Fastighetsbyrån Sunne

Fastighetsbyrån Sunne

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ivarsbjörke 45, Sunne, Sunne kommun
 • Ons 14 jun kl 16:30
Ivarsbjörke 45, Sunne, Sunne kommun, bild 2
Ivarsbjörke 45, Sunne, Sunne kommun, bild 3

Ivarsbjörke 45

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

2 250 000 kr

122 m²

4 rum

2 394 m² tomt

Välkommen till "Banvaktarstugan", ett fantastiskt renoverat hus som erbjuder permanent standard och charm i överflöd. Med upp till tre sovrum i huvudstugan, finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig känsla. Här finns generösa sällskapsytor, inklusive ett inglasat uterum. Förutom huvudstugan finns också en gäststuga som erbjuder extra utrymme för vänner och familj att bo bekvämt. Detta ger en perfekt lösning för långa sommarbesök eller när du helt enkelt behöver lite extra utrymme för gäster. Dessutom finns det ett dubbelgarage på tomten, vilket ger gott om utrymme för bilarna och möjligheter till förvaring. På tomten finns även en vedeldad bastu. Gångavstånd till sjön Fryken. Fiber. Välkomna på visning! Möjlighet att köpa till skogsskifte i samma område om ca 35 hektar med jakträtt inom Lysviks Södra o Norra VVO.

 • Premium
Gårdserud 54, Sunne, Sunne kommun
 • Mån 12 jun kl 14:00

Gårdserud 54

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

595 000 kr

60 m²

2 rum

390 m² tomt

Nu finns en renoverad villa med sjönära läge intill Gårdsjön. Som är ett lämpligt permanentboende eller fritidsboende för er som letar efter fin natur och ett ställe att få koppla av. De senaste åren har stugan totalrenoverats och fått inredd övervåning. Här erbjuds ett högt och öppet läge med fin utsikt över Gårdsjön. Trädgård med fruktträd och bärbuskar. Förrådsbyggnad på tomten. Säljes med friskrivning. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Stöpafors 402, Sunne, Sunne kommun

Stöpafors 402

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

2 700 000 kr

200 m²

9 rum

1,2 ha tomt

Välkommen till Klättebo, en unik möjlighet att få flytta in i denna tvåplansvilla och tidigare pensionat som erbjuder enastående sjöutsikt över den vackra sjön Fryken. Denna villa är belägen på en av de mest pittoreska platserna i Stöpafors med lantlig idyll av betande kor och får i bakgrunden. Kanske kan detta blir en naturlig del av din vardag. Det första som fångar din uppmärksamhet är platsen, utformningen av huvudbyggnaden och dess tillhörande byggnader i form av ateljé och gäststuga - detta gör att fastigheten sticker ut i mängden. Invändigt erbjuder Klättebo oändliga möjligheter med sina hela 9 rum. Du har utrymme att förverkliga dina drömmar och skapa den perfekta livsstilen för dig och din familj eller varför inte kombinera med verksamhet. Klättebo erbjuder inte bara en vacker och inspirerande miljö, utan också närhet till en mängd friluftsaktiviteter och natursköna platser som tillexempel Tossebergsklätten. Missa inte chansen att bli ägare till Klättebo, varmt välkomna på visning!

Bengstergatan 42, Centrala Sunne, Sunne kommun

Bengstergatan 42

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

2 650 000 kr

144 m²

8 rum

1 028 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska suterränghus i hjärtat av Sunne. Här finner du en optimal familjevilla med 4-5 sovrum fördelat på två våningar. Här finns även kök, vardagsrum med stora glaspartier badrum på entréplan. Allrum med öppen spis, relax med bastu, tvättstuga och hobbyrum i källarplan. Huset har även en härlig inglasad altan som vetter mot väster - perfekt för att avnjuta kvällssolen och umgås med vänner och familj. Bo i en lugn och rofylld miljö samtidigt som du har allt du behöver på gångavstånd. Sunne erbjuder en mängd spännande aktiviteter som passar hela familjen - oavsett ålder. Här finns allt från bad och fiske till skidåkning och vandring. Stort garage i källarplan. Fiber. Varmt välkommen på visning!

Västra Bråten, Västra Ämtervik, Sunne kommun

Västra Bråten

Övrigt
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

10 000 000 kr

96,7 ha tomt

Skogsfastighet om 96,7 hektar varav 83,7 hektar produktiv skogsmark fördelat på tre skiften. Beräknat virkesförråd om 12830 m³sk varav 9556 m³sk inom G1-klass och 2764 m³sk inom S1- S3 klass. Bonitet 5,3. Fastigheten ingår i ett vindkraftsområde med arrendeavtal 30 år giltigt till 2052 som ger en årlig intäkt. Exempel ca 170 000kr/år i intäkt med ett elpris beräknat på 1kr/kwh. Jakträtt inom Aplungs VVO om 3273 hektar. Nyupprättad skogsbruksplan uppdaterad 2023. Fastigheten är under avstyckning. Återkom gärna till oss för mer information!

