Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Tidaholm

Fastighetsbyrån Tidaholm

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Klämmesbo Kilen , Tidaholm, Tidaholms kommun

Klämmesbo Kilen

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
795 000 kr
50 m²
2 rum
4 314 m² tomt

Är du på jakt efter en sann lantidyll med avskilt läge, stor lummig trädgårdstomt med fri baksida mot vattendraget Yan, kräftfiske, egen ö med tillhörande brygga och ett charmigt torp? Då har du kommit alldeles rätt! Varmt välkomna till Klämmesbo Kilen! En fantastisk fastighet med fina detaljer såväl exteriört som interiört. Här får ni ta vid ett charmigt boningshus med lantligt läge och med detaljer såsom spegeldörrar, trägolv, vedspis, braskamin och magiska vyer. Till detta får ni flertalet uteplatser, gästhus, tre separata förråd/redskapsbyggnader och ett utedass. Läget är oslagbart med dess avskildhet, samtidigt som ni bor nära inpå naturen och Yan. Varmt välkomna på visning!

Fröjered Lyckebo 1, Fröjered, Tidaholms kommun

Fröjered Lyckebo 1

Villa
Fröjered, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
1 495 000 kr
94 + 117 m²
4 rum
1 385 m² tomt

Varmt välkomna till Fröjered Lyckebo 1! Nu saluförs ett väl omhändertaget enplanshus med källare där hela familjen får plats. Huset har löpande renoverats/underhållits och erbjuder idag ett renoverat och stilrent kök, välvårdade badrum/hygienutrymmen, vattenburet uppvärmningssystem via luft/vattenvärmepump, inglasat uterum, flertalet uteplatser och en stor trädgård om 1 385 kvadratmeter med gott om plats för både avkoppling och lek. I Fröjered bor ni med närhet till skola, förskola och egen badplats! Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Daretorp Ekhagen 1, Daretorp, Tidaholms kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30

Daretorp Ekhagen 1

Fritidshus
Daretorp, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
1 250 000 kr
40 m²
3 rum
2 731 m² tomt

Varmt välkomna till detta fridfulla fritidsboende strax utanför Tidaholms stadsgräns. Här får ni en harmonisk och naturnära miljö som omfamnar fastigheten. Ett nybyggt boende med modern design och vackra omgivningar. Här kan du njuta av lugnet både i trädgården såväl som ute på den tilltagna altanen som sträcker sig runt huset. Husets yta är väldisponerad och det finns gott om plats för avkoppling och gemensamma stunder. Den generösa tomtytan på 2731 kvadratmeter ger möjlighet till trädgårdsarbete, lek och avkoppling utomhus. Denna fritidsoas är perfekt för dig som drömmer om ett lugnt ställe att koppla av på samt har närhet till Hökensås fritidsområde. Ta chansen att skapa din egna harmoni i naturen!

  • Plus
  • Uteplats
Fröjered Vilan 1, Fröjered, Tidaholms kommun

Fröjered Vilan 1

Villa
Fröjered, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
1 395 000 kr
122 m²
6 rum
1 970 m² tomt

På en stor tomt i Fröjered finner ni denna charmiga villa. Omgärdat av gröna häckar och med flertalet träd i trädgården finns även plats för barnens spring och fina grillkvällar. Invändigt har ni en interiör med fint ljusinsläpp och fina kakelugnar. I huset finns det tre sovrum samt fina sociala rum så som vardagsrum och kök. Dessutom är badrummet helt nyrenoverat från 2024. I Fröjered har ni närhet till natur, idrottsplats och skola samt promenadavstånd till badplats tennisbana och minigolf. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Trädgårdsgatan 28, Centrum, Tidaholms kommun

Trädgårdsgatan 28

Lägenhet
Centrum, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
165 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
3 539 kr/mån
4 459 kr/m²

