Mäklare Emmy Karlsson

Emmy Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Räveboda Björkedal , Urshult, Tingsryds kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Ons 6 mar kl 15:30
Räveboda Björkedal , Urshult, Tingsryds kommun, bild 2
Räveboda Björkedal , Urshult, Tingsryds kommun, bild 3

Räveboda Björkedal

Villa
Urshult, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
750 000 kr
99 m²
4 rum
5 600 m² tomt

Med ett bra läge strax utanför Urshult finner ni just nu denna trevliga villa till försäljning. Huset har på nedre plan stort härligt vardagsrum med underbar kamin som både ger värme och är en mysfaktor, kök, sovrum och badrum. På ovanplan finns 2 st sovrum. Här finns fiber indraget i huset, borrad brunn och godkänt avlopp. På tomten finns bra uthus/garage samt en fin jordkällare. Här bor man med underbar natur inpå knuten, 1 km till förskola och skola samt 3 km till badplats vid Rävabackens camping. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Premium
Genestorp Norregård 3, Värends Nöbbele, Växjö kommun

Genestorp Norregård 3

Villa
Värends Nöbbele, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
750 000 kr
120 + 2 m²
4 rum
1 600 m² tomt

Snart finner ni en vacker trävilla i natursköna Värends Nöbbele till försäljning. Huset är mycket välhållet och omhändertaget med flera vackra kakelugnar bevarade. På nedre plan finns de sociala ytorna samlade och på ovanplan finner man husets sovrum. Källare finns under viss del av huset. På tomten finns garage och vedbod. Här bor man nära naturen men också enbart 150 meter från busshållplats. Levande landsbygd med förskola, skola och rikt föreningsliv. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Södra Bergsgatan 6, Tingsryd - Centralt, Tingsryds kommun

Södra Bergsgatan 6

Villa
Tingsryd - Centralt, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 595 000 kr
97 + 88 m²
4 rum
1 013 m² tomt

Just nu finns det möjlighet att förvärva denna villa med väldigt centralt läge i Tingsryd. Charmig tegelvilla med hörntomt och mysig uteplats på baksidan av huset. Huset har 130 välplanerade kvm med stora sällskapsytor på nedre plan och sovrum samlade på ovanplan. Nyrenoverat kök med exklusiva materialval och intill köket finns stor härlig matplats med plats för släkt och vänner. Med en röd tråd har man på ett smakfullt sätt renoverat denna villa med snygga detaljer som är otroligt iögonfallande. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Energieffektiv
Storgatan 51A, Tingsryd, Tingsryds kommun

Storgatan 51A

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
5 000 000 kr
204 m²
2 316 m² tomt

Med bästa läget på Storgatan i Tingsryd finner ni nu denna pampiga villa till försäljning. Huset består idag av 2 st lägenheter varav en på 110 kvm och en på 90 kvm. Båda lägenheterna är i mycket gott skick och varsamt renoverade. Vackra kakelugnar och spegeldörrar. På fastigheten finns ytterligare 2 st byggnader varav den ena är en vacker vinkällare med enorma möjligheter, här finns också en gammal bensinmack som idag används som solarie. Fjärrvärme och fiber finns och det är även förberett med kulvert till vinkällaren. Välkomna att boka in er på visning!

Gäddeviksås 20, Mienområdet, Tingsryds kommun

Gäddeviksås 20

Villa
Mienområdet, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
2 500 000 kr
151 + 7 m²
5 573 m² tomt

Med underbart läge vid sjön Mien finner ni just nu denna villa till försäljning. Huset har genomgått en ombyggnation 2016 och har idag en boarea på 151 kvm. Stora sociala ytor på nedre plan och sovrum samlade på ovanplan. I köket finns en underbar insatskamin som både ger värme och är en mysfaktor. På gården finns ett underbart gästhus som är totalrenoverat och kan användas för uthyrning eller för familjens ungdomar. Stor tomt med plats för både utelek och trädgårdsland. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Torggatan 9 A, Tingsryd, Tingsryds kommun

Torggatan 9 A

Lägenhet
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
625 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
1 959 kr/mån
12 255 kr/m²

Här finns nu en mycket fin bostadsrättslägenhet om 2 rum och kök, 51 kvm med ett centralt läge på Torggatan i Tingsryd. Lägenheten erbjuder rum med goda möbleringsmöjligheter samt genomgående fina ljusinsläpp. Ett fint parkettgolv återfinns i vardagsrum, hall och sovrum. I köket ligger en praktisk golvmatta och badrummet är smakfullt renoverat med klinkers och kakel. Tvättstuga samt förråd finns i husets källare. Lägenheten har balkong mot innergården. Här bor man mitt i byn, med affärer och all samhällsservice på riktigt nära håll. Varmt välkommen på visning!

