Mäklare Martin Backlundh

Martin Backlundh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Högberg 35, Östra Ämtervik, Sunne kommun

Högberg 35

Gård/Skog
Östra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
3 750 000 kr
200 + 50 m²
7 rum
27,1 ha tomt

Välkomna till denna gård om 27 hektar på landet med bekvämt avstånd till Sunne tätort. Hus av typen Värmlandsgård från förra sekelskiftet, stort och ljuvligt kök samt smakfullt inredd sal men vackert trägolv och en kamin. På gården finns också flera uthusbyggnader som kan användas för en mängd olika ändamål. Kanske kan du börja odla egna grönsaker eller hålla höns i en av uthusen? Fastighet om 15 hektar produktiv skogsmark med virkesförråd om ca 2587 m3sk (enligt nyupprättad skogsbruksplan) samt en bonitet om 7,7. Ca 13 hektar åker och betesmark runt gården. Jakträtt inom Östra Ämterviks Norra VVO. Så om du letar efter en gård på landet som kommer att erbjuda en fantastisk livsstil i en vacker och avkopplande omgivning, så tveka inte på att ta en närmare titt på denna egendom idag!

Bråne 82, Gräsmark, Sunne kommun

Bråne 82

Villa
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
890 000 kr
100 + 54 m²
5 rum
1 700 m² tomt

Varmt välkomna till Bråne 82 och denna 1 1/2-plansvilla i natursköna området kring Gräsmark med skog och sjöar. Villan rymmer ingång via altan, hall, renoverat kök med matplats, matrum och vardagsrum samt duschrum. Övre plan med hall och tre sovrum. Hel källare med bland annat förråd och pannrum. Tomten är perfekt för både barn och vuxna. Med gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller kanske en grillkväll, kommer du att uppskatta den grönskande omgivningen och det lugn som det naturnära läget ger. Garage. Vedskjul. Välkomna på visning!

Valsarevägen 6, Munkfors, Munkfors kommun
 • Tis 26 sep kl 16:00
Valsarevägen 6, Munkfors, Munkfors kommun, bild 2
Valsarevägen 6, Munkfors, Munkfors kommun, bild 3

Valsarevägen 6

Villa
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne
650 000 kr
110 + 72 m²
4 rum
920 m² tomt

Ett charmigt hus i fint skick med sin äldre stil bevarad beläget i ett lugnt bostadsområde, omgivet av grönska och natur, erbjuds du här både en trygg och avkopplande tillvaro. Huset har ett fint gammaldags kök med sin vackra kryddhylla bevarad samt plats för matbord och stolar. Här finns ett rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffa och matgrupp. Från vardagsrummet finns även en utgång till ett tralldäck som vetter mot väster. Tre sovrum och ett badrum. Trädgårdstomten är stor med plats för både lek och avkoppling. På tomten finns ett garage med elport.

 • Premium
Råbäcken 15, Sunne, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Råbäcken 15

Fritidshus
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
800 000 kr
49 + 2 m²
2 rum
1 316 m² tomt

Söker du ett fritidshus med lugnt och natur nära läge? Då kan detta vara ditt nya smultronställe. Här har vi en mycket välskött timrad stuga med naturen runt knuten med ca 10 min resväg till Sunne Centrum. Ett mycket trivsamt allrum med liggande timmer på väggarna, ryggåstak och värmande kamin. Altan under tak med söderläge samt badrum med dusch. Gäststuga ca 10 kvm. Luftvärmepump. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Mossängsvägen 105, Munkfors, Munkfors kommun

Mossängsvägen 105

Villa
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne
625 000 kr
110 + 70 m²
4 rum
3 158 m² tomt

Varmt välkomna till denna familjevänliga villa på omtyckta Mossängsvägen i Munkfors! Ett charmigt boende med ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Här är det bara att flytta in och trivas eller ta chansen och skapa ert drömboende helt efter tycke och smak. Bostadshuset med tre sovrum och stora ytor gör att hela familjen får plats att umgås och växa. Bostaden står på en stor solrik tomt med möjlighet att göras ännu större då tomten till väster om bostaden tillhör fastigheten. Här finns det gott om plats för barnen att leka, den odlingsintresserade att plantera eller varför inte bjuda in familj och vänner till en grillkväll i solens värmande strålar. Med skogen runt knuten finns goda svamp- och bärmöjligheter. Inom kort avstånd nås Munkfors centrum med förskola, skola, matbutik, affärer och café. Välkomna!

