Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Svalöv

Fastighetsbyrån Svalöv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lärkgatan 13, Kågeröd, Svalövs kommun
 • Sön 16 jun kl 11:30

Lärkgatan 13

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 595 000 kr
100 + 20 m²
3 rum
870 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma villa i Kågeröd! Här erbjuds en rymlig bostad med 3 rum, varav 2 sovrum, på en generös tomt om hela 870 kvadratmeter. Med en boyta på 100 kvadratmeter samlas allt bekvämt på ett och samma plan. Dessutom kan ni njuta av en härlig trädgård med gräsmatta och en trevlig uteplats för sommarkvällar och grillkvällar. Området Kågeröd är lugnt och familjevänligt med närhet till både naturen och byns bekvämligheter, så som skola, tågstation och matbutik. Här kan du njuta av vacker natur och härliga promenadstråk. För den som gillar att motionera finns det också goda möjligheter till utomhusaktiviteter och närhet till vackra Söderåsen. Med en perfekt kombination av utrymme, bekvämlighet och närhet till naturen är denna bostad ett utmärkt val för den som söker en trivsam plats att kalla hemma. Välkommen att upptäcka allt som denna härliga bostad har att erbjuda!

 • Plus
 • Uteplats
Rödahus 3600, Kågeröd, Svalövs kommun
 • Sön 16 jun kl 12:00
Rödahus 3600, Kågeröd, Svalövs kommun, bild 2
Rödahus 3600, Kågeröd, Svalövs kommun, bild 3

Rödahus 3600

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
2 995 000 kr
185 m²
6 rum
2,4 ha tomt

Längst in i slutet av en privat grusväg - belägen ett par mil utanför Landskrona - finner vi detta lilla smultronställe där du kan njuta av livet mitt i det vackra skånska lapptäcket av ängar och fält. Här ligger en trevlig gård med möjlighet till djurhållning – fortfarande formbar efter nästa lyckliga ägare. Bostadshuset är uppfört i 1½ -plan och på gården finns ytterligare en loge med 4 hästboxar och en verkstadsbyggnad med separat studio. 2,4 hektar mark ingår varav största delen är betesmark och resterande del trädgård och gårdsplan. *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

 • Premium
 • Uteplats
Backavägen 3, Röstånga, Svalövs kommun
 • Mån 17 jun kl 16:15

Backavägen 3

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 595 000 kr
96 + 90 m²
4 rum
817 m² tomt

Lugnt beläget i natursköna Röstånga erbjuds denna fastighet med en villa uppförd under 1960-talets andra hälft. En hemtrevlig bostad med härligt grönskande trädgård i solbadande söderläge med gott om plats för såväl lek som avkoppling. Här bjuds det på både blomsterprakt och ätbara skatter i form av bland annat björnbär, äpplen och vinbär. Närheten till förskola och skola samt placeringen på en återvändsgata gör detta till ett omtyckt område bland familjer. I Röstånga bor du nära naturen med Söderåsens Nationalpark inpå knuten. Campingen med friluftsbadet ligger på gångavstånd och i byn finns bland annat livsmedelsaffär, restaurang och kollektivtrafik. Välkommen till en by med familjär anda, stark sammanhållning och ett välkomnande klimat! *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

 • Plus
 • Uteplats
Sandgatan 1, Tågarp, Svalövs kommun
 • Sön 16 jun kl 11:00
Sandgatan 1, Tågarp, Svalövs kommun, bild 2
Sandgatan 1, Tågarp, Svalövs kommun, bild 3

Sandgatan 1

Villa
Tågarp, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
2 995 000 kr
178 + 18 m²
6 rum
698 m² tomt

