Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Frida  Eriksson

Frida Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karljohanvägen 6, Örbyhus, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Karljohanvägen 6

Radhus
Örbyhus, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
795 000 kr
110 m²
4 rum
6 700 kr/mån
7 227 kr/m²

Välplanerat bostadsrättsparhus som byggts om från 4 rok till 5 rok. Perfekt alternativ till villa med rymlig uteplats, trädgård, garage och parkeringsplats! Bostaden har genomgående fina ytskikt med bl.a. nyare kök och badrum. Vardagsrummet har delats av och möjliggör de 4e sovrummet. Bostaden ligger centralt på orten med kort promenad till lekpark, förskola, skola upp till åk 9, mataffär mm och pendlingsmöjlighet via Mälartåg som trafikerar Uppsala-Gävle. För intresse och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare/kontoret, ej via hemnets kontaktformulär.

  • Uteplats
Idrottsvägen 23A 3 tr, Örbyhus, Tierps kommun

Idrottsvägen 23A 3 tr

Lägenhet
Örbyhus, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
950 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
4 794 kr/mån
13 971 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 3:a med välvda väggar och fantastisk takhöjd! Badrummet är stamrenoverat 2013 och resten av bostaden genomgående renoverad 2017 med nya ytskikt och köksinredning. Smakfullt och sammanhängande med materialval och färger. Här bor du högst upp i huset med trevlig utsikt över innergården och gångavstånd till stationen med pendeltåg som trafikerar Uppsala - Gävle. Även gångavstånd till idrottsplats med motionsspår och gym samt mataffär och övrig service i centrum. För intresse och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare/kontoret, ej via hemnets kontaktformulär.

Rådhusallén 6 , Tierp, Tierps kommun

Rådhusallén 6

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 250 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/3
4 210 kr/mån
18 657 kr/m²

Välplanerad och rymlig 3a på vån 3. Stamrenoverat badrum 2013 och äldre kök att sätta sin egna prägel på. Rymlig balkong med sol hela eftermiddagen! Med en kort promenad når du centrum med dagligvaruhandel och resecentrum. Här har du möjlighet till ett billigt och centralt boende i välskött förening med låg nettoskuldsättning. För intresse och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare/kontoret, ej via hemnets kontaktformulär.

  • Balkong
Gripenbergsvägen 8A, Tierp, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gripenbergsvägen 8A

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 525 000 kr
96 m²
4 rum
6 950 kr/mån
15 885 kr/m²

På Gripenbergsvägen 8A centralt i Tierp finns här en mycket trevlig bostadsrätt i 2 plan med härliga umgängesytor och hela 3 sovrum! Bostaden har genomgående fina ytskikt med bl a kök från 2019, wc från 2016 och badrum 2012. Egen uteplats i söder och med egen ingång - som att bo i villa men utan trädgård. Centralt läge i Tierp med 750 m till stationen och såklart även gångavstånd till övrig service så som skolor, förskolor, matbutiker, restauranger och sjukvård. För intresse och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare/kontoret, ej via hemnets kontaktformulär.

  • Uteplats
Lockelsbo 151, Månkarbo, Tierps kommun

Lockelsbo 151

Fritidshus
Månkarbo, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
725 000 kr
66 m²
2 rum
3 042 m² tomt

I lantliga Lockelsbo finns här en stor fastighet med ett lummigt och enskilt läge endast 4 mil norr om Uppsala. Närhet till sjön Tämnaren som är populär för fågelskådning och fiske samt vintertid för långfärdsskridskor. Området erbjuder kanotled i Tämnarån samt bl a promenadleder i Iggelbo naturreservat. För den badsugna finns ''Marmorbrottet'' 700m från fastigheten med härligt glasklart källvatten. Stugan som ursprungligen är uppförd sent 70-tal och som byggts ut på 80-talet är vinterbonad och har matsal, kök, vardagsrum, sovloft, wc och duschrum. Här har du möjlighet att modernisera och uppdatera vid behov och smak. Välkommen på visning! För intresse och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare/kontoret, ej via hemnets kontaktformulär.

Vretvägen 14, Karlholm, Tierps kommun

Vretvägen 14

Villa
Karlholm, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 595 000 kr
115 + 114 m²
5 rum
1 031 m² tomt

Välkomna till Vretvägen 14, ett välunderhållet hem med plats för hela familjen! Bostaden har genomgått löpande underhåll och renoveringar av både nuvarande och tidigare ägare. Bland annat är det nya golv 2021, ytskikt i alla sovrum 2021-2023, även de större investeringarna så som yttertak 2022 och ny dränering gjordes 2023 - så här är det bara att flytta in och bo! På husets södra sida finns det en stor altan, där man kan njuta av många av dagens soltimmar. På altanens nedre etage har man även god utsikt över den stora, lättskötta tomten. Lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, förskola, mataffär och bussförbindelser. INFO: Under Juli erbjuds visning enligt överenskommelse. För intresse och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare/kontoret, ej via hemnets kontaktformulär.