Björkvägen 17, Urshult, Tingsryds kommun
Björkvägen 17, Urshult, Tingsryds kommun, bild 2
Björkvägen 17, Urshult, Tingsryds kommun, bild 3

Björkvägen 17

Villa
Urshult, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
650 000 kr
96 + 117 m²
934 m² tomt

Just nu finns det chans att förvärva denna trevliga villa med bra läge på Björkvägen 17 i Urshult. Huset har 96 välplanerade kvm fördelat på 3 rum och kök varav 2 st sovrum. Här finns källare under hela huset som även den är inredd med sovrum, allrum och flera förvaringsutrymmen. Fiber finns indraget i huset. Här bor man med promenadavstånd till skog och natur samt ett stenkast från förskola och skola. Välkomna att boka in er på visning!

 • Premium
Skyttemåla 6, Tingsryd, Tingsryds kommun

Skyttemåla 6

Gård/Skog
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
2 750 000 kr
135 + 20 m²
5 rum
7,2 ha tomt

Just nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga fastighet med vackert läge i Brevik. Här finns möjlighet till mindre djurhållning då det är 7 ha tillhörande mark och ladugård. Huset har genomgått stora renoveringar på nedre plan av huset för ca 4 år sedan. Nytt värmesystem, ny el, nya ytskikt, nytt kök och nytt badrum. Utvändigt är det nytt avlopp, nya fönster och ny elkabel dragen till ladugården. Charmigt hus med flera eldstäder bevarade och genomgående ljusa ytskikt. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka in er på visning!

Uråsa Gemeslösa 4, Växjö Landsort, Växjö kommun

Uråsa Gemeslösa 4

Villa
Växjö Landsort, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
1 950 000 kr
149 + 40 m²
5 rum
1 297 m² tomt

Just nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga villa i Uråsa. Huset har genomgått flera renoveringar på senare år så som nytt kök, nya badrum och ny värmepump. Här finns äldre charm bevarad i form av eldstäder, framtagen tegelvägg samt trägolv i en del av rummen. Huset är bra planerat med stora sociala ytor på nedre plan samt sovrum samlade på ovanplan. Här bor man med närhet till skog och vackra promenadstråk samt skola, kyrka och idrottsplats. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Dångebo Klubbvägen 34, Dångebo, Tingsryds kommun

Dångebo Klubbvägen 34

Villa
Dångebo, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
355 000 kr
2 400 m² tomt

I natursköna Dångebo finns nu möjlighet att förvärva denna fastighet på Klubbvägen 34. Huset är i stort behov av renovering och det saknar värmesystem. Huset är oförsäkrat och man kan se spår av svampangrepp. Här får man en fastighet med ett trevligt läge och med massa möjligheter att skapa nåt eget. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Parkvägen 2, Urshult, Tingsryds kommun

Parkvägen 2

Villa
Urshult, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
950 000 kr
100 + 60 m²
4 rum
1 546 m² tomt

Just nu finns möjlighet att förvärva denna trevlig villa på Parkvägen i Urshult. Huset har en bra planlösning med stora sociala ytor på nedre plan och flera sovrum samlade på ovanplan. Snyggt renoverat kök från 2017, fjärrvärme, fiber finns, tak bytt 2001 och genomgående sober färgsättning i hela huset. Underbar kamin i vardagsrummet som både ger värme och är en mysfaktor. Här bor man lugnt och trivsamt med närhet till sjön, lekplats samt förskola och skola. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info!

Krokusvägen 1, Väckelsång, Tingsryds kommun

Krokusvägen 1

Villa
Väckelsång, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
Pris saknas
135 m²
4 rum
1 116 m² tomt

Snart finner ni denna trivsamma arkitektritade villa till försäljning. På en lugn och familjär återvändsgata med skog och natur i nära anslutning och enbart cykelavstånd till skola och mataffär. Huset har en bra och öppen planlösning med exklusiva materialval och genomgående sober färgsättning. Huset har bergvärme, kaklade badrum och fiber indraget. Unikt tillfälle att få flytta in i ett nybyggt hus! Säljs via anbud se mer under övrig info.

