Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Dawid Norell

Dawid Norell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mosserud 48, Östra Ämtervik, Sunne kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mosserud 48

Fritidshus
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
975 000 kr
60 + 16 m²
3 rum
2 822 m² tomt

Välkommen till detta smultronställe med ett avskilt läge i Mosserud, Östra Ämtervik. Här är naturen din närmaste granne och sjön Skacksjön bara ett stenkast bort, vilket gör detta till den perfekta platsen för avkoppling. Garage med el-port erbjuder inomhus parkering och ger extra utrymme. Hela huset har genomgått en omfattande renovering de senaste åren i charmig stil. Njut av soliga dagar på det söderläge belägna soldäcket och dra nytta av de installerade solcellerna, vilka genererar cirka 4000 kWh och gör detta till ett miljövänligt och kostnadseffektivt boende. Upplev det bästa av naturen genom den här klimatsmarta boende, välkommen att kontakta mäklare Dawid Norell för mer information! Visning 22/5 kl. 15:45!

Stenserud 22, Gräsmark, Sunne kommun

Stenserud 22

Villa
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
975 000 kr
60 m²
3 rum
1 705 m² tomt

Charmigt timmerhus med en fantastisk utsikt över sjön Rottnen. Här erbjuds en genuin atmosfär med unika detaljer både in- och utvändigt. Den lättskötta trädgården ger möjlighet till avkoppling och närhet till skog och natur samtidigt som du har en kort bilresa in till Sunne centrum. Detta hem den perfekta balansen mellan lugn och bekvämlighet!

Munkebacka 94, Östra Ämtervik, Sunne kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Munkebacka 94

Villa
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
2 450 000 kr
121 + 46 m²
5 rum
4 285 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med ett lantligt läge där naturen blir din närmaste granne. Belägen högt upp med en fantastisk vy över Munkebacka! Med solpaneler på taket som genererar 10 000 kWh och ett solcellsbatteri på 10 kWh kan du njuta av total självförsörjning på el. Invändigt finner du en rymlig villa med fem rum, varav tre sovrum. Vardagsrummet är försett med en kamin centrerad i rummet och leder ut till den inglasade altanen, där du kan njuta av naturen året runt. Denna villa erbjuder en harmonisk kombination av moderna bekvämligheter och naturnära boende och är det perfekta valet för den som söker lugn och ro i en vacker miljö. Kontakta mäklare Dawid Norell för mer information.

  • Energieffektiv
Kålsgårdsgatan 5, Västra Ämtervik, Sunne kommun

Kålsgårdsgatan 5

Fritidshus
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
600 000 kr
60 + 21 m²
3 rum
5 594 m² tomt

Välkommen till detta charmiga torp, enskilt beläget i centrala Västra Ämtervik. Omringad av skog och natur, med en rogivande älv utanför fönstren, erbjuder detta hem en unik och fridfull livsstil. Tomten rymmer en förrådsbyggnad och en äldre vedeldad bastu (ej i bruk). Torpet har genomgått omfattande renoveringar samtidigt som dess ursprungliga charm har bevarats. På entréplan hittar du ett modernt badrum, ett nyare kök med vedspis och ett mysigt vardagsrum med eldstad. På övre plan finns två sovrum och stora vindsgarderober med plats för fler bäddar. De vackra trägolven förstärker torpets karaktär. För mer information, kontakta mäklare Dawid Norell.

Lersjöfors 157, Sunne, Sunne kommun

Lersjöfors 157

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 295 000 kr
135 + 22 m²
5 rum
8 772 m² tomt

Upplev lantlivet på denna charmiga hästgård. Med fyra boxplatser i stallet och ett hus från 1907 som behåller sin genuina karaktär, erbjuder denna fastighet harmoni. Omgiven av skog och natur, med kort resväg till Sunne centrum. Njut av att laga mat i det rustika köket med vedspis och koppla av i vardagsrummet vid den värmande kakelugnen. På övre plan finns ett allrum med en mysig kamin och två sovrum. Ta steget in och omfamna lugnet och skönheten lantlivet har att erbjuda.

Smedsby 17, Östra Ämtervik, Sunne kommun

Smedsby 17

Gård/Skog
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
2 250 000 kr
160 + 5 m²
5 rum
13,4 ha tomt

Upptäck denna idylliska skogsfastighet omkring 13 hektar stor, vackert belägen vid sjön Fryken med en privat badstrand som bjuder in till avkoppling och njutning. Den lantliga gården erbjuder generösa sällskapsytor och ett kök med en mysig vedspis samt tre omsorgsfullt inredda sovrum. Ett dubbelgarage med en tillhörande tvårumslägenhet och flera ekonomibyggnader ger utrymme. För naturälskaren finns även möjlighet till jakt inom Fölsjöns VVO och fiskerätt i Skacksjön & Fryken. Denna fastighet utgör en perfekt plats för den som söker en harmonisk tillvaro nära naturen, med sjöns stillhet och skogens magi som grannar. Välkommen att kontakta mäklare Dawid Norell om du vill veta mer!

Humletorp 101, Östra Ämtervik, Sunne kommun

Humletorp 101

Fritidshus
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
675 000 kr
1 815 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska strandtomt vid sjön Visten, bara ett stenkast från den populära Humletorp Gård. Här har du en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en avskild och naturskön miljö. Denna idylliska plats erbjuder ett liv i harmoni med naturen, omgiven av vatten, skog och en känsla av lugn. Med närheten till fina promenadstråk är detta ett paradis för familjer och naturälskare. Låt din fantasi flöda och skapa ditt drömhem på denna strandtomt! Ta kontakt med mäklare Dawid Norell om du vill veta mer.

Sunnevägen 17, Munkfors, Munkfors kommun

Sunnevägen 17

Villa
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne
695 000 kr
112 + 68 m²
4 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till denna attraktiva villa på en hörntomt, där charm möter bekvämlighet och trivsel. Med närhet till skogspromenader, skola och centrum erbjuder detta hem en perfekt kombination av lugn och bekvämlighet. På tomten finner du ett gästhus med kök samt kaklad dusch och toalett som kan kopplas till avloppet och vattnet, perfekt för besökare, hyra ut eller som en separat arbetsplats. Renoverat kök med vackert ljusinsläpp och en mysig vedspis som ger extra karaktär. Från det charmiga allrummet nås den södervända verandan om 20 kvm. En praktisk källare erbjuder extra utrymme med bland annat garage, tvättstuga och generösa förvaringsmöjligheter. Nya rör till avlopp och vatten. Ny el i hela bostaden. Fjärrvärme. Varmt välkommen på visning!

Timotejvägen 6B, Centrala Sunne, Sunne kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Timotejvägen 6B

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
650 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/1
4 981 kr/mån
8 667 kr/m²

Nu finns en lägenhet på omtyckta Timotejvägen! 3 rum och kök i markplan med uteplats mot söder. Välplanerad och genomgående renoverad bostadsrätt där det bara är att flytta in! Avgift inklusive värme och vatten. Välkommen på visning!

Allegatan 20A, Sunne, Sunne kommun

Allegatan 20A

Lägenhet
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
395 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 243 kr/mån
6 320 kr/m²

Centralt belägen bostadsrätt om två rum och kök. Bostad med bra planlösning som rymmer stort vardagsrum med utgång till stor balkong mot väster, sovrum, kök och kaklat badrum. Tvättstuga och förråd i källaren. Hiss. Avgift inkluderar värme och VA.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10