Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Sunne

Fastighetsbyrån Sunne

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Svartserud 4, Sunne, Sunne kommun
 • Kommande
Svartserud 4, Sunne, Sunne kommun, bild 2
Svartserud 4, Sunne, Sunne kommun, bild 3

Svartserud 4

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
3 995 000 kr
150 + 100 m²
6 rum
7 965 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet som erbjuder en unik kombination av komfort, praktiska lösningar och generösa utrymmen. Bostaden har en inbjudande hall med golvvärme och ett Lidhults kök i anslutning till vardagsrummet, som är utrustat med kamin. Från vardagsrummet finns utgång till en stor altan om cirka 40 kvm, med fönster i tre väderstreck. På nedre plan finns även ett nyrenoverat badrum med golvvärme och tvättstuga. Övervåningen rymmer ett sovrum, ett stort allrum och ett renoverat badrum med kakel och klinker. Gäststugan på 100 kvm, erbjuder ett extra boendealternativ. Här finns en inglasad altan med gott om ljusinsläpp. Bottenvåningen inkluderar badrum, kök, vardagsrum med kamin och sovrum, medan övervåningen har ett stort allrum och sovrum. Hela stugan helrenoverades 2016. Garage med förråd om cirka 50 kvm, utrustat med elport och plats för en bil. I förrådet finns bergvärmepumpen med kulvert in till huset, tvättmaskin samt kyl och frys. Fastigheten inkluderar även en imponerande ekonomibyggnad på 300 kvm med stalldel, två boxar och ett hönshus, vilket erbjuder fantastiska möjligheter för djurhållning eller andra hobbyverksamheter. Välkommen att kontakta mäklare Dawid Norell för mer information!

 • Premium
Portnär 13, Gräsmark, Sunne kommun
 • Kommande

Portnär 13

Villa
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
5 995 000 kr
170 m²
7 rum
60,9 ha tomt

Välkommen till Portnär i vackra Gräsmark, där detta charmiga hus med stor potential väntar på dig. Med en boyta på 170 kvadratmeter, erbjuder denna bostad en härlig kombination av tidlös charm och bekvämlighet. Huset har 7 rum, samtliga med en takhöjd på 2,60 gör att hela huset upplevs... varav 4 - 5 sovrum. I köket finns en fungerande vedspis. Finns även kakelugnar som smyckar huset. Badrummet är renoverat på senare år. Källaren ger plats åt pannrum och extra förvaringsutrymme. Utöver huset ingår ca. 60,9 hektar mark med varav 53,6 produktiv skogsmark med ett virkesförråd på 10 576 m3 ger fantastiska möjligheter för lantbruk, jakt och rekreation. En perfekt plats för dig som uppskattar närheten till natur. Gården ligger ungefär 2 kilometer från lanthandel, skola och kyrka, även nära till sjö- och badmöjligheter.

Liljanstrand 9, Centrala Sunne, Sunne kommun
 • Kommande

Liljanstrand 9

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
Pris saknas
150 + 15 m²
5 rum
675 m² tomt

Boende vid populära Liljanstrand med panoramautsikt över Fryken och egen båtplats vid brygga. Bostaden med sina generösa 150 kvadratmeter är unik i området! Här erbjuds ett modernt boende i centrala Sunne med öppen planlösning och ryggåstak med stora glasade partier mot sundet. Bostaden erbjuder trevligt kök med matplats och täljstenskamin, tre sovrum, två sällskapsrum, badrum med jacuzzi. Stor uteplats med marksten mot sjön. Fiber. Carport. Förråd.

 • Uteplats
Timotejvägen 17E, Centrala Sunne, Sunne kommun
 • Kommande

Timotejvägen 17E

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
495 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 783 kr/mån
7 795 kr/m²

Välkommen till denna 2:a på omtyckta Timotejvägen på andra våningen. Bostaden är genomgående mycket välskött och har ett härligt ljus. Genomtänkt planlösning och rymliga rum. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Balkong i österläge för den som uppskattar förmiddagssol. P-plats. Förråd.

 • Balkong
Furirvägen 18, Centrala Sunne, Sunne kommun
 • Kommande

Furirvägen 18

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 475 000 kr
93,5 m²
4 rum
4 330 kr/mån
15 775 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och mycket smakfullt renoverade bostadsrätt som är belägen på ett lugnt och bra område. Bostadsrätten är genomgående renoverad med moderna färg och materialval som gör den attraktiv för er som bara vill flytta in och börja trivas. Stor härlig tomt och inglasad altan och stort soldäck i västerläge för trevliga kvällar med familj och vänner. Carport och varmförråd. Fiber!

 • Uteplats
Kvarnvägen 2, Sunne, Sunne kommun
 • Kommande

Kvarnvägen 2

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
Pris saknas
73 + 73 m²
3 rum
1 230 m² tomt

Varmt välkomna till Kvarnvägen 2! Denna villa är belägen på en lugn gata med en rymlig tomt som inbjuder till lek och utomhusliv för barnen. Villan erbjuder en öppen planlösning och det nyrenoverade köket ligger i direkt anslutning till det ljusa vardagsrummet. Här kan du laga kulinariska mästerverk samtidigt som du umgås med familj och vänner. Fönster i tre väderstreck ger rikligt med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Välkommen på visning!

Timotejvägen 19F, Centrala Sunne, Sunne kommun
 • Kommande

Timotejvägen 19F

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
495 000 kr
63,3 m²
2 rum
vån 2/2
4 783 kr/mån
7 820 kr/m²

Välkomna till omtyckta Timotejvägen och denna fina 2:a på andra våningen. Här bor du i en trivsam lägenhet med öppen planlösning. Härligt ljus genomsyrar hela bostaden och här finns smakfulla material och färgval. Balkong med plats för utemöbel i sydost-läge. Här bor man bekvämt och har centrum med alla bekvämligheter på cykelavstånd. Fiber. Här är det bara att flytta in!

 • Balkong

Visar alla 7