Omgivet av böljande sädesfält, gulblommande rapsfält och milsvida utsikter ligger Tågarp. Byn för er som längtar efter ett lugnt och familjärt samhälle med bra förbindelser till storstäderna runtomkring. På ett centralt läge intill väg 110 som passerar genom byn erbjuds denna väl tilltagna, charmiga bostad med gott om plats för hela familjen. Huset har genomgått flera stora renoveringar, som resulterat i bland annat nytt tak, ny värmeanläggning, ny dubbel-carport och en inredd ovanvåning. Dessutom kan ni dra fördel av att teckna ett förmånligt bolån tack vare husets energiklassning. Här är det bara att luta sig tillbaka och njuta av livet. Tågstation finner du en kort promenad från huset, vilket gör det enkelt för dig som pendlar till och från jobb eller studier. Här avgår Pågatågen frekvent och tar dig smidigt i riktning mot Helsingborg eller Lund och Malmö. Busslinje 260 stannar också i byn, för vidare färd mot Landskrona eller Ekeby. Med bil är det inte mer än 10 minuter till E6:an för vidare färd i båda riktningarna. *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Ängabäcksvägen 43, Svalöv, Svalövs kommun

Ängabäcksvägen 43

Villa
Svalöv, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 495 000 kr
100 m²
4 rum
490 m² tomt

Välkommen till detta bekväma radhus i 1-plan beläget i Svalöv. Här finns fyra rum och tre sovrum för att rymma både vardagsliv och avkoppling. Bostaden har en stor trädgårdstomt på hela 490 kvadratmeter, perfekt för utomhusaktiviteter och lugna stunder i solen. Varmt välkomna hit!

 • Uteplats
Traneröd 1581, Kågeröd, Svalövs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Traneröd 1581

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
2 495 000 kr
84 + 89 m²
4 rum
7 401 m² tomt

Vem drömmer inte om att vakna upp mitt i naturen varje dag? Denna fräscha bostad i Traneröd erbjuder just det – ett boende omringat av skog och äng med en underbar utsikt över Söderåsens vackra natur. Med öppet upp i nock skapar detta hem en luftig känsla och ger dig möjlighet att verkligen andas ut. Här får du inte bara en bostad, utan en livsstil. Med lantligt läge och en stor tomt på över 7400 kvadratmeter har du gott om utrymme att utforska och njuta av den omgivande naturen. Uteplatsen bjuder in till grillkvällar och umgänge med nära och kära, medan skogen lockar till långa promenader och kanske till och med svampplockning på hösten. Med två till tre sovrum finns det gott om plats för hela familjen och i det andra huset som finns på tomten lämpar sig väl som hobbyrum och här passar pingisbordet perfekt, eller varför inte göra om till at för att ha extra rum för hobbyn. Eldstaden ger en extra mysfaktor under kalla kvällar och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Välkommen till ditt drömboende mitt i naturen!

 • Uteplats
Magleröd 2609, Stenestad, Svalövs kommun
 • Sön 16 jun kl 12:00

Magleröd 2609

Villa
Stenestad, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
3 995 000 kr
87 m²
3 rum
1 425 m² tomt

Välkommen till ett charmerande hem med ursprung från förra sekelskiftet, som noggrant totalrenoverades för cirka 20 år sen. Den renoveringen skedde med fokus på att ta till vara på dess ursprung och utfördes av en lokal hantverkare som är mycket kunnig och drivande i att bevara den gamla charmen. Huset är totalt inbäddat i naturreservatets grönska, beläget i det pittoreska området Magleröd, högst upp på Söderåsen. Här väntar en idyllisk tillvaro för dig som värdesätter lugn och ro. Detta hem är inte som alla andra - här har du möjligheten att njuta av enskildheten med skogen och djuren som närmsta grannar. Steglöst möts du av ett totalrenoverat hus som andas historisk charm kombinerat med modern bekvämlighet. Med fjärrstyrd uppvärmning är det enkelt att hålla varmt och skönt året om, så det fungerar utmärkt att använda som både fritidshus som året runt boende. Det isolerade garaget på ca 42 kvm erbjuder inte bara plats för din bil, utan även ett gästrum som ger dina gäster en egen fristad att njuta av under besöken. Som extra komfort i både garaget och gästrummet, så finns det separata luft-/luftpumpar och klinkergolv. Låt dig förtrollas av den lantliga atmosfären som omger denna pärla - här har du alla möjlighet finna lugnet och koppla av och njuta av naturen. Området runt Magleröd/Stenestad bjuder på vacker natur och många härliga promenad-/cykelvägar att utforska. Med närhet till grönområden och möjligheten till sköna utflykter är detta ett paradis för den naturälskande. Missa inte chansen att förvärva denna unika pärla med historisk karaktär och moderna bekvämligheter. Tillsammans tar vi nästa steg mot ditt drömboende!

