Mäklare Mattias Widgren

Mattias Widgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lokgatan 2 A, Segestrand, Svedala kommun

Lokgatan 2 A

Lägenhet
Segestrand, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

2 700 000 kr

84 m²

3 rum

4 714 kr/mån

32 143 kr/m²

Välkommen till denna ljusa trea på lugna och centralt belägna Lokgatan 2A som byggdes 2013. Lägenheten ligger på markplan och nås därför enkelt utan att behöva ta hiss eller passera höga trösklar. Här får du som flyttar in en stor och väldisponerad bostad med fräscha ytskikt, hög materiell standard och bra förvaring. I härligt sydvästligt läge ut mot grönyta och koloniområde finns inglasat uterum samt en trevlig uteplats som erbjuder härliga möjligheter att koppla av i solen. Svedala centrum ligger en kort promenad bort med mataffärer och butiker, caféer och restauranger, samt skönhetssalonger och goda kommunikationer med tåg och buss.

 • Hiss
Havregatan 8, Lundellområdet, Svedala kommun
 • Sön 26 mar kl 13:30
Havregatan 8, Lundellområdet, Svedala kommun, bild 2
Havregatan 8, Lundellområdet, Svedala kommun, bild 3

Havregatan 8

Villa
Lundellområdet, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

4 195 000 kr

174 m²

7 rum

599 m² tomt

Mycket trevligt och välskött hus beläget på attraktiv återvändsgata i barnvänligt område med stora grönytor och lekplats ett stenkast från huset. Härifrån har man närhet till det mesta vilket gör detta till ett bekvämt boende för hela familjen. Förskola, skola och goda kommunikationsmöjligheter med buss och Pågatåg finns en kort cykeltur bort och Svedala Centrum med mataffärer, bibliotek, apotek, café och restauranger nås lika lätt. Svedala erbjuder ett stort utbud av aktiviteter som t.ex. Svedala friluftsbad, Kulturskolan, Aggarpsvallens fotbollsplaner och trevliga parker och promenadstråk. Ett bekvämt boende för hela familjen!

 • Premium
 • Uteplats
Industrivägen 8, Klågerup, Svedala kommun

Industrivägen 8

Villa
Klågerup, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

3 295 000 kr

125 m²

4 rum

581 m² tomt

På lugn gata i barnvänliga Klågerup finns denna välhållna tegelvilla med en fantastisk trädgård i västerläge. I trädgården finns flera sittplatser, mängder av blommor, växthus, en liten damm, fruktträd och bärbuskar. På gång-och cykelavstånd finns förskola och skola, affär och busstation. Klågerup har också närhet till flera populära utflyktsmål som Pude badsjö, Torups rekreationsområde och Vissmarlövs Café & Bagarstuga.

 • Uteplats
Koltrastgränd 8, Klågerup, Svedala kommun

Koltrastgränd 8

Villa
Klågerup, Svedala kommun
Fastighetsbyrån Svedala

2 695 000 kr

77 m²

3 rum

611 m² tomt

Välkomna till Koltrastgränd 8 och denna välplanerade och fantastiskt fina tvåa (ursprungligen en 3:a) med attraktiv västertomt mot angränsande grönytor i området. Här bor ni på en lugn återvändsgata i ett mysigt och barnvänligt område med absolut närhet till skolor, förskolor och bra kommunikationer. Naturen med bokskogen och Pude sjö med badplats och hopptorn ligger alldeles runt knuten, flera golfbanor inom cykelavstånd och härliga Torup med upplysta motionsspår och Torups slott nära.

 • Uteplats
Lindholmsvägen, Centrala Svedala, Svedala kommun

Lindholmsvägen

Lägenhet
Centrala Svedala, Svedala kommun
Fastighets AB Balder

2 350 000 kr

83 m²

3 rum

5 362 kr/mån

28 313 kr/m²

Välplanerad trea på första plan med stora sociala ytor i det ljusa och öppna vardagsrummet. I anslutning till vardagsrummet ligger det väldisponerade köket med noggrant utvalda materialval och där bekvämligheter som ugn och mikro i högskåp och helintegrerad diskmaskin finns. Den mysiga balkongen som ligger i öst är perfekt för att njuta av morgonkaffet på.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lindholmsvägen, Centrala Svedala, Svedala kommun

Lindholmsvägen

Lägenhet
Centrala Svedala, Svedala kommun
Fastighets AB Balder

2 695 000 kr

87 m²

3 rum

5 516 kr/mån

30 977 kr/m²

På första plan med ett fritt läge på gaveln ligger denna yteffektiva lägenhet. Balkong i österläge och öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Det väldisponerade köket har noggrant utvalda materialval och där bekvämligheter som ugn och mikro i högskåp och helintegrerad diskmaskin finns.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lindholmsvägen, Centrala Svedala, Svedala kommun

Lindholmsvägen

Lägenhet
Centrala Svedala, Svedala kommun
Fastighets AB Balder

2 295 000 kr

64 m²

2 rum

4 437 kr/mån

35 859 kr/m²

Stor 2:a på hela 64 kvm med balkong. Invändigt är lägenheten genomtänkt både i de stora ytorna för vardagsrum/kök men även materialvalen som det fina parkettgolvet i vitpigmenterad ask, fönsterbänk i marmor och köksluckor i krispigt vitt. Rymligt badrum med tvättmaskin, torktumlare och fina golv i gråmelerad klinker med golvvärme.

 • Nyproduktion
 • Hiss

Visar alla 7