Mäklare Linda Lindhake

Linda Lindhake

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Billeberga tre 6890, Billeberga, Svalövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Billeberga tre 6890

Villa
Billeberga, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 495 000 kr
110 m²
6 rum
821 m² tomt

I utkanten av Billeberga, med cykelavstånd till byn och dess kommunikationer, finns detta mysiga lilla hus på landet. Huset är i 1 1/2-plan och det finns entréhall, matrum med utgång till uterum, allrum, kök, badrum, pannrum samt ett hobbyrum nere. Uppe finns det möblerbar hall/allrum och två sovrum och ett litet kontorsrum. Friliggande garage med förråd ca 35 kvm och ett äldre garage på ca 15 kvm (sammanbyggt med boningshuset) och en härlig trädgård som gränsar till åkrarna och dess fria vidder på baksidan. Eget vatten och kommunalt avlopp. Välkomna!

Östergatan 1, Teckomatorp, Svalövs kommun
  • Sön 3 dec kl 12:00

Östergatan 1

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 995 000 kr
117 + 36 m²
5 rum
457 m² tomt

På en återvändsgata i utkanten av Teckomatorp ligger denna hemtrevliga villa där det öppna skånska landskapet breder ut sig mot öster och orten växt sig fram mot söder och väst. Huset omges av en fantastisk trädgård som tack vare kärlek och omsorg nu erbjuder en prunkande miljö i olika avdelningar med uteplatser i flera väderstreck. Pallkragar med välskötta odlingar kantar en skyddad sittplats, romantiskt inbäddad i grönska, och en stor altan löper runt flera av husets sidor för att du som boende ska kunna njuta av så många soltimmar som möjligt. Interiört erbjuder villan på massor av lantlig charm i form av bland annat bröstpanel, pärlspont, vitmålat brädgolv och ett platsbyggt funkiskök. Rymliga sovrum ger plats åt både familj och långväga gäster, med möjlighet att skapa ytterligare sovrum om så önskas eller varför inte göra en walk-in-closet på vinden... Det intilliggande garaget nås via en stor verkstad med plats för både förvaring och hobbyprylar. Även ovanför garage och verkstaden så öppnar sig möjligheter - varför inte göra en uppgång från gavelsidan och inreda en studenlya att hyra ut? Välkomna! *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig.

  • Plus
  • Uteplats
Lupinvägen 3, Billeberga, Svalövs kommun

Lupinvägen 3

Villa
Billeberga, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 995 000 kr
132 + 50 m²
6 rum
865 m² tomt

Bland lugna villagator i familjevänliga Billeberga hittar vi denna 1-plansvilla i vinkel från 1981 (Gullringshus). Idag finns det kök, tvättstuga, två allrum med öppen planlösning, tre sovrum, badrum, gästtoalett och klädkammare. Då huset är i behov av uppfräschning, har man möjlighet och påverka planlösningen om man vill ändra och öppna upp tex mellan kök och allrum - då det inte finns några bärande innerväggar. Tomten på husets baksida är insynsskyddad av höga tujor och här finns gott om plats för lek. Friliggande garage med förråd samt bra plats att parkera två bilar framför. Tågstation för dig som pendlar till jobb eller studier finner du på promenadavstånd från huset. Här avgår Pågatågen frekvent och tar dig smidigt i riktning mot flera större städer. Inom räckhåll finns även tre vältrafikerade flygplatser som ger enkel access till upptäckter och äventyr i hela världen. *Anmälan till visning sker via länken på hemsidan. *Gå inte miste om din Drömbostad - Kontakta din bank för att säkerställa att finansieringen är ordnad innan visning. Vill du att vi på Fastighetsbyrån ska hjälpa dig med bankkontakt så tveka inte att höra av dig. Fastigheten med en s.k. friskrivning mot dolda fel. Det innebär att ett villkor tas med i köpekontraktet där köparen avsäger sig möjligheten att rikta anspråk mot säljaren på grund av eventuella fel i fastigheten som köparen upptäcker. Kontakta mäklaren om du har frågor om detta.

  • Uteplats
Centralgatan 15A, Teckomatorp, Svalövs kommun

Centralgatan 15A

Övrigt
Teckomatorp, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
4 400 000 kr
255 m²
757 m² tomt

I trivsamma Teckomatorp har Ni nu möjlighet att förvärva denna hyresfastighet innehållande 4 lägenheter i varierande storlekar med en totalyta på 255 kvm. Vid huset finns det uppställningsplatser för bil till hyresgästerna och en stor trevlig trädgård. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Låg driftskostnad med nyare luft-/vattenvärmepump av märket Nibe. Om man vill utöka, så kan man bygga ett Attefallshus på tomten och då har man möjlighet att ta in en ytterligare hyresgäst. Lägenheterna är fördelade enligt följande: lgh nr 1: 65 kvm, en 2,5:a som kan göras till 3:a. Månadshyra 7 500 kr. lgh nr 2: 80 kvm, en 3,5:a. Månadshyra 10 250 kr. lgh nr 3: 50 kvm, en 2:a. Månadshyra 5573 kr. Hyran höjs till 6 000 kr från 1 december 2023. lgh nr 4: 60 kvm, en 2:a. Månadshyra 5000 kr. Hyran höjs till 6 250 kr från 1 december 2023. Hyror mån: 28 323 kr Hyror tot år : 339 876 kr Schablonkostnad för drift och underhåll: 400 kr/m2 ger en kostnad på 98 000 kr Drift och underhållsnetto: 241 876 kr Verklig driftskostnad för 2021 var 79 253 kr och för 2022 var det 60 054 kr För visning sms:a 0732-034175 eller maila på [email protected]