Mallbacken 107, Lysvik, Sunne kommun

Mallbacken 107

Villa
Lysvik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 450 000 kr
121 m²
4 rum
2 611 m² tomt

Varmt välkomna till Mallbacken 107 och denna lättskötta enplansvilla i natursköna området kring Mallbacken. Enplansvillan rymmer ingång via farstu, sedan en rymlig hall, kök med matplats och vedspis, tvättstuga och duschrum innanför köket där det även finns en groventré via ingång på altan i söderläge, rakt fram i hallen vardagsrum med kamin samt utgång till inglasade altanen med västerläge, tre sovrum och badrum. Den generösa tomten är perfekt för både barn och vuxna. Med gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller kanske en grillkväll, kommer du att uppskatta den grönskande omgivningen och det lugn som det naturnära läget ger. Fiber. Fristående garage.

Maggebysätter 23, Sunne, Sunne kommun

Maggebysätter 23

Fritidshus
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 650 000 kr
65 + 5 m²
3 rum
4 339 m² tomt

Mycket fint äldre hus med närhet till Gårdsjön! Här finns samfälld bad- och båtplats strax nedanför. Huset ligger på stor tomt med uppvuxna buskar och träd. Bostadshuset med sina charmiga detaljer rymmer hall med rustikt trägolv, toalett och duschrum, vardagsrum med rogivande öppen spis. Kökskammare, lantligt arbetskök samt matsal med vedspis och fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Oinredd vind med rymlig takhöjd och enklare tvättstuga. Ekonomibyggnader samt bastubyggnad. Varmt välkomna på visning!

Grava 16, Västra Ämtervik, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Grava 16

Villa
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 700 000 kr
180 + 14 m²
3 rum
4 690 m² tomt

Varmt välkomna till Grava 16, en fastighet med anor från 1800- talet ca 20 km söder om Sunne med ett ljust och högt läge! Här finns potential att skapa ert drömboende helt efter tycke och smak. Stort bostadshus som rymmer groventré, badrum med bastu, kök med matplats, huvudentré med rogivande öppen spis samt vardagsrum med värmande kakelugn som skapar en mysig känsla under kalla dagar. Övre plan med stort allrum med ryggåstak och kamin samt utgång till balkong. Sovrum med ryggåstak och kamin. På den stora och uppvuxna trädgården finns möjlighet till odling, lek och avkoppling, där är det endast fantasin som sätter gränser! Enklare ekonomibyggnader på tomten. Viss renoveringsbehov. Säljes med friskrivning. Välkomna!

Kvarnvägen 3, Sunne, Sunne kommun

Kvarnvägen 3

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 050 000 kr
65 + 36 m²
3 rum
2 012 m² tomt

Med ett fint läge i Rottneros hittar vi denna villa om 3 rum och kök. Välskött villa som renoverats på senare år, bla nya fönster, ny fasad, ny el och ny luftvattenvärmepump, och är belägen på stor och trevlig hörntomt med fruktträd. Bostaden rymmer hall, kök, vardagsrum, två sovrum och badrum. Källare. Välkommen på visning!

