Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Tibro

Fastighetsbyrån Tibro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Balteryd Grönelund 2, På Landet, Tibro kommun
 • Sön 28 apr kl 11:00

Balteryd Grönelund 2

Villa
På Landet, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
2 550 000 kr
150 + 40 m²
4 rum
3 037 m² tomt

På lagom avstånd från Tibro centrum ligger Balteryd Grönelund 2. Ett charmigt putsat hus med fantastisk utsikt över åkrar och ängar. Om somrarna kan man njuta av den magiska solnedgången från husets stora inglasade altan och hästarna som betar runt om fastigheten inger en känsla av lugn och hemtrevnad. Huset har ett bra garage samt en carport med plats för tre bilar. Här finner du den perfekta blandningen av att bo på landet men med direkt närhet till bekvämligheter inne i Tibro.

 • Plus
 • Uteplats
Norra vägen 32, Centrum, Tibro kommun

Norra vägen 32

Villa
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
1 175 000 kr
83 + 112 m²
4 rum
649 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad i centrala Tibro med en boyta på 83 kvadratmeter och en biyta på hela 112 kvadratmeter. Med byggår 1963 har detta hus många fina fördelar att erbjuda. Förskola endast några stenkast från huset. Ta del av en trivsam och lättskött trädgård med gräsmatta och en härlig uteplats samt ett rymligt garage som byggdes -95 med praktisk uppfart. Entréplan inrymmer allt du behöver med kök, vardagsrum med öppen spis (ej provtryckt), tre bra sovrum och ett badrum. Källarplan med dess ytor är ett perfekt utrymme för kreativitet och här finns det plats för utrymmeskrävande intressen. Ett praktiskt och lättskött boende med allt man behöver. Välkommen att upptäcka detta hem tillsammans med oss!

Norra vägen 14, Centrum, Tibro kommun

Norra vägen 14

Villa
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
1 150 000 kr
94 + 116 m²
4 rum
928 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa i centrala Tibro med ett vidbyggt garage, nyligen bytt tak och energieffektiv uppvärmning via bergvärme! Fastigheten är välskött med bra ytor om 94 kvadratmeter samt biytor på 116 kvadratmeter. Tomtytan är generös och ger utrymme för trädgårdsfix eller lek med familjen. Här finns ett mycket bra utgångsläge för dig som vill renovera, uppdatera och skapa ditt drömboende. Ett praktiskt boende med närhet till det mesta. Välkommen att utforska möjligheterna som detta hem har att erbjuda!

 • Plus
 • Uteplats
Granåsgatan 9, Hörnebo, Tibro kommun
 • Ons 24 apr kl 16:30

Granåsgatan 9

Villa
Hörnebo, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
1 850 000 kr
163 + 65 m²
6 rum
1 073 m² tomt

Äntligen erbjuds möjligheten att förvärva en riktigt trevlig och väl tilltagen familjevilla i populära Hörnebo. Här finns hela sex r.o.k. fördelat på två plan samt ett rymligt källarplan med bra utrymmen. Genomgående fint iordning och löpande renoverat under åren. Stor härlig tomt med insynsskyddad baksida. Härligt vinterisolerat uterum, stort dubbelgarage och ekonomisk uppvärmning via bergvärme. Här bor man med direkt närhet till förskola och den nybyggda Baggeboskolan för åldrar F-6. Via cykelbana tar man sig enkelt ner till idrottsanläggningar och högstadieskola. Populärt motionsspår finner man bara några hundra meter bort. Välkomna på visning!

