Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Mattsson

Andreas Mattsson

Om mig

Med kunden i fokus och med ett stort engagemang, satsar jag alltid på att överträffa mina kunders förväntningar. Jag drivs av nöjda kunder och har sedan jag startat alltid fokuserat helhjärtat på att varje affär blir optimal för samtliga parter.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlsgatan 88 C, Centralt, Strömstads kommun

Karlsgatan 88 C

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 895 000 kr
111,5 m²
4 rum
6 335 kr/mån
16 996 kr/m²

På trivsamma och barnvänliga Rödshöjden ligger denna trevliga 4:a om hela 111,5 kvm! Bostaden inrymmer tre rymliga sovrum, kök med matplats, vardagsrum samt två badrum. Mysig uteplats i anslutning till entré, rymlig altan i skyddat läge på baksidan och stor gräsmatta därtill. Närhet till bland annat centrum, barnomsorg och idrottsanläggning. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Bottenlidsvägen 15, Lökholmen, Strömstads kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00
Bottenlidsvägen 15, Lökholmen, Strömstads kommun, bild 2
Bottenlidsvägen 15, Lökholmen, Strömstads kommun, bild 3

Bottenlidsvägen 15

Fritidshus
Lökholmen, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
3 495 000 kr
59 m²
3 rum
492 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget på vackra Lökholmen i Strömstad. Här finner du en trevlig fritidsbostad med en härlig inglasad altan, perfekt för mysiga kvällar med vänner och familj. I tillägg finns en rejäl altan som skapar en extra dimension till boendet och gör det möjligt att njuta av både frisk luft och vackra vyer oavsett väderlek. Bostaden erbjuder en praktisk planlösning med två sovrum, ett renoverat badrum samt stort vardagsrum och kök i öppen lösning. I vardagsrummet finns en härlig braskamin att värma sig framför under årets kallare dagar. Området runt Lökholmen erbjuder många trevliga promenadstråk samt närhet till det omfattande serviceutbud som finns på Nordby Shoppingcenter. Bostaden säljs möblerad. Fastigheten kommer inom kort att besiktigas genom Anticimex och försäkring mot dolda fel följer köpet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Rundö Märrhaken 2, Rossö, Strömstads kommun
Rundö Märrhaken 2, Rossö, Strömstads kommun, bild 2
Rundö Märrhaken 2, Rossö, Strömstads kommun, bild 3

Rundö Märrhaken 2

Fritidshus
Rossö, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
Pris saknas
140 m²
4 rum
500 m² tomt

I direkt anslutning till havet, på natursköna Rundö, erbjuds här en sällan skådad möjlighet att förvärva en del av Bohuslänsk historia. Sjömagasinet, uppfört cirka 1890, har under åren använts som bland annat sillsalteri, förvaring av hummerredskap och båttillverkning. Nuvarande fastighetsägare har varsamt renoverat byggnaden efter direktiv och rekommendationer från både Bohusläns museum och Strömstads kommun för att bevara det kulturhistoriska arv som finns i området. Efter en kortare båtfärd från Rossö lägger man till vid den privata bryggan med god plats för flera båtar. Där möts man av en rejäl uteplats i anslutning till sjömagasinets entré, varpå många soliga stunder kan avnjutas. Här finns även en praktisk markis att gömma sig under vid sommarens varmare dagar. Det minutiöst renoverade sjömagasinet inrymmer två sovrum, ett loft där ytterligare sängplatser finns, modernt kök, stort allrum med god plats att umgås, ett badrum samt ett rejält rum med massa förvaringsplats i entréplan. Därutöver finns en nyare stuga med eget badrum och trinett kök för antingen den stora familjen eller när gäster kommer på besök. Till fastigheten hör en extra privat båtplats och parkering (specifik för fastighetsägare på Rundö) vid Killingholmen på Rossö. I anslutning till bryggan finns också ett eget förråd och en gemensam möteslokal som kan nyttjas av bryggföreningens medlemmar. Möjlighet att förvärva fastigheten möblerad, samt inklusive småbåtar, finns. Detta sker efter separat överenskommelse med säljare. Digital rundvandring av bostaden i VR: https://my.matterport.com/show/?m=iLasmJ1kaFA Fastigheten är besiktigad genom Anticimex och försäkring mot dolda fel följer köpet. Denna fastighet bör upplevas på plats. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka in privat visning!

