Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Izabelle Oljemark

Izabelle Oljemark

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åkerbyvägen 342 med dubbelbalkong, Täby Centrum, Täby kommun
Åkerbyvägen 342 med dubbelbalkong, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Åkerbyvägen 342 med dubbelbalkong, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Åkerbyvägen 342 med dubbelbalkong

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
5 100 000 kr
126 m²
5 rum
vån 2/3
6 400 kr/mån
40 476 kr/m²

* Flexibelt tillträde Varmt välkomna till denna stora och fina 4a som enkelt kan göras om till en 5a. Välplanerad bostad med en stor dubbelbalkong med en fin utsikt. Här har nyligen utförda renoveringar lyft bostadens helhetsintryck. Boendet erbjuder 126 välplanerade kvadratmeter med effektiv utnyttjande av ytan. Det känns som ett radhus inuti lägenheten, med smart fördelning av utrymmet. Sovrummen är placerade i hörnen, vilket ger en privat och avskild känsla. För familjer med små barn är närheten till förskola och grundskola (F9) samt fritidshem en stor fördel, endast 3 minuters promenad från porten. Naturälskare och motionärer kommer att uppskatta de grönområden som finns inom bekvämt avstånd. Stolpaskogen ligger endast 10 minuter bort och erbjuder belysta motionsspår, möjligheter till bär- och svampplockning, längdskidåkning samt grillplatser och vindskydd. Dessutom finns omklädningsrum med toaletter, dusch och bastu för den som önskar. Täby centrum ligger också inom 10 minuters avstånd och erbjuder ett brett utbud av shoppingalternativ, från matvaror och kläder till bilhandlare. Här finner du även busstation samt Roslagsbanan för enkel och smidig kommunikation. Gården har öppna gräsytor som inbjuder till picknick och lek. En trivsam och mycket uppskattad grillplats för härliga sommarkvällar samt lekplatser för de yngre. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare Izabelle Oljemark 070 141 24 29 eller på [email protected] för en bokad visning.

  • Premium
  • Balkong
Kanslihusgränd 5 , Hägernäs Strand, Täby kommun

Kanslihusgränd 5

Lägenhet
Hägernäs Strand, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
2 490 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/10
2 940 kr/mån
57 907 kr/m²

* 8 kvm stor balkong i västläge! * Utsikt över skog och ingen insyn. * Tillgängliga parkeringsplatser & garage (även laddplats garage) * Utsikt över skog och ingen insyn. * Bra förening med god ekonomi och långa bindningstider för lån med goda villkor. Välkommen till denna tvåa sjönära läge på trivsamma Kanslihusgränd 5 i Hägernäs Strand. Nu saluförs denna moderna och ljusa lägenhet med en attraktiv planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum, en rymligt sovrum med garderobsvägg samt en insynsskyddad balkong. Bor man i Hägernäs Strand har man alltid naturen nära inpå sig, vilket bidrar till att göra området till en mycket populär del av Täby. Här är det nära till Stora Värtan och Restaurang Pont och Roslagsbanan når du nästan lika enkelt. Vid frågor tveka inte att kontakta ansvarig mäklare [email protected] 070 141 24 27

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Åkerbyvägen 284 , Täby Centrum, Täby kommun

Åkerbyvägen 284

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
3 200 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 569 kr/mån
36 994 kr/m²

* omgjord till en 4a * soldränkt inglasad balkong * två renoverade badrum Högt och privat läge på Åkerbyvägen! Här kommer du stormtrivas med den smarta planlösningen, 3 fullstora sovrum och två superfräscha badrum. Lägenheten är högt belägen på tredje våningen, med balkongen vettandes mot ett trevligt parkområde. Interiört hittar du fina detaljer med parkettgolvet i vardagsrummet, enhetliga golv i varje sovrum, fint målade väggar och stilrena golvlister. Föreningen är gedigen och välskött med mysiga innergårdar och ett naturnära läge. Med exempelvis motionsspåren i Ensta runt husknuten, har du här den perfekta platsen att bo på för rörelse och lugn, vilket passar såväl gammal som ung. Täby Centrum och Roslagsbanan är endast en kort promenad bort. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Izabelle Oljemark Fastighetsbyrån Täby vid frågor eller intresse!

  • Balkong
Vintergaloppsgatan 5, Täby Park, Täby kommun

Vintergaloppsgatan 5

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
4 000 000 kr
72 m²
3 rum
vån 5/6
4 600 kr/mån
55 556 kr/m²

Denna lägenhet på 72 kvm erbjuder en fantastisk utsikt från sitt höga läge och ligger i Täby park. Den har en inglasad balkong som ger möjlighet att njuta av utomhuslivet året runt. Den öppna planlösningen skapar en rymlig och luftig känsla i lägenheten. Med mycket naturligt ljus ger lägenheten en känsla av fridfullhet och harmoni. Lägenheten har ett rymligt sovrum och en generös toalett, vilket ger extra komfort och bekvämlighet. Det andra rummet kan anpassas efter behov, antingen som ett kontor eller sovrum. Denna flexibilitet gör att lägenheten passar för olika livsstilar och ändamål. Denna bostad erbjuder en gemensam takterrass där du kan njuta av gemenskap och sol. Området är livligt med ständig aktivitet och väl upplyst, vilket skapar en levande atmosfär. Särskilt praktiskt är det faktum att bussen går direkt bakom byggnaden och tar dig direkt till Mörby Centrum. Detta ger en bekväm och smidig transportlösning för dina behov.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Armévägen 30, Gribbylund, Täby kommun

Armévägen 30

Villa
Gribbylund, Täby kommun
Fastighetsbyrån Täby
5 200 000 kr
103 + 5 m²
4 rum
177 m² tomt

*Accepterat pris* Denna ljusa och öppna bostad är strategiskt placerad på den omtyckta Armévägen. Här erbjuds en familjevänlig och attraktiv livsstil med närhet till skolor, förskolor, matbutik, vackra promenadvägar och en busshållplats. När du kliver in i huset möts du av en öppen atmosfär som skapar ett bekvämt och funktionellt boende. Boendet är ljust och redo att tas i bruk. Det stilrena köket är socialt och inbjudande, med gott om arbetsytor och naturligt ljusinsläpp. Köket är fullt utrustat med spis, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Vardagsrummet är hjärtat av hemmet, med öppen planlösning och generösa ytor för umgänge. Ljuset flödar in i vardagsrummet som erbjuder gott om plats för soffan och matbordet. Vardagsrummets ekparkett harmonierar med de ljusa väggarna. Huset har en familjevänlig och lockande omgivning med närhet till skolor, förskolor, matbutiker, vackra promenadstråk och en busshållplats. För dem som uppskattar närheten till Rönningesjön och enkel tillgång till Täby Centrum ligger området idealiskt. Fastigheten är taxerad som ett kedjehus, men det är fysiskt fristående från grannhuset. En garageplats och ett mindre förråd ingår, samt en extra parkeringsplats. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 5