Fastighetsbyrån Tingsryd

Fastighetsbyrån Tingsryd

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Almvägen 10, Tingsryd, Tingsryds kommun

Almvägen 10

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 495 000 kr
145 + 35 m²
954 m² tomt

Just nu finns chans att förvärva denna trevliga familjevilla. Huset har 145 välplanerade kvm fördelat på 4 rum och kök varav 3 st sovrum. Nedre plan har ett stort ljust kök med öppning mot vardagsrum vilket ger huset en luftig och öppen känsla. Köket har plats för stort matbord vilket gör rummet till den naturliga samlingsplatsen. I vardagsrummet finns härlig kamin som ger en bra värmefördelning till husets öppna planlösning. Fiber finns installerat. Här bor man med närhet till förskola, skola och idrottsplats samt promenadavstånd till vacker natur. Välkomna att boka in er på visning!

Kyrkogatan 13, null, Tingsryds kommun
 • Tor 28 sep kl 15:30

Kyrkogatan 13

Villa
Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 350 000 kr
168 + 138 m²
5 017 m² tomt

Snart finner ni denna otroligt charmiga villa till försäljning i Rävemåla. Detta är en fd. läkarvilla som kan användas både till permanentboende och sommarhus. Mycket charm finns bevarad med fina golv, stora salar och vackra dubbeldörrar. I den anslutande läkarmottagningen kan man skapa utrymme för verksamhet eller uthyrning om man önskar det. En trädgård som är som en riktig oas med en underbar grönska som på ett vackert sätt skärmar av mot övriga grannskapet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Plus
Norra Hantverkaregatan 18, Ryd, Tingsryds kommun

Norra Hantverkaregatan 18

Villa
Ryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
995 000 kr
120 + 70 m²
4 rum
920 m² tomt

Välkommen till Norra Hantverkaregatan 18 och detta 1-1/2 planshus om 120 kvm med källare. Bostadens planlösning ger goda möbleringsmöjligheter och trivsamma sociala ytor. På husets nedre plan finns ett kök, sovrum, badrum, ett vardagsrum med matsalsdel med utgång till altan och soldäck. På övre plan finns en inredningsbar hall, sovrum och badrum med tvättstuga. Fastigheten har en mindre trädgårdstomt med träd och planteringar. Här bor man i ett lugnt område med närhet till all samhällsservice och bekvämt avstånd till affär och skola. Varmt välkomna på visning!

Hökgatan 6, Ryd, Tingsryds kommun

Hökgatan 6

Villa
Ryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 475 000 kr
140 + 60 m²
5 rum
501 m² tomt

Just nu finner ni denna vackra 20-talsvilla till försäljning. Huset har genomgående renoverats med varsam hand och på ett stilfullt sätt har man lyckats bevara den underbara charmen som detta hus har. Flera äldre detaljer finns bevarade så som vackra trägolv, spegeldörrar och en underbar takmålning i husets matsal. Underbar trädgård med flera skapade rum med blommor och vacker växtlighet. Nytt tak samt en ny värmepanna finns i huset. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Plus
Hensmåla Lunden , Tingsryd, Tingsryds kommun

Hensmåla Lunden

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 000 000 kr
80 + 50 m²
2 094 m² tomt

Med bekvämt avstånd till Tingsryd finner ni denna trivsamma villa. Ett varmt hem som smakfullt har renoverats i sober färgsättning och stilfulla materialval. En röd tråd genom hela huset ger ett ombonat och trevligt intryck av fastigheten. Ny värmepump och ny uppfart med plats för flera bilar. Insynsskyddad baksida med skog och natur inpå knuten. Här bor man med cykelavstånd in till byn och närhet till Hensjön. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Ronnebyvägen 22, Konga, Tingsryds kommun

Ronnebyvägen 22

Villa
Konga, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 350 000 kr
150 + 130 m²
9 rum
1 495 m² tomt

Just nu finns det möjlighet att förvärva denna unika 20-talsvilla på Ronnebyvägen 22. Här finner ni ett hus med stora sociala ytor, flera sovrum och underbart kök i husets mitt. Huset har en otrolig charm med flera äldre detaljer bevarade så som trägolv, spegeldörrar och ett underbart skafferi. Luft/vatten värmepump samt fiber finns installerat. Trevlig och insynsskyddad baksida med altan under tak. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Torggatan 13A, Tingsryd, Tingsryds kommun

Torggatan 13A

Lägenhet
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
750 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
3 011 kr/mån
14 151 kr/m²

Just nu finns denna totalrenoverade lägenhet i centrala Tingsryd till försäljning. Här finns 2 rum och kök fördelat på 53 kvm. Stort vardagsrum med parkettgolv, sovrum med stor walk in closet och nyrenoverat kök med plats för matbord. Med utgång från köket finns också en underbar balkong på husets baksida. Här bor man bekvämt med gångavstånd till affärer, idrottsplats och skola. Varmt välkomna på visning!

