Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Sunne

Fastighetsbyrån Sunne

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ingmår 182, null, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ingmår 182

Villa
Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 100 000 kr
63 m²
4 rum
4 580 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem strax utanför Sunne med unika fördelar att erbjuda. Här finner du en isolerad gäststuga som är perfekt för gäster eller som ett extra utrymme. Vidare har bostaden jordvärme och en kökspanna med ack tank vilket gör den energieffektiv och miljövänlig. Med fyra rum och kök finns det gott om plats för hela familjen. Utomhus finns stora hundgårdar och ett förråd om ca 5x4 meter med el, perfekt för förvaring. Dessutom finns en jordkällare och ett växthus för den trädgårdsintresserade. Det nya taket från 2012. Närområdet bjuder på vacker natur och lugn omgivning perfekt för avkoppling. Sunne erbjuder allt du behöver med butiker, restauranger och aktiviteter. Med detta hem får du en harmonisk tillvaro med bekvämligheter och potential att skapa ditt drömboende. Välkommen att utforska denna pärla!

Sätergården 101, Lysvik, Sunne kommun

Sätergården 101

Villa
Lysvik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
2 350 000 kr
122 + 44 m²
4 rum
5,1 ha tomt

Välkommen till mysig villa i ogenerat läge i Lysvik. Här finns möjlighet att förverkliga drömmen om en egen hästgård. Ett trevligt hus beläget i trivsamma Sätergården med rymliga rum och stor insynsskyddad trädgård för spring och lek. Uthusbyggnad som rymmer totalt 5 st boxar med el och vatten indraget. Missionshuset har kvar sin charm med stora salen med högt i tak. Jakträtt inom Lysviks norra och södra VVO. Förvärvstillstånd krävs. Fiber! Välkommen på visning!

Mosserud 48, Östra Ämtervik, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Mosserud 48

Fritidshus
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
975 000 kr
60 + 16 m²
3 rum
2 822 m² tomt

Välkommen till detta smultronställe med ett avskilt läge i Mosserud, Östra Ämtervik. Här är naturen din närmaste granne och sjön Skacksjön bara ett stenkast bort, vilket gör detta till den perfekta platsen för avkoppling. Garage med el-port erbjuder inomhus parkering och ger extra utrymme. Hela huset har genomgått en omfattande renovering de senaste åren i charmig stil. Njut av soliga dagar på det söderläge belägna soldäcket och dra nytta av de installerade solcellerna, vilka genererar cirka 4000 kWh och gör detta till ett miljövänligt och kostnadseffektivt boende. Upplev det bästa av naturen genom den här klimatsmarta boende, välkommen att kontakta mäklare Dawid Norell för mer information! Visning 22/5 kl. 15:45!

Brårudsvägen 5B, Centrala Sunne, Sunne kommun

Brårudsvägen 5B

Övrigt
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
2 500 000 kr
133 + 60 m²
9 rum
1 881 m² tomt

Fastighet om 1881 kvm med två hyreshus med 4 lägenheter samt dubbelgarage och förråd. Nyinstallerade solceller som ska producera ca 10 000 kWh/år. Nyare tak på röda huset. Fiber. Hyresintäkter ca 280 000 kr samt driftkostnader på ca 60 000 kr ger ett driftnetto på 220 000 kr/år

Hallarnavägen 25, Munkfors, Munkfors kommun

Hallarnavägen 25

Villa
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne
575 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
1 300 m² tomt

Varmt välkommen till en trevlig villa i Munkfors. Villa med bra planlösning som rymmer kök med kamin, tre sovrum, allrum och badrum. Källarvåning med bl.a. renoverad gillestuga, kontor och pannrum. Vidbyggt garage med smörjgrop. Hela källardelen omdränerad 2020. Stor och lekvänlig tomt som gränsar mot grönområde. Fjärrvärme. Fiber!