Hantverksgatan 10, Tingsryd, Tingsryds kommun

Hantverksgatan 10

Övrigt
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
2 600 000 kr
173 m²
1 100 m² tomt

Just nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga fastighet på Hantverksgatan 10 i Tingsryd. Här finns i dagsläget 2 st lägenheter och 1 st frisörsalong. Huset har genomgått flera renoveringar så som nya stammar, nytt tak, ny el och delvis nya fönster. Uppvärmning sker via fjärrvärme samt kamin i båda lägenheterna. Fiber finns indraget i fastigheten. På tomten finns ytterligare en byggnad bestående av garage, carport och gårdshus. I gårdshuset finns möjlighet att inreda till ytterligare 2 st lägenheter om sammanlagt 78 kvm. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Parkvägen 23, Ingelstad, Växjö kommun

Parkvägen 23

Villa
Ingelstad, Växjö kommun
Fastighetsbyrån Växjö
2 350 000 kr
90 + 37 m²
4 rum
960 m² tomt

Just nu finns det chans att förvärva denna trevliga villa på Parkvägen 23. Huset har genomgående renoverats med nytt kök, nytt badrum och renoverad tvättstuga. Samtliga rum har sober färgsättning vilket ger en genomgående röd tråd genom hela huset. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber finns installerat i huset. Här bor man med gångavstånd till all samhällsservice. Välkomna att boka in er på visning!

Trädgårdsgatan 4, Tingsryd, Tingsryds kommun

Trädgårdsgatan 4

Lägenhet
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
550 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
2 257 kr/mån
8 730 kr/m²

Just nu finns det chans att förvärva denna ljusa bostadsrätt på 2 rum och kök. Lägenheten är mycket bra planerad med rymlig hall, stort vardagsrum med utgång till balkong, ett sovrum samt kök med plats för matbord. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i form av flera garderober i hall och sovrum. Här bor man med bra och centralt läge nära all samhällsservice. Varmt välkomna på visning!

Hjortvägen 7, Tingsryd, Tingsryds kommun

Hjortvägen 7

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 050 000 kr
146 + 6 m²
6 rum
848 m² tomt

Snart finns möjlighet att förvärva denna villa med bra läge i Tingsryd. Stort och välplanerat hus på 146 kvm fördelat på 6 rum och kök varav 4 st sovrum. Stora sociala ytor på både entréplan och ovanplan gör huset passande för den större familjen. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel då mycket är i original. Här bor man med närhet till skog och natur samt cykelavstånd till all samhällsservice. Precis bakom huset finns förskola och lekplats med fotbollsplan. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Sadelvägen 18, Tingsryd, Tingsryds kommun

Sadelvägen 18

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 200 000 kr
85 m²
3 rum
899 m² tomt

Just nu finner ni denna trivsamma villa till försäljning. Välplanerad villa om 85 kvm fördelat på 3 rum och kök. Genomgående ljusa ytskikt, golvvärme i hela huset och trivsam uteplats på både framsidan och baksidan av huset. Garage med plats för en bil och förvaringsutrymme tillhör fastigheten. Här bor man på en lugn gata med naturen och vackra promenadstråk runt knuten. Här finns möjlighet att inreda vinden om man önskar. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Trojagatan 39, Ryd, Tingsryds kommun

Trojagatan 39

Villa
Ryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 500 000 kr
199 + 151 m²
996 m² tomt

På Trojagatan 39 finner ni denna pampiga villa till försäljning. Stort hus på nästan 200 kvm med flera sällskapsrum, sovrum, kök och ett serveringskök bredvid matplatsen. Flera bra renoveringar är gjorda så som nytt tak, indragen fjärrvärme, indragen fiber, ny garageport, 6 st nya fönster samt nytt staket runt fastigheten. Trevligt uterum finns och mysig uteplats på baksidan av huset. Här bor man på en lugn och stillsam gata nära både skola, affär och idrottsplats. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Plus
Aritsbomåla Solhaga , Tingsryd - Aritsbomåla, Tingsryds kommun

Aritsbomåla Solhaga

Villa
Tingsryd - Aritsbomåla, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
750 000 kr
94 + 55 m²
4 rum
1 200 m² tomt

Just nu finns möjlighet att förvärva denna trevliga villa i Aritsbomåla. Bra planerat hus med stora sociala ytor och kök på nedre plan och sovrum samt badrum på ovanplan. Källare under hela huset med bra förvaringsmöjligheter samt tvättstuga och pannrum. Trevlig altan på baksidan av huset med naturen och skogen inpå knuten. Här bor man på landet men med närhet till all samhällsservice. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Midingsbråte 1:93, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun
Midingsbråte 1:93, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun, bild 2
Midingsbråte 1:93, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun, bild 3

Midingsbråte 1:93

Tomt
Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
692 500 kr
4 678 m² tomt