Rudebäcksgatan 6B , Centrala Sunne, Sunne kommun

Rudebäcksgatan 6B

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

275 000 kr

26 m²

1 rum

2 179 kr/mån
10 577 kr/m²

Denna bostadsrätt är perfekt för den som letar efter ett bekvämt och prisvärt boende med låg avgift i en stabil förening. Belägen på första våningen med ett rum och kök. Trots dess mindre yta, finns det gott om plats för en bekväm soffmöbel, en säng och ett litet matbord. Här finns även möjligheten att njuta av soliga dagar på balkongen mot söder. Bostadsrättsföreningen är stabil och välskött, vilket är en trygghet för dig som söker en bostad. Lägenheten är ett perfekt val för nybörjaren eller paret som vill bo prisvärt med bekvämligheter på kort avstånd - kort promenad till Sunne centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Gunnerud 19, Sunne, Sunne kommun

Gunnerud 19

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 985 000 kr

122 m²

5 rum

2 525 m² tomt

Välkommen till Gunnerud. Ett boende passande till er som vill bo strax utanför centrum i en renoverad villa med ett högt och ljust läge. Bostaden rymmer på entré plan stort kök med matrum, stort allrum med kamin samt utgång till altan under tak med soldäck, helkaklat badrum med dusch samt tvättstuga. Övre plan rymmer stort allrum med tre sovrum. Här kan man njuta av stor härlig tomt och ett praktiskt varmbonat dubbelgarage med bil lyft. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Stegbergsvägen, Östra Ämtervik, Sunne kommun

Stegbergsvägen

Tomt
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 690 000 kr

1 849 m² tomt

Nu kan vi äntligen erbjuda en stor solrik sjötomt i Östra Ämtervik med fina möjligheter att skapa ett hem eller fritidshus att trivas i. För dig som önskar bygga nytt intill sjön Fryken som bjuder dig på badvänligt vatten och med härlig kvällssol passar detta perfekt. Fiberkabel vid tomtgräns. Väg in på tomten samt förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus finns. Välkommen!

Norra Näs 17, Sunne, Sunne kommun

Norra Näs 17

Fritidshus
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

790 000 kr

59 m²

3 rum

5 401 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus på Norra Näs 17 med utsikt över sjön Fryken. Denna idylliska plats erbjuder en perfekt fristad från vardagens stress. Fritidshuset är försedd med ett servitut på en båtplats, vilket ger dig möjlighet att enkelt komma ut på sjön för båtturer eller fiskeäventyr. En fantastisk tillgång för den som älskar vattenaktiviteter och vill njuta av sjön på nära håll. Invändigt finns kök och vardagsrum med en öppen planlösning, vilket ger en känsla av rymd och gemenskap. Den öppna spisen med insats i vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats. Från vardagsrummet nås det södervända tralldäcket som är en perfekt plats för avkoppling och sociala sammanhang. Här kan du njuta av soliga dagar, grilla och se över sjön Fryken. Fritidshuset har även två sovrum, vilket ger utrymme för familjen. Här erbjuds också en gäststuga med el, vilket ger möjlighet för bekvämt boende för gäster. Fiber. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Eriksbergsbacken 1 B, Lysvik, Sunne kommun

Eriksbergsbacken 1 B

Lägenhet
Lysvik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

425 000 kr

63,9 m²

2 rum

3 129 kr/mån
6 651 kr/m²

Nu kan vi äntligen presentera en bostadsrätt i Lysvik om två rum och kök på rymlig hörntomt. En fin lägenhet med bra läge och altan under tak mot väster. Här finns kök med fönster mot gatan, vardagsrum med stora fönster och utgång till stensatt uteplats under tak mot väster samt ett sovrum. Närhet till det mesta som skola, affär, bad vid Fryken och allmänna kommunikationer. Fiber. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Liane, Västra Ämtervik, Sunne kommun

Liane

Gård/Skog
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

350 000 kr

5,8 ha tomt

Nu finns en skogsfastighet i Liane, Västra Ämtervik om 6,2 hektar, varav 100% produktiv skogsmark enligt nyupprättad skogsbruksplan. Beräknat virkesförråd om 560 m³sk och en bonitet om 8,3. Jakträtt i Aplungs VVO inom 3273 hektar för småvilt. Gemensamhetsjakt på älg inom norra området. Ingår i Kronhjortsområde. Återkom gärna till oss för mer information!

