Fastighetsbyrån Tibro

Fastighetsbyrån Tibro

Mäklare

Häggetorps Allé 22, Häggetorp, Tibro kommun

Häggetorps Allé 22

Lägenhet
Häggetorp, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

1 045 000 kr

122 m²

5 rum

5 794 kr/mån

8 566 kr/m²

Välkommen till detta välskötta bostadsrättsradhus med gavelläge i populära Häggetorp! Här bor du med hela 5 r.o.k. fördelat på 122 m² i två plan. Baksidan erbjuder en inglasad altan i söderläge och utöver det ett öppet altandäck, balkong och givetvis en gräsmatta för lek och bus. På framsidan finns en stensatt uteplats där man koppla av medans barnen springer fritt på den stora gräsytan på andra sidan staketet. Huset har genomgående fina ytskikt och det är bara att flytta in och börja bo. Garageplats och parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Välkommen till ett bekvämt boende med villalivets alla fördelar!

Balteryd Grönelund 2, På Landet, Tibro kommun
 • Mån 13 feb kl 15:30

Balteryd Grönelund 2

Villa
På Landet, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

2 685 000 kr

150 m²

4 rum

3 037 m² tomt

På lagom avstånd från Tibro centrum ligger Balteryd Grönelund 2. Ett charmigt putsat hus med fantastisk utsikt över åkrar och ängar. Om somrarna kan man njuta av den magiska solnedgången från husets stora inglasade altan och hästarna som betar runt om fastigheten inger en känsla av lugn och hemtrevnad. Huset har ett bra garage samt en carport med plats för tre bilar. Här finner du den perfekta blandningen av att bo på landet men med direkt närhet till bekvämligheter inne i Tibro.

 • Plus
Olvonvägen 16, Fagersanna/ransberg, Tibro kommun
 • Sön 12 feb kl 10:45

Olvonvägen 16

Fritidshus
Fagersanna/ransberg, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

700 000 kr

70 m²

4 rum

1 645 m² tomt

På Olvonvägen 16 med utsikt över sjön Örlen ligger detta trevliga hus som kan användas som både fritidsboende och/eller åretruntboende. Huset har varit i nuvarande familjs ägo i många år och har i omgångar byggts till och renoverats. Huset är väldisponerat och fördelar sig på 4 rum och kök, varav 2-3 sovrum, vardagsrum, allrum/matrum och badrum. På den rymliga tomten om 1 645 kvm finns ett uthus med vedskjul bakom och en förrådsbyggnad/gäststuga att förfoga. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Rosenbergsgatan 21, Katrineberg, Tibro kommun

Rosenbergsgatan 21

Villa
Katrineberg, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

1 595 000 kr

105 m²

4 rum

785 m² tomt

Välkommen till trivsamma Rosenbergsgatan! Här bor man i ett lättskött och lagom stort hus med mycket goda förvaringsutrymmen. Fyra rum och kök fördelas på entréplanets 105 m² och utöver det erbjuds hela 137 m² fördelat på källarplan samt det vidbyggda garaget. Ekonomisk uppvärmning via ett luft-vattenvärmepump från 2019, tak omlagt 2012 och ett fint badrum från 2013. Rosenbergsgatan är belägen i det populära området Katrineberg med närhet till skola, bibliotek och Tibros alla sportanläggningar med ishall, fotbollsplaner, sporthall, tennishall m.m. Varmt välkomna!

Västra Långgatan 139A, Centrum, Tibro kommun

Västra Långgatan 139A

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

315 000 kr

56,5 m²

2 rum

4 090 kr/mån

5 575 kr/m²

Välkommen till Västra Långgatan 139A och denna trevliga lägenhet belägen på våning tre av tre. Här finner du ljusa rum och bra med förvaringsmöjligheter. Lägenheten har utsikt åt två håll och en trevlig balkong i västerläge. Den är centralt belägen med närhet till affärer och bekvämligheter. Busshållplatsen hittar du bara några hundra meter bort, därifrån tar du dig lätt mot Skövde och Karlsborg. År 2021 fick alla lägenheter i huset nya fönster och föreningen har även renoverat fasad samt balkonger de senaste åren. Varmt välkommen på visning.

