Mäklare Maria Johansson

Maria Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Granbäckstorp 64, Gräsmark, Sunne kommun

Granbäckstorp 64

Villa
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 495 000 kr
81 + 36 m²
5 rum
5 055 m² tomt

Välkommen till Granbäckstorp. Här bor du i idyllisk lantlig miljö med ljuvlig utsikt över nejder och skog. Passande för både fritid och permanent boende. Mycket välskött med inglasat uterum med golvvärme, vardagsrum med kamin och kök med vedspis. Nya 3-glasfönster. Tre bekväma sovrum finns gott om utrymme för alla, vare sig det är för familjen eller för att ta emot gäster. Magasin på tomten. Fiber. Detta hus är en möjlighet att leva i harmoni med naturen och samtidigt ha bekvämligheterna i ett modernt hem. Varmt välkommen!

Timbonäs 120, Gräsmark, Sunne kommun

Timbonäs 120

Villa
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
525 000 kr
30 m²
2 rum
1 494 m² tomt

Välkomna till denna trevliga timmerstuga som omgärdas av härlig natur och grönska. Timmerstuga med kök och vardagsrum med kamin. På tomten finns även gäststuga, stuga med rum och vedeldad bastu, utedass och förråd. I närheten finns badplats och restaurangen Tvällen. Här kan ni verkligen njuta av lugnet på er lediga dagar. Varmt välkommen på visning!

Åsvägen 13, Centrala Sunne, Sunne kommun

Åsvägen 13

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
2 175 000 kr
110 + 5 m²
4 rum
884 m² tomt

Välkommen till denna fina enplansvilla med fantastiskt läge nära centrum och vackra rekreationsområdet Sundsberg. Här finner du en öppen planlösning som skapar ljus och rymd i ditt nya hem och binder samman vardagsrum och kök. Här finns tre sovrum, ett fräscht badrum med dusch. Genomgående ytskiktsrenoverat med vita golv och smakfulla färgsättningar och ny el i hela bostaden. En underbar altan under tak med söderläge. Carport och förråd. Renoveringar utförda 2021 med nytt yttertak, renoverad fasad och nya fönster samt Bergvärme. Fiber. Varmt välkomna!

Valsarevägen 8, Munkfors, Munkfors kommun

Valsarevägen 8

Villa
Munkfors, Munkfors kommun
Fastighetsbyrån Sunne
550 000 kr
119 + 115 m²
6 rum
919 m² tomt

Välkommen till denna fina villa i ett lugnt och trivsamt bostadsområde. Här erbjuds en praktisk 1 ½-plansvilla med vidbyggt garage med fyra bekväma sovrum, perfekt för familjen eller dig som söker ett lättskött boende. Den takskyddade altanen vetter mot väster, kvällssolen och trädgården som gränsar mot lugnt grönområde. Vidbyggt garage. På nedre plan finns trevligt kök, vardagsrum och matsal, sovrum och badrum. Övre plan hall/allrum och tre sovrum och badrum. Villan har också källare med bastu, tvättstuga och förråd. Fjärrvärme. Fiber. Varmt välkomna!

Gettjärn 205, Sunne, Sunne kommun

Gettjärn 205

Villa
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 650 000 kr
150 + 115 m²
5 rum
2 090 m² tomt

Mycket välskött villa med ett härligt läge i Gettjärn med vy ner mot sjön Rottnen. Här finns en inglasad altan med västerläge. Ljust rymligt kök, vardagsrum och allrum. Kaklat badrum. Allrum i källaren med öppen spis. Garage under huset. Bergvärme och fiber! Nytt yttertak -22. Staket runt gården -22. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Repslagaregatan 29, Centrala Sunne, Sunne kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Repslagaregatan 29

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
750 000 kr
38 + 6 m²
2 rum
945 m² tomt

Välkommen till detta centralt belägna hus, perfekt för dig som söker ett bekvämt boende med väl utnyttjade kvadratmetrar erbjuder detta hem allt du behöver eller som investering genom uthyrning. När du kliver in i huset möts du av ett kök som erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter. Här finns även ett sovrum och badrum på entréplan - vardagsrummet finns på övre plan. En av husets stora fördelar är den rymliga tomten som erbjuder dig möjligheten att njuta av utomhuslivet. För extra förvaringsutrymme finns ett uthus på tomten med ett förråd, där du kan förvara trädgårdsredskap, cyklar och andra tillhörigheter. Detta centrala hus är en idealisk lösning för dig som vill ha ett mindre boende och samtidigt ha närhet till stadens bekvämligheter. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Mejerigatan 1C, Centrala Sunne, Sunne kommun

Mejerigatan 1C

Lägenhet
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
3 190 000 kr
111,6 m²
4 rum
6 327 kr/mån
28 584 kr/m²

Vill ni flytta till ett bekvämt och modernt boende längs Frykensundet med ett av Sunnes absoluta bästa lägen? Då kan vi äntligen presentera denna nybyggda lägenhet på Hotell Nilsson-tomten i Brf Gösta Berling. Här erbjuds egen ingång, öppen och luftig planlösning och ytskikt av hög standard. Lägenheten har två stora inglasade balkonger - en på varje våningsplan där du kan njuta av utsikten mot båthamnen och sundet. Gångavstånd till allt Sunne har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Nyproduktion
Västra Bråten, Västra Ämtervik, Sunne kommun