Gamla landsvägen 12, Västra Ämtervik, Sunne kommun
 • Borttagen före visning
Gamla landsvägen 12, Västra Ämtervik, Sunne kommun, bild 2
Gamla landsvägen 12, Västra Ämtervik, Sunne kommun, bild 3

Gamla landsvägen 12

Villa
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 290 000 kr

113 m²

4 rum

1 095 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lillbergsstigen 2, Munkfors, Munkfors kommun

Lillbergsstigen 2

Villa
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne

690 000 kr

100 m²

3 rum

1 078 m² tomt

Välkommen till Lillbergsstigen 2 i Munkfors - en perfekt plats för den familj som söker en barnvänlig miljö. Denna charmiga bostad erbjuder en lummig trädgårdstomt med bland annat fruktträd och rabarber. Verandan på framsidan med österläge blir en perfekt plats att njuta av morgonkaffet medan du tar in den friska luften och det vackra omgivande landskapet. När du kliver in i bostaden möts du av detaljer som trägolv, härlig atmosfär och öppen spis i vardagsrummet. På tomten finner du även en praktisk uthusbyggnad som ger extra förvaringsutrymme och möjligheter för olika hobbyprojekt. Lillbergsstigen 2 har ett utmärkt läge i Munkfors med närhet till skolor, lekplatser och andra bekvämligheter som gör det till en perfekt plats för en familj att växa och trivas. Här får du möjlighet att kombinera lugnet och närheten till naturen med bekvämligheten av att ha allt du behöver inom räckhåll. Varmt välkommen på visning!

Timotejvägen 23 B, Centrala Sunne, Sunne kommun

Timotejvägen 23 B

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

725 000 kr

73,5 m²

3 rum

5 020 kr/mån
9 864 kr/m²

Nu finns äntligen en 3:a i markplan på attraktiva Timotejvägen. Här kan du bo med alla bekvämligheter på samma våningsplan. Även utgång till en inglasad altan och soldäck från vardagsrummet. Luftigt och ljust hem med kök, vardagsrum och två sovrum. På promenad avstånd nås närmsta mataffär, annars finns allt centrum har att erbjuda på cykelavstånd. Fiber. Varmt välkommen på visning!

Stationsvägen 21, Lysvik, Sunne kommun
 • Borttagen före visning

Stationsvägen 21

Villa
Lysvik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 850 000 kr

157 m²

6 rum

1 360 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Uteplats
Gettjärn 94 , Sunne, Sunne kommun

Gettjärn 94

Lägenhet
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

250 000 kr

93,6 m²

4 rum

4 400 kr/mån
2 671 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrätt i markplan. Här erbjuds du det perfekta boendet med en egen uteplats och trädgård på både fram och baksidan, vilket ger dig möjligheten att njuta av solen under hela dagen. Bostaden har fyra rum och kök vilket ger dig gott om plats att leva och trivas på. Ett ljust fint kök med fönster som vetter mot gatan. Från vardagsrummet nås du en stensatt uteplats och trädgård som gränsar mot skogsområde. Till bostadsrätten finns förvaringsmöjligheter i form av ett förråd samt en parkering utanför bostaden. Ett stenkast bort finns en lekpark för barnen i området. Med nära belägenhet till både Sunne och Gräsmark har du allt du behöver på bara tio minuters bilfärd - Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Hagalundsvägen 8, Munkfors, Munkfors kommun

Hagalundsvägen 8

Övrigt
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne

990 000 kr

200 m²

5 rum

1 367 m² tomt

Denna fastighet erbjuder en unik chans att kombinera restaurangverksamhet med fyrrumslägenhet på övervåningen. Den nedre våningen har använts som restaurang tidigare och har alla nödvändiga faciliteter för att driva en restaurang. På övre plan finns lägenhet med fyra stora rum och ett fullt utrustat kök. Det finns möjlighet att hyra ut lägenheten och därmed öka dina intäkter. Här är möjligheterna många! Välkomna på visning!

Domarevägen 1, Centrala Sunne, Sunne kommun

Domarevägen 1

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

7 000 000 kr

1 222 m²

7 698 m² tomt

Välkommen till ett av Sunnes mest imponerande och unika byggnadsverk! Detta spektakulära tingshus har en speciell karaktär med en intressant historia. En fastighet med stor potential, kan detta ikoniska tingshus omvandlas till ett exklusivt kontor eller omvandlas till flera bostäder. Här finns även möjligheten att resa helt nya byggnader om totalt 1 900 kvm på tomten väster och öster om tingshuset enligt detaljplan som vunnit laga kraft 2021-07-30. I dagsläget finns en lägenhet på del av övre plan. Beläget mitt i centrala Sunne, med bekvämt avstånd till allt från restauranger till butiker och nöjen. Återkom gärna till oss för mer information.

