Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Dawid Norell

Dawid Norell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Humletorp 101, Östra Ämtervik, Sunne kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Humletorp 101

Fritidshus
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
675 000 kr
1 815 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska strandtomt vid sjön Visten, bara ett stenkast från den populära Humletorp Gård. Här har du en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en avskild och naturskön miljö. Denna idylliska plats erbjuder ett liv i harmoni med naturen, omgiven av vatten, skog och en känsla av lugn. Med närheten till fina promenadstråk är detta ett paradis för familjer och naturälskare. Låt din fantasi flöda och skapa ditt drömhem på denna strandtomt! Ta kontakt med mäklare Dawid Norell om du vill veta mer.

Sunnevägen 17, Munkfors, Munkfors kommun

Sunnevägen 17

Villa
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne
895 000 kr
112 + 68 m²
4 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till denna attraktiva villa på en hörntomt, där charm möter bekvämlighet och trivsel. Med närhet till skogspromenader, skola och centrum erbjuder detta hem en perfekt kombination av lugn och bekvämlighet. På tomten finner du ett gästhus med kök samt kaklad dusch och toalett som kan kopplas till avloppet och vattnet, perfekt för besökare, hyra ut eller som en separat arbetsplats. Renoverat kök med vackert ljusinsläpp och en mysig vedspis som ger extra karaktär. Från det charmiga allrummet nås den södervända verandan om 20 kvm. En praktisk källare erbjuder extra utrymme med bland annat garage, tvättstuga och generösa förvaringsmöjligheter. Nya rör till avlopp och vatten. Ny el i hela bostaden. Fjärrvärme. Varmt välkommen på visning!

Timotejvägen 6B, Centrala Sunne, Sunne kommun

Timotejvägen 6B

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
650 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/1
4 981 kr/mån
8 667 kr/m²

Nu finns en lägenhet på omtyckta Timotejvägen! 3 rum och kök i markplan med uteplats mot söder. Välplanerad och genomgående renoverad bostadsrätt där det bara är att flytta in! Avgift inklusive värme och vatten. Välkommen på visning!

Allegatan 20A, Sunne, Sunne kommun

Allegatan 20A

Lägenhet
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
395 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 243 kr/mån
6 320 kr/m²

Centralt belägen bostadsrätt om två rum och kök. Bostad med bra planlösning som rymmer stort vardagsrum med utgång till stor balkong mot väster, sovrum, kök och kaklat badrum. Tvättstuga och förråd i källaren. Hiss. Avgift inkluderar värme och VA.

  • Balkong
  • Hiss
Gettjärn 100, Sunne, Sunne kommun

Gettjärn 100

Lägenhet
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
140 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/1
3 750 kr/mån
1 818 kr/m²

Välkommen till denna fint planerade bostadsrätt i markplan. Här erbjuds du det perfekta boendet med uteplatser som vetter både mot öster och väster vilket ger dig möjligheten att njuta av solen från morgon till kväll. Bostaden har tre rum och kök vilket ger dig gott om plats att leva och trivas på. Ett ljust fint kök i anslutning till vardagsrummet. Till bostadsrätten finns förvaringsmöjligheter i form av ett förråd samt en parkering utanför bostaden. Ett stenkast bort finns en lekpark för barnen i området. Med nära belägenhet till både Sunne och Gräsmark har du allt du behöver på bara tio minuters bilfärd - Varmt välkomna på visning!

Furirvägen 18, Centrala Sunne, Sunne kommun

Furirvägen 18

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 475 000 kr
93,5 m²
4 rum
4 330 kr/mån
15 775 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och mycket smakfullt renoverade bostadsrätt som är belägen på ett lugnt och bra område. Bostadsrätten är genomgående renoverad med moderna färg och materialval som gör den attraktiv för er som bara vill flytta in och börja trivas. Stor härlig tomt, inglasad altan och stort soldäck i västerläge för trevliga kvällar med familj och vänner. Carport och varmförråd. Fiber!

  • Uteplats

Visar alla 6