Åmbergsvägen 20, Centrala Sunne, Sunne kommun

Åmbergsvägen 20

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
2 600 000 kr
145 + 7 m²
7 rum
1 698 m² tomt

Mycket välskött villa från seklets början med ett centralt läge med närheten till strövområden. I bostadshuset finns en 4a på nedre plan om 90 kvm samt en 2,5a om ca 70 kvm på övre plan. Båda lägenheterna i väldigt gott skick med kamin i vardagsrummen. Här kan man bygga om och bo själv, bo billigt i ena lägenheten och hyra ut den andra, eller fortsätta hyra ut båda lägenheterna. Fristående annexbyggnad med möjligheter. Totala hyresintäkter på 201 000 kr/år. Fiber.

Stenserud 22, Gräsmark, Sunne kommun

Stenserud 22

Villa
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
975 000 kr
60 m²
3 rum
1 705 m² tomt

Charmigt timmerhus med en fantastisk utsikt över sjön Rottnen. Här erbjuds en genuin atmosfär med unika detaljer både in- och utvändigt. Den lättskötta trädgården ger möjlighet till avkoppling och närhet till skog och natur samtidigt som du har en kort bilresa in till Sunne centrum. Detta hem den perfekta balansen mellan lugn och bekvämlighet!

Munkebacka 94, Östra Ämtervik, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Munkebacka 94

Villa
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
2 450 000 kr
121 + 46 m²
5 rum
4 285 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med ett lantligt läge där naturen blir din närmaste granne. Belägen högt upp med en fantastisk vy över Munkebacka! Med solpaneler på taket som genererar 10 000 kWh och ett solcellsbatteri på 10 kWh kan du njuta av total självförsörjning på el. Invändigt finner du en rymlig villa med fem rum, varav tre sovrum. Vardagsrummet är försett med en kamin centrerad i rummet och leder ut till den inglasade altanen, där du kan njuta av naturen året runt. Denna villa erbjuder en harmonisk kombination av moderna bekvämligheter och naturnära boende och är det perfekta valet för den som söker lugn och ro i en vacker miljö. Kontakta mäklare Dawid Norell för mer information.

 • Energieffektiv
Kålsgårdsgatan 5, Västra Ämtervik, Sunne kommun

Kålsgårdsgatan 5

Fritidshus
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
600 000 kr
60 + 21 m²
3 rum
5 594 m² tomt

Välkommen till detta charmiga torp, enskilt beläget i centrala Västra Ämtervik. Omringad av skog och natur, med en rogivande älv utanför fönstren, erbjuder detta hem en unik och fridfull livsstil. Tomten rymmer en förrådsbyggnad och en äldre vedeldad bastu (ej i bruk). Torpet har genomgått omfattande renoveringar samtidigt som dess ursprungliga charm har bevarats. På entréplan hittar du ett modernt badrum, ett nyare kök med vedspis och ett mysigt vardagsrum med eldstad. På övre plan finns två sovrum och stora vindsgarderober med plats för fler bäddar. De vackra trägolven förstärker torpets karaktär. För mer information, kontakta mäklare Dawid Norell.

Lersjöfors 157, Sunne, Sunne kommun

Lersjöfors 157

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 295 000 kr
135 + 22 m²
5 rum
8 772 m² tomt

Upplev lantlivet på denna charmiga hästgård. Med fyra boxplatser i stallet och ett hus från 1907 som behåller sin genuina karaktär, erbjuder denna fastighet harmoni. Omgiven av skog och natur, med kort resväg till Sunne centrum. Njut av att laga mat i det rustika köket med vedspis och koppla av i vardagsrummet vid den värmande kakelugnen. På övre plan finns ett allrum med en mysig kamin och två sovrum. Ta steget in och omfamna lugnet och skönheten lantlivet har att erbjuda.