Orrvägen 12, Munkfors, Munkfors kommun

Orrvägen 12

Villa
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne

850 000 kr

195 m²

7 rum

1 245 m² tomt

Detta rymliga souterrängvilla passar perfekt för stora familjer eller för de som vill ha en generös bostad med gott om utrymme. Här är öppen och ljus planlösning med stora fönster mot väster. Här finns detaljer som parkettgolv, gillestuga med öppen spis och bastu. Här kan du njuta av en stor trädgårdstomt med fruktträd och växter, där du kan koppla av och bara njuta av naturen. Balkongen och den inglasade delen i sydvästläge bjuder på härliga sommarkvällar - en perfekt plats att njuta av en måltid och umgås med nära och kära. Detta hus är beläget i ett lugnt och fridfullt område, men ändå bara en kort avstånd från centrum. Här har du nära till allt du behöver, från butiker, skola och mataffär. Fristående garage med fjärrstyrd port. Fjärrvärme. Fiber. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Älvkullsgatan 1B, Centrala Sunne, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Älvkullsgatan 1B

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

330 000 kr

27 m²

1 rum

1 790 kr/mån
12 222 kr/m²

Söker du lägenhet med låg boendekostnad? Då kan detta vara något för er. Här kan du bo i en renoverad 1:a med kokvrå som dessutom har låg månadsavgift i en stabil förening. Här finns plats för mindre matbord med stolar, en soffgrupp och en enkelsäng utan problem. På gångavstånd finns allt vad centrum har att erbjuda samt badplats och goda tåg/bussförbindelser. Varmt välkommen på visning!

Fänriksvägen 11B, Centrala Sunne, Sunne kommun

Fänriksvägen 11B

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

375 000 kr

65,9 m²

2 rum

3 346 kr/mån
5 690 kr/m²

Varmt välkomna till en 2:a på omtyckta Hea. Här bor du i en trivsam, rymlig och ljus bostadsrätt med egen entré och trädgård på baksidan. Altan under tak och uteplats som vetter mot söder. Här är det gångavstånd till närmaste mataffär och cykelavstånd till Sunne centrum. Parkeringsplats. Fiber. Välkomna på visning!

Timbonäs 90, Gräsmark, Sunne kommun

Timbonäs 90

Villa
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 800 000 kr

85 m²

2 rum

18,7 ha tomt

Välkommen till denna skogsfastighet i Timbonäs, strax utanför Gräsmark! En skogsfastighet om 19,8 hektar mark varav 18,4 hektar produktiv skogsmark. Virkesförråd om 2765 m3sk och bonitet 8,1. Här finner du en enplansvilla med ett enskilt läge som byggdes 2002. Placeringen i naturen ger dig möjlighet att koppla av och njuta av livet både sommar och vinter. På tomten finns även en skog som ger dig möjlighet att plocka egna bär och svampar, och att få en inblick i den fantastiska skönheten hos svensk natur. Invändigt hittar du ett ljust och inbjudande vardagsrum, med vackert ryggåstak som ger huset en fantastisk känsla av rymd, en värmande kamin och utgång till en inglasad altan. Här finns också ett sovrum och ett sovloft som ger möjlighet till övernattning för gäster. Kök med öppen planlösning mot vardagsrum. På tomten finns också en stor ekonomibyggnad som ger dig möjlighet att bredda dina perspektiv och använda gården för många olika ändamål. Så om du vill ha ett lantligt och fridfullt liv i vacker natur så är detta huset för dig. Fiber. Jakträtt inom Timbonäs VVO. Förvärvstillstånd krävs av köpare. Välkomna!

 • Uteplats
By 60, Sunne, Sunne kommun

By 60

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

2 275 000 kr

212 m²

5 rum

7 200 m² tomt

Nu finns en rymlig fastighet med mark ner till sjön Fryken och strålande utsikt över sjön. Beläget i By några km norr om Sunne. Här finns plats för hela familjen. Invändigt finns stora sociala ytor, utvändigt finns stor altan och terrass med utsikt mot Fryken. Renoverat kök, allrum med täljstenskamin, nytt helkaklat badrum och upp till fyra stora sovrum. Från köket nås en altan med direkt tillgång till trädgården som erbjuder stora grönytor, rymligt magasin med garage och förråd i två våningar. Bergvärme. Separat tomt med mark ner till Fryken. Fiber. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Mangen 55 o 57, Gräsmark, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Mangen 55 o 57

Fritidshus
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

395 000 kr

75 m²

3 rum

1,5 ha tomt

Här finns möjligheten för er som söker ett enskilt sommarställe med skog och naturen som närmsta granne. På tomten som är 1,4 hektar stor finns två stugor, en stor ekonomibyggnad med loge och lada, flera förrådsbyggnader och timrade bodar. En Svensk ödegård med mycket historia. Stugorna är i renoveringsbehov men kan bli ett riktigt smultronställe för den som lägger ner sin tid och kärlek på platsen. Närmaste mataffär i Gräsmark finns på ca 10 minuters avstånd. Annars finns även Arvika, Sunne och Torsby på behagligt avstånd för shopping. Säljes med friskrivning. Varmt välkomna på visning!

