Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Frida  Eriksson

Frida Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsgatan 2B, Tierp, Tierps kommun
  • Kommande

Bergsgatan 2B

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
825 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 1/4
5 787 kr/mån
12 044 kr/m²

I bekvämt markplan finns denna rymliga 2a i omtyckta Brf Öbrink! Nyrenoverade ytskikt hösten 2020 i smakfulla färgval samt renoverat kök med bl a nya luckor 2021. Badrum med tvättmaskin och tumlare. Trevlig uteplats mot innergården. Hiss finns i huset! Fler bilder och visningsdatum kommer kompletteras inom kort!

  • Uteplats
  • Hiss
Gällbo 100, Skärplinge, Tierps kommun
  • Kommande

Gällbo 100

Fritidshus
Skärplinge, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
725 000 kr
61 m²
3 rum
1 880 m² tomt

Letar du lugnet på landet? Med naturens rika djurliv och frodiga svampskogar in på knuten bor du här med enkel standard i hantverk från 1800-talet. Charmigt hus om 1½-plan med lummig trädgård och vy över äng. Enklare bekvämligheter så som utedass, eget vatten för disk och tvätt, gasolspis och solcell-/batterianpassad belysning. El finns ej. På fastigheten finns rymligt uthus med loft - möjligheter för dig som önskar ha djur eller varför inte bygga om till garage? Cykeln tar du 7 km genom skogen till havet. Med bil tar de 5 min till Skärplinge och 18 min till Tierp. Välkommen till detta naturnära boende med enskilt läge - ''Gällbotorp''! Mer bilder och information kommer kompletteras inom kort. Visning i maj 2024.

Norrbackagatan 41, Tierp, Tierps kommun
  • Kommande

Norrbackagatan 41

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 995 000 kr
150 + 120 m²
5 rum
1 171 m² tomt

På populära Norrbackagatan med bra läge i Tierps köping finner du denna trevliga villa! Här har det de senaste åren renoverats och byggts ut och i dagsläget erbjuds en bostad om 150 kvm boarea fördelat på kök, vardagsrum, matsal, hall samt 3-6* sovrum. I källarplanet finns garage, förrådsutrymmen, pannrum mm om ca 120 kvm. Flertalet omfattande förbättringar så som nytt tak, nya fönster, ny fasad, dränering/grundisolering, avloppsstammar och el. 12 min gång till Mälartåg som tar dig vidare till Uppsala/Stockholm och Gävle och i övrigt gångavstånd till allt Tierp har att erbjuda! Nyöppnad förskolan och lekpark i samma kvarter. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Tibyvägen 12, Örbyhus, Tierps kommun
  • Kommande

Tibyvägen 12

Villa
Örbyhus, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 350 000 kr
155 + 100 m²
4 rum
1 715 m² tomt

Charmig och ståtlig villa med byggår 1921 där de gamla vackra trädetaljerna och stora fönstren möter en modern standard på ett fint sätt. Huset var ursprungen planerad för 2 lägenheter men idag disponeras hall, kök, wc, vardagsrum och sovrum på entréplanet samt hall, 2 st sovrum, badrum och stora snedskrubbar på övre plan. I källarplanet finns bl a stort pelletsförråd och enklare tvättstuga. Stor och grönskande trädgård med flertalet äldre äppelträd, körsbär, hallonsnår och fläder. Gott om yta för lek och aktivitet. Centralt läge med en kort promenad till både skola, förskola, mataffär och stationen där Mälartåg trafikerar Gävle- Uppsala. Trots att fastigheten är beläget centralt på orten är trädgården stor och insynsskyddad med syrenhäck som omger runt om. Välkommen med din intresseanmälan för mer information.

  • Plus

Visar alla 4