 • Plus
Häggetorps allé 18 , Häggetorp, Tibro kommun

Häggetorps allé 18

Radhus
Häggetorp, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
800 000 kr
124 m²
6 rum
6 234 kr/mån
6 452 kr/m²

Varmt välkomna till detta boende i barnvänligt område. Här bor ni bekvämt med allt samlat på ett plan. Här erbjuds en genomtänkt planlösning med sällskapsdel som kök och vardagsrum samt ett sovrum i ena änden och en sovrumsdel med tre sovrum i andra änden. Huset har en praktisk tvättstuga och två badrum, båda renoverade 2018. Färgerna interiört är ljusa och neutrala, här är det enkelt att skapa sin egna hemkänsla. Den insynsskyddade baksidan ger en extra känsla av lugn och integritet. Här kan du njuta av trädgården och koppla av på altanen, samtidigt som du har en naturskön omgivning som granne. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Gäregatan 8, Gäre, Tibro kommun

Gäregatan 8

Villa
Gäre, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
1 175 000 kr
115 m²
4 rum
410 m² tomt

Välkomna till ett trivsamt och praktiskt kedjehus i 1 1/2 plan. På entréplan erbjuds sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och det finns ett bra sovrum med flertalet garderober. Sovrummen på övervåningen kan delas av för den som önskar fler rum. Stensatt uteplats på både fram- och baksida. Garage och praktiskt förrådsutrymme innanför garaget. Välkommen till ett praktiskt boende med lättskött trädgård!

 • Plus
Häggetorps Allé 35, Häggetorp, Tibro kommun

Häggetorps Allé 35

Radhus
Häggetorp, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
725 000 kr
122 m²
5 rum
6 129 kr/mån
5 943 kr/m²

Välkommen till detta välskötta bostadsrättsradhus med gavelläge i populära Häggetorp! Här bor du med hela 5 r.o.k. fördelat på 122 m² i två plan. Baksidan erbjuder en altan under tak i västerläge och utöver det ett litet öppet altandäck, balkong och givetvis en gräsmatta för lek och bus. Gavelläget gör att läget känns luftigt och barnen kan springa fritt på den stora gräsytan på andra sidan häcken. Garageplats och parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Välkommen till ett bekvämt boende med villalivets alla fördelar!

Fredsgatan 9C, Centrum, Tibro kommun

Fredsgatan 9C

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
350 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 978 kr/mån
5 882 kr/m²

Varmt välkommen till en trivsam tvårummare i markplan, mitt i hjärtat av Tibro! Här bor man bekvämt med härligt ljusinsläpp, bra planlösning och egen tvättmaskin som förenklar dina måsten. Här finns allt man behöver för en bekväm vardag och all service och kommunikation finns precis runt hörnet. I soligt sydvästläge, på husets baksida, finns den stensatta uteplatsen som nås från vardagsrummet. Här njuter man av långa fikastunder i solen samtidigt som man har trivsam utsikt över innergården. Välkommen till ett mycket bekvämt boende!

 • Uteplats
 • Hiss
Ransberg Källorna 3, Fagersanna / Ransberg, Tibro kommun

Ransberg Källorna 3

Villa
Fagersanna / Ransberg, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
785 000 kr
48 m²
2 rum
1 654 m² tomt

Drömmer du om ett eget litet torp i natursköna omgivningar? Då har du hittat rätt! Inbäddad i grönskande natur och med gott om svamp och bär i skogarna hittar ni denna torpstuga som stått här sedan 1850. Här välkomnas man av den klassiska färgsättningen och charmiga entréverandan som tar dig in till den mysiga stugan. Vardagsrum, ett sovrum samt ett kök med en fin gammal vedspis finns att tillgå här. I friggeboden som står intill huset finns toalett och dusch. På baksidan finns ett fint trädäck och på den rymliga tomten om hela 1.654 m² finns gott om bärbuskar. I förrådsbyggnaderna finns bra förvaringsutrymme. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Fredsgatan 9A, Centrum, Tibro kommun

Fredsgatan 9A

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
375 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 979 kr/mån
6 303 kr/m²

Välkommen till Fredsgatan och denna trevliga tvåa mitt i centrum. Lägenheten har en trevlig planlösning och en uteplats i solvänligt sydvästläge mot husets baksida. Här bor man med direkt närhet till affärer, busshållplats och all service. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Brittgården 340, Brittgården, Tibro kommun