  • Uteplats
Alvägen 2, Örbyhus, Tierps kommun

Alvägen 2

Villa
Örbyhus, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 795 000 kr
69 + 79 m²
2 rum
1 020 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 40-talsvilla med ett avskilt läge i Örbyhus. Här kan du njuta av en vacker trädgård som bjuder in till odling, avkoppling och trivsam utsikt men ändå bo centralt på orten med gångavstånd till all service. Bostaden ligger längst in på återvändsgata med fåtal grannar och minimal trafik. Inbjudande vardagsrum med plats för många, arbetskök renoverat 2022 samt ett stort sovrum och ett mindre. Trevlig terrass med morgonsol som också är helt insynsskyddad samt lättskött trädgård i söderläge som bjuder in till grönskande lugn. Gångavstånd till Örbyhus centrum med bl a matbutik, pizzeria, simhall, yogastudio, förskola och skola. Station för Mälartåg som trafikerar Uppsala-Gävle samt idrottsplats med gym och elljusspår finns ännu närmare! INFO: Under Juli erbjuds visning enligt överenskommelse. För intresse och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare/kontoret, ej via hemnets kontaktformulär.

Romsmaren 118, Fågelsundet - Romsmaren, Tierps kommun

Romsmaren 118

Fritidshus
Fågelsundet - Romsmaren, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 100 000 kr
127 m²
5 rum
1 806 m² tomt

I omtyckta och kustnära Romsmaren erbjuds här en fantastisk bostad med yta till att samla familjen! Huset byggdes ut i slutet av 90-talet med ett stort allrum om ca 49 kvm med fantastiskt ljusinsläpp och 4,5 m i takhöjd. Vidare finns även två stora sovrum i den nyare delen samt en naturlig övergång till ursprungshuset med matplats invid arbetsköket. I den äldre delen finns också ett mindre sovrum, hall samt ett nyrenoverat badrum. På tomten finns stor solig altan och separat byggnad med redskapsbod och renoverad gäststuga. På promenadavstånd når du havet och samfällighetens båtbryggor där alla medlemmar har tillgång till båtplats samt fotbollsplan, boulebana, motionsspår och tillställningar i föreningslokalen som tidigare varit Fågelsundets sjöräddningsstation. Romsmaren ligger ca 1 h 15 min från Uppsala och strax under 2 h till Stockholm. För intresse och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare/kontoret, ej via hemnets kontaktformulär.

Gällbo 100, Skärplinge, Tierps kommun

Gällbo 100

Fritidshus
Skärplinge, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
725 000 kr
61 m²
3 rum
1 880 m² tomt

Letar du lugnet på landet? Med naturens rika djurliv och frodiga svampskogar in på knuten bor du här med enkel standard i hantverk från 1800-talet, ''Gällbotorp''. Charmigt hus om 1½-plan med lummig trädgård och vy över äng. Enklare bekvämligheter så som utedass, eget vatten för disk och tvätt, gasolspis och solcells/batterianpassad belysning. El finns ej. På fastigheten finns rymligt uthus med förvaringsmöjlighet och loft. Cykeln tar du 7 km genom skogen till havet. Med bil tar de 5 min till Skärplinge och 18 min till Tierp. Ca 1 km till busshållplats med regelbunden trafik vilket gör det möjligt att åka kollektivt till sitt fritidshus. Välkommen till detta naturnära boende med enskilt läge! För intresse och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare/kontoret, ej via hemnets kontaktformulär.

Roslagsvägen 35C, Örbyhus, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Roslagsvägen 35C

Radhus
Örbyhus, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 500 000 kr
98,7 m²
4 rum
5 273 kr/mån
15 198 kr/m²

Välplanerad 4a på populära Roslagsvägen som renoverats 2022-2023. Entréplanet har kök 2022, rymligt vardagsrum, badrum, tvättstuga samt hall. På övre plan finns 3 st sovrum samt badrum. Genomgående nya och fina ytskikt i hela bostaden sedan 2022. Trädgårdstäppa och stor takad altan (2023) på baksidan samt carport, altantrall (2023) och ett ca 6kvm isolerat förråd i fristående hus på framsidan. Gångavstånd till Örbyhus centrum med bl a matbutik, pizzeria, förskola och skola. Station för Mälartåg som trafikerar Uppsala-Gävle samt idrottsplats med gym och elljusspår finns ännu närmare! För intresse och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare/kontoret, ej via hemnets kontaktformulär.