Rågvägen 27, Centrala Sunne, Sunne kommun

Rågvägen 27

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

2 850 000 kr

172 m²

5 rum

1 002 m² tomt

Välkommen till ett arkitektritad drömvilla med inspiration från villor i Los Angeles! Här får du en unik helhetsupplevelse med en praktisk planlösning, härlig takhöjd samt flera burspråk som ger ett fint ljus i rummen. Här finns ett uterum som vetter mot söder och sociala ytor på soldäcket där du kan njuta av härliga sommardagar. Upplev elegansen och finessen genom husets noggrant valda detaljer och material. Huset är designat för att skapa en optimal livsstil och har allt annat som du behöver för att uppnå maximal funktionalitet, bekvämlighet och harmoni. Ytterligare några detaljer är bastu, vinkällare och lyxigt badrum med både badkar och dusch. Välkommen hem!

 • Plus
Bråne 59, Gräsmark, Sunne kommun

Bråne 59

Gård/Skog
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 975 000 kr

119 m²

7 rum

2,2 ha tomt

Äntligen finns chansen att bo på en härlig och fridfull gård strax norr om Gräsmark! Detta hus har totalt 7 fina rum och kök, varav hela 5 är sovrum, vilket innebär många möjligheter för såväl den större familjen som för den som gillar att ha gäster på besök. Invändigt har huset renoverats och byggts ut sedan 2014 och har idag blivit en rymlig familjevilla. Men det är inte bara utrymmena som gör detta hus speciellt - det är också ett behagligt klimat inomhus, tack vare golvvärmen som sträcker på både entréplan och övre plan. Uppvärmning genom vedpanna med ackumulatortankar som drivs av solfångare på taket samt separata solpaneler på tomten för hushållselen. Detta innebär att du kan ha en oerhört låg elkostnad, samtidigt som du tänker på miljön genom att använda förnybar energi. På tomten finns det också flera uthusbyggnader, en dubbel carport och en stor trädgård med ett växthus. Egen damm - där du kan dra nytta av bevattningen till växthuset. Gårdens fantastiska läge inbjuder till många aktiviteter i naturen, inklusive fiske, vandring och cykling. Skola och mataffär finns på 5 kilometers avstånd. Fiber. Välkomna!

 • Plus
Ransbysätter, Lysvik, Sunne kommun
Ransbysätter, Lysvik, Sunne kommun, bild 2
Ransbysätter, Lysvik, Sunne kommun, bild 3

Ransbysätter

Gård/Skog
Lysvik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

295 000 kr

5 ha tomt

Nu finns en skogsfastighet i Ransbysätter om 5,6 hektar, varav 4,8 ha produktiv skogsmark fördelat på fem skiften enligt nyupprättad skogsbruksplan. Beräknat virkesförråd om 622 m³sk och en bonitet om 6,3. Här är 462 m³sk inom huggningsklass G1 samt 132 m³sk inom huggningsklass S3. Jakträtt inom Ransby vvo om 5802 ha. Förvärvstillstånd krävs av köpare. Återkom gärna till oss för mer information!

 • Premium
Industrigatan 5, Centrala Sunne, Sunne kommun

Industrigatan 5

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 200 000 kr

62 m²

3 rum

734 m² tomt

Unna dig en riktig hemmakänsla i det mysiga, centrala huset i Sunne. Kort promenad till allt som Sunne har att erbjuda - butiker, restauranger och bekvämligheter - kommer. Detta charmiga hus har en altan som vetter mot söder, perfekt för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en härlig grillmiddag på kvällen. Kryp in framför den öppna spisen i vardagsrummet. Den rymliga trädgården bjuder på alla möjligheter till utomhusaktiviteter eller avkoppling på gräsytorna. Fiber. Varmt välkomna på visning!

Sandviken 3, Östra Ämtervik, Sunne kommun

Sandviken 3

Villa
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

675 000 kr

43 m²

2 rum

1 442 m² tomt

Med ett fint läge i stugområdet Sandviken erbjuds nu detta fritidshus. Här har du ett trivsamt och bekvämt boende med gångavstånd till sandstrand med badplats. Här finns allrum och kök med öppen planlösning, badrum med dusch och ett sovrum. Inglasat uterum med söderläge med sjöglimt av sjön Visten. Gäststuga och redskapsbod på tomten. Vatten och avlopp via förening. Varmt välkomna på visning!