Gäddeviksås Dalen , Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gäddeviksås Dalen

Villa
Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
950 000 kr
57 + 40 m²
1 750 m² tomt

Med cykelavstånd till vacker badplats i Mien finner ni detta underbara fritidshus. En småländsk idyll med vacker insynsskyddad trädgård och rödmålad stuga med vita knutar. På tomten finns både inrett rum i ladan samt gäststuga vilket gör att både släkt och vänner får plats. Charmigt hus med renoverat kök och äldre detaljer så som trägolv, kamin och spegeldörrar. Här bor man med skog och natur precis inpå knuten. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Hjortvägen 7, Tingsryd, Tingsryds kommun

Hjortvägen 7

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 250 000 kr
146 + 6 m²
6 rum
848 m² tomt

Snart finns möjlighet att förvärva denna villa med bra läge i Tingsryd. Stort och välplanerat hus på 146 kvm fördelat på 6 rum och kök varav 4 st sovrum. Stora sociala ytor på både entréplan och ovanplan gör huset passande för den större familjen. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel då mycket är i original. Här bor man med närhet till skog och natur samt cykelavstånd till all samhällsservice. Precis bakom huset finns förskola och lekplats med fotbollsplan. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Södra Bergsgatan 6, Tingsryd - Centralt, Tingsryds kommun

Södra Bergsgatan 6

Villa
Tingsryd - Centralt, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 595 000 kr
97 + 88 m²
4 rum
1 013 m² tomt

Just nu finns det möjlighet att förvärva denna villa med väldigt centralt läge i Tingsryd. Charmig tegelvilla med hörntomt och mysig uteplats på baksidan av huset. Huset har 130 välplanerade kvm med stora sällskapsytor på nedre plan och sovrum samlade på ovanplan. Nyrenoverat kök med exklusiva materialval och intill köket finns stor härlig matplats med plats för släkt och vänner. Med en röd tråd har man på ett smakfullt sätt renoverat denna villa med snygga detaljer som är otroligt iögonfallande. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Kroksgatan 6, Tingsryd, Tingsryds kommun

Kroksgatan 6

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
2 100 000 kr
137 + 110 m²
972 m² tomt

Snart finns möjlighet att förvärva denna renoverade 70-talsvillan. Huset är beläget på en lugn återvändsgata med skogsparti på baksidan. Invändigt är huset genomgående renoverat med nya ytskikt, nytt kök, nytt badrum, ny kombinerad tvättstuga och relaxeavdelning. Underbar altan som är delvis inglasad och stort trädäck utanför. Här bor man med närhet till skog och natur och cykelavstånd till all samhällsservice. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Hembygden 10, Rävemåla, Tingsryds kommun

Hembygden 10

Villa
Rävemåla, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 395 000 kr
111 m²
4 rum
1 008 m² tomt

Välkomna till denna trevliga 1-plansvilla på Hembygden 10. Bra planerat hus på 111 kvm fördelat på 4 rum och kök varav 2 st sovrum. Stort kök med plats för stort matbord och ett underbart vardagsrum som har plats för både soffgrupp och matsalsbord. En underbar kamin finns i vardagsrummet som både ger värme och är en mysfaktor. Fantastisk fin trädgård som är placerad längst ner på en återvändsgata och skogen bakom. Här finns flera trädgårdsland men också plats för utelek. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare!

 • Plus
Nygård 1, Tingsryd, Tingsryds kommun

Nygård 1

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 450 000 kr
160 + 42 m²
5 rum
1 155 m² tomt

Just nu finns det möjlighet att förvärva denna vackra villa strax utanför Tingsryd. Villan är uppförd i slutet av 1800-talet och har bevarat en del av charmen från denna tid. Här finns vackra trägolv, kakelugn och spegeldörrar. Huset har sociala ytor på bottenplan och sovrum samlade på ovanplan samt stort inrett sovloft på tredje vind. Underbar uppväxt trädgård med buxbom som ramar in huset på ett vackert sätt och flera trädgårdsland. Här bor man med närhet till Hensjön och cykelväg in till Tingsryd.