 • Plus
 • Uteplats
Västergatan 7, Teckomatorp, Svalövs kommun

Västergatan 7

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 295 000 kr
99 + 40 m²
7 rum
505 m² tomt

I centrala Teckomatorp, på Västergatan 7, finner vi denna gedigna tegelvilla från sekelskiftet som är uppförd i 1 1/2-plan med en liten källare. Det finns nyare isolerglasfönster, men i övrigt är det dags att se över såväl kök, badrum och ytskikt i huset. Det finns en vedkamin, men då den behövs sotas, så måste man ha dit sotaren för att få lov att elda i den. På baksidan av huset finner vi en skyddad tomt och här finns en stor verkstad där det förr varit en smedja som ju bjuder på mycket möjligheter. Fastigheten är idag obebodd, så om ni vill titta på huset går det bra att kontakta mäklaren direkt och boka visning på 0732034175 eller maila [email protected] med förslag på önskemål om dag och tid!

Stenestad 2717, Stenestad, Svalövs kommun
 • Ons 19 jun kl 17:30

Stenestad 2717

Villa
Stenestad, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
3 495 000 kr
153 m²
4 rum
10 340 m² tomt

Rogivande känsla och magiskt vackra omgivningar i ett av Söderåsens charmigaste små samhällen, Stenestad. Utmed den slingrande vägen som passerar kyrkan uppenbarar sig denna klassiskt rödmålade drömvilla. Stengärdsgårdar, prunkande trädgård och ett charmigt boningshus söker nu ny ägare. På bekvämt avstånd nås Kågeröd, Billesholm och Ljungbyhed. Hjärtligt välkomna hit!

 • Plus
 • Uteplats
Allarpshus 1273, Svalöv, Svalövs kommun

Allarpshus 1273

Villa
Svalöv, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 195 000 kr
120 + 90 m²
5 rum
802 m² tomt

Välkommen till Gryttinge. Här finner vi lantlivets sköna stillhet samtidigt som det endast är en kort bilfärd till matbutiker, skolor, vårdcentral och kommunikationer. Här bor man granne med ”Gåsapågarna på Bialitt”, i ett bostadshus fyllt av varm charm och fin harmoni uppfört i 1½-plan med en skyddad trädgård. Inomhus flödar ljuset genom stora fönsterpartier. Takhöjden är generös och hela bostaden erbjuder mycket rymd, ljus och trivsamhet. Vackra brädgolv, bevarade spegeldörrar och en mjuk färgsättning speglar husets rustika själ och ger hemmet karaktär. På drygt en halvtimme nås de större städerna i regionen vilket underlättar för den som önskar kombinera lantlivets lugn och harmoni med en skvätt storstadspuls. *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

 • Plus
Ängsgatan 10, Svalöv, Svalövs kommun

Ängsgatan 10

Villa
Svalöv, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
2 295 000 kr
160 + 18 m²
6 rum
731 m² tomt

Vid den västra infarten till Svalöv finner vi hemtrevliga Västervång. Det här är ett utmärkt område för Er som söker en lugn och trygg plats för barnen att växa upp med närhet till skola, service och bra pendlingsmöjligheter. I närheten finns lekplats, pulkabacke, vackra grönområden och parkmiljöer. Omgivet av grönska ligger villorna med gång-och cykelavstånd till Svalövs centrum i ett familjärt villaområde som passar hela familjen oavsett barnens åldrar. Här finns nu chans att förvärva en villa uppförd i 1½ -plan med plats för hela familjen. *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

 • Uteplats
Häggatan 9, Kågeröd, Svalövs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Häggatan 9

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 695 000 kr
77 + 75 m²
3 rum
620 m² tomt