Trötvik 92, Gräsmark, Sunne kommun

Trötvik 92

Villa
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 450 000 kr
100 m²
5 rum
5 000 m² tomt

Timrat hus strax utanför Gräsmark här bor du enskilt på berget och har skogen och naturen som närmsta granne. Huset är byggt 2008 helt i timmer o 5 rum varav 3-4 sovrum så gott om plats för familj eller gäster. Här har du en mysig känsla i hela huset med de timrade väggarna och trägolv i bostaden, allrum med öppen spis med insats. Badrum med dusch. Här finns också bastu. Denna unika bostad passar dig som längtar efter lugnet och naturens närhet. Välkommen till ditt egna lilla paradis på berget!

Norra Arneby 67, Sunne, Sunne kommun

Norra Arneby 67

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
790 000 kr
132 + 219 m²
8 rum
1,3 ha tomt

Vill man bo ett stenkast från sunne tätort, men ändå på landet och närhet till badvik i Fryken, då kan denna fastighet på 1,3 hektar vara något för dig. Här finns potential att forma bostaden som man vill, då det förkommer renovering. Varmt välkomna.

Granbäckstorp 64, Gräsmark, Sunne kommun

Granbäckstorp 64

Villa
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 495 000 kr
81 + 36 m²
5 rum
5 055 m² tomt

Välkommen till Granbäckstorp. Här bor du i idyllisk lantlig miljö med ljuvlig utsikt över nejder och skog. Passande för både fritid och permanent boende. Mycket välskött med inglasat uterum med golvvärme, vardagsrum med kamin och kök med vedspis. Nya 3-glasfönster. Tre bekväma sovrum finns gott om utrymme för alla, vare sig det är för familjen eller för att ta emot gäster. Magasin på tomten. Fiber. Detta hus är en möjlighet att leva i harmoni med naturen och samtidigt ha bekvämligheterna i ett modernt hem. Varmt välkommen!

Stöpafors 54, Sunne, Sunne kommun

Stöpafors 54

Fritidshus
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
650 000 kr
4 ha tomt

Välkommen till Stöpafors 54. Ett torpställe med enskilt lugnt läge vid skogskanten med mark om 4 ha. Ett fint område med fina vyer över nejderna. Här finns ett torp med potential men med mycket stort renoveringsbehov. Uthusbyggnad i bra skick. Enligt skogsbruksplan finns ca 3,6 ha produktiv skogsmark med en bonitet om 9,1 och ett totalt virkesförråd om ca 800 m3sk, uppräknad skogsbruksplan. El anslutet. Jakträtt inom Stöpafors Södra VVO. Se skogsbruksplan i pdf. Säljes med friskrivning. Välkomna!

 • Plus
Smedsby 17, Östra Ämtervik, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Smedsby 17

Gård/Skog
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
2 250 000 kr
160 + 5 m²
5 rum
13,4 ha tomt

Upptäck denna idylliska skogsfastighet omkring 13 hektar stor, vackert belägen vid sjön Fryken med en privat badstrand som bjuder in till avkoppling och njutning. Den lantliga gården erbjuder generösa sällskapsytor och ett kök med en mysig vedspis samt tre omsorgsfullt inredda sovrum. Ett dubbelgarage med en tillhörande tvårumslägenhet och flera ekonomibyggnader ger utrymme. För naturälskaren finns även möjlighet till jakt inom Fölsjöns VVO och fiskerätt i Skacksjön & Fryken. Denna fastighet utgör en perfekt plats för den som söker en harmonisk tillvaro nära naturen, med sjöns stillhet och skogens magi som grannar. Välkommen att kontakta mäklare Dawid Norell om du vill veta mer!

Humletorp 54, Östra Ämtervik, Sunne kommun

Humletorp 54

Villa
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 450 000 kr
142 m²
5 rum
4 327 m² tomt

Denna charmiga bostad med fem rum och lantligt läge i Sunne och en stor tomt på 4327 kvadratmeter. Här finns tre till fyra sovrum, perfekt för en familj som älskar det natursköna. Bostaden byggdes år 2004 och har mycket att erbjuda för den som vill bo nära sjön Visten och naturen. Fiber. Solceller.