Varmt välkomna till Trädgårdsgatan 28 i centrala Tidaholm! Nu saluförs en renoverad och rymlig 1:a med balkong i härligt söderläge och fin utsikt över stadsparken! Med egenskaper såsom parkettgolv, renoverat kök och badrum så är det svårt att inte fastna för detta trivsamma hem! Till detta får ni två separata förrådsutrymmen och här bor ni med gångavstånd till centrum, livsmedelsbutiker, restauranger, affärer och kommunikationsmöjligheter. Under 2023 så har bostadsrättsföreningen bytt tak och installerat solceller. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Vitared Rödhakevägen 6, Hökensås, Tidaholms kommun

Vitared Rödhakevägen 6

Villa
Hökensås, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
875 000 kr
40 + 5 m²
3 rum
1 585 m² tomt

Är ni på jakt efter en sann sommaridyll med magiskt läge inbäddat i grönska så har ni kommit alldeles rätt! Det charmiga och välplanerade röda huset med vita knutar kan användas som både fritidsboende och permanentboende för den som önskar. Huset fördelar sig på tre rum och kök, varav två sovrum, ett större vardagsrum/matrum med braskamin, kök med tillhörande matplats och dusch/wc/tvättstuga samt en större altan med både öppen och överbyggd del. Till detta får ni en stor insynsskyddad och grönskande trädgårdstomt om 1 585 kvadratmeter med plats för både avkoppling och lek samt en friliggande friggebod/förrådsbyggnad som nyligen renoverats. Vid tomtgränsen finns även en mindre bäck som bidrar med sitt porlande ljud. I Hökensås bor ni med närhet till flertalet fiske- och badsjöar, ett rikt friluftsliv, naturreservat och flera fina vandringsleder. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Fröjereds lanthandel , Fröjered, Tidaholms kommun
  • Imorgon kl 14:45

Fröjereds lanthandel

Villa
Fröjered, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
985 000 kr
176 + 184 m²
7 rum
695 m² tomt

Varmt välkomna till Fröjereds Lanthandel! En anrik fastighet där Fröjereds lanthandel tidigare drivits i många år. Här får ni ta vid ett stort 1 1/2-planshus med stora utrymmen, stort garage, carport och fint centralt läge i Fröjered. En unik möjlighet som sällan når den öppna marknaden. OBS! Planritningar kommer inom kort! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Skolgatan 19, Centrum, Tidaholms kommun
Skolgatan 19, Centrum, Tidaholms kommun, bild 2
Skolgatan 19, Centrum, Tidaholms kommun, bild 3

Skolgatan 19

Villa
Centrum, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
1 375 000 kr
105 m²
5 rum
617 m² tomt

Varmt välkomna till Skolgatan 19! Långt in på den insynsskyddade tomten ligger det ett charmigt sekelskifteshus med fina detaljer såväl exteriört som interiört. Tack vare fastighetens utmärkta läge så passar huset såväl yngre som äldre i och med dess ostörda läge från trafik och ljudnivå. Större renoveringar såsom takbyte 2014, nytt badrum 2001, ny el och el-central från 2015 samt ommurad skorsten från 2014 har utförts. Huset ger en känsla av rymd och fördelar sig på 5 rum och kök, varav 3 möjliga sovrum, vardagsrum, matrum, badrum, toalett/tvättstuga/dusch och kök. Med egenskaper såsom spegeldörrar, kakelugn och gjutjärnskamin så är det svårt att inte fastna för detta charmiga boende. Här bor ni på en central, men samtidigt lugn gata med närhet till centrum, livsmedelsbutik, restauranger, skola, förskola, fritids, badhus, idrottshall, bussförbindelser och serviceboende. Dessutom har ni en stor carport samt uthuslänga innehållande tvättstuga och gästrum/gym. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ulvestorpsgatan 32, Ulvestorp, Tidaholms kommun

Ulvestorpsgatan 32

Lägenhet
Ulvestorp, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
495 000 kr
117 m²
4 rum
8 001 kr/mån
4 231 kr/m²