  • Premium
  • Uteplats
Björnängsvägen 10, Daftö, Strömstads kommun
  • Tor 1 aug
Björnängsvägen 10, Daftö, Strömstads kommun, bild 2
Björnängsvägen 10, Daftö, Strömstads kommun, bild 3

Björnängsvägen 10

Fritidshus
Daftö, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
3 195 000 kr
47 m²
4 rum
192 m² tomt

I havsnära läge på natursköna Daftö finner ni denna pärla i skyddat och soligt läge. I ett av områdets mest ogenerade lägen finner ni detta väl underhållna fritidshus med lummig trädgård och egen båtplats vid närliggande brygga. Stor altan i fantastiskt solläge och en härlig isolerad vinterhage med 3-glasfönster, golvvärme och gaskamin. De praktiska skjutdörrarna i vinterhagen möjliggör en förlängning av både ute- och innemiljön. Därutöver finns också en luftvärmepump installerad som både värmer och kyler under årets kallare respektive varmare dagar. Ett mycket trevligt fritidshusområde med gemensam brygga, sophantering och parkeringar i området. Möjlighet att köra hela vägen fram till stugan för av- och pålastning finns. I övrigt är det bilfritt i området, vilket gör detta till ett perfekt fritidsboende för till exempel barnfamiljer. Bostadshuset har väldisponerad boyta där det finns ett nyligen renoverat badrum med komfortabel golvvärme och sociala ytor i entréplan, samt sovrum i övre plan. Den praktiska friggeboden om 12 kvm är uppdelad i två där den ena delen möjliggör för ännu fler sovplatser och den andra för ytterligare förvaring med till exempel extra kyl/frys och förberett för tvättmaskin. En del av inventarier och lösöre kan övertas efter separat överenskommelse med säljare. Fastigheten kommer att besiktigas genom Anticimex och försäkring mot dolda fel följer köpet. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Seläter Camping - Ekbacken 32, Seläter/Kebal, Strömstads kommun
Seläter Camping - Ekbacken 32, Seläter/Kebal, Strömstads kommun, bild 2
Seläter Camping - Ekbacken 32, Seläter/Kebal, Strömstads kommun, bild 3

Seläter Camping - Ekbacken 32

Fritidshus
Seläter/Kebal, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
495 000 kr
21,5 m²
1 rum
2 171 kr/mån

Prisvärd och lättskött fritidsboende som enkelt kan hyras ut via Seläter Camping med goda intäkter. Bäddsoffa, mindre sovrum med platsbyggd våningssäng, mindre köksdel med vask och kylskåp samt ett badrum med dusch, WC och tvättställ. Golfbana, badstrand och all tänkbar service i centrum inom promenad- och cykelavstånd.

  • Premium
  • Uteplats
Oceanvägen 25, Västra berget, Strömstads kommun
  • Ons 31 jul

Oceanvägen 25

Lägenhet
Västra berget, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
4 744 kr/mån
16 846 kr/m²

Ljus och välplanerad 2:a om 65 kvm i markplan på omtyckta Västra Berget! Genomgående fräscha ytskikt och golv. Luftvärmepump finns installerad som i sin tur bidrar till lägre driftkostnader. I lägenheten finns två härliga uteplatser att avnjuta soliga och varma sommardagar på. Centrum och golfbana på promenadavstånd samt härligt salta bad inom cykelavstånd. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Skogsmyrsvägen 2, Båleröd, Strömstads kommun

Skogsmyrsvägen 2

Villa
Båleröd, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
2 495 000 kr
83 m²
3 rum
2 084 m² tomt

