kyrkogatan 5A, Centralt, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 5A

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
2 522 kr/mån
40 405 kr/m²

I den ekonomiskt stabila föreningen RBF Stenbiten erbjuds nu denna centrala och kvadratsmarta etta! Bostaden har på senare tid renoverats med nya golv, platsbyggd skjutdörrsgarderob med elektriskt uppfällbar säng samt fräscha ytskikt. I den låga månadsavgiften ingår en parkeringsplats, V/A, värme, hushållsel samt TV/Internet. Varmt välkomna!

 • Plus
Hamnevägen 41, Lgh 66, Koster, Strömstads kommun

Hamnevägen 41, Lgh 66

Lägenhet
Koster, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
595 000 kr
18 m²
1 rum
vån 1/2
1 999 kr/mån
33 056 kr/m²

Fantastiskt beläget vid Ekenäs hamn på Sydkoster finner ni här ett smakfullt inrett dubbelrum som är fullutrustat för en avslappnande vistelse. Perfekt upplägg för er som önskar något enkelt och underhållsfritt i en fantastisk skärgårdsmiljö. Närliggande Pensionat Ekenäs Koster, som är öppet större delen av året, erbjuder allt ifrån frukost till middagar samt andra större evenemang. Uthyrning sker genom driftbolaget via pensionatet, med goda intäktsmöjligheter. Nuvarande ägare hade en årsintäkt om 28 667kr för 2022. Bostaden säljs möblerad. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för bokning av visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 13