Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sara Johannesson

Sara Johannesson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lärkgatan 13, Kågeröd, Svalövs kommun
 • Sön 16 jun kl 11:30

Lärkgatan 13

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 595 000 kr
100 + 20 m²
3 rum
870 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma villa i Kågeröd! Här erbjuds en rymlig bostad med 3 rum, varav 2 sovrum, på en generös tomt om hela 870 kvadratmeter. Med en boyta på 100 kvadratmeter samlas allt bekvämt på ett och samma plan. Dessutom kan ni njuta av en härlig trädgård med gräsmatta och en trevlig uteplats för sommarkvällar och grillkvällar. Området Kågeröd är lugnt och familjevänligt med närhet till både naturen och byns bekvämligheter, så som skola, tågstation och matbutik. Här kan du njuta av vacker natur och härliga promenadstråk. För den som gillar att motionera finns det också goda möjligheter till utomhusaktiviteter och närhet till vackra Söderåsen. Med en perfekt kombination av utrymme, bekvämlighet och närhet till naturen är denna bostad ett utmärkt val för den som söker en trivsam plats att kalla hemma. Välkommen att upptäcka allt som denna härliga bostad har att erbjuda!

 • Plus
 • Uteplats
Ängabäcksvägen 43, Svalöv, Svalövs kommun

Ängabäcksvägen 43

Villa
Svalöv, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 495 000 kr
100 m²
4 rum
490 m² tomt

Välkommen till detta bekväma radhus i 1-plan beläget i Svalöv. Här finns fyra rum och tre sovrum för att rymma både vardagsliv och avkoppling. Bostaden har en stor trädgårdstomt på hela 490 kvadratmeter, perfekt för utomhusaktiviteter och lugna stunder i solen. Varmt välkomna hit!

 • Uteplats
Stenestad 2717, Stenestad, Svalövs kommun
 • Ons 19 jun kl 17:30

Stenestad 2717

Villa
Stenestad, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
3 495 000 kr
153 m²
4 rum
10 340 m² tomt

Rogivande känsla och magiskt vackra omgivningar i ett av Söderåsens charmigaste små samhällen, Stenestad. Utmed den slingrande vägen som passerar kyrkan uppenbarar sig denna klassiskt rödmålade drömvilla. Stengärdsgårdar, prunkande trädgård och ett charmigt boningshus söker nu ny ägare. På bekvämt avstånd nås Kågeröd, Billesholm och Ljungbyhed. Hjärtligt välkomna hit!

 • Plus
 • Uteplats
Anemonvägen 3, Billeberga, Svalövs kommun
 • Mån 17 jun kl 16:30

Anemonvägen 3

Villa
Billeberga, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
2 995 000 kr
114 + 135 m²
4 rum
829 m² tomt

På populära bostadsområdet Blomområdet i Billeberga finns nu chansen att förvärva denna trevliga 1-plansvilla med fin källare! Bostaden erbjuder en väldisponerad planlösning för hela familjen med rymliga sällskapsytor och en blomstrande trädgårdstomt. Allt placerat på lugn gata med promenadavstånd till tåg, skola och matbutik. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Norraby 1401, Tågarp, Svalövs kommun

Norraby 1401

Villa
Tågarp, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 695 000 kr
100 m²
4 rum
990 m² tomt

Välkomna ut till åkrarna och de öppna fälten mitt i det skånska lapptäcket utanför Tågarps tätort. Här finner vi ett genomgående mycket hemtrevlig hus uppfört i 1½-plan med källare. Ett perfekt hus för er som söker bostad med bra pendlingsläge ute på landet!

 • Balkong
 • Uteplats
Bangatan 3, Kågeröd, Svalövs kommun

Bangatan 3

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 895 000 kr
98 + 11 m²
5 rum
817 m² tomt

Ett par hundra meter ifrån tågstationen i Kågröd hittar vi denna nyrenoverade villa på stor trädgårdstomt. Under de senaste åren har hela bostaden genomgått en stor renovering. Bostadshuset bjuder idag på ett sällskapligt kök, två helkaklade badrum och totalt fyra sovrum. Det gamla uthuset har likaså genomgått stora förändringar och kan idag användas som en separat liten lägenhet med öppen planlösning, pentry och eget badrum. Trädgårdstomten är så gott som orörd, redo för nästa ägare att forma till sig drömträdgård. Varmt välkomna hit!

Olstorpsvägen 38, Kågeröd, Svalövs kommun

Olstorpsvägen 38

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 995 000 kr
100 + 60 m²
4 rum
2 333 m² tomt

Missa inte denna rofyllda oas i utkanten av lugna byn Kågeröd. Placerat på en lummig och grön naturtomt finner vi detta harmoniska bostadshuset med stora sällskapsytor, rymlig källare och inglasat uterum. Förutom ett trivsamt hus så bjuder fastigheten även på en underbar naturtomt med friliggande garage, verkstadsbyggnad och en mysig relaxavdelning inbäddad i trädgårdens grönska. Allt beläget enbart ett par hundra meter från byns tågstation och med lagom promenadavstånd till byns matbutik och skolverksamhet. Bättre blir det knappt, varmt välkomna hit!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 7