Korpralsvägen 21, Centrala Sunne, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Korpralsvägen 21

Radhus
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
990 000 kr
110 m²
4 rum
6 381 kr/mån
9 000 kr/m²

Välkommen till en fint renoverad 4-rumslägenhet i markplan med en boyta på 110 kvadrat, öppen och modern planlösning. Stora möjligheter till ett boende som ger plats för hela familjen. Här finns nytt kök, fint vardagsrum med utgång till uteplats mot väster och tre sovrum passar perfekt för dig som vill bo bekvämt med alla rum på ett plan. Lägenheten finns på ett lugnt område nära fina strövområden och affär på gångavstånd. Fiber. Nybyggd carport med förråd!

 • Uteplats
Löjtnantsvägen 11B, Centrala Sunne, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Löjtnantsvägen 11B

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
350 000 kr
65,9 m²
2 rum
vån 1/1
3 271 kr/mån
5 311 kr/m²

Nu finns en trevlig 2:a på omtyckta Hea med egen entré och lättskött trädgård. En rymlig bostadsrätt med bra planlösning. Lägenheten rymmer hall, kök, vardagsrum med utgång till altan i västerläge, badrum, sovrum och klädkammare. Fiber. Parkeringsplats ingår. Varmt välkommen på visning!

By 60, Sunne, Sunne kommun

By 60

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 995 000 kr
212 + 34 m²
5 rum
7 200 m² tomt

Nu finns en rymlig fastighet med mark ner till sjön Fryken och strålande utsikt över sjön. Beläget i By några km norr om Sunne. Här finns plats för hela familjen. Invändigt finns stora sociala ytor, utvändigt finns stor altan och terrass med utsikt mot Fryken. Renoverat kök, allrum med täljstenskamin, helkaklat badrum 2018 och upp till fyra stora sovrum. Från köket nås en altan med direkt tillgång till trädgården som erbjuder stora grönytor, rymligt magasin med garage och förråd i två våningar. Bergvärme. Separat tomt med mark ner till Fryken. Fiber. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Bråten 16, Västra Ämtervik, Sunne kommun

Bråten 16

Gård/Skog
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
9 900 000 kr
7,8 ha tomt

Välkommen till denna representativa och enastående gård om ca 7,8 hektar – en sällsynt pärla som överträffar alla förväntningar. Med sitt oslagbara läge vid sjön Aplungen och egen privat strand och brygga är denna gård inte bara en fastighet – det är en drömlik plats. Här erbjuds 3 bostäder – alla i mycket fint skick. Enplansvilla med suterräng – byggd 2012; mangårdsbyggnad byggd ca 1850 om 8 rum och kök samt ett tredje hus från början av 1800-talet med 4 rum och kök. De tre exklusiva bostäderna passar för generationsboende eller för någon form av företagsverksamhet. Varje bostad är smakfullt utformad och noggrant underhållen, vilket speglar den höga standard som präglar hela gården. Rymliga ekonomibyggnader med hög standard. Mycket fint stall med fem boxar, spolspilta samt stor sadelkammare med pentry, toalett och dusch mm. Till stallet hör en belyst, fullstor ridbana 20x60 m samt beteshagar. Maskinhall/garage med gjuten platta på ca 200 m2, dubbelgarage samt mycket generösa utrymmen för förvaring och hobbyverksamhet. Ateljé med ryggåstak, stort glasat parti med vy över sjön Aplungen, golvvärme samt kamin. Vidare finns en fin vinkällare, köksträdgård med upphöjda odlingsbäddar och rymligt växthus. 7,8 hektar åker- och skogsmark ger den perfekta kombinationen av öppna vidder och ett helt privat läge. Du promenerar längs fina stigar och vägar till sjön på egen mark. Brygga för härliga bad och klippor som löper runt strandlinjen samt en vacker långgrund sandstrand för fina sommardagar. Här bor du med endast 15 minuters resväg till Sunne centrum. Gården har ett mycket bra strategiskt läge med ca 40 minuters bilväg till Karlstad – och ca 2,5 timmas resväg till Oslo. Varmt välkomna till denna unika möjlighet!