Sandviken 55, Gräsmark, Sunne kommun
 • Mån 19 jun kl 15:00

Sandviken 55

Villa
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 425 000 kr

103 m²

5 rum

1 699 m² tomt

Med ett sjönära läge i den vackra Värmländska naturen finner ni denna enplansvillan med en högt belägen södervänd tomt. Här värmer solens strålar hela dagen och är perfekt lämpad för barnfamiljen. Här finns ett trevligt vardagsrum med utgång till en södervänt altan samt upp till tre sovrum. På 5 minuters bilfärd finns Gräsmark centrum med bland annat mataffär, skola och badplatser. Sunne centrum finns på ca 20 minuters avstånd söder ut. Carport. Fiber! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Bastnäs skog, Gräsmark, Sunne kommun

Bastnäs skog

Övrigt
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

675 000 kr

8 ha tomt

Skogsfastighet i Bastnäs, strax norr om Gräsmark om ca 8,8 hektar, varav 7,7 hektar produktiv skogsmark enligt nyupprättad skogsbruksplan. Beräknat virkesförråd om 1336 m³sk och en bonitet om 5,6. Jakträtt inom Gräsmarks Norra VVO! Fastigheten ingår i ett älgskötselområde om ca 6000 ha där gemensamhetsjakt sker. Återkom gärna till oss för mer information!

Timotejvägen 19B, Centrala Sunne, Sunne kommun

Timotejvägen 19B

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

500 000 kr

61 m²

2 rum

4 423 kr/mån
8 197 kr/m²

Nu erbjuds en välskött 2:a i markplan med egen uteplats inom lugnt område med närhet till mataffär. Mycket lämplig för er som vill ha alla bekvämligheter på samma våningsplan. Bostaden rymmer hall, ljust kök, vardagsrum med utgång till uteplats, kaklat badrum med nyare tvättmaskin samt ett sovrum. Förråd. P-plats med motorvärmare. Fiber. Avgift inkl värme/VA. Varmt välkomna på visning!

Videvägen 11, Centrala Sunne, Sunne kommun

Videvägen 11

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

2 500 000 kr

119 m²

5 rum

912 m² tomt

Varmt välkomna till omtyckta Videvägen i Sunne. Ett läge med närhet till sjön Fryken, här har ni dessutom en del i brygga som finns ett stenkast från fastigheten. Ett hem som renoverats med omsorg och är otroligt välskött - Här finns bland annat ett stort uterum med ryggåstak som vetter i söderläge. Från uterummet nås ett spabad och en lummig trädgård. Invändigt finns ljust fint kök, rymligt vardagsrum, badrum och två sovrum på entréplan. Övre plan rymmer två sovrum och ett wc-rum. En villa med en mycket bra planlösning och bra förvaringsutrymmen. Fiber. Välkomna på visning!

Magasinsgatan 5 och 7, Centrala Sunne, Sunne kommun

Magasinsgatan 5 och 7

Övrigt
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

7 600 000 kr

559,2 m²

2 403 m² tomt

Välkomna till Magasinsgatan i Sunne, en hyresfastighet i mycket bra skick med centralt läge. 8 lägenheter fördelat på två byggnader. Lägenheter om 2 rum och kök på 69,9 kvm. Hyresintäkter ca 674 000 kr/år. Driftsnetto ca 455 000 kr/år. Vattenburen värme. Samtliga lägenheter har egna förråd och egna parkeringsplatser. Fiber. Återkom gärna till oss för mer information eller intresse för visning!

Tjustersby 146, Sunne, Sunne kommun

Tjustersby 146

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

750 000 kr

76 m²

3 rum

2 863 m² tomt

Välkomna till en tegelvilla strax utanför centrum. Här finns gång och cykelbana alldeles intill så med enkelhet nås centrum på några minuter. Entrén nås via altanen på framsidan som vetter mot väster vilket innebär att ni kan njuta av de allra sista solstrålarna. Invändigt finns kök, vardagsrum, två sovrum och ett badrum med badkar. Hel källare med tvättstuga, pannrum och förråd. Här finns möjlighet att renovera helt efter tycke och smak. Återkom gärna till oss för mer information!

Korpralsvägen 12, Sunne, Sunne kommun

Korpralsvägen 12

Lägenhet
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

825 000 kr

114 m²

4 rum

6 381 kr/mån
7 237 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna bostad med 4 ROK i parhus på rymlig hörntomt. Perfekt boende för familjen som är ute efter det lilla extra i ett barnvänligt område. Lägenheten är i fint skick med vardagsrum med kamin, badrum på varje plan och 3 sovrum. Fin altan med västerläge. Närhet till centrum och fina strövområden i Åmberg. Carport och förråd på tomten. Solceller på taket som ger lägre driftkostnader. Fiber. I avgiften ingår tv-abonnemang och internet. Varmt välkomna på visning!

