Mäklare Gustav Norlin

Gustav Norlin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nybogatan 16, Älvkarleby, Älvkarleby kommun

Nybogatan 16

Villa
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 995 000 kr
102 + 50 m²
4 rum
2 303 m² tomt

Sökandet är över - ditt drömhem har äntligen kommit ut på marknaden! Välkommen till Nybogatan 16 i vackra Älvkarleby, där en smakfullt renoverad villa väntar på dig och din familj. Här är en exklusiv möjlighet att äga ett hem som andas elegans och komfort, med moderna bekvämligheter och en omsorgsfullt uppdaterad interiör. Genomgående renoverat: Denna villa har undergått omfattande renoveringar med kvalitetsmaterial och hantverk. Här kan du flytta in direkt utan behov av ytterligare arbete. Ny panel och fönster: Den vackra fasaden har fått ny panel, tre av fyra sidor är även tilläggsisolerade och flera nya fönster som ger huset en modern känsla samtidigt som dess charm bevaras. Nytt uppvärmningssystem: Ny luft/vatten värmepump är installerad 2022. Ett nytt kök: Köket är hjärtat av hemmet, och här har du ett sprillans nytt kök som erbjuder en perfekt plats för matlagning och umgänge och köket är även utrustat med vedspis som är installerade under nuvarande ägares ägandetid. Invändigt: Interiören har uppdaterats med stilrena detaljer och smakfulla färgval som ger en enhetlig och harmonisk atmosfär. Stor trädgård: Tomten är rymlig och erbjuder gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Perfekt för både barn och trädgårdsentusiaster. Nära bekvämligheter: Läget är bekvämt med närhet till skolor, affärer och natursköna områden, vilket gör detta till en idealisk plats för att leva och växa. Detta är en möjlighet att äga ett hus som kombinerar modern komfort med klassisk charm. Här finns utrymme för hela familjen och möjligheter att skapa minnen som varar livet ut. Låt detta vara din chans att kalla Nybogatan 16 ditt nya hem.

Skämstavägen 5, Tierp, Tierps kommun

Skämstavägen 5

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 895 000 kr
139 m²
7 rum
1 487 m² tomt

Varmt välkomna till Skämstavägen 5 där ni finner ett hus som passar perfekt för familjen. Beläget nära naturen med fina promenadstråk men samtidigt 5 minuters cykelfärd till centrala Tierp med förskola, skola, centrum samt tåg och busstation. Husets alla rum är renoverade mellan 2017 till 2023 och dessa är utförda i ett smakfullt manér. Både luft/luftvärmepumpen och täljstenskaminen är installerade 2023. Utöver bostadsbyggnad finns även garage med förrådsdel som är isolerad. Fiber är indraget. Yttertaket är bytt för ca 15 år sedan. Med bil tar det ca 30 minuter till Gävle, ca 35 minuter till Uppsala samt ca 1 h och 15 min till Stockholm.

Hornkroken 8, Örbyhus, Tierps kommun

Hornkroken 8

Villa
Örbyhus, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 475 000 kr
60 + 60 m²
3 rum
1 220 m² tomt

Välkommen till detta underbara hus med 3 rum och kök i entréplan samt allrum och ytterligare sovrum / hobbyrum i källare. Bostaden har genomgått en omfattande renovering och nu erbjuder en elegant och modern bostadsmiljö. Hela huset har genomgått en genomgripande renovering i en ljus och fräsch stil, vilket ger en behaglig och inbjudande atmosfär i varje rum. De nya ytskikten ger en känsla av modernitet och tidlös elegans. Utöver det estetiska ingreppen är yttertaket behandlat och rostmålat, fasaden ommålad, treglasfönster (del av fönster är bytt sen tidigare). Invändigt har bostaden bland annat ett helt nytt badrum och ett delvis nytt badrum, nytt kök, nya element, ny luftvatten värmepump och mycket mer. Varmt välkomna och se om detta kan vara huset för er! Strax över kilometern bort så finns tågstations, skola, mataffär samt pizzeria. För den idrottsintresserade ligger Örbyhus idrottsplats ca 100 meter från huset. Fiber är indraget i huset. Leverantör av fiber behöver kontaktas för att koppla in fiberdosan.

  • Balkong
  • Uteplats
Lövåsvägen 6, Tierp, Tierps kommun

Lövåsvägen 6

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
3 900 000 kr
182 + 98 m²
7 rum
1 476 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en fantastisk villa centralt i Tierp med två separata lägenheter! Huset är beläget på en rymlig tomt och har potential att byggas ut med ytterligare 310 kvm enligt gällande detaljplan. Perfekt för den stora familjen eller som investeringsobjekt. Entréplan erbjuder en stor och ljus trea med kök och härliga sociala ytor. Övre plan rymmer en generös fyra med kök som ger plats för familjen. Tomten är stor nog för att skapa en trivsam utemiljö med plats för lek, avkoppling och trädgårdsodling. Fastigheten är centralt belägen med promenadavstånd till förskola, skola, mataffärer, tåg och busstation samt all önskvärd service. Kontakta oss för mer information och boka in en visning av denna unika fastighet! Annonsen kommer kompletteras med bilder på lägenheten som ligger på övre plan. Några av de stora renoveringarna som är genomförda är följande. 2009: Nytt yttertak. 2014: Dränering. Isolering av grund. 2018: Nya fönster

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4