Fastighetsbyrån Tierp

Fastighetsbyrån Tierp

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vendelvägen 6D, Örbyhus, Tierps kommun

Vendelvägen 6D

Lägenhet
Örbyhus, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 025 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
2 626 kr/mån
19 340 kr/m²

Genomgående renoverad och smart planerad 2a i eftertraktade brf Centrum mitt i Örbyhus. 2015 gjordes alla ytskikt om med genomgående ljusa väggar och laminatgolv. Även köket renoverades 2015 med vit skåpinredning, integrerade vitvaror och gott om skåpförvaring. Via vardagsrummet kommer man ut till en rymlig och trevlig balkong med utsikt över gatan. Lägenhetens badrum renoverades 2012 i samband med föreningens stamrenovering. En billig och bra bostad perfekt för dig som vill ha nära till allt! Gångavstånd till bl.a. mataffär, skola, förskola och Mälartåg som tar dig till Uppsala eller Gävle på 25 respektive 44 min.

 • Balkong
Brännmovägen 6, null, Älvkarleby kommun

Brännmovägen 6

Villa
Älvkarleby kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 300 000 kr
89 m²
3 rum
1 085 m² tomt

Charmig villa uppförd i början utav sekelskiftet centralt belägen i Älvkarleby. Villan har renoverats löpande så ytskikten känns fräscha och moderna. Duschrummet har renoverats av fackman 2022. Uthus med en uthyrningsdel på 2 rok som ger ett bra tillskott till dom månatliga utgifterna. Så här har du verkligen möjlighet att bo billigt. Promenadavstånd till livsmedelsaffär och goda pendlingsmöjligheter, 3 min promenad till buss och 20 min promenad till tågstation. Närhet till både laxfiske och golfbana.

Uttervägen 8, Tierp, Tierps kommun

Uttervägen 8

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 950 000 kr
94 + 108 m²
4 rum
524 m² tomt

Villa med vissa nostalgidetaljer från 70-talet fortfarande bevarade. Förutom en bra planerad entréplan finns också fina extra utrymmen i den inredda källaren. Bra pendlingsläge och promenadavstånd till både lekpark, pulkbacke och Vegavallen. Härlig baksida med altan där trädgården vetter mot gångvägen och skogspartiet.

Askholm 108, Skärplinge, Tierps kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Askholm 108

Fritidshus
Skärplinge, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 250 000 kr
82 + 9 m²
4 rum
8 066 m² tomt

En lugn plats med naturen som närmsta granne, pool, stora samlingsytor och båtplats på tomten! Om detta matchar dina kriterier får du inte missa detta fritidshus strax utanför Skärplinge i byn Askholm på Upplandskusten! Ursprungshuset har ett ombonat vardagsrum med öppen spis m insats, arbetskök, 2 st sovrum samt badrum med dusch och Separett. Allrummet byggdes ut ca 2011 och tillsammans med pool och altandäck är detta en naturlig samlingsplats för sommardagar och släktkalas. Båtplats på tomten i grävd kanal som mynnar ut i Strömarån och sedan ''Grönöviken'' och havet. 8 066 kvm naturtomt och friggebod. Promenadavstånd till busshållplats och 3 km till Skärplinge med ICA-butik, pizzeria, mack och skola/förskola mm. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Brunnby 105, Vendel, Tierps kommun

Brunnby 105

Villa
Vendel, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 650 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
2 887 m² tomt

Väl omhändertagen villa med Fantastisk Trädgård utbredd på två samtaxerade tomter. Välkommen till denna charmiga familjevilla som erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och utomhusliv. Här finns allt du behöver för att skapa minnen med dina nära och kära. Med tre rum och kök samt ett inrett sällskapsrum i källaren finns gott om utrymme för alla dina behov. Denna villa är belägen i Brunnby i Vendel med knappt 500 meter till Hovgårdsbergsskola F-5. Här kan du erbjuda ditt barn en lugn fin start på skolgången med endast ca 70 elever. Perfekta pendlingsmöjligheter med Busshållplats precis utanför bostaden. Kontakta mig idag för en visning och upplev allt detta hem har att erbjuda!