Östanbjörke 46, Sunne, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Östanbjörke 46

Gård/Skog
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
2 690 000 kr
180 + 7 m²
3 rum
2,7 ha tomt

Nu finns lantligt och fint renoverad gård i Östanbjörke till salu. Här finns vackra detaljer som vedspis och "gå-in-skafferi" i köket, kakelugnar och rustika trätak. Här är nytt kök och nytt badrum -2021. I övrigt finns även ett mysigt sovrum med fönster mot två väderstreck och en kamin. På övre plan finns ett sovrum med kakelugn och ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord framför en kakelugn. På tomten finns fyra uthusbyggnader, en jordkällare och ett isolerat garage. Jordvärme. Jakträtt inom Hällsjöns VVO. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Rågvägen 1E, Centrala Sunne, Sunne kommun

Rågvägen 1E

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
550 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 783 kr/mån
8 661 kr/m²

Nu finns en fin lägenhet med öppen planlösning inom lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till mataffär. Bostaden rymmer hall, Kök, vardagsrum med burspråk och utgång till balkong, kaklat badrum med tvättmaskin samt torktumlare samt sovrum och stor klädkammare. Förråd. P-plats med motorvärmare. Fiber. Avgift inkl värme/VA. Varmt välkommen på visning!

By 64, Sunne, Sunne kommun

By 64

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
2 490 000 kr
76 m²
2 rum
2 960 m² tomt

Sjöläge med egen strandtomt, "Knuttimrad" vedeldad bastu vid sjön och gäststuga på tomten. Belägen med kort resväg till Sunne centrum och har restaurangen Frykenstrand på gångavstånd. Invändigt ryms ett lantligt kök med vedspis som har öppet mot allrummet med stora fönster mot Fryken, ryggåstak, täljstenskamin samt utgång till soldäck mot söder. Ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett badrum med dusch. Kommunalt vatten och avlopp samt egen vattenkälla/vattenbrunn på tomten. Fiber. Varmt välkommen på visning!

Timotejvägen 23 B, Centrala Sunne, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Timotejvägen 23 B

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
725 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 020 kr/mån
9 864 kr/m²

Nu finns äntligen en 3:a i markplan på attraktiva Timotejvägen. Här kan du bo med alla bekvämligheter på samma våningsplan. Även utgång till en inglasad altan och soldäck från vardagsrummet. Luftigt och ljust hem med kök, vardagsrum och två sovrum. På promenad avstånd nås närmsta mataffär, annars finns allt centrum har att erbjuda på cykelavstånd. Fiber. Varmt välkommen på visning!

Hagalundsvägen 8, Munkfors, Munkfors kommun

Hagalundsvägen 8

Övrigt
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne
990 000 kr
200 + 100 m²
5 rum
1 367 m² tomt

Denna fastighet erbjuder en unik chans att kombinera verksamhet på nedre plan med fyrrumslägenhet på övervåningen. Den nedre våningen har använts som restaurang tidigare och har alla nödvändiga faciliteter för att driva en restaurang. På övre plan finns lägenhet med fyra stora rum och ett fullt utrustat kök. Det finns möjlighet att hyra ut lägenheten och därmed öka dina intäkter. Här är möjligheterna många! Välkomna på visning!

Domarevägen 1, Centrala Sunne, Sunne kommun

Domarevägen 1

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
7 000 000 kr
1 222 m²
7 698 m² tomt

Välkommen till ett av Sunnes mest imponerande och unika byggnadsverk! Detta spektakulära tingshus har en speciell karaktär med en intressant historia. En fastighet med stor potential, kan detta ikoniska tingshus omvandlas till ett exklusivt kontor eller omvandlas till flera bostäder. Här finns även möjligheten att resa helt nya byggnader om totalt 1 900 kvm på tomten väster och öster om tingshuset enligt detaljplan som vunnit laga kraft 2021-07-30. I dagsläget finns en lägenhet på del av övre plan. Beläget mitt i centrala Sunne, med bekvämt avstånd till allt från restauranger till butiker och nöjen. Återkom gärna till oss för mer information.

