Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sanna Markström

Sanna Markström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fågelkärrsvägen 49, Höviksnäs, Tjörns kommun

Fågelkärrsvägen 49

Lägenhet
Höviksnäs, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 495 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 917 kr/mån
22 481 kr/m²

Välkomna till Fågelkärrsvägen 49 - ett trevligt boende i bostadsrättsform med gavelläge och egen entré via loftgång. Här erbjuds två härliga uteplatser, en skyddad under tak intill entrén samt balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol. Det finns många fördelar med att bo i en bostadsrättsföreningen där en av dem är enkelheten, att underhåll så som fasadmålning och gräsklippning sköts av föreningen. Bostaden ligger på andra våningen och på plats möts ni av ett välskött boende med ljusa, enhetliga golv och klassiska färger på väggarna. Hela bostaden präglas av ett fint ljusinsläpp och generösa ytor. Här erbjuds ett rymligt sovrum med väggar tapetserade med en harmoniskt grå tapet. Det ljusa luftiga vardagsrummet är nytapetserat och har utgång till den härliga balkongen. Därefter finns här badrum med badkar, separat tvättstuga och ett förråd. Till lägenheten finns också en parkeringsplats samt två förråd, det ena intill trappan och det andra i länga. Läget ger närhet till det mesta. Havet med både båthamn och badplats, vacker natur och allehanda service så som skola F-9, affär och goda kommunikationer nås inom promenad- och cykelavstånd. Brf Tångeröd är en populär HSB-förening i barnrikt område, uppfört 1988 i klassisk, svensk stil. Huskropparna är placerade så att de ramar in området på ett trevligt sätt och skapar en trivsam, trygg känsla. Här finns totalt 24 bostadsrätter, allihop omgärdade av lekfulla ytor och lekplats för de små. Varmt välkomna!

Ängeviken , Ängeviken, Tjörns kommun

Ängeviken

Tomt
Ängeviken, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
1 500 000 kr
1 064 m² tomt

Plan och lättbyggd tomt i vackra omgivningar.

Ängeviken 317, Ängeviken, Tjörns kommun

Ängeviken 317

Villa
Ängeviken, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
2 850 000 kr
69 + 19 m²
4 rum
862 m² tomt

Välkommen till populära Ängeviken och detta mysiga hus som kanske kommer bli ditt nya smultronställe för kommande somrar? I detta vackra område bor du nära havet med både badplats och fin småbåtshamn på kort avstånd. När du svänger in på vägen till huset ser du havets glitter och de karga klipporna som ger området dess karaktär. Huset byggdes 1978 och mycket är i originalutförande. Varsamma händer har tagit hand om det och skött om det men nu är det dags för en ny ägare att ta vid. Innerväggarna är klädda med cederträ, så gott som helt utan spikhål! I huset finns kök med matplats, rymlig vardagsrum och tre sovrum samt badrum. I husets vinkel finns en skyddad solig altan. Den fina tomten erbjuder både plan gräsmatta och en mysig vildare del med omväxlande. Eventuellt kan möjlighet till båtplats i Engewikens båtförening finnas. Bostadshuset och en rymlig verkstadsdel är sammanbygga med ett förvaringsutrymme under tak som stängs med skjutport mot trädgården. Perfekt för vedförvaring, gräsklippare och liknande. Tack vare porten är utrymmet låst och skyddat när ni inte är hemma. Från förrådsdelen finns ingång både till huset och verkstaden.

Dösevägen 33, null, Tjörns kommun
  • Imorgon kl 13:00

Dösevägen 33

Fritidshus
Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
3 250 000 kr
97 m²
3 rum
4 368 m² tomt

Så fort du svänger in med bilen på uppfarten efter arbetsveckans slut känner du axlarna sjunka och andetagen bli djupare. Äntligen dags för lata dagar på altanen, ljudet av barnens skratt i den stora trädgården, långa kvällar som avslutas med ett parti boule eller en mysig stund framför brasan. Dösevägen 33 är ett riktigt smultronställe som bjuder in till avkoppling och trivsel. Den vackra trädgården på hela 4 368 kvadratmeter erbjuder allt från välskötta planteringar, soldränkta gräsmattor för fotboll och lek, skuggiga sittplatser under kastanjer, körsbärsträd och syren och en fantastisk utsikt över dalen. Den stora altanen i söderläge ansluter vackert till tomten och blir en naturlig samlingsplats för vänner och familj. Här dukas det upp för grillmiddagar och fikapauser och när kvällen blir sen inkvarteras vännerna i den mysiga gäststugan intill. Bostadshusets charm är personlig och trivsam. Harmoniska färger och härligt ljus präglar alla rum. I den välkomnande hallen sparkar du av dig skorna och går sedan vidare in i köket med mysig matplats med plats för många och ett lustfyllt gulmålat kök. Från köket öppnar du fönstret till altanen och langar ut porslin och mat till bordet utanför. Vardagsrummet i ena änden av huset är rymligt och inbjudande med stora fönster åt tre håll samt utgång till trädgården. Här finns också en vacker eldstad för extra mysfaktor och värme. I andra änden av huset hittar du de två charmiga sovrummen, det ena med plats för dubbelsäng och det andra med utrymme för många sovplatser. Intill har du badrummet som är utrustat med dusch och tvättmaskin. Varmt välkomna på visningen av denna pärla till semesterdröm. Kanske blir det ditt nya fritidsparadis!

