Mäklare Åsa Nilsson

Åsa Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lärkgatan 29, Kågeröd, Svalövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lärkgatan 29

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 695 000 kr
99 + 100 m²
4 rum
1 039 m² tomt

Varmt välkommen till trivsamma Kågeröd, en mindre ort belägen endast ett stenkast från Söderåsens underbara natur. Det här är en utmärkt by för Er som söker efter lugna och trygga kvarter för barnen att växa upp i. I ett attraktivt och familjevänligt område finner vi denna trivsamma villa uppförd i 1-plan med en inredd källarvåning som sträcker sig under hela bostaden. Här finns det gott om charm och hemtrevnad i ett hus som är formbart efter nästa lyckliga ägare. Inom promenadavstånd finns bland annat skola, livsmedelsbutik och lekplats. Tågstationen nås med en kort cykeltur, vilket gör att bostaden lämpar sig väl för den som önskar pendla till arbete eller studier. *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

  • Uteplats
Björnbärsstigen 16, Röstånga, Svalövs kommun

Björnbärsstigen 16

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 575 000 kr
89 m²
3 rum
1 155 m² tomt

På en grönskande trädgårdstomt på lugnt och trivsamt läge hittar vi denna hemtrevliga bostad. Vi befinner oss i utkanten av Röstånga i ett mysigt villaområde med natursköna omgivningar. Området är lummigt och barnvänligt. Strax intill ligger Röstånga camping och friluftsbad och från bostaden är det cykelavstånd till skola, matbutik och busskommunikationer. Här bjuds det på en inflyttningsklar villa på rymlig tomt med carport, förråd och fin utemiljö. Oavsett om ni söker ett fritidsboende i stressfri miljö eller en permanent bostad för många lyckliga år framöver kan det vara här ni uppfyller drömmen. *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

  • Balkong
  • Uteplats
Herrevadsgatan 22, Svalöv, Svalövs kommun

Herrevadsgatan 22

Lägenhet
Svalöv, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
625 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 810 kr/mån
12 019 kr/m²

Med ett centralt läge i Svalöv ligger denna inflyttningsklara hörnlägenhet i trygg förening. Här bor Ni billigt och bekvämt på andra våningen med gångavstånd till servicen som orten har att erbjuda, såsom livsmedelsaffärer, vårdcentral, restauranger och kommunikationer. *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

Visar alla 3