Orrvägen 12, Munkfors, Munkfors kommun

Orrvägen 12

Villa
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne
790 000 kr
195 + 66 m²
7 rum
1 245 m² tomt

Detta rymliga souterrängvilla passar perfekt för stora familjer eller för de som vill ha en generös bostad med gott om utrymme. Här är öppen och ljus planlösning med stora fönster mot väster. Här finns detaljer som parkettgolv, gillestuga med öppen spis och bastu. Här kan du njuta av en stor trädgårdstomt med fruktträd och växter, där du kan koppla av och bara njuta av naturen. Balkongen och den inglasade delen i sydvästläge bjuder på härliga sommarkvällar - en perfekt plats att njuta av en måltid och umgås med nära och kära. Detta hus är beläget i ett lugnt och fridfullt område, men ändå bara en kort avstånd från centrum. Här har du nära till allt du behöver, från butiker, skola och mataffär. Fristående garage med fjärrstyrd port. Fjärrvärme. Fiber. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Industrigatan 5, Centrala Sunne, Sunne kommun

Industrigatan 5

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 200 000 kr
62 + 62 m²
3 rum
734 m² tomt

Unna dig en riktig hemmakänsla i det mysiga, centrala huset i Sunne. Kort promenad till allt som Sunne har att erbjuda - butiker, restauranger och bekvämligheter - kommer. Detta charmiga hus har en altan som vetter mot söder, perfekt för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en härlig grillmiddag på kvällen. Kryp in framför den öppna spisen i vardagsrummet. Den rymliga trädgården bjuder på alla möjligheter till utomhusaktiviteter eller avkoppling på gräsytorna. Fiber. Varmt välkomna på visning!

Bastnäs skog, Gräsmark, Sunne kommun

Bastnäs skog

Gård/Skog
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
675 000 kr
8 ha tomt

Skogsfastighet i Bastnäs, strax norr om Gräsmark om ca 8,8 hektar, varav 7,7 hektar produktiv skogsmark enligt nyupprättad skogsbruksplan. Beräknat virkesförråd om 1336 m³sk och en bonitet om 5,6. Jakträtt inom Gräsmarks Norra VVO! Fastigheten ingår i ett älgskötselområde om ca 6000 ha där gemensamhetsjakt sker. Återkom gärna till oss för mer information!

Tjustersby 146, Sunne, Sunne kommun

Tjustersby 146

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
650 000 kr
76 + 76 m²
3 rum
2 863 m² tomt

Välkomna till en tegelvilla strax utanför centrum. Här finns gång och cykelbana alldeles intill så med enkelhet nås centrum på några minuter. Entrén nås via altanen på framsidan som vetter mot väster vilket innebär att ni kan njuta av de allra sista solstrålarna. Invändigt finns kök, vardagsrum, två sovrum och ett badrum med badkar. Hel källare med tvättstuga, pannrum och förråd. Här finns möjlighet att renovera helt efter tycke och smak. Återkom gärna till oss för mer information!

Ingmår 87, Sunne, Sunne kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ingmår 87

Gård/Skog
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
2 800 000 kr
120 + 94 m²
5 rum
3,7 ha tomt

Tillfälle för dig som söker jordbruksfastighet strax utanför Sunne med sekelskiftscharm. Här är det verkligen lätt att trivas. Ta bara en titt på det fantastiska läget och det rymliga soldäcket på framsidan som vetter mot söder. Där finns ytor för både soffgrupp och större matbord med stolar. Entréplan rymmer ett ljust renoverat kök med infällda spotlights och högtalare i tak. Vardagsrum med kamin, två rymliga sovrum, ett badrum samt en groventré som vetter väster ut. Övre plan är delvis under renovering men rymmer allrum och upp till tre sovrum. 3,5 ha åkermark runt gården samt skog för eget bruk. Stora ekonomibyggnader. Nyinstallerad luftvärmepump -22. Jakträtt inom Ingmårs JVO. Välkomna!