  • Plus
Hallarevägen 1B, Lilla Askerön, Tjörns kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00

Hallarevägen 1B

Villa
Lilla Askerön, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
5 275 000 kr
160 m²
5 rum
1 465 m² tomt

En bostadsdröm för många - nybyggt och välplanerat med utsikt över havet. På Hallarevägen 1B har det byggts ett hem med snygga och väl genomtänkta materialval som faller många i smaken. Huset är uppfört i traditionell bohuslänsk stil som harmonierar fint med den omkringliggande bebyggelsen och vackra landskapet. När ni stiger in genom dörren välkomnas ni av en rymlig hall med platsbyggd förvaring under trappan och gott om väggyta för att sätta upp en kapphylla eller annan användbar lösning. Skiljeväggen mellan hall och vardagsrum är mer än så, här har man även byggt in en vacker etanolkamin som skapar ett otroligt lugn och harmoni. Samtidigt har vi ljusinsläppet och det välpolerade betonggolvet med golvvärme som ger hela våningen karaktär. Trevlig planlösning, flertalet fönsterpartier med fin utsikt och ett stilrent, utmärkande kök med köksö i blått. Från köket, via altandörren, ges access till ett altandäck i söderläge. Entréplanet erbjuder inte bara härliga sällskapsytor utan även ett stort sovrum, ett helkaklat badrum i beige med dusch samt en praktisk tvättstuga med groventré. Via groventrén nås ett inglasat förråd som funkar lika bra som uterum för att förlänga möjligheten att sitta "utomhus" under sommarhalvåret. Rummen ni möts av på husets övre plan är ljusa och rymliga. Precis som i trappan ligger här genomgående vackra golv i furu för att skapa en hemtrevlig känsla med värme. Ytorna är disponerade med ett större sällskapsrum inklusive hemmakontor/läshörna och två sovrum. Yta finns och elen är redan dragen för er som önskar skapa fler rum i framtiden. Även i detta våningsplan finner ni ett stort helkaklat badrum. Tomten är stor och ger plats för allt ifrån lek och spel till odling och rekreation. På uppfarten finns det gott om parkeringsmöjlighet. Den omedelbara närheten till både havet och förtrollande vacker natur gör att Askerön alltid varit populärt. Huset ligger på en luftig tomt med badplats och småbåtshamn inom promenadavstånd, dessutom ligger ett litet gårdscafé som närmsta granne. Varmt välkomna till en plats där man kan man förverkliga drömmen om ett aktivt fritidsliv vid havet med alla möjligheter till båt- och vattensport. Dessutom finns en gemensam fotbollsplan i området som är mycket uppskattad av både vuxna och barn.

  • Plus
  • Uteplats
Sörkroken 116, Höviksnäs, Tjörns kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Sörkroken 116

Lägenhet
Höviksnäs, Tjörns kommun
Fastighetsbyrån Tjörn
3 145 000 kr
119 m²
5 rum
8 673 kr/mån
26 429 kr/m²

I det smakfulla, superfräscha kedjehuset på Sörkroken i Höviksnäs råder harmoni och tidlöshet. Här lever man livet lite enklare, med villans alla fördelar och bostadsrättens bekvämligheter. Utvändigt erbjuds fina ytor till både vuxna och barn - altanen är stor och generös med både spabad och plats för utekök. Här låter man barnen springa fritt till bästa kompisarna, utan att korsa vägen. Dessutom är delar av ängsmarken intill planlagd som odlingsmark, här ges alltså möjlighet för den som vill att skapa odlingslotter. Vid entrén finns en carport med elbilsladdare. Planlösningen är väl genomtänkt med perfekt fördelning mellan både sociala och privata ytor i två plan. Hallen är nyrenoverad med ljust klinkers och snygg tapet och förvaring. Köket är praktiskt, ljust och ger god plats åt både matlagning och middagsgäster. Vitvarorna har bytts ut till ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, spishäll samt delad kyl och frys. Allt för en smidigare vardag. Extra kyl och frys finns i förrådet utanför. I vardagsrummet inryms allt ifrån fredagsmys till fest och sommartid expanderas ytorna ytterligare när altandörren står öppen och ute blir inne. Utöver detta finner du ett stort, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare i entréplanet. Vidare erbjuds tre luftiga sovrum, allrum och ytterligare ett helkaklat badrum med dusch på husets övre våningsplan. Härlig golvvärme i båda planen. Sammanfattningsvis ett hus i gott skick, med perfekt läge för samtliga familjemedlemmar. Mitt i Höviksnäs med nästan omedelbar närhet till förskola- och skola upp till åk 9, ljuvlig badplats i Låka, lekplats och småbåtshamn. Även service så som bra busskommunikationer, livsmedelsbutik och pizzeria finns inom promenadavstånd. Gym, apotek, vårdcentral och matbutik med restaurang och stort delikatessutbud erbjuds vid Almö Centrum. Bekvämt pendlingsavstånd med bil till både Uddevalla och Göteborg. Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 6