Årböle 109, Lövstabruk, Tierps kommun

Årböle 109

Fritidshus
Lövstabruk, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 950 000 kr
60 m²
2 rum
1,3 ha tomt

Med byggnadsvård i fokus har detta fina torp förvandlats till ett litet paradis. Förutom det fina torpet med åretruntstandard finns ett nyrenoverat gästhus, en mindre lada samt en underbar trädgård med grönsaksland, rosor och andra perenner. Här bor du avskilt med stor tomt med cykelavstånd till utflyktsmål som t.ex Lövstabruk. Till fastigheten hör även en separat åker/äng. För intresse och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare/kontoret, ej via hemnets kontaktformulär.

Fagerviken Backstigen 1, Fagerviken, Tierps kommun

Fagerviken Backstigen 1

Villa
Fagerviken, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 800 000 kr
134 + 13 m²
4 rum
2 463 m² tomt

I populära Fagerviken finns denna enplansvilla om 4 r.o.k byggt 2002, ca 100 meter från havet och ca 300 meter från hamnen. Huset är byggt i lösvirke med tilltalande öppen planlösning samt generös takhöjd. Stort garage på gjuten platta. Trädgård med stora lättskötta gröna ytor att disponera efter önskemål. För intresse och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare/kontoret, ej via hemnets kontaktformulär.

  • Uteplats
Wesslunds gränd 5, Tierp, Tierps kommun

Wesslunds gränd 5

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
3 995 000 kr
148 m²
6 rum
1 162 m² tomt

På attraktiv och central adress i Tierps köping finns detta välplanerade och renoverade Älvsbyhus byggt 2015. Entréplan med kök, vardagsrum och hall renoverades 2020-2021. Sovrummen på entéplanet renoverades 2021 resp 2023. Övervåningen med 2 st sovrum, allrum och badrum inreddes 2017. På baksidan med helt insynsskyddat läge finns en inglasad altan samt stort tralldäck med pool och jacuzzi som byggts 2018-2020. Anslutande Attefallshus med bastu och förråd byggdes 2017. Självklart är också fastigheten utrustad med fiber, solcellsanläggning 2021 och elbilsladdare 2022. Rymligt dubbelgarage (med enkelport) och altan även på framsidan byggdes i samband med husbygget 2015. Huset ligger med gångavstånd till livsmedelsaffärer, buss- och tågstation, skolor, förskolor, restauranger och andra bekvämligheter. Här har du allt familjen kan tänkas behöva för en funktionell vardag och trevlig ledighet hemma, fördelat på 148 kvm med 6 rok och ett otroligt trevligt utemiljö! INFO: Under Juli erbjuds visning enligt överenskommelse. För intresse och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare/kontoret, ej via hemnets kontaktformulär.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hummelvägen 15, Tierp, Tierps kommun

Hummelvägen 15

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 500 000 kr
90 + 47 m²
4 rum
599,1 m² tomt

Modernt och välplanerat hus som är perfekt för dig som vill bo på en attraktiv adress i centrala Tierp. Entréplan har en öppen och ljus planlösning där alla ytskikt är enhetliga och stilrena. Två rejäla sovrum samt en väl tilltagen altan i soligt söderläge. Trädgården är också stor nog för lek och utomhusaktiviteter. Huset har genomgått en omfattande renovering 2017, där tak, fönster, fasad, altan, kök, badrum och alla ytskikt har renoverats. Huset ligger med närhet till livsmedelsaffärer, skolor, förskolor, restauranger och andra bekvämligheter. Så om du söker efter ett modernt och bekvämt boende på en attraktiv adress, är detta huset för dig! För intresse och visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare/kontoret, ej via hemnets kontaktformulär.

  • Uteplats
Persbylånga 3:9, Örbyhus, Tierps kommun
Persbylånga 3:9, Örbyhus, Tierps kommun, bild 2
Persbylånga 3:9, Örbyhus, Tierps kommun, bild 3

Persbylånga 3:9

Tomt
Örbyhus, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
500 000 kr
2 772 m² tomt

Strax utanför Örbyhus finns denna mysiga by med byggbar tomt! Tomten har tidigare varit del i en stor fastighet och nyligen styckas av till ytan om 2770 kvm - en stor tomt mellan befintliga bostadshus längsmed återvändsgatan. Kommunalt VA finns i området. Ca 2 km till centrala Örbyhus med matbutik, station för Upptåget, idrottsplats, skola upp till åk 9 och badhus mm. Busshållplats finns precis intill fastigheten. Kontakta Frida Eriksson på 070-6871480 för frågor och visningsbokning.

  • Premium

Visar alla 15