Ersta 303, Tierp, Tierps kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ersta 303

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 800 000 kr
104 m²
4 rum
910 m² tomt

I Tolfta intill Tolfta kyrka finns detta trivsamma boende med adress Ersta 303. Byggnaden uppfördes 1914 och innefattar kök, vardagsrum, uterum, badrum, hall och stor tvättstuga och garage i nedre plan samt 3 rum, balkong och wc på övre plan. Genomgående fina och renoverade ytskikt med nytt badrum och äldre kök. Insynsskyddad tomt med stor och härlig altan, köksträdgård samt en charmig lada och blomstrande äng som närmsta granne. En skyddad liten egen oas nära naturen med busshållplats strax intill fastigheten. Nyanlagd cykelväg med 15 min till Tierps station och all övrig service så som skola, förskola, butiker mm.

 • Balkong
 • Uteplats
Åkervägen 1, Tierp, Tierps kommun

Åkervägen 1

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 250 000 kr
89 + 89 m²
4 rum
765 m² tomt

Här har du chansen att investera i en villa där många av dom stora delarna redan är gjorda. Taket är renoverat från grunden men ny papp, läkt och betongpannor. Fönstren är bytta till 3-glasfönster. Dränering med isodrän på de utsatta sidorna. Bergvärmepump installerad 2023. Underhållsfritt tegel på fasaden. Trevlig inglasad altan och lättskött trädgård. Ett av sovrummen har väggen tagits bort och öppnats upp in till vardagsrummet och används i dagsläget till matsal. Här kan väggen lätt återställas om behov finns för ett tredje sovrum. Varmt välkomna!

Årböle 109, Lövstabruk, Tierps kommun

Årböle 109

Fritidshus
Lövstabruk, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 950 000 kr
60 m²
2 rum
1,3 ha tomt

Med byggnadsvård i fokus har detta fina torp förvandlats till ett litet paradis. Förutom det fina torpet med åretruntstandard finns ett nyrenoverat gästhus, en mindre lada samt en underbar trädgård med grönsaksland, rosor och andra perenner. Här bor du avskilt med stor tomt med cykelavstånd till utflyktsmål som t.ex Lövstabruk. Till fastigheten hör även en separat åker/äng.

Skidvägen 3, Tobo, Tierps kommun

Skidvägen 3

Villa
Tobo, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
950 000 kr
103 m²
4 rum
5 800 kr/mån

Fristående bostadsrätt med egen trädgårdstäppa och vinterbonat fristående gästrum/kontor. Lugnt och trevlig område i Tobo. Pendlarvänligt med cykelavstånd till tågstationen där du enkelt tar tåget mot Uppsala eller Gävle. Gångavstånd till förskola, lekpark, idrottsplats samt pizzeria. Ett naturskönt läge med närhet till härliga skogspromenader. Kök med dubbelho och hel kyl och frys från 2018. Nyrenoverat duschrum med kakel. klinker, el golvvärme och spottar. Våtrumsintyg finns. Ljust vardagsrum med utgång till altan. 3 fräscha sovrum och en tvättstuga med tvättmaskin från 2022. Välkomna!

Lövåsvägen 24, Tierp, Tierps kommun

Lövåsvägen 24

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 800 000 kr
82 + 52 m²
4 rum
1 087 m² tomt

Bo i Tierps äldsta och vackraste villaområde med bevarad charm från 30-talet då huset byggdes. Här finner du retro kök med skjutdörrar och specerihylla med skeppor av glas där mjöl, socker och andra torrvaror kan förvaras. Dessa guldkorn har en härlig mix med dagens bekvämligheter. Innanför köket till vardagsrummet har väggen mellan "kammaren" och vardagsrummet tagits bort för större rymd. Men enkelt att sätta dit igen om extra rum behövs. I vinkel med garagebyggnaden finns ett vinterbonat rymligt rum. Perfekt för den som behöver ett kontor på hemma plan eller kanske ett drömboende för din tonåring? Lummig uppvuxen romantisk trädgård med växthus och en fantastik lekstuga. Förrådshus med skiljevägg och egen igång delas med grannen. Endast en promenad bort ligger resecentrum där du som pendlare tar dig snabbt från punkt A till punkt B med tåg eller buss. Centralskolan, Aspenskolan eller Högbergsskolan ligger inom cykelavstånd. Varmt välkomna!

 • Plus
Idrottsvägen 4, Tobo, Tierps kommun

Idrottsvägen 4

Villa
Tobo, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 100 000 kr
96 + 89 m²
4 rum
1 105 m² tomt

Villa med källare i attraktivt kvarter. Här kan du fortsätta att forma ditt hem efter dina önskemål. Nyligen renoverade ytskikt invändigt. På baksidan finns en helt insynsskyddad altan med härlig utsikt mot grönskan. Nya fönster samt luftvärmepump ger förmånliga driftkostnader.