Floragatan 2, Häggetorp, Tibro kommun

Floragatan 2

Villa
Häggetorp, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

2 450 000 kr

140 m²

6 rum

939 m² tomt

Välkomna till denna rymliga familjevilla på Floragatan 2! Med ett tilltalande läge försäljs denna välvårdade villa som med sin smarta planlösning har en modern utformning. Med trevliga sociala ytor och ett generöst tilltaget uterum så får hela familjen plats här. Gästerna checkar smidigt in i den separata bostadsdelen mellan huset och garaget, där det finns både pentry och wc. Sjunk ner i spabadet på altandäcket medans robotgräsklipparen sköter trädgården. Ett lättskött hus och trädgård, där man bara kan flytta in och trivas. Välkomna på visning!

Ringvägen 2 A, Centrum, Tibro kommun

Ringvägen 2 A

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

205 000 kr

41 m²

1 rum

3 305 kr/mån

5 000 kr/m²

Välkommen till populära Brf Vesta och denna trivsamma enrummare! Här bor man i ett lugnt och fint område där föreningen har en mycket trevlig innergård med uteplatser, boulebana och fina planteringar. Interiört bjuds det på ett arbetsvänligt kök, vardagsrum med sovalkov och ett badrum renoverat i samband med stambyte 2005. Här ingår värme, V/A, hushållsel, tv, bredband och grundavgift telefoni i hyran. Praktiskt med förrådsutrymme precis utanför lägenheten på samma våningsplan. Fri parkeringsplats. Varmt välkomna på visning!

Smedjegatan 1A, Centrum, Tibro kommun

Smedjegatan 1A

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

385 000 kr

71,5 m²

3 rum

4 880 kr/mån

5 385 kr/m²

Välkommen till Smedjegatan 1A! Rymlig och ljus 3:a med stor inglasad balkong och bra läge mitt i centrala Tibro. Trivsam planlösning med ett sovrum i vardera ände av lägenheten. Här bor man i direkt anslutning till mataffär och mycket nära busshållplats och all övrig service samtidigt som man njuter av lugnet på balkongen på husets baksida. Välkomna på visning!

Sjövägen 33, Fagersanna/ransberg, Tibro kommun

Sjövägen 33

Fritidshus
Fagersanna/ransberg, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

1 950 000 kr

70 m²

3 rum

Sjövägen 33 bjuder på ett alldeles unikt läge och ett mer sjönära boende är svårt att hitta. Här på den arrenderade tomten står både hus, fristående bastu, redskapsbod och trädäck till ditt förfogande. Idylliska och vidsträckta vyer över Örlen gör det omöjligt att inte falla pladask för detta magiska ställe. Här trivs man året runt och du sitter onekligen på första parkett för att kunna njuta av sjöns skådespel under alla årstider. Välkommen till ett riktigt drömläge!

Högåsgatan 3, Centrum, Tibro kommun

Högåsgatan 3

Villa
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

4 245 000 kr

190 m²

6 rum

2 412 m² tomt

Verkställande direktör Börje Larsson satte spaden i jorden för nästan exakt femtiofyra år sedan och inledde detta påkostade husbygge. Lika exklusivt som då, lika annorlunda och unikt känns flertalet detaljer fortsatt idag. Koppardetaljer, poolrum, herrum och relax så det förslår. När man ser byggnationsritningarna förstår man att här skulle det vara lite extra. Stor trädgård tack vare dubbla tomter. Uppskattar ni dessutom att bosätta er centralt med någon minuts promenad till torget är ni nu hemma.