Häggatan 13, Kågeröd, Svalövs kommun

Häggatan 13

Villa
Kågeröd, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
2 495 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
635 m² tomt

Söker Ni efter ett hus med nytt kök, öppen och ljus planlösning, två sovrum, gästtoalett och badrum på entréplanet och där källaren har flera stora rum för ungdomarna eller där Ni kan hålla på med hobby i olika former? Då vill jag hälsa Er varmt välkomna till Häggatan 13 i Kågeröd! För i natursköna orten Kågeröd på Söderåsens sluttning, finner vi denna 1-plansvilla med inredd källare, som nu välkomnar Er hem. Här bor Ni bra med en av ortens lekplatser alldeles gränsande till tomten och runt knuten öppnar sig det nyanlagda naturområdet Kågeröds Madar fram och lockar till naturupplevelser för alla åldrar. Entréplan med ett nyrenoverat kök där inredningen går i mjuk grön nyans, en öppen planlösning mellan entréhallen och allrummet och in mot badrummet och de två ljusa sovrummen. Från köket når vi utgången till garaget samt trappan ner till källaren, som erbjuder oändliga möjligheter för egenföretagaren, ungdomsboende eller för hobbyverksamhet. Idag finns det allrum, gästrum, walk-in-closet, tvättstuga bland annat.

Ringblommevägen 15, Billeberga, Svalövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ringblommevägen 15

Villa
Billeberga, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
2 350 000 kr
165 m²
6 rum
714 m² tomt

Välkomna till Billebergas attraktiva Blomområde och denna trevliga 1 1/2-plansvilla från 1980. På fin trädgårdstomt ligger denna fräscha och välhållna villa om ca 165 kvm som erbjuder en trivsam och modern planlösning med stort ljusinsläpp. Med stort allrum på vardera plan, nytt kök samt husets 4 sovrum, ger plats för såväl den stora familjen såsom för Er som behöver gott om plats. Det perfekta läget på den lugna och trevliga Ringblommevägen och tomtens gräns mot åkerns fria vidder, kan knappast bli bättre och den lockar till umgänge, lek och trivsamma grillkvällar med nära och kära🧡

Vallåkravägen 484, Härslöv, Landskrona kommun

Vallåkravägen 484

Gård/Skog
Härslöv, Landskrona kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
13 995 000 kr
250 + 125 m²
8 rum
11,3 ha tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva denna karaktärsfyllda gård, Stora Brorstorp, som är belägen strax utanför Landskrona. En gård som med sin pampiga mangårdsbyggnad från 1911, de kringbyggda uthus i form av två stora maskinhallar, verkstad, garage, häststall, halmhus samt den tillhörande arealen på drygt 11 HA erbjuder många möjligheter. För vem vill inte ha ett stort och pampigt boende där man har möjlighet till hästhållning och där man kan bedriva verksamhet i maskinhallarna? Om man inte har nytta av åkrarna runt, står nog bönderna på kö för att arrendera marken. Ett unikt tillfälle!

  • Balkong
  • Uteplats
Hantverksgatan 1, Röstånga, Svalövs kommun

Hantverksgatan 1

Villa
Röstånga, Svalövs kommun
Fastighetsbyrån Svalöv
1 995 000 kr
267 + 15 m²
7 rum
962 m² tomt

Drömmer Ni om att flytta in i ett nybyggt hus, men vill slippa den första delen i byggprocessen själva? Då har Ni nu en unik möjlighet att ta över och slutföra denna arkitektritade 2-plansvilla! på kanske detta projekt är det perfekta valet för Er? Ni har nu en unik möjlighet att förvärva och slutföra denna påbörjade nybyggnation! På Hantverksgatan 1 i natursköna och populära orten Röstånga, har byggts upp ett nytt hus, en arkitektridad 2-plansvilla. Ett energieffektivt hus med en stabil byggnation med gjuten platta (förberedd för vattenburen golvvärme), gjutet mellanbjälklag (förberett för vattenburen golvvärme) och en stomme av isolerblock (lite arbete kvarstår), tak av betongpannor står klart. Nu kvarstår det till nästa ägare att slutföra med att få huset tätt (tak, dörrar mm), dra el, putsa och få möjlighet att själv kunna påverka de "roligare" valen såsom ytskikt, kök, badrum mm innan det är ett färdigt hus och hem.

  • Nyproduktion
  • Balkong

Visar alla 8