Brittgården 340

Radhus
Brittgården, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
1 050 000 kr
113 + 15 m²
6 rum
309 m² tomt

Välkommen till detta atriumhus i 1 plan fördelat på 5 rum och kök ritat av den välkände arkitekten Ralph Erskine! Här bor man bekvämt i markplan med insynsskyddad innergård i västerläge, inglasad altan och förvaring finns i ett förråd. Huset erbjuder en mycket trivsam planlösning med genomgående ljus och luftig känsla och flera spännande arkitektoniska detaljer som stora fönster och varierande takhöjd. Välkomna på visning!

Storgatan 18B, Centrum, Tibro kommun

Storgatan 18B

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
295 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
4 295 kr/mån
4 683 kr/m²

Välkommen till Storgatan 18B! Här bor du rymligt i två rum och kök fördelat på 63 kvadratmeter med bra förvaringsutrymmen. En trevlig balkong i solvänligt sydvästläge vetter mot bäcken på husets baksida. Strax utanför dörren hittar du närmsta mataffär och endast en kort promenad bort ligger centrum med all service och Tibro busstation med bra kommunikationer till Skövde och Karlsborg. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka tid för visning!

Kvarnvägen 4A, Centrum, Tibro kommun

Kvarnvägen 4A

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
265 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 948 kr/mån
6 883 kr/m²

Välkommen till denna trevliga enrummare på Kvarnvägen! Här bor du på andra våning i en lägenhet där alla ytskikt är uppdaterade under de senaste tre åren. År 2019 målades alla väggar i ljusa färger och det lades in nytt grått laminatgolv i hall, kök och vardagsrum. Lägenheten fick samma år nya vitvaror i köket och ny badrumsinredning. Från rummet når man den rymliga balkong som fick ny trall på golvet 2020. Tvättstugan har du på bekvämt avstånd i husets källare och centrum med kommunikationer och affärer ligger endast en kort promenad bort. Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

 • Balkong
Axtorp Holma 1, Fröstorp, Tibro kommun

Axtorp Holma 1

Villa
Fröstorp, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
1 100 000 kr
100 m²
3 rum
1 125 m² tomt

Med trevligt läge på landet och öppna härliga landskap bredvid, försäljs detta trivsamma bostadshus i ett plan samt med inredd vind. Huset inrymmer två bra sovrum, kök med matplats, stort vardagsrum samt dubbla badrum. Utöver detta finns även ett rymligt garage med förrådsdel. Här bor man strax intill Rankås fritidsområde med dess motionsspår och ca. 3,5 km till Tibro centrum med restauranger, butiker och kommunikationer. Välkomna på visning!

 • Plus
Skövdevägen 19A, Centrum, Tibro kommun

Skövdevägen 19A

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
325 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 046 kr/mån
5 752 kr/m²

Högst upp i huset på Skövdevägen 19 A finner du denna trevliga och ljusa lägenhet. Här har rummen fått en ordentlig uppfräschning senaste åren med bland annat omlackerade luckor i köket och nya ytskikt i flera rum. Från vardagsrummet har du balkong med högt och fritt läge där du kan njuta i soligt söderläge. Med en låg avgift där även bredband ingår bor du billigt. Centralt läge och utanför huset stannar bussen som tar en till Skövde på 20 min. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

Skövdevägen 25, Centrum, Tibro kommun

Skövdevägen 25

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
285 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
3 078 kr/mån
6 628 kr/m²

Lägenhet om ett rum och kök på första våning. Här bor man i ett prisvärt boende med ett väl tilltaget kök med matplats och även plats att skapa en kontorshörna. Ett stort och bra vardagsrum där man har möjlighet att få till en bra sovalkov. Den rymliga balkongen som ligger i söderläge nås härifrån. Det fräscha badrummet renoverades ca -17. Busshållplatsen som finns precis utanför lägenheten tar dig till Skövde på endast ca 20 minuter. Välkommen på visning!