Furuvägen 11, Örbyhus, Tierps kommun

Furuvägen 11

Villa
Örbyhus, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
3 000 000 kr
127 + 72 m²
5 rum
1 549 m² tomt

På Furuvägen 11 hittar vi ett hus som kommer tilltala många! I lugnt och familjevänligt område finner vi ett fantastiskt trevligt hus på en höjd med insynsskyddat läge. Huset som tidigare varit en enplansvilla med källare har sedan 2019 genomgått en totalrenovering som bland annat innefattar ny fasad, tak och fönster i samband med tillbyggnad av helt ny övervåning. Entréplan är totalrenoverat med nytt kök, badrum, ny el, ny V/A, installerat bergvärme samt installation av vattenburet uppvärmningssystem i hela huset (Golvvärme i entréplan, radiatorer i källarvåningen) Mycket bra pendlingsläge med tågstation 800 m från ytterdörren. Viktigt uppdatering: Husgrunden kommer dräneras om och isoleras inom en snar framtid. Detta sker på de två sidor av husgrundet som ligger under jord. Eventuell möjlighet att bygga garage finns. Fiber är installerat. Hör gärna av er för mer info och boka in er på visning för att se om detta är ert nya hem!

Storsten 232, Hållnäs, Tierps kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Storsten 232

Fritidshus
Hållnäs, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 350 000 kr
21 m²
3 rum
1 172 m² tomt

Välkommen till Storsten. Längst in och skyddat från insyn hittar du detta unika charmiga ställe för dig som gillar det enkla naturnära livet. Med en oslagbar utsikt mot havet som bara finns 75 meter bort kan du här verkligen landa och ladda dina batterier. Två avskilda sovrum, varav det ena i en separat gäststuga och det andra på stugans övre plan och nås via en utvändig lofttrappa kompletteras med sällskapsutrymmen på nedre plan i kök och vardagsrum. Här behöver du inte oroa dig för avverkningar och exploateringar då fastigheten ligger nära ett naturreservat med stor variation vad gäller både flora och fauna. Möjlighet till båtplats för bara 200kr vid närmaste viken eller kösystem till båthamn lite längre bort. I byn finns även en liten badplats. Du når detta paradis på en dryg timme både från Uppsala och Gävle.

Vretvägen 14, Karlholm, Tierps kommun

Vretvägen 14

Villa
Karlholm, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 700 000 kr
115 + 114 m²
5 rum
1 031 m² tomt

Välkomna till Vretvägen 14, ett välunderhållet hem med plats för hela familjen! Bostaden har genomgått löpande underhåll och renoveringar av både nuvarande och tidigare ägare. Bland annat är det nya golv 2021, ytskikt i alla sovrum 2021-2023, även de större investeringarna så som yttertak 2022 och ny dränering gjordes 2023 - så här är det bara att flytta in och bo! På husets södra sida finns det en stor altan, där man kan njuta av många av dagens soltimmar. På altanens nedre etage har man även god utsikt över den stora, lättskötta tomten. Lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, förskola, mataffär och bussförbindelser.

 • Uteplats
Åkerby 417, Skärplinge, Tierps kommun

Åkerby 417

Villa
Skärplinge, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 595 000 kr
107 + 71 m²
4 rum
1 352 m² tomt

Välplanerad och charmig bostad som de senaste åren genomgått stora renoveringar. 2021 fick huset nytt tak, ny ytterdörr och ny garageport. 2022 målades hus samt grund och nya fönster sattes in. Fiberanslutning och staket blev klart 2023. Genomgående ljusa ytskikt med målade trägolv på övre plan och nyare laminatgolv samt äldre parkett i entréplan. Kommunalt V/A, uppvärmning via bergvärme och Luft/luft-värmepump. En perfekt bostad för dig som vill bo lantligt men ändå med grannar, uppskattar närheten till naturen men också närheten till samhälle/arbete. Hit tar det lite mer än en timme från Uppsala, 45 min till Gävle och endast ca 30 min till Tierp/Örbyhus, därifrån kan man ta pendeltåget Mälartåg. 8 km till Skärplinge med matbutik, skola mm.