Varmt välkomna till Ulvestorpsgatan 32! Nu saluförs denna välplanerade bostadsrätt om 4 rum och kök, varav tre sovrum, två badrum samt kök, vardagsrum och inglasad altan. Detta hem är perfekt för den moderna familjen som söker både komfort och funktion i ett centralt läge. Till bostadsrätten hör ett garage med fjärrstyrd garageport och ett förråd med goda förvaringsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Vinkelgatan 7, Granbacken, Tidaholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vinkelgatan 7

Villa
Granbacken, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
2 200 000 kr
115 + 105 m²
4 rum
721 m² tomt

På Vinkelgatan 7 ligger ett välrenoverat enplanshus med källare och väntar på dess nya ägare. Här får ni ta vid ett hemtrevligt hus med egenskaper såsom stora sociala ytor, vattenburet uppvärmningssystem via bergvärme, stor altan i härligt västerläge, två helkaklade badrum och ett källarplan med möjlighet till att bedriva egen verksamhet och socialt umgänge. Här bor ni ett lugnt område med närhet till förskola, skola, idrottshall, badhus och centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Dyckertsgatan 3, Tidaholm, Tidaholms kommun

Dyckertsgatan 3

Lägenhet
Tidaholm, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
110 000 kr
46,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 954 kr/mån
2 366 kr/m²

Varmt välkomna till denna smart planerade enrummare bekvämt belägen på första våningen. Bostaden erbjuder ett stort och lättmöblerat allrum med plats för både soffa, soffbord samt tv-möbel och sängen får praktiskt plats i sovalkoven. Köket är rymligt och har plats för matbord. Hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober och ytterligare förvaringsmöjligheter ges i förråd i källarplan. Badrummet är utrustat med tvättmaskin vilket underlättar vardagsbestyren. Här bor du centralt med närhet till det mesta. Promenadavstånd till centrum och alla dess bekvämligheter, skola och Forshallen som erbjuder bad, gym och bowling.

Baltak Korsbacken , Tidaholm, Tidaholms kommun

Baltak Korsbacken

Villa
Tidaholm, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
1 745 000 kr
127 + 48 m²
5 rum
2 275 m² tomt

Varmt välkomna till Baltak Korsbacken! Nu ges möjligheten att förvärva ett enplanshus med grönskande trädgårdstomt strax utanför Tidaholm. Med detaljer som lantligt läge, vattenburet värmesystem via bergvärme, renoverat kök, stort vardagsrum med tillhörande uteplats och vidbyggt garage så är det svårt att inte fastna för detta fantastiska boende! Huset fördelar sig på fem rum och kök och passar såväl yngre som äldre. Läget är utmärkt strax utanför Tidaholm och här bor ni med cykelavstånd in till centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Gälleberg Norrgården , Gälleberg, Tidaholms kommun

Gälleberg Norrgården

Gård/Skog
Gälleberg, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
5 800 000 kr
149 + 15 m²
5 rum
31,5 ha tomt

Sydöst om Tidaholm ligger Gälleberg Norrgården vackert beläget i hjärtat av naturen. Denna fastighet erbjuder inte bara ett boningshus från 1900-talets första hälft, utan även ekonomibyggnader med ladugård, vagnsskjul, stall, loge och verkstad. Med en omgivande mark på totalt ca 31,5 hektar varav ca 22 hektar produktiv skogsmark, ca 10 hektar inäga/åker som sträcker sig så långt ögat kan nå, är detta en möjlighet att omfamna lantlivet i dess finaste form. Förvärva hela eller delar av gården.