På Häggatan 9 i den trivsamma orten Kågeröd, på Söderåsens sluttning, har ni nu möjlighet att förvärva denna välskötta 1-plans villa med inredd källare. Här bor man med promenadavstånd till såväl livsmedelsbutiken, skolan, förskolan, blomsteraffären, kiosken, pizzerian, tågstationen och till oändliga strövområden i den fantastiska natur som åsen bjuder på. En stenkast från Häggatan finner vi även naturområdet Kågeröds Mader som anlagts med våtmarker i Vegeåns dalgång i norra Kågeröd. Villan byggdes 1964 och på entréplanet finner vi en hall, helkaklat badrum, klädkammare, sovrum, kök med matplats och ett stort allrum i vinkel som man kan dela av om man vill ha fler rum. I källaren är det klinkergolv överallt och det finns en toalett, ett mindre rum med garderober, ett möjligt sovrum/hobbyrum, stor tvättstuga med duschkabin, pannrum med utgång till trädgården och till verkstaden (som tidigare användes som garage). Källaren är omdränerad och taket är byttes 2020, så här kan man bara flytta rakt in och bo in sig! Välkomna hit! *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

Torrlösa 2105, Svalöv, Svalövs kommun

Torrlösa 2105

Villa
Svalöv, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
735 000 kr
70 + 100 m²
3 rum
989 m² tomt

Om du planerar för en sommar i Sverige och söker efter ett projekt att sätta tänderna i så kan du definitivt ha hittat rätt här. Drömmen om det lugna och idylliska livet på den skånska landsbygden kan nu äntligen bli verklighet. Välkommen till Torrlösa 2105, en bostad för den lilla familjen, med renoveringsbehov och enorm utvecklingspotential. Här kan ni njuta av ett fritt och härligt läge omgiven av öppna fält, på behörigt avstånd från storstadens brus och hektiska tempo. Här finns möjlighet att kavla upp ärmarna och göra allt från början vilket ger perfekta förutsättningar att själv påverka slutresultatet på bostaden. En perfekt sommarsyssla för den händige eller för dig med tid och energi över. *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

Dammgatan 7, Röstånga, Svalövs kommun
 • Mån 17 jun kl 17:00

Dammgatan 7

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
4 995 000 kr
145 + 22 m²
7 rum
2 360 m² tomt

Välkommen till ett av Röstångas bästa lägen! Längst in på en återvändsgata ligger denna smakfulla 1½-plans villa där det råder harmoni och tidlöshet. Huset med angivna byggåret 1929 är omgärdat av vacker växtlighet som livar upp från tidig vår till långt in på hösten. Med sitt oslagbara läge och ett genomgående fint skick lämnas här inget att önska, varken interiört eller exteriört. Huset har tagits väl omhand genom åren, alltid med ambitionen att behålla husets själ och vackra atmosfär utan att göra avkall på moderna bekvämligheter. Detta har resulterat i ett fint möte mellan då och nu. Utemiljön är tilltalande med en stor, härlig trädgård där det finns plats för lek, odling och rekreation. Trädgården erbjuder en väl tilltagen gräsmatta, ett fristående lusthus och gott om plats att slå sig ner för att dela en portion skratt, kärlek och drömmar. På tomten finner du också ett praktiskt dubbelgarage för den händige, samt ett extra rum med egen entré vägg-i-vägg med garaget — perfekt för tonåringen, övernattande gäster eller den som behöver ett hemmakontor. Det här är en välpolerad pärla och bostadsdröm för många: charmigt 1920-tal förpackat i ett väl underhållet hus med välplanerad yta i två våningar, attraktiv adress och grönskande trädgård med utsikt över Kvarndammen. *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Backavägen 4, Röstånga, Svalövs kommun

Backavägen 4

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 595 000 kr
125 + 93 m²
3 rum
1 298 m² tomt

Fint beläget i centrala Röstånga hittar vi en charmig enplansvilla med utmärkta förutsättningar att bli en plats att kalla hemma. Idag är fastigheten i behov av en skopa kärlek och ett ömt handlag. Här kan du skapa ditt drömboende och göra det till en plats där du trivs som allra bäst. Villan är uppförd i ett plan med en inredd källarvåning under hela huset. Trädgården är väl tilltagen och i närområdet finns vacker natur och nationalpark som bjuder på härliga promenadstråk och möjligheter till friluftsliv året runt. *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

 • Uteplats
Tvärgatan 5, Kågeröd, Svalövs kommun

Tvärgatan 5

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
2 595 000 kr
178 + 55 m²
5 rum
1 389 m² tomt