Fågelvägen 39, Tierp, Tierps kommun

Fågelvägen 39

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 795 000 kr
125 m²
5 rum
561 m² tomt

Välkommen till en lättskött tegelvilla i ett av de barnvänligast områdena i Tierp. Perfekt för familjen med aktiva barn som behöver närhet till dagliga aktiviteter. Huset är beläget med endast 5 minuter avstånd till Skatberget, en perfekt plats för pulkaåkning och sommarlek. Lekplats runt knuten och promenadavstånd till det nybyggda Vallskogadagiset som planerar att öppnar sina dörrar våren 2024. Köket renoverades 2019 med ett industrikök/restaurangkök så här kan du leva ut alla dina kockdrömmar och servera delikatesserna på altanen som ligger i direkt anslutning till köket. Ny installerade solceller från april 2023 som beräknas generera 10-11.000 kwh/år vilket kommer att ge en låg driftskostnad. Fiber finns.

Hornkroken 8, Örbyhus, Tierps kommun

Hornkroken 8

Villa
Örbyhus, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 475 000 kr
60 + 60 m²
3 rum
1 220 m² tomt

Välkommen till detta underbara hus med 3 rum och kök i entréplan samt allrum och ytterligare sovrum / hobbyrum i källare. Bostaden har genomgått en omfattande renovering och nu erbjuder en elegant och modern bostadsmiljö. Hela huset har genomgått en genomgripande renovering i en ljus och fräsch stil, vilket ger en behaglig och inbjudande atmosfär i varje rum. De nya ytskikten ger en känsla av modernitet och tidlös elegans. Utöver det estetiska ingreppen är yttertaket behandlat och rostmålat, fasaden ommålad, treglasfönster (del av fönster är bytt sen tidigare). Invändigt har bostaden bland annat ett helt nytt badrum och ett delvis nytt badrum, nytt kök, nya element, ny luftvatten värmepump och mycket mer. Varmt välkomna och se om detta kan vara huset för er! Strax över kilometern bort så finns tågstations, skola, mataffär samt pizzeria. För den idrottsintresserade ligger Örbyhus idrottsplats ca 100 meter från huset. Fiber är indraget i huset. Leverantör av fiber behöver kontaktas för att koppla in fiberdosan.

 • Balkong
 • Uteplats
Hummelvägen 15, Tierp, Tierps kommun

Hummelvägen 15

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 500 000 kr
90 + 47 m²
4 rum
599,1 m² tomt

Modernt och välplanerat hus som är perfekt för dig som vill bo på en attraktiv adress i centrala Tierp. Entréplan har en öppen och ljus planlösning där alla ytskikt är enhetliga och stilrena. Två rejäla sovrum samt en väl tilltagen altan i soligt söderläge. Trädgården är också stor nog för lek och utomhusaktiviteter. Huset har genomgått en omfattande renovering 2017, där tak, fönster, fasad, altan, kök, badrum och alla ytskikt har renoverats. Huset ligger med närhet till livsmedelsaffärer, skolor, förskolor, restauranger och andra bekvämligheter. Så om du söker efter ett modernt och bekvämt boende på en attraktiv adress, är detta huset för dig!

 • Uteplats
Claes Grills väg 22, Söderfors, Tierps kommun

Claes Grills väg 22

Villa
Söderfors, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 400 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
977 m² tomt

Varmt välkomna till Claes Grills Väg 22 som ligger i ett lugnt och familjevänligt område med baksidan som vetter mot idrottsanläggningen och naturen. Fräsch och fin bostad som har genomgått flertalet stora renoveringar. Ny luft/vatten-värmepump -17, nytt helkaklat badrum -13, nytt yttertak -10, fasad målad -10, byte av inkommande V/A samt dränering av grund -01, helt ny köksinredning 2020. Dessutom har alla ytskikten fräschats upp löpande under 2020-2023.

Kullebovägen 1, Karlholm, Tierps kommun
 • Budgivning pågår

Kullebovägen 1

Villa
Karlholm, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
995 000 kr
118 + 77 m²
4 rum
1 210 m² tomt

Missa inte chansen att förvärva denna villa i hörntomt med bra kommunikationer. 4 r.o.k samt gott om förvaringsutrymmen i form av husets källarvåning samt enklare fristående garage. Bergvärme installerad 2014 och nuvarande ägare har låtit värmepumpen servas av fackman årligen sedan sitt köp 2017. Kan detta vara ert nya hem? Varmt välkomna på visning och känn efter!