 • Plus
 • Uteplats
Bokgatan 4, Språttebo, Tibro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bokgatan 4

Villa
Språttebo, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

1 595 000 kr

93 m²

3 rum

540 m² tomt

Söker du ett praktiskt och trevligt boende med bra läge? Då kommer du att trivas på Bokgatan 4! Här finner du ett ljust och fräscht enplanshus med praktiskt enkelgarage med förrådsdel samt uteplatser på både fram och baksida. Huset fick nytt tak 2012 och de flesta ytskikten inne är uppdaterade under de senaste tio åren. Planlösningen är genomtänkt med två bra sovrum intill varandra, ett stort vardagsrum med eldstad, en del av vardagsrummet har tidigare varit sovrum och skulle kunna återställas till detta vid behov. Vidare har huset ett ljust kök, två toaletter med våtrumsmatta på golv och väggar samt en tvättstuga med groventré. Här bor du med närhet till den nya gymnasieskolan som öppnar 2023, sporthall och ishall. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Gärdesvägen 3D, Centrum, Tibro kommun

Gärdesvägen 3D

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

175 000 kr

26,5 m²

1 rum

2 102 kr/mån

6 604 kr/m²

Välkommen till en trevlig etta på våning ett av tre. Här bor du bekvämt på första våning nära centrum och kommunikationer. Lägenheten har de senaste månaderna fått nytt grått laminatgolv och vitmålade väggar samt tak. Köket är uppfräschat med nya bänkskivor och nylackade vita skåpsluckor. I hallen finns en rymlig klädkammare och i källaren har man tillgång till två förråd. Dusch/wc har en våtrumsmatta på golv och väggar, här är även förberett för tvättmaskin om man inte vill gå till tvättstugan som ligger i grannhuset. Varmt välkommen till en lägenhet att trivas i!

Fredsgatan 9A, Centrum, Tibro kommun

Fredsgatan 9A

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

750 000 kr

81 m²

3 rum

6 182 kr/mån

9 259 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga trerummare med utsikt åt tre håll. Lägenheten ligger på våning två av tre och nås bekvämt med hjälp av husets hiss. Här finner du rymliga rum och lägenhetens hörnplacering bidrar till ett rikligt ljusinsläpp som gör rummen inbjudande och trevliga. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck och utgång till inglasad balkong där man njuter av utsikten mot Stadsparken och av perfekt eftermiddags-/kvällssol. Från köket har du utsikt över torget och i det rymliga dusch/wc utrymmet finns egen tvättmaskin och torktumlare. På Fredsgatan bor du mitt i centrum med affärer och busshållplats precis inpå knuten. Välkommen på visning!

 • Hiss
Rotevägen 8, Fagersanna/ransberg, Tibro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rotevägen 8

Villa
Fagersanna/ransberg, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

650 000 kr

86 m²

5 rum

1 444 m² tomt

Välkommen till trivsamma Fagersanna och Rotevägen 8! Här bor du i en gedigen tegelvilla med chans att sätta din prägel på huset. Entréplan erbjuder kök, vardagsrum, badrum och tre bra sovrum. En trappa upp har man möjlighet till ytterligare två stora sovrum samt en väl tilltagen klädkammare. Källarplan har med sina generösa utrymmen plats för alla era hobbys. Stor tomt med fri baksida mot skogsdunge. Varmt välkommen på visning!

Brittgården 206, Centrum, Tibro kommun

Brittgården 206

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

475 000 kr

77,5 m²

3 rum

5 372 kr/mån

6 129 kr/m²

Rymligt bostadsrättsradhus i 1 plan + källare i Brittgården. Här erbjuds ett boende ritat av den världskände arkitekten Ralph Erskine. Trivsam planlösning och spännande detaljer som lutande innertak och fönstersättning som ger härligt ljusinsläpp. På första våning finns kök och vardagsrum, två stora sovrum och badrum. I källaren finner man ett inrett allrum och ett sovrum, tvättstuga med dusch samt bra förrådsutrymmen. På baksidan, i din egna lilla trädgård, finns en stensatt uteplats där både grill och möblemang får plats. Barnvänligt område utan biltrafik framför huset, en fin lekplats i området och närhet till centrum. Värme, vatten/avlopp, tv och bredband 100 Mb ingår i hyran. Välkomna på visning!