Bokgatan 17A, Språttebo, Tibro kommun

Bokgatan 17A

Radhus
Språttebo, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
1 495 000 kr
86 + 83 m²
4 rum
450 m² tomt

På en hörntomt med toppenläge finns nu detta charmiga boende om 1 plan + källare som väntar på nya ägare. Entréplan erbjuder kök, matrum, vardagsrum, två sovrum och badrum. I källaren finns en trivsam gillestuga/allrum, två bra sovrum med rejäla fönster mot baksidan, tvättstuga, badrum och förråd. Lugnt läge och med fri baksida mot grönområde så är detta ett hem och ett läge att trivas i. Detta boende passar flertalet olika familjeuppsättningar, både yngre som äldre. Här finns det gott om plats för familjen att skapa sig ett ombonat hem efter eget tycke och smak. Här bor ni med närhet till nybyggda Baggeboskolan för åldrarna F-6, högstadieskola, sporthall ishall, fotbollsplaner m.m. och för dig som pendlar tar du dig snabbt ut på Fågelviksleden. Varmt välkomna på visning!

Storgatan 18C, Centrum, Tibro kommun

Storgatan 18C

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
365 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
5 181 kr/mån
4 563 kr/m²

Välkommen till Storgatan 18C och denna charmiga 3:a mitt i hjärtat av centrala Tibro! Här erbjuds du ett öppet och ljust hem med rymliga rum, lättillgängliga förvaringsutrymmen och en härlig balkong i solvänligt läge. Det stadsnära läget innebär närhet till allt du behöver, inklusive affärer, restauranger och kommunikationer. Här bor du även med bekvämt avstånd till grönområden och promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Hantverksgatan 25, Centrum, Tibro kommun

Hantverksgatan 25

Villa
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
3 500 000 kr
240 + 60 m²
7 rum
1 215 m² tomt

I centrala Tibro finns denna magnifika souterrängvilla med byggnadsår 2023 som har mycket att erbjuda. Här är huset för dig som drömmer om en nybyggd villa men vill slippa hela byggprocessen. Smakfulla detaljer och en attraherande planlösning där de generösa fönsterpartiet ut mot husets baksida är både ett vackert blickfång men som även släpper in gott om dagsljus. Huset värms upp effektivt via vattenburen golvvärme och för den bilburna finns stor grusad parkeringsplats samt garage. Hjärtligt välkomna på visning!

Skövdevägen 19 A, Centrum, Tibro kommun

Skövdevägen 19 A

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
495 000 kr
75,5 m²
4 rum
vån 2/3
5 838 kr/mån
6 556 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket trevliga och yteffektiva 4:a. Genomgående ljust och luftigt med gavelläge som innebär fönster i tre väderstreck. Kök med matplats, tre bra sovrum, rymligt vardagsrum, praktisk klädkammare och två toaletter, varav en med dusch och tvättmaskin. Här erbjuds dessutom en rejäl balkong i solvänligt söderläge. Blir solen för stark är det bara att veva ut markisen. Närhet till centrum och busshållplats utanför huset där bussen tar en till Skövde på c:a 20 min. Välkommen på visning!