 • Uteplats
Älgvägen 1, Tierp, Tierps kommun

Älgvägen 1

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 950 000 kr
168 m²
8 rum
1 019 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa som har allt en stor familj kan önska sig! Här kan ni bo med närhet till både idrottsanläggning och ridhus, och cykelvägen till centrum gör det lätt att ta sig runt i området Den stora utbyggnaden från 2011 ger extra yta till både kök och vardagsrum, vilket ger en rymlig känsla i hela huset. Köket är utrustat med moderna faciliteter och fiberanslutning finns installerat. Här finns även en inglasad altan där ni kan njuta av solen och utsikten över trädgården. Garaget ger plats för en bil och en extra parkeringsplats finns på tomten. Varmt välkomna till ert nya hem med allt ni kan önska er för en bekväm och trivsam vardag!

Lövåsvägen 6, Tierp, Tierps kommun

Lövåsvägen 6

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
3 900 000 kr
182 + 98 m²
7 rum
1 476 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en fantastisk villa centralt i Tierp med två separata lägenheter! Huset är beläget på en rymlig tomt och har potential att byggas ut med ytterligare 310 kvm enligt gällande detaljplan. Perfekt för den stora familjen eller som investeringsobjekt. Entréplan erbjuder en stor och ljus trea med kök och härliga sociala ytor. Övre plan rymmer en generös fyra med kök som ger plats för familjen. Tomten är stor nog för att skapa en trivsam utemiljö med plats för lek, avkoppling och trädgårdsodling. Fastigheten är centralt belägen med promenadavstånd till förskola, skola, mataffärer, tåg och busstation samt all önskvärd service. Kontakta oss för mer information och boka in en visning av denna unika fastighet! Annonsen kommer kompletteras med bilder på lägenheten som ligger på övre plan. Några av de stora renoveringarna som är genomförda är följande. 2009: Nytt yttertak. 2014: Dränering. Isolering av grund. 2018: Nya fönster

 • Balkong
 • Uteplats
Parkvägen 5A, Söderfors, Tierps kommun

Parkvägen 5A

Radhus
Söderfors, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 250 000 kr
193 m²
4 rum
1 164 m² tomt

På en av de vackraste platserna i Söderfors finner du detta parhus med Ankarbacken som närmsta granne. Ankarbacken är den naturliga mötesplatsen vid bla. valborgsfirande då kyrkokören sjunger in våren. Gott om rymd i bostaden som bjuder på hela 193 kvm fördelat på 4 rok. Entreplan med stort härligt kök och vedspis. Rymligt vardagsrum med parkettgolv och öppen spis. Övreplan med tre sovrum och en inredd kattvind.

Norrbackagatan 24, Tierp, Tierps kommun

Norrbackagatan 24

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 400 000 kr
119 + 39 m²
5 rum
528 m² tomt

Trevlig välskött villa med 5 rum belägen i lugnt och eftertraktat område! Här finns utrymme för hela familjen, med två av rummen belägna i sutterängdelen. På framsidan finns en inglasad altan som erbjuder en härlig plats att koppla av på, medan den öppna altanen på baksidan bjuder på avskildhet och fantastisk utsikt över trädgården som är anlagd i etage. För den som söker extra utrymme finns en vinterbonad friggebod samt en vedbod. Dessutom finns gott om parkeringsmöjligheter precis vid entrén. Missa inte chansen att bo i detta fantastiska område! Fiber finns. Varmt välkommen!

Granvägen 1, Karlholm, Tierps kommun

Granvägen 1

Villa
Karlholm, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 350 000 kr
99 + 99 m²
4 rum
1 118 m² tomt

Välkomna till Granvägen 1! Denna underbara villa ligger på en hörntomt och har blivit löpande renoverad av nuvarande och föregående ägare. Här hittar ni en stor trädgård, perfekt för sommarens grillar, samt gott om plats för barnen att springa runt och leka i. På entréplan hittar du ett rymligt vardagsrum, badrum, tre sovrum och ett kök som renoverats 2012. Infarten som leder upp till det vidbyggda garaget har asfalterats och breddats av nuvarande ägare. Bostaden värms upp av en modern luft/vatten värmepump som man kan styra via telefonen. Med bil tar det endast 43 min till Gävle och 65 min till Uppsala.

 • Plus
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 30