I trivsamma byn Kågeröd, med ett stenkast till såväl ortens butiker som tågstationen, så finner vi denna gediget byggda funkisvillan med adress Tvärgatan 5. Då det tidigare var två separata lägenheter i huset, gjordes en omfattande renovering 2019 då den gjordes om till en familjevilla med gott om ytor till samvaro med stora ljusa sovrum och en öppen planlösning nere mellan köket och allrummet. Helkaklat badrum nere och på ovanvåningen finns det ett badrum där det man har möjlighet att installera en dusch. Tomten är stor och det är inhägnat till stora delar så att hunden och barnen kan leka fritt och tryggt i trädgården. Vattenburen värme med en CTC minieco från 2019 samt solcellerna på taket gör detta till ett energisnålt hus och nuvarande ägare har förbrukat 11 200 kWh på en familj med två vuxna och två barn. Varmt välkomna på visning! *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Anemonvägen 3, Billeberga, Svalövs kommun
 • Mån 17 jun kl 16:30

Anemonvägen 3

Villa
Billeberga, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
2 995 000 kr
114 + 135 m²
4 rum
829 m² tomt

På populära bostadsområdet Blomområdet i Billeberga finns nu chansen att förvärva denna trevliga 1-plansvilla med fin källare! Bostaden erbjuder en väldisponerad planlösning för hela familjen med rymliga sällskapsytor och en blomstrande trädgårdstomt. Allt placerat på lugn gata med promenadavstånd till tåg, skola och matbutik. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Norraby 1401, Tågarp, Svalövs kommun

Norraby 1401

Villa
Tågarp, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 695 000 kr
100 m²
4 rum
990 m² tomt

Välkomna ut till åkrarna och de öppna fälten mitt i det skånska lapptäcket utanför Tågarps tätort. Här finner vi ett genomgående mycket hemtrevlig hus uppfört i 1½-plan med källare. Ett perfekt hus för er som söker bostad med bra pendlingsläge ute på landet!

 • Balkong
 • Uteplats
Bangatan 3, Kågeröd, Svalövs kommun

Bangatan 3

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 895 000 kr
98 + 11 m²
5 rum
817 m² tomt

Ett par hundra meter ifrån tågstationen i Kågröd hittar vi denna nyrenoverade villa på stor trädgårdstomt. Under de senaste åren har hela bostaden genomgått en stor renovering. Bostadshuset bjuder idag på ett sällskapligt kök, två helkaklade badrum och totalt fyra sovrum. Det gamla uthuset har likaså genomgått stora förändringar och kan idag användas som en separat liten lägenhet med öppen planlösning, pentry och eget badrum. Trädgårdstomten är så gott som orörd, redo för nästa ägare att forma till sig drömträdgård. Varmt välkomna hit!

Olstorpsvägen 38, Kågeröd, Svalövs kommun

Olstorpsvägen 38

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 995 000 kr
100 + 60 m²
4 rum
2 333 m² tomt

Missa inte denna rofyllda oas i utkanten av lugna byn Kågeröd. Placerat på en lummig och grön naturtomt finner vi detta harmoniska bostadshuset med stora sällskapsytor, rymlig källare och inglasat uterum. Förutom ett trivsamt hus så bjuder fastigheten även på en underbar naturtomt med friliggande garage, verkstadsbyggnad och en mysig relaxavdelning inbäddad i trädgårdens grönska. Allt beläget enbart ett par hundra meter från byns tågstation och med lagom promenadavstånd till byns matbutik och skolverksamhet. Bättre blir det knappt, varmt välkomna hit!

 • Balkong
 • Uteplats
Centralgatan 15A, 15B och Korsgatan 6, Teckomatorp, Svalövs kommun

Centralgatan 15A, 15B och Korsgatan 6

Övrigt
Teckomatorp, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
3 500 000 kr
255 m²
757 m² tomt