Smedjegatan 6, Centrala Sunne, Sunne kommun

Smedjegatan 6

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 190 000 kr
59 + 5 m²
2 rum
931 m² tomt

Ett perfekt hus till ytan för den mindre familjen eller för dig som söker eget boende alldeles intill centrum. Villan har renoverats under de senaste åren samt har ett perfekt avstånd till allt Sunne har att erbjuda. Bostaden erbjuder ett kök, rymligt vardagsrum med kamin och utgång till en altan under tak samt sovrum på övre plan. Huset har nyligen fått nya fönster, ny ytterdörr, tilläggsisolerad samt ny fasad, vilket ger en fräsch och modern känsla redan från utsidan. På tomten står ett förråd med gästrum samt plats för cyklar och andra trädgårdsredskap. Fiber. Mysigt hus som är redo att flytta in i och väntar på att bli kallat ditt nya hem!

Ingmår 49, Sunne, Sunne kommun

Ingmår 49

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 050 000 kr
121 + 7 m²
4 rum
2,6 ha tomt

Rymlig villa i Ingmår strax utanför Sunne med stor tomt som erbjuder fruktträd, stort soldäck mot söder, isolerat garage och ekonomibyggnad. Perfekt för dig som letar hus med lagom avstånd till centrum. Strax söder om fastigheten startar cykelbanan som tar dig in till Sunne centrum. Invändigt ryms en hall med kök direkt till vänster som har öppen planlösning mot matrum och vardagsrum. I entréplan finns även badrum med badkar, tvättstuga och pannrum. Övre plan erbjuder två sovrum och en klädkammare. Bergvärme. Fiber! Välkomna på visning.

Rosenbergsgatan 4, Centrala Sunne, Sunne kommun

Rosenbergsgatan 4

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 795 000 kr
104 + 130 m²
4 rum
914 m² tomt

Förverkliga din husdröm och flytta till ett av Sunnes mest attraktiva lägen, här har du en vy över Sunne centrum och kyrka. I ett eftertraktat kvarter finns denna välskötta villa med många fina rum där hela familjen har gott om plats. Invändigt ryms kök, vardagsrum med utgång till altan, flera sovrum och hel källare med bland annat gillestuga, tvättstuga och pannrum. Varmt välkommen på visning!

Förmansgatan 2, Munkfors, Munkfors kommun

Förmansgatan 2

Villa
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne
800 000 kr
135 + 98 m²
6 rum
1 094 m² tomt

Ta tillfället på denna villa med källare i ett trevligt område med närhet till grönområden ock Klarälven. Passar perfekt för flerbarnsfamiljen som behöver flera sovrum. Bostaden rymmer nytt kök, ljust och öppet vardagsrum med kamin, 4 sovrum och helkaklat badrum med golvvärme. Hel källare med bland annat garage och tvättstuga. Fiber. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Bondevägen 6, Munkfors, Munkfors kommun

Bondevägen 6

Villa
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 350 000 kr
96 + 118 m²
4 rum
986 m² tomt

Låga driftkostnader och räntefritt lån! Varmt välkomna till Bondevägen 6, det perfekta hemmet för dig som söker både komfort och stil. Bostaden är också perfekt för dig som söker efter ett boende med låga driftkostnader! Här erbjuder säljaren räntefritt lån. Villan är renoverad de senaste åren så här är det bara att flytta in och börja trivas. De stora och ljusa rummen ger gott om utrymme för hela familjen och möjliggör för dig att inreda efter dina personliga önskemål. Kök med integrerade vitvaror, vardagsrum med parkettgolv och öppen spis, två badrum och upp till tre sovrum. Läget är perfekt för den som söker lugn och ro samtidigt som det är nära till alla bekvämligheter. Skolor, butiker och transport ligger inom bekvämt avstånd. Utbyggt garage med gott om plats för en bil och trädgårdsredskap. Fiber. Välkommen på visning!

Visar alla 25