Bjurbacksvägen 6, Fagersanna / Ransberg, Tibro kommun

Bjurbacksvägen 6

Fritidshus
Fagersanna / Ransberg, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
1 945 000 kr
65 + 40 m²
3 rum
1 160 m² tomt

Lite på höjden med fin utsikt mot sjön Örlen hittar vi detta trevliga hus som verkar som permanent likväl som fritidshus. Huset har stått stadigt här sedan 1950 och blev 2017 utökat med ett nytt kök och badrum, år 2023 utökades från 1 till 2 sovrum på entréplanet vilket flexibelt kan återställas igen. Huset har genomgående fina ytskikt och ett trevligt inglasat uterum på baksidan med gott om plats för både släkt och vänner. På framsidan löper en terrass längsmed hela huset där du kan sitta och njuta av ditt morgonkaffe, eller varför inte blicka ut över den vackra solnedgången om kvällarna. På tomten finns också en nyare gäststuga. Vill du ha ett inflyttningsfärdigt boende där de stora posterna som tak, fönster, kök och badrum redan är avklarade? Då har du hittat rätt.

 • Uteplats
Kvarnvägen 1C, Centrum, Tibro kommun

Kvarnvägen 1C

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
475 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 385 kr/mån
7 252 kr/m²

Varmt välkomna till en mycket fin lägenhet med smakfulla färger och materialval. Här erbjuds ett varmt och ombonat boende där i stort sett hela lägenheten är renoverad sedan 2019 och framåt. Både kök och badrum är renoverat och hela lägenheten har genomgående fina ytskikt. Balkong i solvänligt söderläge! På Kvarnvägen bor man i ett lugnt område med direkt närhet till Stadsparken, fina promenadstråk utmed ån Tidan och endast ett par minuters promenad från centrum. Välkommen på visning!

 • Balkong
Västra Långgatan 139C, Centrum, Tibro kommun

Västra Långgatan 139C

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
330 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 247 kr/mån
5 893 kr/m²

Välkommen till en trivsam lägenhet om 2 r.o.k med ljus och luftig planlösning. Här bor man på andra våning med en insynsskyddad balkong med tak i bästa västerläge vilket ger perfekt eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten är ljus och fräsch med goda förvaringsmöjligheter i flera fasta garderober samt dubbla förråd. Här bor man centralt belägen med närhet till affärer och bekvämligheter. Busshållplatsen hittar du bara några hundra meter bort, därifrån tar du dig lätt mot Skövde och Karlsborg. År 2021 fick alla lägenheter i huset nya fönster. TV och Bredband 100/100 Mbit/s ingår i månadsavgiften. Varmt välkomna på visning!

Fredsgatan 12B, Centrum, Tibro kommun

Fredsgatan 12B

Övrigt
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
450 000 kr
100,5 m²
8 810 kr/mån

Nu finns chansen att förvärva denna restauranglokal med bästa tänkbara läge för denna typ av verksamhet. Med ett perfekt läge precis mellan Stora Torget i Tibro och busstationen finns det gott om parkeringsmöjligheter och kundflödet här är väldigt bra. Lokalen om ca 100 m² inrymmer idag en serveringsdel, kund-wc, kassa/bardisk, kök, diskrum, personalutrymme ink. wc samt en lastbrygga på baksidan av huset som gör varuhanteringen smidig. Framför huset är det prydligt stensatt och här finns det möjlighet att ha en uteservering. Inventarier och köksutrustning m.m. som syns på bilderna säljs separat. Välkommen att höra av dig vid frågor!

Storgatan 18B, Centrum, Tibro kommun

Storgatan 18B

Lägenhet
Centrum, Tibro kommun
Fastighetsbyrån Tibro
495 000 kr
79 m²
3 rum
4 727 kr/mån
6 266 kr/m²

Välkommen till Storgatan 18B! Här bor du rymligt i tre rum och kök fördelat på 79 kvadratmeter. Här finns bra och lättillgängliga förvaringsutrymmen och en trevlig uteplats i solvänligt sydvästläge som vetter mot bäcken på husets baksida. Från entrén på baksidan mot bäcken slipper du trappor och därifrån sett ligger lägenheten i markplan. Från framsidan nås den enkelt via en halvtrappa ner. Strax utanför dörren hittar du närmsta mataffär och endast en kort promenad bort ligger centrum med all service och Tibro busstation med bra kommunikationer till Skövde och Karlsborg. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 29