I trivsamma Teckomatorp har Ni nu möjlighet att förvärva denna hyresfastighet innehållande 4 lägenheter i varierande storlekar med en totalyta på 255 kvm. Vid huset finns det uppställningsplatser för tre bilarv till hyresgästerna och en stor trevlig trädgård. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Låg driftskostnad med luft-/vattenvärmepump från 2017 av märket Nibe. Om man vill utöka, så kan man bygga ett Attefallshus på tomten och då har man möjlighet att ta in en ytterligare hyresgäst. Lägenheterna är fördelade enligt följande: lgh nr 1: 65 kvm, en 2,5:a. Månadshyra 6 300 kr. lgh nr 2: 80 kvm, en 3,5:a. Månadshyra 10 250 kr. lgh nr 3: 50 kvm, en 2:a. Månadshyra 5 573 kr. lgh nr 4: 60 kvm, en 2:a. Månadshyra 5 000 kr. Hyresintäkt per månad: 27 123 kr Hyror tot år : 325 476 kr Drift och underhållsnetto: 175 000 kr Verklig total driftskostnad för 2023 var 123 169 kr El 80 471 kr VA 25610 kr Sophämtning 8 088 kr Försäkring 9 000 kr För visning sms:a 0732-034175 eller maila på [email protected]

Häggatan 13, Kågeröd, Svalövs kommun

Häggatan 13

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
2 495 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
635 m² tomt

Söker Ni efter ett hus med nytt kök, öppen och ljus planlösning, två sovrum, gästtoalett och badrum på entréplanet och där källaren har flera stora rum för ungdomarna eller där Ni kan hålla på med hobby i olika former? Då vill jag hälsa Er varmt välkomna till Häggatan 13 i Kågeröd! För i natursköna orten Kågeröd på Söderåsens sluttning, finner vi denna 1-plansvilla med inredd källare, som nu välkomnar Er hem. Här bor Ni bra med en av ortens lekplatser alldeles gränsande till tomten och runt knuten öppnar sig det nyanlagda naturområdet Kågeröds Madar fram och lockar till naturupplevelser för alla åldrar. Entréplan med ett nyrenoverat kök där inredningen går i mjuk grön nyans, en öppen planlösning mellan entréhallen och allrummet och in mot badrummet och de två ljusa sovrummen. Från köket når vi utgången till garaget samt trappan ner till källaren, som erbjuder oändliga möjligheter för egenföretagaren, ungdomsboende eller för hobbyverksamhet. Idag finns det allrum, gästrum, walk-in-closet, tvättstuga bland annat.

Vallåkravägen 484, Härslöv, Landskrona kommun

Vallåkravägen 484

Gård/Skog
Härslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
13 495 000 kr
250 + 125 m²
8 rum
11,3 ha tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva denna karaktärsfyllda gård, Stora Brorstorp, som är belägen strax utanför Landskrona. En gård som med sin pampiga mangårdsbyggnad från 1911, de kringbyggda uthus i form av två stora maskinhallar, verkstad, garage, häststall, halmhus samt den tillhörande arealen på drygt 11 HA erbjuder många möjligheter. För vem vill inte ha ett stort och pampigt boende där man har möjlighet till hästhållning och där man kan bedriva verksamhet i maskinhallarna? Om man inte har nytta av åkrarna runt, står nog bönderna på kö för att arrendera marken. Ett unikt tillfälle!

 • Balkong
 • Uteplats
Hantverksgatan 1, Röstånga, Svalövs kommun

Hantverksgatan 1

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 995 000 kr
267 + 15 m²
7 rum
962 m² tomt

Drömmer Ni om att flytta in i ett nybyggt hus, men vill slippa den första delen i byggprocessen själva? Då har Ni nu en unik möjlighet att ta över och slutföra denna arkitektritade 2-plansvilla! på kanske detta projekt är det perfekta valet för Er? Ni har nu en unik möjlighet att förvärva och slutföra denna påbörjade nybyggnation! På Hantverksgatan 1 i natursköna och populära orten Röstånga, har byggts upp ett nytt hus, en arkitektridad 2-plansvilla. Ett energieffektivt hus med en stabil byggnation med gjuten platta (förberedd för vattenburen golvvärme), gjutet mellanbjälklag (förberett för vattenburen golvvärme) och en stomme av isolerblock (lite arbete kvarstår), tak av betongpannor står klart. Nu kvarstår det till nästa ägare att slutföra med att få huset tätt (tak, dörrar mm), dra el, putsa och få möjlighet att själv kunna påverka de "roligare" valen såsom ytskikt, kök, badrum mm innan det är ett färdigt hus och hem.

 • Nyproduktion
 • Balkong

Visar alla 24