Stugcenter 50, Gräsmark, Sunne kommun

Stugcenter 50

Radhus
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 890 000 kr

88 m²

3 rum

234 m² tomt

Del av en soutterängvilla med vacker utsikt mot Rottnadalen. Sjön Rottnen ligger precis nedanför Stugcenter som även har kort avstånd till Sunne Ski & Bike! Perfekt för den aktiva familjen som vill bo bekvämt. Här finns modernt kök, vardagsrum med kamin och utgång till balkong mot öster. Nedre plan rymmer två sovrum, ett badrum med golvvärme och ingång till bastu samt en separat tvättstuga. På utsidan finns även en stor altan med plats för lounge set och möbler. 15 minuter med bil in till Sunne centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Södra Ås 97, Östra Ämtervik, Sunne kommun

Södra Ås 97

Villa
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

250 000 kr

67 m²

4 rum

1 347 m² tomt

Längs en slingrande grusväg i naturskönt landskap ligger denna stuga med skogen precis runt knuten. Här kan ni spendera semestern på ett fint och trivsamt stugområde. Invändigt finns en hall, kök, stort vardagsrum med utgång till altan mot väster samt två badrum och tre sovrum. Stugan är i stort renoveringsbehov men längtar efter någon som kan ge den kärlek och omtanke. Säljes med friskrivning. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Norra Västerrottna, Gräsmark, Sunne kommun

Norra Västerrottna

Gård/Skog
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 900 000 kr

37 ha tomt

Nu finns skogsfastighet om 37 hektar fördelat på två skiften i Gräsmark. Beräknat virkesförråd om 5485 m³sk, ca 150 m3sk per hektar och en bonitet om 7,2. Jakträtt för älg och småvilt inom Västerrottna VVO om 3574 hektar. Upprättad skogsbruksplan. Förvärvstillstånd krävs för köpare. Återkom gärna för mer information!

Spelmansvägen 6, Västra Ämtervik, Sunne kommun

Spelmansvägen 6

Villa
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 890 000 kr

130 m²

5 rum

818 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga och vackra bostad i Västra Ämtervik. Renoverat med genomgående ljusa färgval och med modern touch. Ett optimalt planerat boende, med stora generösa sällskapsytor och vackert ljusinsläpp. Härlig södervänd altan samt balkong där ni kan njuta av varma sommardagar. Här finns plats för hela familjen, upp till tre sovrum och ett badrum. Här bor man centralt och familjevänligt med skola och förskola samt gångavstånd till närmsta badplats i sjön Fryken. Från Västra Ämtervik pendlar du enkelt med tåg som tar sig snabbt och enkelt mellan Torsby och Karlstad. Varmt välkomna!

 • Plus
Ås, Sunne, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ås

Gård/Skog
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

450 000 kr

8,6 ha tomt

Skogsfastighet i Ås om 9 hektar, varav 100% produktiv skogsmark enligt nyupprättad skogsbruksplan. Beräknat virkesförråd om 559 m³sk och en bonitet om 8,3. Jakträtt! Fastigheten ingår i ett älgskötselområde om ca 300 ha samt ett kronhjortsområde där gemensamhetsjakt sker. Återkom gärna till oss för mer information!

 • Plus
Storgatan 46, Centrala Sunne, Sunne kommun

Storgatan 46

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 995 000 kr

138 m²

5 rum

964 m² tomt

Varmt välkomna till Storgatan 46. En fin familjevilla med centralt läge. Här finns allt som Sunne erbjuder på promenadavstånd. Invändigt finns detaljer som trägolv, kakelugn och vackra spegeldörrar. En blivande sekelskiftsdröm som väntar på att nya ägare vill flytta in. Här finns även en altan med utgång från köket som vetter mot nordväst samt en balkong som vetter mot öster. Bör ses på plats. Välkomna!

Ingmår 87, Sunne, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ingmår 87

Gård/Skog
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

2 800 000 kr

120 m²

5 rum

3,7 ha tomt

Tillfälle för dig som söker jordbruksfastighet strax utanför Sunne med sekelskiftscharm. Här är det verkligen lätt att trivas. Ta bara en titt på det fantastiska läget och det rymliga soldäcket på framsidan som vetter mot söder. Där finns ytor för både soffgrupp och större matbord med stolar. Entréplan rymmer ett ljust renoverat kök med infällda spotlights och högtalare i tak. Vardagsrum med kamin, två rymliga sovrum, ett badrum samt en groventré som vetter väster ut. Övre plan är delvis under renovering men rymmer allrum och upp till tre sovrum. 3,5 ha åkermark runt gården samt skog för eget bruk. Stora ekonomibyggnader. Nyinstallerad luftvärmepump -22. Jakträtt inom Ingmårs JVO. Välkomna!

Bondevägen 14B, Centrala Sunne , Sunne kommun

Bondevägen 14B

Radhus
Centrala Sunne , Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 350 000 kr

109 m²

4 rum

518 m² tomt

Varm välkomna till ett välplanerat parhus om två plan och tillhörande trädgård i ett familjevänligt område. Bo med närhet till centrum, strövområden på Åmberg och vårdcentral. Invändigt finns kök, vardagsrum med kamin, tre sovrum varav ett med utgång till balkong och ett badrum med dusch. Perfekt för barnfamiljen. Välkommen!