I havsnära läge på härliga Båleröd finner ni denna semesterpärla som är redo att forma efter eget tycke och smak. Rymlig tomt om 2084 kvm med välplanerat 1-planshus och en praktisk gäststuga för extra sovplatser. Ny fasad och en härlig uteplats som lämpar sig perfekt för sommarkvällar med grillning och umgänge. Närområdet kring Båleröd bjuder på lugn och ro i naturskön miljö med närhet till vacker natur och fantastiska promenadstråk. Möjlighet till båtplats genom bryggförening finns. Fastigheten är besiktigad genom Anticimex och försäkring mot dolda fel följer köpet. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Karlsgatan 96 F, Röd, Strömstads kommun

Karlsgatan 96 F

Lägenhet
Röd, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 495 000 kr
74,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 917 kr/mån
20 067 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga tvåa om hela 74,5 m² på trevliga Rödshöjden! Lägenheten har genomgående fräscha bostadsytor, fint kök och renoverat badrum. Uteplats vid entré med morgonsol samt en altan med tillhörande trädgårdsdel på baksidan där eftermiddagssolen kan avnjutas. Värme ingår i månadsavgiften, vilket bidrar till ett kostnadseffektivt boende. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visningsbokning!

  • Plus
  • Uteplats
Fredrikshaldsvägen 1, Centralt, Strömstads kommun

Fredrikshaldsvägen 1

Villa
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
3 050 000 kr
76 m²
4 rum
663 m² tomt

Charmigt och välbevarat hus med anor från tidigt 1900-tal. Med renoverat kök, badrum och tillbyggt uterum är detta en bostad att trivas i. På fastigheten finns därutöver en extra stuga som passa utmärkt för både gäster eller uthyrning, samt ett spabad i skyddat läge. Fiber finns inkopplat. Bostaden är besiktigad genom Anticimex och försäkring mot dolda fel följer köpet. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Vadalen Liden 1, Jörlov, Strömstads kommun
  • Idag kl 12:30

Vadalen Liden 1

Fritidshus
Jörlov, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 495 000 kr
45 m²
2 rum
1 824 m² tomt

I en lugn och lantlig miljö finner ni detta charmiga fritidshus byggt 1885 som på senare år både byggts till och rustats upp till modern standard. På den rymliga altanen kan många soliga timmar spenderas. På fastigheten, som ligger i ett ogenerat läge, finns därutöver två mycket trevliga gäststugor som ger rejäl plats för både familj och gäster. Den forna garagebyggnaden har omvandlats till en mysig umgängesyta med plats för stor matgrupp med många sittplatser. Dessutom finns här ett mindre utekök som skapar en mycket trivsam miljö. På promenadavstånd finns möjlighet till svalkande bad och härliga fisketurer vid sjön Lången. Med Strömstads centrum endast 15 minuter bort är detta en riktig semesterpärla. Fastigheten är besiktigad genom Anticimex och försäkring mot dolda fel följer köpet. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Fornminnesvägen 19, Mällby/Ånneröd, Strömstads kommun

Fornminnesvägen 19

Villa
Mällby/Ånneröd, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
4 495 000 kr
137 + 50 m²
6 rum
1 283 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga 2-plansvilla i delvis sluttningsvåning byggt 2010. Högt och soligt beläget i ett lugnt och barnvänligt område. Lättskött tomt med praktisk stenlagd framsida och två rejäla altaner som gränsar mot friområde. Bostaden inrymmer fyra sovrum och två badrum samt förberett för ett tredje i källarplan om så önskas i framtiden. Genomgående fräscha ytskikt i bostaden och ett rymligt vidbyggt garage. Närhet till skolor, golfbana, centrum och salta bad. Bostaden är besiktigad genom Anticimex och försäkring mot dolda fel följer köpet.

  • Plus
  • Uteplats
Dynekilsvägen 36, Vitlingen, Hällestrand, Strömstads kommun

Dynekilsvägen 36, Vitlingen

Fritidshus
Hällestrand, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
2 295 000 kr
51,5 m²
3 rum
4 963 kr/mån

Välkomna till detta helrenoverade fritidshus beläget i omtyckta Hällestrand. Med ett läge bara ett stenkast från havet får ni här möjligheten att njuta av sköna stranddagar och salta bad. Bostaden erbjuder två välplanerade sovrum perfekta för den lilla familjen eller för dig som söker extra utrymme. Under nuvarande ägo har man låtit renovera i stort sett samtliga delar av bostaden. Nyare kök, badrum, braskamin med extra fläktsystem samt genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Hällestrand är ett riktigt semesterparadis för hela familjen med massa aktiviteter så som pool, bastu, badstrand, minigolf, tennisbanor och fina promenadstråk.