Sadelvägen 18, Tingsryd, Tingsryds kommun

Sadelvägen 18

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 200 000 kr
85 m²
3 rum
899 m² tomt

Just nu finner ni denna trivsamma villa till försäljning. Välplanerad villa om 85 kvm fördelat på 3 rum och kök. Genomgående ljusa ytskikt, golvvärme i hela huset och trivsam uteplats på både framsidan och baksidan av huset. Garage med plats för en bil och förvaringsutrymme tillhör fastigheten. Här bor man på en lugn gata med naturen och vackra promenadstråk runt knuten. Här finns möjlighet att inreda vinden om man önskar. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Trojagatan 39, Ryd, Tingsryds kommun

Trojagatan 39

Villa
Ryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 500 000 kr
199 + 151 m²
996 m² tomt

På Trojagatan 39 finner ni denna pampiga villa till försäljning. Stort hus på nästan 200 kvm med flera sällskapsrum, sovrum, kök och ett serveringskök bredvid matplatsen. Flera bra renoveringar är gjorda så som nytt tak, indragen fjärrvärme, indragen fiber, ny garageport, 6 st nya fönster samt nytt staket runt fastigheten. Trevligt uterum finns och mysig uteplats på baksidan av huset. Här bor man på en lugn och stillsam gata nära både skola, affär och idrottsplats. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Plus
Aritsbomåla Solhaga , Tingsryd - Aritsbomåla, Tingsryds kommun

Aritsbomåla Solhaga

Villa
Tingsryd - Aritsbomåla, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
750 000 kr
94 + 55 m²
4 rum
1 200 m² tomt

Just nu finns möjlighet att förvärva denna trevliga villa i Aritsbomåla. Bra planerat hus med stora sociala ytor och kök på nedre plan och sovrum samt badrum på ovanplan. Källare under hela huset med bra förvaringsmöjligheter samt tvättstuga och pannrum. Trevlig altan på baksidan av huset med naturen och skogen inpå knuten. Här bor man på landet men med närhet till all samhällsservice. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Midingsbråte 1:93, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun
Midingsbråte 1:93, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun, bild 2
Midingsbråte 1:93, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun, bild 3

Midingsbråte 1:93

Tomt
Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
750 000 kr
4 678 m² tomt

Har du alltid drömt om att få bygga hus nära en sjö, då har du nu chansen att förverkliga dina drömmar. Här finns nu möjlighet att förvärva en tomt på ca 4500 kvm, 300-500 meter från underbara sjön Mien. På tomten finns förhandsbesked på att bygga en enfamiljsvilla. Väg till tomterna kommer nuvarande ägare att anlägga. Möjlighet till fiber finns. Det är 3 st tomter som är avstyckade och som nu kommer säljas. Här bor man 14 km från Ryd, 22 km från Tingsryd och 25 km från Karlshamn. En busshållplats finns 400 m från tomten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Midingsbråte 1:92, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun
Midingsbråte 1:92, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun, bild 2
Midingsbråte 1:92, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun, bild 3

Midingsbråte 1:92

Tomt
Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
850 000 kr
5 337 m² tomt

Har du alltid drömt om att få bygga hus nära en sjö, då har du nu chansen att förverkliga dina drömmar. Här finns nu möjlighet att förvärva en tomt på ca 4500 kvm, 300-500 meter från underbara sjön Mien. På tomten finns förhandsbesked på att bygga en enfamiljsvilla. Väg till tomterna kommer nuvarande ägare att anlägga. Möjlighet till fiber finns. Det är 3 st tomter som är avstyckade och som nu kommer säljas. Här bor man 14 km från Ryd, 22 km från Tingsryd och 25 km från Karlshamn. En busshållplats finns 400 m från tomten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Midingsbråte 1:91, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun
Midingsbråte 1:91, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun, bild 2
Midingsbråte 1:91, Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun, bild 3

Midingsbråte 1:91

Tomt
Tingsryd - Midingsbråte, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
850 000 kr
5 362 m² tomt