 • Balkong
Smedjegatan 6, Centrala Sunne, Sunne kommun

Smedjegatan 6

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 190 000 kr

59 m²

2 rum

931 m² tomt

Ett perfekt hus till ytan för den mindre familjen eller för dig som söker eget boende alldeles intill centrum. Villan har renoverats under de senaste åren samt har ett perfekt avstånd till allt Sunne har att erbjuda. Bostaden erbjuder ett kök, rymligt vardagsrum med kamin och utgång till en altan under tak samt sovrum på övre plan. Huset har nyligen fått nya fönster, ny ytterdörr, tilläggsisolerad samt ny fasad, vilket ger en fräsch och modern känsla redan från utsidan. På tomten står ett förråd med gästrum samt plats för cyklar och andra trädgårdsredskap. Fiber. Mysigt hus som är redo att flytta in i och väntar på att bli kallat ditt nya hem!

Mallbacken 15, Lysvik, Sunne kommun

Mallbacken 15

Villa
Lysvik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

950 000 kr

52 m²

2 rum

6 355 m² tomt

Varmt välkomna till Mallbacken 15 i Lysvik. Söker ni ett enklare boende eller kanske ditt första egna boende. Då kan detta vara något för er! Här bor ni lantligt och lugnt på behagligt avstånd till Lysvik, Sunne och Torsby. Här finns pool om 10x5 meter som uppskattas av både vuxna och barn under sommarsäsong. På tomten finns även uthusbyggnader som är perfekta för förvaring och festlokal. Invändigt finns kök, vardagsrum med kamin, ett sovrum och ett badrum med dusch. Fiber! Bör ses på plats. Välkomna!

Stöpafors , Sunne, Sunne kommun

Stöpafors

Gård/Skog
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

3 300 000 kr

54,6 ha tomt

Del av skogsfastighet om 54,6 hektar i Stöpafors, varav 51,1 ha produktiv skogsmark uppdelat i två skiften enligt nyupprättad skogsbruksplan. Beräknat virkesförråd om 7318 m³sk, och en bonitet om 6. Jakträtt för älg och småvilt inom Tossebergs VVO om 3758 hektar. Återkom gärna till oss för mer information!

Åmbergsvägen 10, Centrala Sunne, Sunne kommun

Åmbergsvägen 10

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

1 490 000 kr

126 m²

6 rum

933 m² tomt

Välkommen till denna centrala tvåplansvilla i Sunne! En bostad som har det du behöver för att känna dig som hemma. Huset har sex rymliga rum, perfekt för den som behöver plats för stora familjen eller för den som vill ha extra gästrum. Härlig balkong mot öster, där du kan njuta av morgonsolen och den friska luften. Bostaden har också två helkaklade badrum, det ena med dusch och det andra med badkar. Om du älskar att vara ute i naturen kommer du att älska den privata poolen på tomten. Detta är den perfekta platsen att njuta av solen och sedan kyla ner sig på varma sommardagar. Dessutom har du gångavstånd till det mesta, allt från Sunne centrum, skola och vårdcentral. Fiber är också installerat i huset, så du kan vara säker på att du har snabb och pålitlig internetuppkoppling. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Mejerigatan 1, Centrala Sunne , Sunne kommun

Mejerigatan 1

Lägenhet
Centrala Sunne , Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne

2 923 334 kr

94,5 m²

3 rum

5 280 kr/mån
30 935 kr/m²

Det finns fortfarande en chans att förvärva en av de nyproducerad lägenheterna i Sunne längs Frykensundet på Hotell Nilsson-tomten! Brf Gösta Berling är ett bekvämt och modernt boende längs Frykensundet med ett av Sunnes absoluta bästa läge. Lägenheten som nu finns till salu är en bostad 3 rum och kök på andra våningen. Enda lägenheten som finns till salu i projektet. Här kommer 9 lägenheter i storlekarna 2, 3 och 4 rum att byggas. Samtliga lägenheter har inglasad balkong med strålande utsikt över sundet och vackra Fryken. Öppen, ljus och luftig planlösning, allt med hög standard.

 • Nyproduktion
Strömvägen 1, Ransäter, Munkfors kommun

Strömvägen 1

Villa
Ransäter, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne

800 000 kr

97 m²

4 rum

845 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en enplansvilla på tomt om 845 kvm i ett familjevänligt område. En ljus och välplanerad bostad som erbjuder ett lantligt kök med plats för matbord, vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och utgång till uteplats med söderläge. Badrum som blev renoverat 2021 och upp till tre sovrum. Fristående garage med plats för en bil. Fiber. Nytt tak -22. Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 50 av 58