Har du alltid drömt om att få bygga hus nära en sjö, då har du nu chansen att förverkliga dina drömmar. Här finns nu möjlighet att förvärva en tomt på ca 4500 kvm, 300-500 meter från underbara sjön Mien. På tomten finns förhandsbesked på att bygga en enfamiljsvilla. Väg till tomterna kommer nuvarande ägare att anlägga. Möjlighet till fiber finns. Det är 3 st tomter som är avstyckade och som nu kommer säljas. Här bor man 14 km från Ryd, 22 km från Tingsryd och 25 km från Karlshamn. En busshållplats finns 400 m från tomten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Midingsbråte 1:92, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun
Midingsbråte 1:92, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun, bild 2
Midingsbråte 1:92, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun, bild 3

Midingsbråte 1:92

Tomt
Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
785 000 kr
5 337 m² tomt

Har du alltid drömt om att få bygga hus nära en sjö, då har du nu chansen att förverkliga dina drömmar. Här finns nu möjlighet att förvärva en tomt på ca 4500 kvm, 300-500 meter från underbara sjön Mien. På tomten finns förhandsbesked på att bygga en enfamiljsvilla. Väg till tomterna kommer nuvarande ägare att anlägga. Möjlighet till fiber finns. Det är 3 st tomter som är avstyckade och som nu kommer säljas. Här bor man 14 km från Ryd, 22 km från Tingsryd och 25 km från Karlshamn. En busshållplats finns 400 m från tomten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Midingsbråte 1:91, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun
Midingsbråte 1:91, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun, bild 2
Midingsbråte 1:91, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun, bild 3

Midingsbråte 1:91

Tomt
Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
785 000 kr
5 362 m² tomt

Har du alltid drömt om att få bygga hus nära en sjö, då har du nu chansen att förverkliga dina drömmar. Här finns nu möjlighet att förvärva en tomt på ca 4500 kvm, 300-500 meter från underbara sjön Mien. På tomten finns förhandsbesked på att bygga en enfamiljsvilla. Väg till tomterna kommer nuvarande ägare att anlägga. Möjlighet till fiber finns. Det är 3 st tomter som är avstyckade och som nu kommer säljas. Här bor man 14 km från Ryd, 22 km från Tingsryd och 25 km från Karlshamn. En busshållplats finns 400 m från tomten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Åkervägen 18, Tingsryd, Tingsryds kommun

Åkervägen 18

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 595 000 kr
141 + 27 m²
5 rum
1 224 m² tomt

Just nu finner ni denna trevliga 1-plansvilla till försäljning. Huset ligger på en lugn och barnvänlig gata med grönområde på baksidan. Här finns 141 välplanerade kvm fördelat på 5 rum och kök varav 3 st sovrum. Stora sällskapsytor med både stort allrum och ett vardagsrum mot baksidan av huset med underbart vacker kakelugn. Här bor man på en lugn och stillsam gata nära naturen och dess härliga promenadstråk. Varmt välkomna på visning!

Torparvägen 9, Tingsryd, Tingsryds kommun

Torparvägen 9

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
2 300 000 kr
176 m²
5 rum
1 040 m² tomt

Snart finner ni en villa i Korpalycke till försäljning. Välplanerad villa på 176 kvm med stora sociala ytor på nedre plan och de flesta sovrummen samlade på ovanplan. Underbar utbyggnad av vardagsrummet ger huset en otrolig rymd och charm med dess takhöjd och ljusinsläpp via stora fönster. Huset har nytt kök, nytt solcellssystem, fiber installerat och genomgående nya ytskikt. Trevlig baksida med stort trädäck samt plats för både plantering och utelek. Här bor man med närhet till skog och natur samt all samhällsservice! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Fiskestadsvägen 3, Väckelsång, Tingsryds kommun
 • Imorgon kl 17:00
Fiskestadsvägen 3, Väckelsång, Tingsryds kommun, bild 2
Fiskestadsvägen 3, Väckelsång, Tingsryds kommun, bild 3

Fiskestadsvägen 3

Villa
Väckelsång, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
975 000 kr
180 m²
4 rum
2 161 m² tomt

Just nu finns det chans att förvärva denna unika fastighet i centrala Väckelsång. En fd missionskyrka som uppfördes på 1930-talet har fått ny charm av nuvarande ägare. I det stora vardagsrummet med en takhöjd på över 6 meter finns den gamla dopfunten bevarad under det förhöjda altaret. Nyrenoverat kök, indragen fiber, underbar kamin och vackra färger skapar ett ljuvligt hem i denna originella bostad. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Premium

Visar 1 - 25 av 28