Västra Bråten

Övrigt
Västra Ämtervik, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
10 000 000 kr
96,7 ha tomt

Skogsfastighet om 96,7 hektar varav 83,7 hektar produktiv skogsmark fördelat på tre skiften. Beräknat virkesförråd om 12830 m³sk varav 9556 m³sk inom G1-klass och 2764 m³sk inom S1- S3 klass. Bonitet 5,3. Fastigheten ingår i ett vindkraftsområde med arrendeavtal 30 år giltigt till 2052 som ger en årlig intäkt. Exempel ca 170 000kr/år i intäkt med ett elpris beräknat på 1kr/kwh. Jakträtt inom Aplungs VVO, norra delen om 2500 hektar. Nyupprättad skogsbruksplan uppdaterad 2023. Fastigheten är under avstyckning. Återkom gärna till oss för mer information!

Magasinsgatan 5 och 7, Centrala Sunne, Sunne kommun

Magasinsgatan 5 och 7

Övrigt
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
7 600 000 kr
559,2 m²
2 403 m² tomt

Välkomna till Magasinsgatan i Sunne, en hyresfastighet i mycket bra skick med centralt läge. 8 lägenheter fördelat på två byggnader. Lägenheter om 2 rum och kök på 69,9 kvm. Hyresintäkter ca 674 000 kr/år. Driftsnetto ca 455 000 kr/år. Vattenburen värme. Samtliga lägenheter har egna förråd och egna parkeringsplatser. Fiber. Återkom gärna till oss för mer information eller intresse för visning!

Stugcenter 50, Gräsmark, Sunne kommun

Stugcenter 50

Radhus
Gräsmark, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 890 000 kr
88 m²
3 rum
234 m² tomt

Del av en soutterängvilla med vacker utsikt mot Rottnadalen. Sjön Rottnen ligger precis nedanför Stugcenter som även har kort avstånd till Sunne Ski & Bike! Perfekt för den aktiva familjen som vill bo bekvämt. Här finns modernt kök, vardagsrum med kamin och utgång till balkong mot öster. Nedre plan rymmer två sovrum, ett badrum med golvvärme och ingång till bastu samt en separat tvättstuga. På utsidan finns även en stor altan med plats för lounge set och möbler. 15 minuter med bil in till Sunne centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Storgatan 46, Centrala Sunne, Sunne kommun

Storgatan 46

Villa
Centrala Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 995 000 kr
138 + 80 m²
5 rum
964 m² tomt

Varmt välkomna till Storgatan 46. En fin familjevilla med centralt läge. Här finns allt som Sunne erbjuder på promenadavstånd. Invändigt finns detaljer som trägolv, kakelugn och vackra spegeldörrar. En blivande sekelskiftsdröm som väntar på att nya ägare vill flytta in. Här finns även en altan med utgång från köket som vetter mot nordväst samt en balkong som vetter mot öster. Bör ses på plats. Välkomna!

Bondevägen 14B, Centrala Sunne , Sunne kommun

Bondevägen 14B

Radhus
Centrala Sunne , Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
1 350 000 kr
109 + 10 m²
4 rum
518 m² tomt

Varm välkomna till ett välplanerat parhus om två plan och tillhörande trädgård i ett familjevänligt område. Bo med närhet till centrum, strövområden på Åmberg och vårdcentral. Invändigt finns kök, vardagsrum med kamin, tre sovrum varav ett med utgång till balkong och ett badrum med dusch. Perfekt för barnfamiljen. Välkommen!

  • Balkong
Bruksvägen 1, Sunne, Sunne kommun

Bruksvägen 1

Övrigt
Sunne, Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
975 000 kr
149 m²
6 rum
1 777 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva Stationshuset i Rottneros som rymmer en lägenhet om 86 kvm (3 r.o.k). På entréplan finns även gott om utrymme för förvaring eller utrymme att driva egen verksamhet i tidigare väntsal och godsmagasin. Delar av nedre plan är uthyrd. Källare. Vattenburen värme för luft/vattenvärmepump inst -08. Hyresintäkter: 117 184 kr per år. Möjlighet till båtplats vid marinan. Varmt välkommen på visning!

Solbacka, Centrala Sunne , Sunne kommun

Solbacka

Tomt
Centrala Sunne , Sunne kommun
Fastighetsbyrån Sunne
fr. 383 336 kr
1 666 m² tomt

Nu kan vi äntligen presentera tomtområdet på Solbacka! 25 sjönära tomter med fantastisk utsikt över Fryken. Här kommer du att bo på ett av Sunnes mest attraktiva områden med sjönära läge och med strålande utsikt över Fryken. Centrum har du på bekvämt promenadavstånd. Nybyggd förskola i området och naturskön omgivning. Ett tillfälle för dig som går i nybyggnadstankar!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 14