Kvarnvägen 1D, Centrum, Tibro kommun

Kvarnvägen 1D

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

225 000 kr

39 m²

1 rum

2 806 kr/mån

5 769 kr/m²

Välkommen till ett litet och trivsamt boende! En perfekt lägenhet för dig som söker efter ditt första egna boende, studentboende eller för dig som helt enkelt bara vill ha något lättskött. Här bor du med ett rum med sovalkov, kök med matplats, badrum och en rejäl klädkammare. Vad behövs mer? Välkommen på visning!

 • Plus
Mollstedts väg 23, Kvarnhagen, Tibro kommun
 • Imorgon kl 16:00
Mollstedts väg 23, Kvarnhagen, Tibro kommun, bild 2
Mollstedts väg 23, Kvarnhagen, Tibro kommun, bild 3

Mollstedts väg 23

Radhus
Kvarnhagen, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

1 250 000 kr

130 m²

5 rum

612 m² tomt

På en lugn återvändsgata i populära Kvarnhagen finns nu detta trevliga enplans radhus till salu! Huset är i vinkel och har en trevlig trädgård som gränsar mot träd och grönområde. Invändigt är huset bra planerat med en rymlig hall, ett ljust vardagsrum, stor matplats med utgång till den stenlagda uteplatsen samt hela fyra sovrum om så önskas. I anslutning till huset finns ett mindre garage med dusch och bastu. Huset ligger i ett familjevänligt och lugnt område endast några minuter från Tibro centrum och busshållplats, vilket medför goda pendlingsmöjligheter mot både Skövde och Karlsborg. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Kvarnvägen 4A, Centrum, Tibro kommun

Kvarnvägen 4A

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

265 000 kr

38,5 m²

1 rum

2 890 kr/mån

6 883 kr/m²

Välkommen till denna trevliga enrummare på Kvarnvägen! Här bor du på andra våning i en lägenhet där alla ytskikt är uppdaterade under de senaste tre åren. År 2019 målades alla väggar i ljusa färger och det lades in nytt grått laminatgolv i hall, kök och vardagsrum. Lägenheten fick samma år nya vitvaror i köket och ny badrumsinredning. Från rummet når man den rymliga balkong som fick ny trall på golvet i år. Tvättstugan har du på bekvämt avstånd i husets källare och centrum med kommunikationer och affärer ligger endast en kort promenad bort. Här är det bara att flytta rakt in och trivas! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Västra Långgatan 93B, Centrum, Tibro kommun

Västra Långgatan 93B

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

425 000 kr

67,5 m²

3 rum

4 690 kr/mån

6 296 kr/m²

Välkommen till denna trevliga trerummare på tredje våning! Lägenheten ligger på gaveln och har utsikt åt tre håll vilket bidrar till ett trevligt ljusinsläpp. Lägenhetens 67,5 kvadratmeter är fördelade på ett sovrum i varje ände, ett ljust kök med plats för matbord, badrum samt ett trevligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till den rymliga balkongen med fritt läge i väster som bjuder på eftermiddags-/kvällssol. På Västra Långgatan bor du med direkt närhet till stadsparken och endaste ett stenkast från matbutiker, kommunikationer och trevliga promenadstråk längsmed ån Tidan. Varmt välkommen!

Skövdevägen 19A, Centrum, Tibro kommun

Skövdevägen 19A

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro

325 000 kr

56,5 m²

2 rum

3 817 kr/mån

5 752 kr/m²

Högst upp i huset på Skövdevägen 19 A finner du denna trevliga och ljusa lägenhet. Här har rummen fått en ordentlig uppfräschning senaste åren med bland annat omlackerade luckor i köket och nya ytskikt i flera rum. Från vardagsrummet har du balkong med högt och fritt läge där du kan njuta i soligt söderläge. Med en låg avgift där även bredband ingår bor du billigt. Centralt läge och utanför huset stannar bussen som tar en till Skövde på 20 min. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

Visar alla 20