Har du alltid drömt om att få bygga hus nära en sjö, då har du nu chansen att förverkliga dina drömmar. Här finns nu möjlighet att förvärva en tomt på ca 4500 kvm, 300-500 meter från underbara sjön Mien. På tomten finns förhandsbesked på att bygga en enfamiljsvilla. Väg till tomterna kommer nuvarande ägare att anlägga. Möjlighet till fiber finns. Det är 3 st tomter som är avstyckade och som nu kommer säljas. Här bor man 14 km från Ryd, 22 km från Tingsryd och 25 km från Karlshamn. En busshållplats finns 400 m från tomten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
Åkervägen 18, Tingsryd, Tingsryds kommun

Åkervägen 18

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 595 000 kr
141 + 27 m²
5 rum
1 224 m² tomt

Just nu finner ni denna trevliga 1-plansvilla till försäljning. Huset ligger på en lugn och barnvänlig gata med grönområde på baksidan. Här finns 141 välplanerade kvm fördelat på 5 rum och kök varav 3 st sovrum. Stora sällskapsytor med både stort allrum och ett vardagsrum mot baksidan av huset med underbart vacker kakelugn. Här bor man på en lugn och stillsam gata nära naturen och dess härliga promenadstråk. Varmt välkomna på visning!

Torparvägen 9, Tingsryd, Tingsryds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Torparvägen 9

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
2 300 000 kr
176 m²
5 rum
1 040 m² tomt

Snart finner ni en villa i Korpalycke till försäljning. Välplanerad villa på 176 kvm med stora sociala ytor på nedre plan och de flesta sovrummen samlade på ovanplan. Underbar utbyggnad av vardagsrummet ger huset en otrolig rymd och charm med dess takhöjd och ljusinsläpp via stora fönster. Huset har nytt kök, nytt solcellssystem, fiber installerat och genomgående nya ytskikt. Trevlig baksida med stort trädäck samt plats för både plantering och utelek. Här bor man med närhet till skog och natur samt all samhällsservice! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Fiskestadsvägen 3, Väckelsång, Tingsryds kommun
Fiskestadsvägen 3, Väckelsång, Tingsryds kommun, bild 2
Fiskestadsvägen 3, Väckelsång, Tingsryds kommun, bild 3

Fiskestadsvägen 3

Villa
Väckelsång, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 100 000 kr
180 m²
4 rum
2 161 m² tomt

Snart finns det chans att förvärva denna unika fastighet i centrala Väckelsång. En fd missionskyrka som uppfördes på 1930-talet har fått ny charm av nuvarande ägare. I det stora vardagsrummet med en takhöjd på över 6 meter finns den gamla dopfunten bevarad under det förhöjda altaret. Nyrenoverat kök, indragen fiber, underbar kamin och vackra färger skapar ett ljuvligt hem i denna originella bostad. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Premium
Bastanäs Norregård 10, Linneryd, Tingsryds kommun

Bastanäs Norregård 10

Villa
Linneryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
895 000 kr
88 m²
5 rum
1 891 m² tomt

Det här trevliga huset om 88 kvm ligger mitt i natursköna Bastanäs, strax utanför Linneryd med närhet till Korrö hantverksby. Som närmsta granne har man ängen och på tomten finns gott om plats för odlingar. Här bjuds det på sköna skogspromenader och ljudet av fågelkvitter. Huset är bra planerat med kök, badrum, 2 rum och vardagsrum på nedre plan samt gästrum och allrum på ovanvåningen. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Ängsvägen 22, Tingsryd, Tingsryds kommun

Ängsvägen 22

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
1 050 000 kr
95 + 90 m²
4 rum
814 m² tomt

Välkommen till denna villa med källare på 95 kvm (90 bia) belägen på en hörntomt på Ängsvägen. Huset har kök, tre sovrum, badrum. Källare har ytterligare ett sovrum, goda sällskapsytor, matkällare, förvaringsrum, wc samt tvättstuga. Garage med plats för bil och förvaring. Här finns också en stor baksidan med altan. Bergvärme och fiber finns. Här bor man med närhet till förskola, skola, natur och all samhällsservice. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Växjövägen 17, Tingsryd - Ebbalycke, Tingsryds kommun

Växjövägen 17

Villa
Tingsryd - Ebbalycke, Tingsryds kommun
Fastighetsbyrån Tingsryd
3 200 000 kr
274 m²
10 rum
3 307 m² tomt

Hyreshus/Villa med 10 uthyrningsrum i centrala Tingsryd. Huset är genuint och har mycket charm och stor härlig trädgård!

Visar 1 - 25 av 28