 • Energieffektiv
Elofsrud 107, null, Sunne kommun
Elofsrud 107, null, Sunne kommun, bild 2
Elofsrud 107, null, Sunne kommun, bild 3

Elofsrud 107

Villa
Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
895 000 kr
120 m²
4 rum
2 500 m² tomt

Välkommen till denna villa i Elofsrud på stor härlig tomt. 1½plansvilla med rymlig kök, vardagsrum och badrum med dusch på nedre plan. Övre plan hall och två sovrum. Stor altan under tak med västerläge. Ekonomibyggnad med garage. Nyare el, fiber, och vattenburen värme.

 • Premium
Bergsgårdsvägen 4, Munkfors, Munkfors kommun

Bergsgårdsvägen 4

Villa
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne
695 000 kr
72 + 72 m²
4 rum
1 101 m² tomt

Nu finns rymligt och barnvänligt hus beläget på lugn och trevlig gata med lättskött trädgårdstomt. Här har du kök med utgång till uteplats, vardagsrum och matrum, helkaklat badrum och två sovrum. Källare med bla duschrum och tvättstuga. Uteplats och Garage. Fiber!

 • Balkong
 • Uteplats
Floragatan 14, Centrala Sunne, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Floragatan 14

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
2 200 000 kr
124 + 90 m²
5 rum
1 722 m² tomt

Nu finns denna tegelvilla i ett lugnt och barnvänligt område. Här bor du på fin solig tomt med promenadavstånd till centrum, badplats och skola. 2009 utfördes en stor renovering av hela nedre plan med bland annat nytt kök med köksö samt kakelugn i vardagsrummet. Från köket nås även en stor inglasad altan och stort tralldäck i söderläge. Övre plan med tre sovrum och ett badrum. Hel källare med bland annat gillestuga. Garage. Robotgräsklippare. Fiber. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Bastnäs 110, Gräsmark, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bastnäs 110

Gård/Skog
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
2 700 000 kr
191 + 12 m²
5 rum
9,4 ha tomt

Lantligt och fint belägen gård i Bastnäs strax norr om Gräsmark med 9,5 hektar mark samlat kring gården. 8,3 hektar produktiv skogsmark med ett virkesförråd om 1252 m3sk. Bonitet 5,4. Här finns härlig utsikt mot Grässjön i väst. På fastigheten finns ett boningshus med kök, vardagsrum med eldstad, upp till tre sovrum och ett badrum med dusch. På övre plan finns även ett stort allrum med fönster mot öster. Här finns även en altan som vetter mot sjön i västerläge. På tomten finns bland annat ett uthus med en box, dubbelgarage, friggebod med bastu och ett härbre. Jakträtt. Fiber. Förvärvstillstånd krävs av köpare. Varmt välkommen på visning!

Klarbäcksvägen 10, Munkfors, Munkfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Klarbäcksvägen 10

Villa
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 300 000 kr
135 + 56 m²
5 rum
5,4 ha tomt

Gård om ca 5,5 hektar med bra läge med mark ner till Klarälven. Bostaden rymmer hall, renoverat kök 2019, vardagsrum/matsal och toalett. Övre plan rymmer hall, badrum och tre sovrum. Hel källare med bla pannrum och tvättstuga. Nyinstallerad jordvärme ca 2013, nya 3-glasfönster (i stort sett hela huset). Plåttak 2016. 2022 fick huset ny dränering. Uppdaterad el. Nya ytskikt i många av rummen. Fiber. Stor ekonomibyggnad med ladugård och loge. Carport. Jordkällare.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 54