Idsvängen 4, Rosenberg, Tidaholms kommun

Idsvängen 4

Radhus
Rosenberg, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
2 100 000 kr
107 m²
4 rum
6 395 kr/mån
19 626 kr/m²

På Idsvängen 4 i Rosenberg ligger detta nyproducerade enplanshus från 2022 och väntar på dess nya ägare. Ett väldisponerat, energieffektivt och modernt bostadsrättsparhus om 4 rum och kök, varav tre sovrum, vardagsrum, badrum, gästtoalett och separat tvättstuga. Utöver alla dessa fantastiska egenskaper så har ni ett stort trädäck i härligt söderläge samt ett vidbyggt garage. Här bor ni i ett lugnt och fridfullt område med närhet till skola, förskola, idrottshall samt natur och skogspromenader. På de omkringliggande cykelvägarna tar ni er lätt fram till centrum där restauranger, mataffärer och handel väntar. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Abborrsvängen 11, Rosenberg, Tidaholms kommun

Abborrsvängen 11

Radhus
Rosenberg, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
1 745 000 kr
138 m²
5 299 kr/mån
12 645 kr/m²

Varmt välkomna till Abborrsvängen 11! Nu ges möjligheten att förvärva detta nyproducerade bostadsrättsparhus från 2022. Stilrent, välplanerat och energieffektivt är tre välvalda ord som beskriver detta hemtrevliga boende! Passa på att köpa nu då du fortfarande har möjligheten att själv välja utformning på planlösning på det övre planet. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Vasagatan 7, Centrum, Tidaholms kommun

Vasagatan 7

Villa
Centrum, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
2 175 000 kr
168 + 8 m²
5 rum
1 182 m² tomt

Vi är stolta att presentera detta imponerande tegelhus till försäljning, perfekt beläget i ett av Tidaholms mest eftertraktade områden. Den vackra och stora trädgården omger huset och erbjuder en fridfull reträtt mitt i stadens hjärta. Här bor ni med närhet till livsmedelsbutiker, restauranger, affärer, kommunikationsmöjligheter, förskola, skola och centrum. Interiört välkomnas ni av en omsorgsfullt designad interiör som blandar bevarade detaljer med moderna finesser. Köket och badrummet har genomgått en stilren renovering och erbjuder nu högkvalitativa ytor och moderna apparater. Det vattenburna uppvärmningssystemet via bergvärme ger er låga driftskostnader året om och det nya yttertaket ger både ett elegant intryck och trygghet samt hållbarhet framåt. Sammanfattningsvis erbjuder detta tegelhus en perfekt balans mellan traditionell charm och modern komfort. Ett hem att trivas i, att växa i och att skapa minnen i. Missa inte chansen att äga detta unika hem i stadens hjärta. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev charmen själv!

  • Balkong
Abborrsvängen 17, Rosenberg, Tidaholms kommun

Abborrsvängen 17

Radhus
Rosenberg, Tidaholms kommun
Fastighetsbyrån Tidaholm
2 245 000 kr
107 m²
4 rum
6 395 kr/mån
20 981 kr/m²

Längtar ni efter en komfortabel och enkel vardag? Letandet är äntligen över! Abborrsvängen 17 är ett nyproducerat bostadsrättsparhus på 107 kvm från 2022 med dubbelgarage och är en dröm för den moderna familjen som söker hög komfort och ett stilrent boende. Såväl in som utvändigt präglas huset av en minimalistisk och elegant design med ljusa materialval och kulörer samt genomtänkta detaljer. Den öppna och sociala planlösningen bjuder in till umgänge och samvaro med nära och kära. Det stilrena och praktiska köket med kvalitativa vitvaror är en dröm för den som gillar att laga mat och vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp och tv-häng. Dubbelgaraget har plats för två personbilar och förvaringsutrymme finns för cyklar och annan utrustning. På Abborrsvängen 17 bor man i ett lugnt och fridfullt område med närhet till skola, förskola, idrottshall samt natur och skogspromenader. På de omkringliggande cykelvägarna tar ni er lätt fram till centrum där restauranger, mataffärer och handel väntar. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats

Visar alla 17