  • Uteplats
Muggeröd 3, Svinesund, Strömstads kommun

Muggeröd 3

Fritidshus
Svinesund, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 950 000 kr
55 m²
2 rum
6 516 m² tomt

Välkomna till detta lantligt belägna och charmiga boende i närheten av Svinesund i Strömstad. Här erbjuds ett nyrenoverat och tillbyggt hus om 55 kvm med ett härligt fristående uterum med egen altan och spabad som bjuder in till avkoppling och njutning året om. Med en stor tomt på 6516 kvadratmeter finns gott om utrymme att trivas på, och även potentiella avstyckningsmöjligheter. Fastigheten kommer inom kort att besiktigas genom Anticimex och försäkring mot dolda fel följer köpet. Fastigheten säljes som enskilt objekt eller tillsammans med den gränsande fastigheten Bodal 1:37.

  • Uteplats
Dynekilsvägen 36, Spättan, Hällestrand, Strömstads kommun

Dynekilsvägen 36, Spättan

Fritidshus
Hällestrand, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 995 000 kr
51,5 m²
3 rum
4 963 kr/mån

Varmt välkomna till Hällestrand Resort och detta härliga fritidshus i bostadsrättsform. Renoverat kök, fräscha golv och en ny fin braskamin borgar för ett mycket trevligt semesterboende. Hällestrand är ett riktigt semesterparadis för hela familjen med massa aktiviteter så som pool, bastu, badstrand, minigolf, tennisbanor och fina promenadstråk. Därutöver finns goda intäktsmöjligheter genom uthyrning!

  • Uteplats
Grålösvägen 6, Skee, Strömstads kommun

Grålösvägen 6

Villa
Skee, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
2 395 000 kr
81 + 70 m²
3 rum
936 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevligt renoverade 1½-plansvilla med stort uppvärmt dubbelgarage! I garaget finns vattenburen golvvärme, två elektriska portar samt separat verkstadsdel. Bostadshuset har de senaste åren genomgått omfattande renoveringar såsom nytt tak, nya fönster, dränering och totalrenovering av bostadens interiöra delar. Lättskött tomt med mysig grillplats där många soltimmar kan avnjutas. Stor altan i sydväst och kommunalt V/A finns. Bostaden kommer inom kort att besiktigas genom Anticimex och försäkring följer köpet.

  • Plus
  • Uteplats
Lökholmsvägen 27, Lökholmen, Strömstads kommun

Lökholmsvägen 27

Fritidshus
Lökholmen, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
4 995 000 kr
144 m²
6 rum
1 354 m² tomt

Varmt välkomna till denna praktiska villa med goda intäktsmöjligheter via två separata enheter utöver den huvudsakliga bostaden. Högt belägen med härlig havsutsikt och mycket god plats för både släkt och vänner. Bostadshuset har dessutom en separat del med eget kök och badrum som passar utmärkt när släkt och vänner kommer på besök. Ett unikt objekt med många uteplatser i fint solläge, separat gäststuga vid infarten, terrass med plats för badtunna samt kommunalt V/A och fiber borgar för ett mycket trivsamt och bekymmerslöst boende.

  • Uteplats
Norra Kyrkogatan 5A, Centralt, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 5A

Lägenhet
Centralt, Strömstads kommun
Fastighetsbyrån Strömstad
1 495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
2 522 kr/mån
40 405 kr/m²

I den ekonomiskt stabila föreningen RBF Stenbiten erbjuds nu denna centrala och kvadratsmarta etta! Bostaden har på senare tid renoverats med nya golv, platsbyggd skjutdörrsgarderob med elektriskt uppfällbar säng samt fräscha ytskikt. I den låga månadsavgiften ingår en parkeringsplats, V/A, värme, hushållsel samt TV/Internet. Varmt välkomna!

  • Plus

Visar alla 17